Sa radem putin 2-6
Pagini: 1 … 4 5 6 7 8 … 153
Subiect inchis
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
Re: Sa radem putin 2
Doua vecine se intalnesc dimineata. `Ce-i cu tine,draga, esti bolnava?` `Nu, de ce intrebi?` `Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau!` `Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat daca a izbucnit razboiul?!`
They can because they think they can.
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
O baba merge la farmacie: - Dati-mi va rog un Acid Acetilsalicilic. - Vreti o aspirina, nu? - Asa-i zice maica. Ca tot ii uit numele!...
Doi ardeleni stau de vorba: - Auzi, mai Gheo\', daca eu ma culc cu nevasta-ta, cum se zice ca suntem: veri, cumnati, cuscri? - Mai Ioane, eu cred ca se zice ca suntem chit.
Ardeleanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - Imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti. - Apoi, Doamne, frumusetea-i trecatoare.
Un betiv si o blonda se intalnesc pe strada. Betivul spune: - Proasto! Iar blonda spune: - Betivule! La care betivul zice: - Da, dar mie maine-mi trece!
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
baciu a scris:Un betiv si o blonda se intalnesc pe strada. Betivul spune: - Proasto! Iar blonda spune: - Betivule! La care betivul zice: - Da, dar mie maine-mi trece!
p.s. nu te lega de ardeleni ca nush ce-ti fac
- baciu
- Insomniac member
Loveable a scris:baciu a scris:Un betiv si o blonda se intalnesc pe strada. Betivul spune: - Proasto! Iar blonda spune: - Betivule! La care betivul zice: - Da, dar mie maine-mi trece!
si eu sunt tot ardeleanca, dar bancul e banc.
O femeie facea cumparaturi la supermarket-ul din colt. Cumpara ea o cutie de lapte 1,5%, un carton de oua, o cutie cu suc de portocale, o cutie cu cafea, o salata si niste costita afumata. In timp ce le descarca la casa, vine un tip beat in spatele ei si se uita lung la produse. Apoi spune: - Tu esti mai mult ca sigur singura. Femeia se uita contrariata la produsele de la casa si nu intelege de unde a tras betivul concluzia. - Ai perfecta dreptate, sunt singura, dar de unde ti-ai dat seama? Betivul raspunde clatinandu-se: - Pentru ca esti urata!
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
baciu a scris:Loveable a scris:baciu a scris:Un betiv si o blonda se intalnesc pe strada. Betivul spune: - Proasto! Iar blonda spune: - Betivule! La care betivul zice: - Da, dar mie maine-mi trece!
si eu sunt tot ardeleanca, dar bancul e banc.
O femeie facea cumparaturi la supermarket-ul din colt. Cumpara ea o cutie de lapte 1,5%, un carton de oua, o cutie cu suc de portocale, o cutie cu cafea, o salata si niste costita afumata. In timp ce le descarca la casa, vine un tip beat in spatele ei si se uita lung la produse. Apoi spune: - Tu esti mai mult ca sigur singura. Femeia se uita contrariata la produsele de la casa si nu intelege de unde a tras betivul concluzia. - Ai perfecta dreptate, sunt singura, dar de unde ti-ai dat seama? Betivul raspunde clatinandu-se: - Pentru ca esti urata!
- baciu
- Insomniac member
- Stiti ce sunt chilotii?
- Aia care chiloteaza avioanele...
cum recunosti mirele la o nunta de moldoveni?? are cel mai misto trening
In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la Viseu? - 200.000 lei - Decat sa dau 200.000, mai bine ma K..K pe mine
I: Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri creier pane? R: Mimorie di porc prajita!
Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-09 20:26:39)
- OneOnly
- Insomniac member
Intr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean. La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slanina, pita, sfarma o ceapa si incepe sa manance, tragand din cand in cand si din palinca... Olteanului i se face de o dusca, dar cum sa intre in vorba? La un moment dat, vazand ca tuica e pe terminate, isi ia inima in dinti si se apropie de ardelean: - Ma cheama Radu! - Apai, no, daca te cheama, du-te...
- baciu
- Insomniac member
- Ce este mic, negru si-l doare inima? - Adrian Copilul Minune!
Un tanar a intrat la armata. Totul mergea bine, pana cand i sa facut chef de f****. Se duce el la ofiter si-l roaga: - Domnule colonel, sa traiti. Asi vrea si eu sa ma duc acasa la nevasta, ca tare mi s-a facut chef de femeie. -Pai nu se poate, ba. Dar avem noi o solutie aici la regiment. Uite-acolo vezi un butoi cu o gaura. Du-te si baga-ti p***-n gaura si o sa te saturi. Zis si facut, tanarul se duce la butoi, il foloseste precum fusese instruit si se intoarce la colonel. Colonelul il intreaba: - Ei, cum a fost? - A, splendid, d-le colonel! Superb! Pot sa ma duc la butoi cand vreau? -Cand vrei, baiete. Dar nu miercurea. -De ce nu si miercurea, d-le colonel, intreaba soldatul. -Pai miercurea e randul tau sa stai in butoi...
Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea. - Nu bea, omule, e otravita! - Nem to dom. - Apai bea, dar incet, ca-i rece.
Seful politiei bucurestene isi trimite subordonatii sa prinda toti homosexualii din parcul Cismigiu. La ora 1:00 sefu' vine in inspectie. Ii gaseste pe politisti in cu*ul gol iesind din cate un tufis. Curios, ii intreaba: - Ce faceti bai, aici? - Intindem curse, sefu'!
Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-09 23:47:56)
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
In multime, la intrarea intr-o manastire, se aude un strigat: - Fratilor, merg! Eu merg din nou pe picioarele mele! - Spune, cum s-a produs minunea? - Mi-au furat masina!
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- ramona-maria
- Full member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2006-09-20
.... ....Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala,primul ministru al Romaniei s-a gandit sa aduca 10 experti japonezi pe posturile de ministri. Iata cele 10 nume de ministri:
1. Nimika Nuymoka
2. Yaspaga Shidute
3. Wreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Skimbaley Inparay
6. Winoakuma Kosuma
7. Furatzara Kutotu
8. Bagabany Labayatu
9. Totkumita Madeskurk
10.Nufurytu Furyo.
Cele cinci porunci ale vietii (valabile la serviciu): 1. Sa nu gandesti. 2. Daca gandesti, sa nu spui. 3. Daca spui, sa nu scrii. 4. Daca scrii, sa nu semnezi. 5. Daca semnezi, sa nu te miri.
Un avion este pe cale de a se prăbuşi. La bord s?nt cinci pasageri dar numai patru paraşute.
Primul pasager spune: - Mă numesc Ronaldo, şi s?nt cel mai bun fotbalist din lume. Lumea fotbalului are nevoie de mine şi, de dragul suporterilor mei, nu vreau să mor. Ronaldo apucă prima paraşută şi sări din avion. Al doilea pasager, Hillary Clinton, spuse: - S?nt soţia fostului preşedinte al Statelor Unite. S?nt senator al statului New York şi aproape sigur voi fi următorul preşedinte/următoarea preşedintă al/a SUA. Hillary apucă paraşuta şi sări din avion. Al treilea pasager, George W. Bush, spuse: - S?nt preşedintele Statelor Unite ale Americii. Soarta lumii depinde de mine. Mai mult, s?nt cel mai deştept preşedinte pe care ţara noastră l-a avut vreodată şi nu pot să las obligaţiile mele ?n seama cetăţenilor americani dacă voi muri. Bush apucă paraşuta şi sări din avion Al patrulea pasager, Papa de la Roma, spuse celui de-al cincilea, un băieţel de v?rstă şcolară: - S?nt bătr?n. Mi-am trăit viaţa ?ntru bunătate aşa cum un preot trebuie s-o facă, şi-ţi las ţie ultima paraşută: ai ?ntreaga viaţă ?nainte.
La care băieţelul a răspuns: - Nu te ?ngrijora, bătr?ne? Am?ndoi avem c?te o paraşută: cel mai deştept preşedinte pe care l-a avut America mi-a luat ghiozdanul...
Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2008-11-10 12:58:52)
"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"
- angel89
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-11-07
Două babe discută despre soţii lor: - Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%! - Leano, Ion al meu e impotent 300%! - Cum aşa? - A căzut prostul pe scări şi şi-a rupt şi degetul şi limba!
In America, in sfarsit!
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Ce le spune o blonda copiilor ei?
Raspuns: - Mi-am luat de la gura ca sa va fac pe voi...
Dragostea nu se stă, se face.
- OneOnly
- Insomniac member
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
pffoa tre s ma apuc d 2 teme si n-am niciun keeeeeef ;((( am luat-o razna am postat unde nu trb
Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-11-10 21:46:01)
Dance like nobody is watchin....
- Danisia
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-09
Deuzza a scris:Ce le spune o blonda copiilor ei?
Raspuns: - Mi-am luat de la gura ca sa va fac pe voi...
foarte tare asa o sa le zic si eu copiilor?? ca sunt Blonda
Ce nu te doboara te face mai puternic
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Dialog la Oficiul pentru Plasarea Forţei de muncă. - Bună ziua, vreau şi eu un loc de muncă. - Avem ceva foarte bine plătit, dar e mult de lucru. - Nu, mulţumesc. Dacă am bani, ?i dau pe băutură. - Atunci, avem un loc ?n care nu prea aveţi de muncă, dar e prost plătit. - Nu, pentru că dacă am timp, fac rost de bani şi ?i dau pe băutură. Nu aveţi ceva unde să muncesc toata ziua şi să fiu prost plătit ? - ?mi pare rău, dar nu aveţi studii superioare.. .
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
baciu a scris:- Stiti ce sunt chilotii?
- Aia care chiloteaza avioanele...
cum recunosti mirele la o nunta de moldoveni?? are cel mai misto trening
In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la Viseu? - 200.000 lei - Decat sa dau 200.000, mai bine ma K..K pe mine
I: Ce primesti la un restaurant moldovenesc daca ceri creier pane? R: Mimorie di porc prajita!
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
Subiect inchis
Pagini: 1 … 4 5 6 7 8 … 153
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|