Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.
Un soldat statea in post cand apare sergentul care-i spune: -Bai, ai grija ca trebuie sa vina generalul. Cand apare anunta-ma. Peste 10 minute apare iar sergentul care intreaba: - A venit generalul? - Nu. - Cand vine sa ma anunti. - Am inteles. Peste o ora vine generalul. Soldatul il intreaba: - Tu esti generalul? - Da. - Ai dat de dracu, de o ora te asteapta domn sergent!
Tatal lui Strul e evreu si mama-sa tiganca. Intr-o zi vine Strul la mama-sa si zice: - Mama, eu sunt mai mult evreu sau mai mult tigan? - Nu stiu Strul, zise mama. Du-te intreaba-l pe taica-tau! - Unde-i tata? - In sufragerie, isi cauta moneda de 100 de lei pe care a pierdut-o ieri! Se duce Strul la tata-sau si il intreaba: - Tata, poate poti tu sa-mi dai un raspuns la intrebarea asta, eu sunt mai mult evreu sau mai mult tigan? - Nu stiu, dar de ce intrebi? - Un baiat care locuieste cu noi pe strada isi vinde bicicleta, iar eu nu stiu ce sa fac, sa incerc sa ma tocmesc sau sa astept pana la noapte si sa i-o fur...
> > > >
Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.
Tatal lui Strul e evreu si mama-sa tiganca. Intr-o zi vine Strul la mama-sa si zice: - Mama, eu sunt mai mult evreu sau mai mult tigan? - Nu stiu Strul, zise mama. Du-te intreaba-l pe taica-tau! - Unde-i tata? - In sufragerie, isi cauta moneda de 100 de lei pe care a pierdut-o ieri! Se duce Strul la tata-sau si il intreaba: - Tata, poate poti tu sa-mi dai un raspuns la intrebarea asta, eu sunt mai mult evreu sau mai mult tigan? - Nu stiu, dar de ce intrebi? - Un baiat care locuieste cu noi pe strada isi vinde bicicleta, iar eu nu stiu ce sa fac, sa incerc sa ma tocmesc sau sa astept pana la noapte si sa i-o fur...
Un cuplu t?năr căsătorit, ambii virgini pana la casatorie, petreceau prima noapte ?mpreună, distr?ndu-se p?nă ?n zori. Dimineaţa, el se duce la duş şi, neav?nd prosop, o roagă pe t?năra soţie să-i aducă unul. Aceasta, c?nd deschide uşa şi-l vede pentru prima dată gol din cap p?nă-n picioare, răm?ne ?nmărmurită. Arăt?nd spre zona cu pricina, ?ntreabă: -Ce-i chestia aia mică?. Soţul, vizibil ruşinat ii raspunde: -Ştii, asta-i chestia aia cu care ne-am distrat at?t de bine azi-noapte! Ea isi duce mainile la gura si intreaba contrariata: -Doamne, at?t a mai rămas din ea?
Un mos si o baba pe la vreo 80-85 de ani se afla la spital sa isi faca analizele: Asistenta domnule imi trebuie o monstra de urina si de excremente Mosul(mai surd) spre baba :Ce zice ? Baba :Zice ca vrea chilotii tai
Inainte de noaptea nuntii tanarul mire il intreaba pa tatal lui: -Tata , cum imi dau seama daca mireasa mea e virgina precum mi-a spus? -Foarte simplu: daca se fastaceste si nu stie ce trebuie sa faca atunci e virgina, daca iti spune ce trebuie sa faci, atunci te-a mintit. Dimineata vine bucuros tanarul mire si povesteste: -Tata sigur e virgina pentru ca asa era de incurcata incat perna nu si-a pus-o sub cap ci sub fund...
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......
Inainte de noaptea nuntii tanarul mire il intreaba pa tatal lui: -Tata , cum imi dau seama daca mireasa mea e virgina precum mi-a spus? -Foarte simplu: daca se fastaceste si nu stie ce trebuie sa faca atunci e virgina, daca iti spune ce trebuie sa faci, atunci te-a mintit. Dimineata vine bucuros tanarul mire si povesteste: -Tata sigur e virgina pentru ca asa era de incurcata incat perna nu si-a pus-o sub cap ci sub fund...
La receptia unui hotel sunt afisate cotele zapezii:
- Busteni 17 cm - Clabucet 21 cm - Postavarul 28 cm Intra o blonda, citeste, merge la receptioner si intreaba: - Care este camera domnului Postavarul?
Un tip la restaurant: - Ospatar! o supa calda. Vine ospatarul cu degetul mare bagat in supa. Tipul ce zice: hai sa nu fac scandal. - Vreau o supa mai calda. Vine iar ospatarul cu degetul mare in supa. - Bai i.diotule, ce tot tii degetul in supa. - Domnule ma scuzati dar am o buba la el si doctorul a zis sa-l tin la caldura. - Pai bagati-l in f.und mai nesimtitule - Acolo il tin cand nu servesc supa
Doi prieteni se intalnesc dimineata, la cafea. Unul din ei are un ochi vanat. - Ce-ai patit la ochi? - M-a lovit nevasta. - De ce? - I-am vorbit cu “TU”. - Doamne, iarta-ma, dar ce fel de relatie aveti voi in familie de te-a lovit pentru atata lucru? - Pai, aseara, pe cand mancam, mi-a zis: “stii, draga, noi n-am mai facut dragoste de trei luni”. - Si?… intreaba prietenul, curios. - Si eu i-am raspuns: “Poate TU…”
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......
Suna o blonda la Politie: - Mi-au spart masina, mi-au furat totul...si volanul si pedalele si schimbatorul de viteze, totul...... Peste 5 min isi da cu palma peste cap si suna iar la politie: - Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate!
Doua blonde stateau de vorba. - Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? - Da. - Si ce mutra avea? - Statea in usa ca prostul!...
Un barbat se duce cu femeia lui la restaurant..Comanda ei felul unu cate o supa de pui.Chelnerul cand le aduce supa se impiedica si varsa supa pe ? doamna ? Ea(revoltata) :Uita’te!Arat ca o scroafa El(cu indiferenta si uitandu’se in meniu)a!..Si te’ai mai si murdarit... La o clinica de tratament pentru batrani, inainte de a se interna, batranii trebuiau sa mearga la un medic care le dadea sfaturi in functie de boala si... buzunar. Intra primul batran si la capitolul alimentatie doctorul il intreaba: − Ce pensie ai? − 2500 − De la masa sa nu-ti lipseasca friptura, sticla cu vin si fructele tropicale. Al doilea avea pensia 1000: − De la masa sa nu-ti lipseasca legumele. Al treilea cu pensia de 100: − Tataie, aer, cat mai mult aer!