Sa radem putin 2-4
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 153
Subiect inchis
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
Re: Sa radem putin 2
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Danisia a scris:Culmea matematicii: Sa fi singur si sa te simti in plus
eu stiam culmea matematicii: sa te culci cu 2 necunoscute si sa nu rezolvi niciuna
sau
"sa mergi pe strada si sa-ti iasa problema" (si culmea culmilor matematicii: sa-ti iasa si solutia")
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Jessie a scris:Un cioban cosea. Vine un american la el si, ca sa arate ca a invatat si el romaneste, ii spune: Bade, cuosesti ? Ciobanul, nimic ... Bade, cuosesti ? Ciobanul tot nimic ... Americanul tipa la el: Bade, cuosesti ? La care, ciobanul: You have an obssesion, man !
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
Jessie a scris:Un cioban cosea. Vine un american la el si, ca sa arate ca a invatat si el romaneste, ii spune: Bade, cuosesti ? Ciobanul, nimic ... Bade, cuosesti ? Ciobanul tot nimic ... Americanul tipa la el: Bade, cuosesti ? La care, ciobanul: You have an obssesion, man !
tareeee
They can because they think they can.
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
Reporter: De ce nu scade pretul la carburanti proportional cu evolutia pretului barilului de petrol? Oficial Petrom:" Nu putem scadea preturile mai mult de at?t. Si asta din cauza nenorocitilor de la Apa Nova, care au marit preturile la apa pe care noi o punem ?n benzina."
Un tren ciocneste un autobuz plin de calugarite si mor toate. Ajung in Cer si incearca sa intre pe poarta Raiului, dar Sfintul Petru le spune: - Stati pe loc, surori, va rog asezati-va la coada si fiecare sa-mi raspundeti la o intrebare ca sa vad ca meritati sa ajungeti in rai. - Sa vedem, sora Maria, ai atins vreodata penisul unui barbat? - Hihihi, doar o data, si atunci numai cu virful degetului. - Bine. Baga degetul respectiv in apa sfintita si intra!. - Ia sa vedem, sora Angela, ai atins vreodata penisul unui barbat? - Paaaai, da! dar l-am luat numai in mina stinga. - Ei bine, baga mina stinga in apa sfintita si intra! Cind, dintr-o data se aude o galagie mare: una dintre calugarite isi facea loc dind din coate, impingind pe celelalte surori sa ajunga in fata. - Dar ce-i cu graba asta, fata mea?, intreba Sfintul Petru. - Sfintia Ta! Eu va trebui sa fac gargara cu apa sfintita, se poate sa fac asta inainte ca sora Ioana sa-si bage fundul in apa??
O blonda ii povesteste unei prietene: - Am sa-ti relatez un fapt cu totul si cu totul ciudat, draga, daca stii sa pastrezi un secret. De o saptamina, simbata trecuta mai precis, suna cineva la mine la usa . Deschid si in fata usii, un barbat tinar, inalt si frumos ma intreaba: - Sotul dumneavoastra este cumva acasa? Nu, spun. La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si mi-o trage sanatos. Luni a aparut din nou. S-a intimplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri. Mor de curiozitate, oare ce doreste acest barbat de la sotul meu?
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
They can because they think they can.
- SmackDown
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-06-11
OneOnly a scris:Jessie a scris:Un cioban cosea. Vine un american la el si, ca sa arate ca a invatat si el romaneste, ii spune: Bade, cuosesti ? Ciobanul, nimic ... Bade, cuosesti ? Ciobanul tot nimic ... Americanul tipa la el: Bade, cuosesti ? La care, ciobanul: You have an obssesion, man !
tareeee
الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!!
- anda23
- Full member
- Inregistrat: 2006-09-12
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii pregateste micul-dejun, il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita, si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!
Un politist trecut in rezerva se duce la pescuit. Isi ia undita, manualele de instructiuni, momeala si se duce la o balta. Dupa 4 ore de astepatare prinde un peste foarte mic. Omul nostru il ia din ac si incepe sa-i traga palme spunandu-i: -Spune-mi unde sunt ceilalti, ca daca nu te arestez.
-Prin ce se aseamana politistii? -Toti sunt prosti! -Prin ce se deosebesc politistii? -Unul e mai prost decat celalalt!
Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-02 17:19:31)
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- lee
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-14
baciu a scris:Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii pregateste micul-dejun, il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita, si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!
bestial!!!
"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare."
- Danisia
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-09
lee a scris:baciu a scris:Sotia pleaca in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii pregateste micul-dejun, il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita, si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!
bestial!!!
ff tare
Ce nu te doboara te face mai puternic
- lee
- Hero member
Canibalii prind un american, un rus si un roman. Seful canibalilor le spune: - Daca vreti sa scapati cu viata aveti 3 posibilitati : ori platiti 100 $, ori primiti 100 de lovituri pe spate ori mancati gramada aia de rahat din fata voastra. Americanul duce mana la buzunar, scoate 100 $ si scapa. Rusul indura 100 de lovituri pe spate si de asemenea scapa. Romanul, care este renumit pentru afacerile lui spune: - Eu m-as infinge in gramada aia de rahat. - Mananca aproape jumatate, i se face greata si spune: - De restul dati-mi lovituri pe spate. Indura el ce indura, insa nu mai poate de durere si, chinuit spune: - Fir-as al naibii, ia de aici 100 $ si lasa-ma in pace!...
"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare."
- lee
- Hero member
Un schelet intra intr-un bar. - Baiete! O bere si un mop!
- Ce face un Emo la Tv? - Reclama la Gillette
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
what did the lesbian vampire say to her girlfriend?
see you next month.
Dragostea nu se stă, se face.
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care Era si baietelul sau de trei ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita: - Aproape am terminat, Adrian. Incearca sa nu plangi, Adrian. Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu. Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice: - Incearca sa nu mai fii suparat, Adrian. O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Adrian. Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior. Casierita, impresionata ii spune: - Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Adrian! - Pe baietelul meu il cheama Mihnea, eu sunt Adrian...
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 153
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|