Sa radem putin 2-118
- Toriana
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-10-18
Re: Sa radem putin 2
Toate imi plac.
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- Toriana
- Sr. member
Barbatii se nasc intre picioarele femeii..si toata viata lor se lupta sa ajunga acolo,pentru ca nicaieri nu e ca acasa!
Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba: - Domnisoara, acceptati compania mea pentru 100 euro? - Da! ? zice ea. Sergentul se intoarce si striga: - Companieeeee, inainteee mars!
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
Un politist patrula .Vine un copil si-i zice -Nenea politistu'! -Da. -Cat e ceasul! -2:45! ... -La 3 fix sa ma pupi in fund ... Si fuge. Politistul alearga dupa el. Dupa un colt da de un ofiter superior . -Unde alergi asa , mai Ioane? -Un nesimtit de copil a venit si mi-a zis sa-l pup in fund la 3. -Da' e abia 2:45 , nu te grabi asa tare ca mai ai timp!!!
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Fiul unei frantuzoaice intreaba pe maica-sa: - Mama, ce este dragostea? - Uita de acest cuvant, fiule. El a fost inventat de emigrantii din est, ca sa nu plateasca femeile...
Sotul catre sotie: - Ce idioata esti! - Bine?nteles ca sunt idioata. Daca eram casatorita cu un preot, eram preoteasa!
Aveti mare grija de propria persoana! Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool. Rezulta de aici, ca restul de 77% se datoreaza unor jeguri de indivizi, care beau doar cafea, ceaiuri, sucuri si alte porcarii de genul asta......... Asa ca, fiti foarte atenti la aia care nu beau alcool. Ei cauzeaza de trei ori mai multe accidente!
- Azi noapte te-ai prefacut? - Nu, chiar dormeam, zise ea.
Jocul de poker s-a intins pana dimineata. - Terminati odata jocurile acestea in casa noastra! - striga sotia. - Scumpo, o linisteste sotul, care casa !?!
Femeia are suflet bun, poate ierta barbatului orice, chiar daca el n-are nicio vina...
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: -ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!! Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: -De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou??? Barbatul raspunde foarte calm: -Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine...
Nu-i atat de dificil sa gasesti femeia visurilor tale. Dificil e s-o ascunzi de sotie!
O blonda nu putea sa-si dea seama de ce e at?t de populara. - Sa fie oare parul meu stralucitor? ?si ?ntreaba o prietena. - Nu. - Sa fie oare silueta mea atragatoare? - Nu. - Atunci cedez... - Asta e!
De ce barbatii umbla cu femei cu care nu au de g?nd sa se ?nsoare? Din acelasi motiv, pentru care c?inii fug dupa masini pe care nu au de g?nd sa le conduca.
- Te-am visat asta noapte! spune ea, sotului. Ah, ce vis minunat... - Mi-l povestesti si mie? - Se facea ca tu ai plecat sa lucrezi in strainatate pentru doi ani. Imi scriai cate o scrisoare in fiecare zi. Iar barbatul care mi le aducea era foarte chipes. Ah, cat era de dragut...
Se intalnesc doi prieteni. - Ce mai faci? Cum te mai impaci cu nevasta ? Tot asa te cearta? - Nu, acum nu mai beau, nu mai fumez, nu mai pierd noptile, nu mai joc carti... - Si ? Inseamna ca nevasta ta acum este fericita! - Da de unde! De fiecare data cand deschide gura, isi da seama ca n-are pentru ce sa ma mai certe...
- Dragul meu, eu seman cu o femeie perfecta? - Nu, iubire! Tu esti cu mult mai mult! - Cu c?t mai mult? - Cu vreo 50 kilograme...
- Este clar ca cei mai prosti barbati au intotdeauna cele mai frumoase sotii, spune sotul sotiei sale. - Vai, draga, dar ma flatezi cu complimentele tale, i-a raspuns zambind sotia.
Doi copii stau de vorba. Primul spune cu m?ndrie: - Tatal meu e inginer. El face nave spatiale! Al tau ce face? - Ce zice mama!
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- cinderela
- Hero member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2008-03-26
ffffffff tari december si troiana...ce bine am ras...))
'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together... ...
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- V's bunny
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-03
O blonda supravietuieste unui accident cumplit, petrecut pe Autostrada Soarelui. Iese cu chiu cu vai (din fericire nevatamata) din gramada de fiare contorsionate si declara organului : - Mergeam linistita cand, deodata, in fata mea apare un brad. Cotesc stanga, acolo un alt brad, cotesc dreapta, ce credeti ?..inca un brad. Din cauza manevrelor bruste, m-am dat peste cap de vreo 15 ori. - Stimata doamna, suntem pe autostrada si nu este nici un copac pe o distanta de citeva zeci de km. Ceea ce ati vazut dumneavoastra e odorizantul...
Ambasadorul irakian catre Obama: - Am si eu o intrebare legata de cultura Americii. - Daca va pot ajuta, o voi face cu mare placere. - Fiul meu se uita la "Star Trek" si acolo sunt rusi, negri, asiatici, dar niciodata arabi. Obama rade suav si ii sopteste irakianului: - Asta pentru ca actiunea se petrece in viitor...
O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii: - Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare! Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. - Poti sa ne spui de ce crezi ca esti prost? - Nu sunt prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra.
Politistii se duc in excursie cu un autocar cu doua nivele La nivelul de jos ofiteri si la nivelul de sus subofiteri. La un moment dat se aud urlete de la nivelul de sus, iar sefu` se duce sa vada ce se intampla -De ce urlati in halul asta? -NOI NU AVEM SOFER !!!
Un tip isi savureaza berea intr-un bar. Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de langa el si ii spune : - Vrei sa auzi un banc traznet cu blonde? Cu o voce ragusita, ea ii raspunde : - Pana sa te apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarificam cateva detalii : eu sunt blonda, am 1.80m, 88kg si sunt campioana balcanica la judo. Blonda de langa mine are tot 1.80m, 78kg si este ofiter de aviatie. Cea care sta langa ea are 1.85m, 85 kg si este halterofila, si, ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde? Omul sta ceva timp si se gandeste. - Nu prea, spune el. N-am chef sa-l explic de trei ori.
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
- Toriana
- Sr. member
F tare, Kaereste! sex-tester
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Intr-un autobuz foarte aglomerat, un domn se tot inghesuia intr-o doamna. Vizibil enervata dupa atata imbranceala, doamna spune: - Domnule da ce te impingi atata? Ce naiba, vrei sa mi-o tragi? - Vai doamna, cum se poate asa ceva? Sunt om serios... - Atunci da-te dom'le, poate vrea altcineva!
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- rosebunny
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-09-28
Cură de slăbire bazată pe peşte: - Dimineaţa ? crap de foame. - La pr?nz ? ştiucă n-am. - Seara ? somn uşor!?.
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- mykutza
- Moderator
- De la: noi de acasica :X
- Inregistrat: 2008-03-28
Oftalmologul catre pacient: - Citeste aceste litere! - Nu pot. - Dragul meu, esti miop! - Sa-mi bag piciorul! N-a fost destul ca sunt analfabet, acuma si miop!
Sa nu te astepti sa te salut!
- rosebunny
- Insomniac member
Sloganurile judetelor din Romania!
Alba = N-am mai construit nimica de prin anul 1800. OK, 1700 Arad = Dacă aveţi nostalgii la ieşirea din ţară, uitaţi-vă ?n jur cu atenţie Argeș = Dacia e maşină Bacău = Pur şi simplu nu ?nţelegem cum de mai avem locuitori Bihor = Dacă mergeţi către Ungaria, mai bine luaţi-o prin alte judeţe. Bistrița-Năsăud = Eşti din Bistriţa şi ?ncă nu te-ai mutat ?n Cluj?!? Botoșani = Noi măcar vi l-am dat pe Eminescu Brașov = Nici măcar saşii n-au vrut să răm?nă aici Brăila = Singurul turist ?n oraş nu stătea prea bine cu vederea Buzău = Şi ce dacă nu am avut bani de nişte vulcani mai cumsecade? Caraș-Severin = Am ?ncercat să aducem un slogan din Serbia, dar ne-au prins la graniţă Călărași = Noi vi l-am dat pe Iliescu. Urmează Anticristul Cluj = Bucureştenii sunt mitici, noi suntem adevărata capitală Constanța = Tocmai s-a stricat casa de marcat, şefu?, nu vă putem da bon fiscal Covasna = Haideţi la noi şi cereţi o p?ine ?n rom?neşte! D?mbovița = Mai avem un turn ?n T?rgovişte, e de v?nzare Dolj = Cele patru anotimpuri sunt zaibăr, zaibăr, must, zaibăr. Galați = Ştiţi tăblăria de pe Logan? De fapt noi ne acoperim casele cu ea Giurgiu = ?ncă mai treceţi pe pod după ce taxe v-am pus? Gorj = Degeaba pui oltence la masa tăcerii. Degeaba Harghita = 120% din pop...aţie sunt secui, restul suntem unguri Hunedoara = Dacă mai trăia Ceauşescu? Ialomița = Sursa voastră permanentă de ştiri despre clanuri de ţigani cu săbii şi pistoale Iași = Dumnezeu există, este ortodox şi are mare nevoie de bani Ilfov = Roşii, ardei şi castraveţi rom?neşti Made in Turkey Maramureș = Ferească Dumniezău să nie rupeţi pru?ii! Mehedinți = Nu oricine se poate lăuda cu 0% imigraţie Mureș = Ştiţi bancurile cu unguri? Sunt toate adevărate Neamț = Am glumit, nemţii sunt ?n Germania Olt = Cine mai zice de Caracal, mă-sa-i ?#?&%*. Ce-i, neică, ce te ofticaşi? Prahova = De ce nu vin şi la noi americanii? Avem petrol! Satu Mare = De fapt suntem oraş Sălaj = Avem ceapă, pălincă, fabrică de anvelope şi chiar un hotel! Sibiu = Dacă oile ar vorbi? Suceava = Măcar nu suntem judeţul Vaslui Teleorman = Nici frumoşi, nici harnici, nici bogaţi, nici darnici, nici amabili, nici? Timiș = Vă prevenim, dacă ne atacă s?rbii ne predăm din prima Tulcea = Păcat că ţ?nţarii nu sunt marfă de export Vaslui = Nu, nu aparţinem de Republica Moldova V?lcea = Pentru noi, o vizită ?n Occident egal un drum cu Dacosul la Sibiu Vrancea = Dacă vedeţi pe marginea drumului o maşină că se h?ţ?ne, 90% şanse să fie cutremur
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Maramureș = Ferească Dumniezău să nie rupeţi pru?ii!
exact
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- lovingyou
- Full member
- Inregistrat: 2010-10-08
In SUA se lucreaza daca se plateste bine. In Romania se lucreaza. Daca se plateste - e bine!
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
Maxim
Do the world a favor, stay like this forever.
- rosebunny
- Insomniac member
-Dumneavoastra aveti studii medicale? - Sigur ca da, am trei sezoane de Grey?s Anatomy.
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
- hai_faiv
- Hero member
- De la: bubulina gospodina
- Inregistrat: 2008-08-18
When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|