Sa radem putin 2-40
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
Re: Sa radem putin 2
calleigh a scris:Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului. Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe fereastra. In spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani discuta. Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe. Surprinsa, fetita intreaba: - Ce era asta, taticule? Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul raspunde: - Era doar o insecta ! Fetita ramane cu un aer confuz cateva minute si apoi zice: - In orice caz, avea ditamai p**a!
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
calleigh a scris:Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului. Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe fereastra. In spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani discuta. Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe. Surprinsa, fetita intreaba: - Ce era asta, taticule? Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul raspunde: - Era doar o insecta ! Fetita ramane cu un aer confuz cateva minute si apoi zice: - In orice caz, avea ditamai p**a!
Love. Live. Laugh.
- password
- Full member
- Inregistrat: 2007-09-06
Doua blonde fac nudism pe iarba verde. La un momentdat apare un taur. Blondele o iau la fuga. Dupa ce obosesc bine, cu taurul dupa ele, se opreste una si spune: -Mai bine fac un vitel decat un infarct.
What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp!
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta. -Ce vrei sa-mi zici Thomas? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta, ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu. Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe. -Sa vedem Thomas:3x4? -12 -- si 6x6? -36,domnule director. -Capitala Japoniei? -Tokio! Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala! La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta. Profa incepe: -Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este? -Picioarele,doamna. -Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare... -Buzunare, doamna. -Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde: -In Africa, doamna! raspunde copilul fara sa ezite. -Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde: -Oja pt unghii, doamna. -Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor? -Genunchi, doamna! -Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude. -Patul, doamna! -Care parte a corpului meu este des cea mai umeda? -Limba dumneavoastra, doamna! -Ce cuvant care incepe cu litera C... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca? -Cerul! spune Thomas. Directorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test...
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- adina15
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-01-09
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
They can because they think they can.
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
December a scris:Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore. Ea accepta. -Ce vrei sa-mi zici Thomas? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta, ma plictisesc! As vrea sa trec direct la Liceu. Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe. -Sa vedem Thomas:3x4? -12 -- si 6x6? -36,domnule director. -Capitala Japoniei? -Tokio! Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala! La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari. Amandoi accepta. Profa incepe: -Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este? -Picioarele,doamna. -Corect, ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare... -Buzunare, doamna. -Bine Thomas, unde au femeile parul cel mai cret? Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde: -In Africa, doamna! raspunde copilul fara sa ezite. -Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare? Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca, Thomas raspunde: -Oja pt unghii, doamna. -Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor? -Genunchi, doamna! -Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara? Directorului nu-i vine sa creada ce aude. -Patul, doamna! -Care parte a corpului meu este des cea mai umeda? -Limba dumneavoastra, doamna! -Ce cuvant care incepe cu litera C... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca? -Cerul! spune Thomas. Directorul sufla usurat, transpirat decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test...
Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi
- adina15
- Hero member
BARBATUL a descoperit sticla si a inventat PAHARUL. FEMEIA a luat sticla si a inventat OGLINDA . BARBATUL a descoperit ZARUL si a inventat jocul. FEMEIA a luat ZARUL si a inventat VRAJITORIA. BARBATUL a descoperit CUVANTUL si a inventat CONVERSATIA. FEMEIA a descoperit CUVANTUL si a inventat BARFA. BARBATUL a descoperit BANUL si a inventat COMERTUL. FEMEIA a descoperit BANUL si a inventat CREDITUL. BARBATUL a descoperit TRANZACTIILE si a inventat CARTEA DE CREDIT. FEMEIA a luat CARTEA DE CREDIT si BARBATUL s - a dat dracului.. BARBATUL a descoperit MUNCA si a inventat SALARIUL. FEMEIA a descoperit SALARIUL si iar s - au dat dracului BARBATII. BARBATUL a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL. FEMEIA a descoperit SEXUL si a inventat ..........................................CASATORIA
DUPA ASTA BARBATUL S - A SUPARAT SI NU A MAI INVENTAT NIMIC, CE NAIBA , PANA CAND SA TOT CADA DE PROST.. )
I love you domnisoara Si sunt very mahnit Caci when i speak engleza You razi necontenit.
I know esti englezoaica But it isn't important Amorul meu for tine Is very palpitant.
I can't to sleep azi-noapte Si-am stat sa learn ceva From cartea de engleza Sa-ti tell iubirea mea
Ah, ar fi atat de bine But you see nu-i chiar asa Caci eu speak what i can spune, Dar mai zi si tu ceva.
Te-ai gasit sa ma-ntelegi! Vad ca dear te iubesc Understand i love you draga Cum naiba sa-ti mai vorbesc?
You are totul pentru mine And i want sa ne iubim Dar it's difficult vezi bine Caci we nu ne potrivim.
Nu e clar sa-ncep mai bine Uite Shakespeare, Juliette Eu Romeo love pe tine Vrei ceva si mai concret!
Concret i can't know mai bine And i speak ca un nauc Si i'm sorry langa tine Intru in the balamuc!!!
Ultima oara a fost editat de adina15 (2009-09-23 18:58:07)
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......
- my_aa
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-10-29
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Dragostea nu se stă, se face.
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- in_love
- Full member
- De la: mai aproape decat crezi
- Inregistrat: 2009-05-13
- my_aa
- Insomniac member
Dupa ce vede ca vine ala dupa el incepe sa fuga nu mai sare
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”
- my_aa
- Insomniac member
- December
- Hero member
- Site
Pentru a veni in intampinarea si ajutorul turistilor straini care viziteaza Romania, s-a hotarat sa se procedeze la traducera in engleza a denumirilor unor localitati din diferite zone ale tarii. Primarii sunt solicitati sa instaleze indicatoare rutiere noi la intrarea si iesirea din localitate, avand inseminate numele localitatii lor in ambele limbi: romana si engleza. Si iata traducerea in engleza a unor orase din Romania, in ordine alfabetica:
Adunatii Copaceni - Gathered Tree People Afumati - Neversober Baicoi - Youball Buhusi - Boo Buzau -Really Fat Lip Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses Ciorogarla -Nigger-River Constanta - The Steadiness Dor Marunt - Miniature Melancholy Husi - Shoo Navodari - Networkers Onesti - The Sincere Pitesti - Youdohide Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community Slatina - Slut Tina Slobozia - A Very Wrong LocalTradition T?rgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar Urlati - Gimme Some Noise Voluntari - Town of Unpaid Assistants
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
C?t de tareee, December! .
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- December
- Hero member
- Site
La un centru de cercetari nucleare directorul ingrijorat se adreseaza inginerilor: - Baieti s-a blocat calculatorul, mai stie cineva cum se face o inmultire?
Medicul catre pacient: - Aveti o boala contagioasa extrem de rara. O sa fiti mutat intr-o camera separata si acolo veti manca numai pizza si clatite. - Si astea ma vor ajuta sa ma fac bine? - Nu, dar asta-i singura mancare care incape pe sub usa.
Intr-un copac stateau o soparla si o koala... si fumau marijuana. La un moment dat i se face sete soparlei si se duce la rau sa bea apa. In rau era un crocodil si zice crocodilul soparlei : "Ce-i cu tine ma, ce esti asa de ametita?" Soparla ii zice " io si cu koala stam si fumam marijuana". Intrigat, crocodilul se duce la copac sa vada cu ochii lui. Ajunge intr-un final, se uita sus la koala, la care koala se uita la el uimita si zice "CATA APA AI BAUT, FA???"
Vine un student in caminul de fete. Paznicul intreaba: - La cine mergeti? Studentul: - La cine ma sfatuiti?
Merge pe strada o doamna cam plinuta.. De ea se apropie un cersetor: - Doamna, de cinci zile nu am mancat nimic. - Ehee, daca as avea si eu asa vointa...
La un magazin de materiale de confectii o tanara draguta foc zareste un material pt rochie si intreaba pe vanzator: - Cat costa materialul asta ? - Numai un sarut pe metru! ii raspunde el - E OK,vreau si eu 10 m. Cu nerabdare si anticipare citindui-se pe fata repede ii masoara cei 10m, ii impacheteaza si ostentativ ii tine in fata ei. Fata ia plasa cu materialul si aratand spre batranelul din spatele ei spune zambind: - O sa achite bunicul !
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
femeile astea!!!
*JURNALUL EI:*
*S?mbata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am ?nt?rziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu ?ncepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi ?n liniste. A fost de acord dar era ?n continuare tacut si absent. L-am ?ntrebat ce nu era ?n regula. A spus ca e totul ok. L-am ?ntrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, s,i sa nu ?mi fac probleme.
*?n drum spre casa i-am spus ca ?l iubesc, el doar a z?mbit si a continuat sa conduca. Nu ?mi pot explica comportamentul lui. Nu ?nteleg de ce nu mi-a spus ?si eu te iubesc?. C?nd am ajuns acasa am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea at?t de distant si absent. ?n final m-am hotar?t sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el ?n pat, si spre surprinderea mea, a fost receptiv la m?ng?ierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu g?ndul ?n alta parte. Am simtit ca nu mai rezist si m-am hotar?t sa ?l confrunt, dar el adormise deja. As,a ca am ?nceput sa pl?ng si am pl?ns p?na am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se g?ndeste la alta. Viata mea e un dezastru.*
* *
* *
*JURNALUL LUI: Azi, STEAUA a pierdut ?n deplasare, dar macar am facut sex?*
Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-09-25 15:30:33)
- adina15
- Hero member
merge unu cu nevasta sa ia cina la restaurant.farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua.suparata si asteptand sa fie consolata de sotul romantic zice:uit e cum arat,ca o scroafa!la care el raspunde:si te-ai mai si murdarit pe deasupra......
I: Unde se afla punctul G la femei?
R: In urma ultimelor cercetari, s-a descoperit ca este situat la sfarsitul cuvantului “shopping“
Un mos ramane blocat in lift cu o tipa. Mosul se da la tipa si are succes. Dupa ce se deblocheaza liftul fiecare isi vede de drumul lui zicand in gand: El: - Era fata mare! Tipa: - De stiam ca mai poate mosu', imi dadeam chilotii jos.
Ion la spovedanie, in post: - Parinte, aseara vin de la camp, imi vad nevasta cam trista, palida, trasa la fata; stiu, e pacat, e post, dar mi-era asa de mila de ea ca am luat-o si i-am tras-o 5 ore in sir.... - Vai, Ioane, e pacat... - Da parinte, stiu, imediat dupa aceea m-am imbracat si am dat fuga la sfintia ta sa ma spovedesc, da mi-a raspuns cucoana preoteasa ca nu esti acasa; si era cam trista, palida, trasa la fata; stiu, e pacat, e post, dar mi-era asa de mila de ea ca am luat-o si i-am tras-o si ei 5 ore in sir... dar ce ai parinte, te vad cam trist, palid, tras la fata....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|