Sa radem putin 2-147
- Gizeh
- Banat
- De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
- Inregistrat: 2011-04-01
Re: Sa radem putin 2
Ne dorim si noi
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
ralu_92 a scris:Sotia catre sot: - Dragul meu, hai sa cumparam o masina, eu voi invata sa conduc, vom vedea lumea? - Care lume? Asta sau cealalta?
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- Andri
- Hero member
- De la: Grecia
- Inregistrat: 2012-08-06
Chuck Norris has a grizzly bear carpet in his room. The bear isn't dead, it is just afraid to move!
Proud mommy of baby Nikoletta
- Johanne
- Platinum member
- Inregistrat: 2012-01-12
Two souls don't find each other by simple accident
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
e rasu/plansu asta cu metodele contraceptive ...
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Nicole_
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-02
Menstruatia e ca Mos Craciun. Faci prostii, nu mai vine
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
I: Ce e rosu si vine regulat ? R: Mos Craciun
- AciDulaSs
- Banat
- Inregistrat: 2008-10-16
Un barbat vine acasa la nevasta , se duce in dormitor se spala , se imbraca , se parfumeaza , isi face freza si cand sa iasa din casa nevasta il intreaba .... Nevasta: Unde te duci ? Sotu: In oras cu prietenii sa beau o bere. Nevasta: Sper ca nu te duci la femei asa frumos aranjat si parfumat Sotu: Nu , sigur nu ma duc ... doar m`au invitat prietenii la o bere.
Pe la 7 dimineata barbatul se intoarce cu capasa rupta plin de ruj pe la gat.Nevasta il intreaba ... Nevasta: Ei, unde ai ost ? Sotu: Ai cobit , vezi daca cobesti ce se intampla.
- aculary
- Sr. member
- Inregistrat: 2012-02-04
Tzzzrrrrrrrrrrrrr!, Tzzzrrrrrrrrrrrr! (telefonul) Fetita ridica receptorul: - Alo? - Buna, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva in apropierea telefonului? - Nu, tati, mami e la etaj, in dormitor, cu unchiul Paul. Dupa o scurta pauza, tati zice: - Dar, scumpa mea, tu nu ai niciun unchi Paul! - Oh, ba da, am, si el e la etaj, in camera cu mami, chiar in acest moment. O alta scurta pauza. - Uf, bine a tunci, vreau ca tu sa faci ceva pentru mine: lasa receptorul pe masa, alerga la etaj si bate la usa dormitorului si striga la mami: ?Masina lui tati tocmai a intrat ?n parcare!? - Bine, tati, doar un minut. Cateva minute mai tirziu, fetita vine inapoi la telefon. - Am facut ce mi-ai spus, tati. - Si ce sa int?mplat, scumpa mea? - Ei bine, mami s-a speriat rau, a sarit din pat fara nicio haina pe ea, a inceput sa alerge in stanga si in d reapta tipand, apoi s-a impiedicat de covor, s-a lovit cu capul de masa de toaleta si acum zace nemiscata! - O, Doamne! Si ce poti sa-mi spui despre unchiul tau Paul? - Si el a sarit din pat, fara haine pe el si el s-a speriat rau si a sarit pe fereastra din spate direct in piscina. Dar cred ca nu stia ca saptamana trecuta ati scos apa, ca sa o curatati. S-a lovit de fundul piscinei si cred ca a murit. O lunga pauza. O pauza si mai lunga. O foarte lunga pauza, apoi tati spune: - Piscina zici? ??????. Aveti numarul 486-5731? - Nu, cred ca ati gresit numarul.
Mami de bebe N mult iubit! 💙💙💙
- Gizeh
- Banat
- De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
- Inregistrat: 2011-04-01
Ne dorim si noi
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
7 intrebari despre sarcina:
Q: Daca barbatul meu poarta boxeri si nu slip, sunt sanse mai mari sa raman insarcinata? A: Sansele cele mai mari le ai daca sotul tau nu poarta nimic.
Q: Si eu si sotul meu aratam foarte bine. Sunt sigura ca si copilul meu va fi frumos si as vrea sa apara in reclame. Cui ma pot adresa in acest sens? A: Psihologului tau!
Q: O sa imi iubesc catelul mai putin dupa ce voi naste? A: Nu, dar s-ar putea sa te calce pe nervi sotul.
Q: Poate sexul, in ultimile luni de sarcina sa provoace travaliul? A: Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.
Q: E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cand naste? A: Nu, atata vreme cat temenul de "pensie alimentara" nu te sperie.
Q: Nasterea poate provoca hemoroizi? A: Nasterea poate fi folosita ca si cauza pentru orice problema pe care o ai.
Q: Sotia mea a nascut saptamana trecuta. Cand isi va reveni? A: Cand copilul va termina facultatea..
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- alin88
- Membru
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2012-09-27
- Site
"Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj"
***reclama***
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
alin88 ai ban o zi pt reclama
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- oanaflori
- Full member
- De la: tastatura
- Inregistrat: 2008-03-08
O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....
- oanaflori
- Full member
BARBATUL a descoperit sticla si a inventat PAHARUL. FEMEIA a luat sticla si a inventat OGLINDA .
BARBATUL a descoperit ZARUL si a inventat jocul. FEMEIA a luat ZARUL si a inventat VRAJITORIA.
BARBATUL a descoperit CUVANTUL si a inventat CONVERSATIA. FEMEIA a luat CUVANTUL si a inventat BARFA.
BARBATUL a descoperit BANUL si a inventat COMERTUL. FEMEIA a luat BANUL si a inventat CREDITUL.
BARBATUL a descoperit TRANZACTIILE si a inventat CARTEA DE CREDIT. FEMEIA a luat CARTEA DE CREDIT si BARBATUL a dat de dracu?
BARBATUL a descoperit MUNCA si a inventat SALARIUL. FEMEIA a luat SALARIUL si BARBATUL iar a dat de dracu?
BARBATUL a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL. FEMEIA a descoperit SEXUL si a inventat ?CASATORIA.
DUPA ASTA BARBATUL S-A SUPARAT SI NU A MAI INVENTAT NIMIC, CE NAIBA , PANA CAND SA TOT CADA DE PROST..
intr-o zi tziganu isi trimite piranda la doctor sa o controeze la p...a.se duce tziganca,o cotroleaza doctoru si ii da dianosticul:aveti laringita si cistita.se duce tziganca acasa. tziganu:ia zi fa ce-a zis doctoru k ai? tziganca: Pai..a zis ca-i largita da cinstita.
O tanara la spovedanie : -Parinte, eu... aaa.... -Stiu, fiica mea ce ai facut, ca suntem prieteni pe Facebook, am vazut poze, am citit ce ai scris pe perete... mi-a fost indeajuns... -Si ce trebuie sa fac ca sa fiu iertata, parinte? -Sa dai like la 10 manastiri..
Doi nebuni sunt eliberati de la ospiciu pe cautiune. Ajung ei la un hotel si unul face pe lumanarea. Celalalt spuse: -Ma, stai jos, ca il sun pe doctor! Ala nimic. Il suna pe doctor si ii spune: -Domnu doctor, asta sta lumanare! -Si ce daca? -Pai, eu nu pot sa dorm cu lumina aprinsa!
La un spital nebuni, intr-un salon, nebunii sareau pe pat. La un moment dat, intra in salon directorul cu o comisie. Directorul: - De ce sariti pe pat? Nebunii: - Pt. ca suntem taitei! Directorul: - Bine, bine dar cu aia 2 de pe candelabru ce ii? Nebunii: - Pai, aia 2 s-au lipit de capac!
Invatatoarea catre elevi: -Copii maine sa veniti imbracati in fructe! -Ionel vine in para. -Gigel in mar. -Alinuta in pepene. -Bula vine gol cu un dus in C*R. -Bula ce fel de fruct esti tu in halul asta!? -Doamna profesoara sunt curcudus!
Isi cumpara ursul masina, frane, curbe, claxoane prin padure!!!!! Sa vada lumea ca si-a luat masina! La o cotitura...vulpea... facea autostopul ! Niste picioare pe vulpe...mama, mama! Cand o vede ursul, pune o frana de se da cu capul de parbriz...si o intreaba asa, in scarba: - Ce vrei fa? - Ursule nu fi jigodie... du-ma si pe mine pana la autostrada! - Bine fa, urca-te sus! Ursul conduce cu o mana, sa o impresioneze pe vulpe! Cand ajunge la autostrada, vulpea: - Ursule, acum ce fac? Iti dau 100 de lei sau imi dau chilotii jos? Ursul se gandeste putin si zice: - Da fa suta incoace! Si pleaca! Se da vulpea jos si in timp ce conducea, se gandeste ursul: "A dracu' vulpe, ce credea, ca mi se potrivesc chilotii ei !!!
O familie de tineri casatoriti evrei, in concediu in Tirol intr-un hotel de 5 stele, all-inclusive. Vine ultima zi si distractia trebuie platita. La receptie: - Receptioner: Buuun! Camera cu pat dublu, 6 zile, 450 euro! - Evreu': OK! - Receptioner: Sauna, 49 euro! - Evreu': Nu folosit. - Receptioner: Da, dar e problema voastra, ati fi putut sa o folositi! Solarium, 57 euro! - Evreu': Ce aia Solarium? Nu folosit. - Receptioner: Da, dar ati fi putut sa-l folositi! Mai departe: terenuri de tenis si piscine 180 euro! - Evreu': Nu jucat tenis, nu facut baie. - Receptioner: Da, dar ati fi putut sa faceti! Face evreul calcule, dar se opreste brusc: - Evreu': Buuun, acum scad eu la tine 400 euro, ca mi-ai fu**t-o pe Rashela! - Receptioner: Ce, esti nebun? Nici macar n-am atins-o! - Evreu': Da, dar e problem al tau, ai fi putut sa o faci!...
Ultima oara a fost editat de oanaflori (2012-09-27 22:14:54)
O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....
- oanaflori
- Full member
O femeie si un barbat in compartimentul de tren.El incearca sa intre in vorba cu ea si o intreaba:?Cum va numitzi dumneavoastra??Ea: ?Carmen?.El: ?Oh, este un nume foarte frumos.?Ea: ?De fapt ma cheama Paraschiva, dar numele asta nu-mi place. Masinile si barbatzii sunt lucrurile pe care le iubesc cel mai mult pe lume si de aceea mi-am ales numele Carmen, compus din ?Car? si ?Men?. Simplu, nu?.El: ?Aha?.Ea: ?Dar dv. cum va numitzi??El: ?Beerpussy?
Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin... La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2-3 crampe cade inerta sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: -YESSS!!!!!!!!
Ion si Maria veneau noaptea de la disco si scurtau drumul prin porumb. Dupa un timp, Maria zice: - Auzi, Ioane, eu am o presimtire! - Ce presimtire, ai, Mario? - Presimt ca vrei sa ma f**i. - Vai, tu, Marie, nici gind! Pina la nunta, nu ma ating de tine. Dupa inca 10 minute, iarasi Maria: - Auzi, tu, Ioane, eu am o presimtire! Presimt ca vrei sa... - Vai, Marie, nu se poate una ca asta pina la nunta. Si tot asa tot lanul. Mai e putin si se termina porumbul. La care Maria, nervoasa: - Auzi, tu, Ioane, f**e-ma odata, sa scap de presimtirea asta!
Vine tiganu` acasa la Piranda lui si incepe sa-i spuna ce i-a spus doctorul: "Am fost, fa, la doctor si mi-a zas ca am mohoroizi. Uite aici o alifie cu care sa ma ungi si stai sa-ti spun si cum sa ma ungi: cu stanga tii alifia, cu dreapta ma tii de umar si... Nu! Cu dreapta tii alifia, cu stanga ma tii de umar si... Mah mancati-as daca cu o mana tinea cutia si cu alalta ma tinea de umar, atunci cu ce mama masii ma ungea ma ???"
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Claustrofobia inseamna teama de spatiile inchise. De exemplu, te duci la magazin dupa niste beri, si ti-e frica sa nu fie inchis.
Teoria relativitătii: ?n pat: Este 7 dimineata, ?nchizi ochii pentru 5 minute si este 8:45. La serviciu: Este 1:30, ?nchizi ochii pentru 5 minute si este 1:31.
Sexul cu nevasta-mea s-a depreciat precum Coca-Cola. "Cocaine", "Caffeine", "Light", iar acum "Zero".
Nevasta unui miliardar se intereseaza la docotrul care urma sa-i opereze sotul: -Mai exista sperante, domnule doctor? -Depinde ce anume sperati!
Soferul unui dric incearca sa agate o fata pe strada: - Hei papusa...ce zici de o plimbarica? - In masina aia?!?...sper ca glumesti! - Sa glumesc?...lumea moare ca sa faca o tura cu masina asta
-Aici politia! Deschideti! -Doamne cat se fura in tara asta! Nici cu ce sa sparga o usa nu mai au!
La cascada Niagara, mai multe autobuze cu turisti: - Oh, Mein Gott! Das ist wundersch?n! - Ah! C'est Fantastique! - Wow! It's Wonderful! Magic! - Baga-mi-as...
Soacra la discutii cu ginerele: - Costele, tu crezi ca exista alta viata dupa moarte? - Dupa a ta, sigur!
Petrecere mare ?ntr-un bloc. Bătaie ?n uşă: - Deschideţi, Poliţia! - Noi am chemat prostituatele, nu pe voi! - Pe noi ne-au chemat vecinii voştri. - Atunci mergeţi la ei!
- D-le doctor, imi tremura mainile tot timpul. - Bei mult? - Nu! Mai mult dau pe jos...
O tipă, recent căsătorită, ?i scrie mamei sale prin e-mail: - Mamă, soţul meu este un maniac sexual! El face sex cu mine peste tot: ?n bucatarie, ?n baie, pe hol, chiar şi pe birou ?n faţa calculatosdfşlkja adsşfkd jaffkaşdfepruqir aşdlkfjadsşf 432asdf?
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|