homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa radem putin 2-29

#533 2009-05-29 20:30:56

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Sa radem putin 2

lol ...hai k m-ati binedispus  azi rotfl

..be the best ...fuck the rest smile))

#534 2009-05-29 20:31:47

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Sotul si sotia in pat...momente toride...
EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat !
EL: DA! DA! DA!
EA: Spune-mi lucruri murdare !
EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...

rotfl rotfl2 rotfl2

Love.  Live. Laugh.

#535 2009-05-29 20:35:51

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

rotfl  rotfl rotfl

#536 2009-05-29 20:40:41

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Gigel se duce la magazin şi spune v?nzătoarei:
- Vreau să cumpăr 2 kg zahăr cu 2lei şi 20 bani kg şi 1 litru de ulei de 3lei şi 50 bani. C?ţi lei trebuie să vă dau?
- 7 lei şi 90 de bani, răspunde v?nzătoarea.
- Dacă am o h?rtie de 10 lei, ce rest voi primi?
- 2lei şi 10 bani, răspunde v?nzătoarea amabilă.
- Am terminat şi tema la matematică! exclamă fericit Gigel.

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#537 2009-05-29 20:45:09

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

adina15 a scris:

Gigel se duce la magazin şi spune v?nzătoarei:
- Vreau să cumpăr 2 kg zahăr cu 2lei şi 20 bani kg şi 1 litru de ulei de 3lei şi 50 bani. C?ţi lei trebuie să vă dau?
- 7 lei şi 90 de bani, răspunde v?nzătoarea.
- Dacă am o h?rtie de 10 lei, ce rest voi primi?
- 2lei şi 10 bani, răspunde v?nzătoarea amabilă.
- Am terminat şi tema la matematică! exclamă fericit Gigel.

rotfl  rotfl

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#538 2009-05-29 20:51:31

adina15
Hero member

Dupa o aventură de două luni, o t?nără ?l ?ntreabă plină de emoţie pe
iubitul ei:
- C?nd o să mă prezinţi rudelor tale?
- Draga mea, deocamdată e imposibil. Copiii s?nt la ţară , iar
nevastă-mea e plecată ?ntr-o delegaţie.

3 nimfomane erau internate pt a le vindeca de -"placerea-" de care sufereau.
doctorul credea ca s-au vindecat si le intreaba pe fiecare-"ce vor face dupa ce vor iesi din spital-"
prima :
- primul barbat pe care-l intalnesc il conving sa se casatoreasca cu mine!
- bravo, zise doctorul, si pe urma?
- il insel cu toti prietenii lui!
- inapoi in salon, zice doctorul.
a doua :
- ma angajez.
- bravo, zise doctorul, si pe urma ce faci?
- iau la rand toti barbatii din fabrica!!
- inapoi in salon zice doctorul.
a treia:
- ma marit, si fac un copil, neaparat baiat.
- bravo, zice doctorul, dar de ce neaparat baiat?
- ca sa-l fac fotbalist, si neaparat centru atacant.
- bravo, zise doctorul, dar de ce neaparat centru atacant?
- la un meci important sa ma duc si eu pe stadion si el sa rateze cu poarta goala si tot stadionul sa strige:-"bag***s p*** in mata!!-" si eu sa ma ridic si sa stig:
- eu sunt mama lui!!!!!

#539 2009-05-29 21:37:28

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
-Ce virsta aveti?
-Peste o luna voi implini 40 de ani.
-Bravo, bravo, spune chirurgul, imi place tare mult optimismul dumneavoastra!

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#540 2009-05-29 21:38:31

mayra19
Sr. member

La un bal, se duce unu la o tipa:
- Papusa, dansezi?
- Da, sigur.
- Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun!

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#541 2009-05-29 21:39:26

mayra19
Sr. member

Directorul unui internat ii previne pe baieti :
- Daca da dracu? si-l prind pe unul din voi in dormitorul fetelor, il amendez cu 10 Euro ; a doua oara il ard cu 20 de Euro si a treia oara cu 40 Euro !
Din spate, o voce timida :
- Dom? director, da? un abonament cat costa ?

#542 2009-05-29 21:39:49

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

rotfl

..be the best ...fuck the rest smile))

#543 2009-05-29 21:39:58

mayra19
Sr. member

Doua vecine se cearta la gard :
- Nenorocito ce esti ! Barbatu-meu iar a dormit la
tine in noaptea asta !
Cealalta ii raspunde :
- Poate la tine doarme ! La mine sta treaz !
: >

#544 2009-06-01 17:36:18

adina15
Hero member

Intro zi Alinutza proaspat intoarsa de la joaca o intreaba pe mama ei :
Alinutza: Mami eu cum am venit pe lume ?
Mama : Te-a adus barza !
Alinutza : Dar Inel de la etajul 3 cum a venit pe lume ?
Mama : Si pe el la adus barza !
Alinutza : Dar Valentina de la parter ?
Mama : A aduso barza Alinutza !
Alinutza indignata de respunsurile mamei ei o intreaba :
Auzi mami dar in blocul asta nu se mai f**e nimeni ?

In tramvai:
−    E cineva fara bilet acolo, in fund?
−    Eu, dar mi-l bag imediat!

Popescu ajunge mai devreme acasa si o gaseste pe nevasta-sa in pat cu lon, prietenul sau:
Striga nervos:
- Asta-i recunostinta ta, ingrato? Te-am tinut mereu, in puf, ti-am cumparat orice ai vrut. Asta-i multumirea pentru blanurile scumpe, pentru vacantele in California...? lar tu, mai loane, macar cit vorbesc eu, opreste-te!

#545 2009-06-02 00:01:59

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

http://braila-facts.blogspot.com/ nu stiu daca mai e cineva din braila pe aici, dar oricum, delectati`va cand va plictisiti big_smile lol funny rau

Bună ! Arăți ca o curvă !

#546 2009-06-02 20:54:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#547 2009-06-02 23:50:57

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

SCUFITA ROSIE - analiza si criticaliterara
> De ce Scufita rosie ?
> Din start ne dam seama ca este vorba despre o minora de care copiii, in rautatea lor, si-au batut joc cu aceasta porecla, probabil din cauza unei caciulite rosii crosetate de mamica ei, pe care fetita o poarta des din cauza unei sensibilitati fizice la frig in regiunea craniului.. Asadar avem de-a face cu o bolnava marginalizata si descurajata de societatea din jurul ei.
> Scufita merge zi de zi cu cosuletul cu mancare la bunicuta care locuieste in padure.
> Nici o bunica normala nu locuieste in padure. Singura explicatie este ca aceasta bunica a primit in urma retrocedarilor cateva hectare de teren impadurit. Este stiut ca taranii nu se gandesc mult pana sa taie padurea, mai ales inainte de venirea iernii. Asadar aceasta bunica este o scorpie zgarcita care si-a facut casa in padure (oare nu tot din lemn taiat fara aprobare de la Ocolul Silvic?) si sta acolo ca sa-si pazeasca avutul. Teoria ca este vorba de o baba ticaloasa se verifica prin faptul ca in loc sa plateasca un serviciu de livrare la domiciliu a hranei, a silit-o pe nepoata ei (o fiinta neajutorata si bolnava) sa faca zilnic naveta din oras in padure, fara sa-i pese de pericolele la care o expune pe biata fata.
> Scufita Rosie se intalneste cu lupul care o descoase in privinta drumului ei.
> Deja intram intr-o zona a fanteziei bolnave. Unu la mana ca in Romania lupi nu prea mai sunt, doi la mana ca se feresc de om ca de dracu, iar trei la mana nu vorbesc si chiar de ar face-o, ar intreba de cel mai apropiat braconier sau unde e cea mai apropiata stana. Singura explicatie este ca Scufita Rosie s-a uitat atat de mult la Animal Planet incat cunoaste obiceiurile lupilor si le poate intelege scheunaturile.
> Lupul o ia inaintea Scufitei care se opreste la cules de flori, isi preface vocea, intra la bunica, si o inghite. Nu mai stam sa analizam faptul ca in padure nu prea sunt flori. Dar trebuie spus ca e daunator sa inveti copiii ca e corect ca atunci cand ai o treaba de facut, sa te opresti la cules flori fara sa stii daca nu-s cumva specii protejate si in consecinta, pe cale de disparitie.Lupul in schimb pare un personaj menit sa fie bataia de joc a creatorilor de basme. Lupul este un individ manat de dorinta perpetua de a navali in casele oamenilor. >
> Foloseste toate tertipurile: imita voci si daca nu-i iese, vadit frustrat, face casa praf. Concluzie: Lupul este comis-voiajorul actual. Bunica musca momeala si-i da drumul. Iata cum este prezentata imaginea unei persoane in varsta: o senila care nu stie sa faca deosebirea intre un urlet de lup si glasul propriei nepoate. Cu aceasta imagine vor ramane copiii nostri. >
> Lupul se imbraca cu hainele bunicii, se aseaza in pat unde il gaseste Scufita Rosie.O ademeneste prin vorbe sirete sa se apropie si o inghite si pe ea. Lupul fiind imbracat in hainele buncii, induce in mintea copilului sensul notiunii de travestit, putandu-i afecta grav viitoarea orientare sexuala. Ce fel de minte bolnava poate spune la copii asa porcarii? Iar dialogul purtat cu Scufita e plin de aluzii sexuale: toate la lup sunt mari, urechile, labele, dintii, si mai ce?!... Iar el raspunde invariabil cu minciuni menite sa o aduca pe Scufita in pat langa el. De aici deducem:corupere de minori si perversiuni sexuale!
>
> Apare vanatorul care impusca lupul si le elibereaza pe Scufita Rosie si bunica. Ce cauta vanatorul in casa bunicii?Inseamna ca nu e prima data.Un vanator tanar si o femeie batrana singuri in mijlocul padurii.. Si ne mai miram ca "Stirile de la ora 5" abunda in relatari despre violuri savarsite asupra unor batrane?Dintr-un studiu publicat de Ministerul de Interne aflam ca toti acesti infractori au citit in copilarie Scufita rosie si iata consecintele: ani grei de puscarie! Apoi ce cauta la vanatoare de lupi pe proprietate privata? Din doua una: sau e un braconier nenorocit sau e un stab mare de la Bucuresti care plateste sume imense doar pentru satisfacerea nevoilor sale sadice. In oricare dintre variante, ar trebui sa fie infierat de creatorul basmului si nicidecum glorificat pentru fapta sa Finalul povestii este sinistru: lupul zbatandu-se in ghiarele mortii "elibereaza" cele doua femei. Adica avem oroarea sa asistam la aparitia a doua fapturi partial digerate care se pare ca nu au murit ci cu nonsalanta isi reiau firul vietii.Mai rau ca in filmele horror ! Si ne mai intrebam de ce exista copii dereglati din toate punctele de vedere.
>
> Asemenea inchipuiri ale unei minti bolnave se "servesc" copiilor intre 2 si 7 ani. Nici nu mai vorbesc despre marea oroare a literaturii mondiale: "Alba ca Zapada" - auzi alba, imaculata si ea traieste sub acelasi acoperis nu cu unul, ci cu 7 barbati. Rusine! Rusine!
Rusine!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#548 2009-06-03 00:39:29

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

prea tare lucia rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#549 2009-06-03 10:01:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Doi soti la resturant, luau masa. Trece pe langa ei o tipa tanara si frumoasa care il saluta pe sot, acesta raspunzandu-i la salut.
Sotia: Cine era?
Sotul: Amanta mea.
Sotia: Din acest moment nu mai suntem impreuna, divortam, nu vreau sa te mai vad niciodata.
Sotul: Foarte bine dar astfel nu vei mai avea haine de firma, bijuterii, masini de lux, vacante in toate lumea...
Se lasa un moment de tacere iar pe langa ei trece cel mai bun prieten la brat cu o tanara blonda.
Sotia: Cine era tanara care il insotea pe Mihai?
Sotul: Amanta lui.
Sotia: A nostra e mai frumoasa.

rotfl

#550 2009-06-04 01:46:27

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

De ce barbatii cu BMW-uri au succes la femei? Simplu, ele citesc printre randuri... Be My Wife

Dragostea nu se stă, se face.

#551 2009-06-04 04:42:06

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

rotfl  rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.