Sa radem putin 2-73
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Re: Sa radem putin 2
Vine Gheo in permisie din armata si mandru se duce la bal in sat imbracat in tinuta militara si cu bocantii lustruiti oglinda. O ia la dans pe Vasilica si dupa un timp ii spune:
- No, tu ai chiloti albi.
- Da de unde stii Gheo?
- No, vezi ce bocanci lustruiti am? ....
Apoi o ia la dans pe Maria si dupa un timp ii spune:
- No, tu ai chiloti rosii.
- Da de unde stii Gheo?
- No, vezi ce bocanci lustruiti am? .....
Apoi o ia la dans pe Ildico si dupa un timp o intreaba:
- Fa, tu ai chiloti pe tine?
- Nu. Da de ce intrebi?
- Bata-te sa te bata. AM CREZUT CA MI S-OR CRAPAT BOCANCII !!
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
ce sweet sunt aia mici
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- PaveLL
- Full member
- De la: In inima fanilor..
- Inregistrat: 2009-07-29
I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.
- alexa123
- Hero member
- De la: underground
- Inregistrat: 2008-12-08
when the pomp lights up,you shoot.
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
Imaginatia infractoarelor nu are limite !Mare grija in parcarea de la supermarketuri ! Escrocheria funcţioneaza ?n urmatorul fel: 2 pustoaice bune de 17-18 ani se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile ?n portbagaj. Incep sa stearga parbrizul de la masina cu o carpa in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu le remarci ! Cand le multumesti si vrei sa le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de bani sa le duci la un alt magazin. Accepti si ele se urca in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Te exciti de te innebunesti. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp cealalta iti fura portofelul !Mie mi s-a intamplat lunea trecuta, apoi miercuri, joia aceasta, si ma duc si maine !
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
lOVE
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
Banc: O p*** fugarea un c*r : Maaaa, cu*ule daca te prind te f** de te rup! Cu*u : Nu ma prinzi ma,! P*** : Maaa, cu*ule, daca te prind te penetrez de te sparg ! Cu*u : Nu ma prinzi ma! Fug ei ce fug si cu*ul se intalneste cu Sf. Vineri . Cu*u : Sarut-mana Sf Vineri , uite ma fugareste P*** si vrea sa ma f***, transforma-ma si pe mine in ceva ca sa nu ma prinda! Sf. Vineri: In ce? Cu*u: In orice numai sa nu ma prinda! Il transforma baba si apare P*** : Saru-mana Sf. Vineri ! -Buna P***! -Nu ai vazut cumva un Cu*? -Nu, P***! -Sigur ? -Sigur n-am vazut P*** ! Se uita P*** pe langa ea, se uita intr-un copac si vede un cuc. - Ma, tu esti cuc ? - Daaaaaa... - Ma, tu sigur esti cuc ? - Daaaaa... - Ia canta ! - Paaaartzzzz!
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
In anul 2010, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in ... si-i zice: - Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile!
Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina. - Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ??? - Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp ..... Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si nu am respectat normele de inaltime. Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcei pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut. Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine. Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor si de asemenea, au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mic, inseamna cruzime asupra lor. Apoi Ministerul Mediului, au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului.. Inca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii deoarce nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier. Blocul Sindical nu ma lasa sa fiu ajutat de proprii copiii la constructie deoarece acestia nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce. Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarece ei sustin ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie. Deci Doamne iarta-ma dar, imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis!! Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele aparu din nou stralucitor pe cer. - Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ? - Nu, Noe, se pare ca mi-a luat-o guvernul inainte...
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
Un roman in tren. Se realxeaza omu, isi scoate pantofii si incalta o pereche de papuci comozi, cand observa in locul din stanga un ungur, in locul din dreapta un ungur. Dupa juma de ora romanu politicos catre unguri: - Eu ma duc sa iau o bere, voi vreti ceva? Unguru din stanga: - Da, o cola fara gheata. Dupa ce pleca sa ia bauturile unguru din stanga ii ia un pantof si trage o flegma sanatoasa in pantof si il pune la loc. Aduce romanu bauturile, dupa juma de ora ii intreaba din nou. Unguru din dreapta: - Mie adu-mi o cola cu gheata. Romanu pleaca dupa bauturi, unguru din dreapta trage o flegma in celalalt pantof. Inainte de destinatie, romanu isi pune pantofii si isi da seama de situatie, dupa care politicos li se adreseaza: - Ma intreb oare cand o sa inceteze ura asta intre romani si unguri, cand o sa putem sa ne purtam si noi civilizat, fara sa tragem flegme in pantofi, fara sa ne pi*am in cola?
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Balada fetelor de altadata
Multe s-au schimbat cu timpul. Unele doar ?in mai prost?, Chiar şi fetele sunt altfel, nu mai sunt deloc ce-au fost. Inainte erau tandre, mai cuminţi, mergeau la şcoală Acum au ca singur scop, să bage bărbaţii-n boală
In trecut te-ar fi iubit de veneai c-o floare-n dar, Astăzi nu au timp de flori, stau prin mall sau la solar. Dădeai gata orice fată c-o cutie de bomboane, Acum unele iţi cer să le pui chiar silicoane. In trecut ieşeau prin parcuri, la plimbare, dar acu?, Ele nu mai vor pe bancă, ci pe boxe in Bamboo. Te rugai intens de vre-una ca s-o plimbi prin parc in noapte Acum vin şi cвte zece, dacă au ai tăi Q7. In trecut de te plăcea, iţi scria destul de des Bileţele de amor, nu-ţi lăsa ?offline? pe mess. Nu aveai poze cu ea, o puteai vedea doar ?live?. Acum poţi s-o studiezi şi pe ?Facebook? şi ?Hi5″ Atunci de-o scoteai la film, aşteptaţi la braţ troleul Azi stă la telenovele dacă n-o scoţi cu BMW-ul. Seara, la prima-ntalnire, i-arătai ceru-nstelat Acum ii arăţi tavanul, că deja ai dus-o-n pat. Pe-atunci nu ştia ce-i ?shopping?, nu işi lua haine din mall N-avea firme preferate? se ducea la croitor. Atunci nu aveam mobile, aşteptai in frig o fată. Acum ii dai SMS :?Am ajuns.Cobori odată?!?? Ce frumos era-n trecut, cвnd vorbeam de viitor La un suc la o terasă, nu direct in dormitor. Ne doream c-acele vremuri să nu treacă niciodată, Unde sunt?, unde s-au dus?? fetele de altădată
Dragostea nu se stă, se face.
- Jessie
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-10-08
Calculatorul meu mergea ca naiba. De aceea, l-am sunat pe Gigel, pustiul de 11 ani care locuieste vizavi si al carui dormitor arata ca centrul de control de la NASA si l-am chemat pana la mine.. Gigel a butonat cam un minut si totul s-a rezolvat ca prin farmec.
Inainte sa plece, l-am intrebat: - Care era problema? - O eroare ?ID ten T?, mi-a raspuns. Nu voiam sa par ignorant, dar nici nu voiam sa las lucrurile nelamurite.
- O eroare ?ID ten T?? Ce-i aia? Explica-mi mai mult, poate ca mai apare si cand nu esti tu acasa...
Gigel s-a strambat: - Chiar nu stii ce inseamna? - Nu, i-am raspuns. - Scrie-o pe hartie si-ti vei da seama imediat. Si a iesit repede..
Asa ca am scris-o pe hartie: I D 1 0 T. Si-mi era simpatic, afurisitul?
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
- daenarys
- Vizitator
- AwesomeAngel
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-11-18
"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!"
- deea_si
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-15
In tramvaiul care duce Din Lipscani in Ghica Tei Plin cu lume anonima De barbati si de femei, La o statie din centru Sau de prin imprejurimi, S-a urcat o cuconita Cu superbe rotunjimi, Trup felin, plin de ispite Dar, rotund si voinicel Parca-ar fi sculptat de dalta Lui Rodin sau Praxitel, Dupa ea, se urc-un tinar -
Tip de donjuan sadea - Care nu stiu din ce pricini Se cam indesa in ea Doamna foarte indignata L-a privit cu mult temei Insa tot mai mult magarul Se-ndesa in... viata ei Ca deodata cuconita Nu s-a mai putut abtine Si i-a spus:
- Asculta june, Nu te simti sau nu ti-e bine? Ce te-ndesi ca la pomana Cind nici nu stiu cine esti Cu metode de-astea brute Crezi c-ai sa ma cuceresti? Afla ca sint doctorita Chiar de nu m-arata fata Si-ti fac una s-o tii minte Toata viata, toata viata! Ca de mai m-atingi odata Peste trup sau peste brate Ti-o tai jos, in bucatele Imediat si-o dau la rate!
Iar femeile vreo zece Din tramvaiul cel sarac, Incepura toate odata: Mac, mac, mac. mac
*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi
- baby pink
- Full member
- Inregistrat: 2007-07-18
I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...
Iubesc copiii, dodolashi frumosi...
- addicted
- Hero member
- Inregistrat: 2007-06-12
Bleeeeeah!!!
웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|