Sa radem putin 2-3
Pagini: 1 2 3 4 5 … 153
Subiect inchis
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
Re: Sa radem putin 2
..be the best ...fuck the rest ))
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
aia cu barbatii e tare...din pacat si tare adevarat!
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
happy with him...inlove with him...
- Soleil
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-01-31
Cum ar relata media din Romania sfirsitul lumii: Antena 3: In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins!! OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta. Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum! ProTV: Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada apocalipsa! CanCan: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfirsitul lumii departe de iubitul ei. Cotidianul: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul! B1Tv: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfirsitul lumii! Cosmopolitan: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex
Un camion ciocneste un autobuz de calugarite. Mor toate. Ajung la Poarta Raiului. Sf.Petru le spune: - Stati pe loc, surori, va rog asezati-va la coada si fiecare raspundeti la o intrebare ca sa vad ca meritati sa ajungeti in rai. Sa vedem, sora Maria, ai atins vreodata penisul unui barbat? - Doar o data, numai cu virful degetului. - Bine. Baga degetul respectiv in apa sfintita si intra! - Sora Angela, ai atins vreodata penisul unui barbat? - Da! dar l-am luat numai in mana stinga. - Ei bine, baga mina stinga in apa sfintita si intra! Una dintre calugarite dind din coate, isi facea loc sa ajunga in fata. - Ce-i cu graba asta, fata mea? intreba Sf.Petru. - Sfintia Ta! Eu va trebui sa fac gargara cu apa sfintita. Pot sa fac asta inainte ca sora Ioana sa bage fundu-n apa?
"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."Thé à la menthe
- Danisia
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-09
Ce nu te doboara te face mai puternic
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice: - Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta."Sotia entuziasmata exclama: - Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu! Imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica, apar doua bilete de avion. Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice: - Atmosfera asta e foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine. Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il multumeste, il atinge cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90 de ani!!
Morala: toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei...
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- Danisia
- Full member
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
kdeea a scris:O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice: - Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta."Sotia entuziasmata exclama: - Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu! Imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica, apar doua bilete de avion. Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice: - Atmosfera asta e foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine. Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il multumeste, il atinge cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90 de ani!!
Morala: toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei...
tare
expect the worst , hope for the best!
- Danisia
- Full member
Domnul doctor faceti ceva k iubitul meu sa devina un taur. La care doctorul bine. Dati-va fusta jos sa incepem sa-i facem coarnele
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
Poezie in Franceza
Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez vous cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son cur numai basici!
sotul si sotia sotul si sotia se duc seara la culcare.sotul incepe sa o maigaie usor pe mana pe consoarta.Intelegand mesajul aceasta ii spune : -Dragule,te rog sa ma ierti insa maine am programare la ginecolog.Imbufnat tipul se intoarce pe partea cealalta.Dupa 5 minute isa se intoarce spre ea o mangaie pe mana dragastos si ii spune: -Iubito,maine te duci si la dentist???
3 saci un barbat o surprinde pe nevasta in timp ce facea sex cu trei barbati iar aceasta speriata le spune sa intre in 3 saci ce-i avea pe balcon.cand vine barbatu-so si vede sacii intreaba: -ce-i cu astia? -pai stii....ni-o adus mama-ta cate ceva -aaaaa da un picior la primu sac: -groh,groh,groh -aaaaaaaa -un purcel da un picior la al doilea: -mu,mu,mu -aaaaaaa....un vitel apoi da in al 3-lea : nu se aude nimic mai da odata:iar nimic ia o lopata sil loveste la care iasa ala si zice: -bah -tu esti prost? -daca nu se aude nimik inseamna ca ti-a adus ma-ta cartofi
Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-28 11:29:36)
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- rh
- Hero member
- Inregistrat: 2007-01-11
Doi mosi stateau pe o banca: - Auzi, o vezi pe tipa aia? Moare dupa mine! - Da de unde stii? - Doar n-o sa moara inaintea mea...
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic. Prelegere. Atipeste. Parintele se apropie si-l intreaba: - Ce este forta Dumnezeiasca? Studentul trezindu-se, raspunde repezit: - Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca!!
O pustoaica intra la frizerie cu tac'su. Sta langa scaunul frizerului, mancand o gogosica, in timp ce tac'su se tunde. Frizerul ii zambeste si-i spune cu amabilitate: - Draguta, o sa ai par pe gogosica. - Stiu, raspunde ea. O sa-mi creasca si tatele...
I: De ce isi bat dinamovistii copiii in ziua de Craciun? R: Pentru ca umbla cu Steaua.
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
O discutie intre 2 copii in camera lor . Baietelul catre fetita: - Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta? F: O papusica Barbie , dar tu ? B: eu ii voi cere un Tampax F: Tampax ? Ce e asta ? B: ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , piscina, sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama !
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
pitzipoank a scris:O discutie intre 2 copii in camera lor . Baietelul catre fetita: - Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta? F: O papusica Barbie , dar tu ? B: eu ii voi cere un Tampax F: Tampax ? Ce e asta ? B: ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , piscina, sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama !
- Alina Delia
- Addicted member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-12-16
sarmanu..ceva refulari in el..
Cine rade la urma....gandeste mai incet
- maryu
- Hero member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2007-08-27
Guvernul roman, nestiind pe ce sa mai puna impozit, s-a gandit sa puna impozit pe f****. Un om al muncii, pe nume Ion Pendula, impotent fiind, face urmatoarea petitie la fisc:
"Subsemnatul, Ion Pendula, Om al muncii fara p***, Cer sa nu platesc tribut, Pentru ca nu pot sa f**!!!"
Vine promt si raspunsul de la fisc: "Draga domnule Pendula, Om al muncii fara p***, Cat exista deget, limba, Legea tarii nu se schimba!!!
În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice...
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Un cioban cosea. Vine un american la el si, ca sa arate ca a invatat si el romaneste, ii spune: Bade, cuosesti ? Ciobanul, nimic ... Bade, cuosesti ? Ciobanul tot nimic ... Americanul tipa la el: Bade, cuosesti ? La care, ciobanul: You have an obssesion, man !
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- danny
- Full member
- Inregistrat: 2007-05-22
www.alex-aurel.com...cine descopera cate greseli gramaticale sunt acolo are un covrig!
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 5 … 153
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|