Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.
Vecinul il abordeaza pe Badea Ion si ii spune: - Stii ca ti-a murit soacra? -!!! - Ioane, stii ca ti-a murit soacra? -!!! - Ioane, nu ai auzit, ti-a murit soacra?! - Nu ma face sa rad ca am buzele crapate..
Badea Gheorghe in tren, in acelasi compartiment cu doi tineri foarte pisicosi. Fata: Dragul meu, dar ce ma doare gatutzul. Baiatul: Pot sa te pup, draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu, puisor, multzumesc. La Cluj, fata: Dragul meu, ce ma doare capsorul. Baiatul: Pot sa te pup draga mea? O pupa. Baiatul: Te mai doare, draga mea? Fata: Nu ma mai doare, puisor. La Brasov, badea Gheorghe, dupa ce-si aduna ideile il intreaba pe baiat: Auzi domnule, da' la hemoroizi nu te pricepi?
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazima de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul: - Bade, ia bicicleta de-aci ca vin ministrii, primul-ministru... - No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!
Ion si Gheorghe in tren. La un moment dat primesc de la vecinul de compartiment o banana. Nestiind cum se utilizeaza, il urmaresc pe om cum o desface si o desfac si ei. Il urmaresc cum o musca si Ion musca si el, moment in care trenul intra in tunel. Ion: - Gheorghe, ai muscat si tu? - Nu! - Nu musca, ba, ca orbesti!
Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-17 20:13:17)
Dupa nunta, tinara si proaspata nevasta ii spune sotului: - Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte: Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "sifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine. - Bine draga mea, zice sotul, hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta: Seara cand vin eu acasa beau bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine, daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu... daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca ma doare in p*** de freza ta.
Accident grav de circulatie. Soferii - unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il f***a in c*r pe soferul ranit grav. La care intreaba: - Ce faci dom'le, esti nebun? - Nu... doar ii acord primul ajutor! - Pai primul ajutor se acorda prin efectuarea de respiratie gura la gura... - Asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat!
"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison
Bula rus, americam si roman ajung la canibali. Canibalii : - spuneti ne de unde sunteti si noi daca am auzit de orasul respectiv va lasam sa traiti. Bula rus : - eu sunt din Moscova. C. : - nu, nu am auzit de el. tocana facem din tine. B. american : - eu sunt din New York! C. : - nu . nici de asta nu am auzit. friptura cu tine. B. roman : eh ... nu au auzit ei de Moscova si New York, ce sa le zic eu ca sunt din Bucuresti.asta e! - eu sunt din Iasi. seful canibalilot : - Iasi! acolo am facut eu facultatea de medicina!
nu vreau sa fiu citata!
m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.
nu`i tocmai un banc da pare a fi cica batalia de la Waterloo a fost pierduta deoarece maresalul Ney suferea de stres posttraumatic si a lansat dezorganizat si intr`o maniere impulsiva cavaleria franceza intr`o capcana a mortii intinsa de Perfidul Albion... asa sustin psihiatrii englezi
Facui fara sa vleau o constatale La gladinita ieli, cand am picat, (Cu toate ca-s de-un an in glupa male) Sa mol daca glumesc, pe omoplat ;
Ne-a esplicat doamna educatoale Amanuntit, chial ne-a si desenat, Cum am ajuns sa ezigstam sub soale, Cum fiecale a fost plocleat,
Elam ochi si ulechi de culios Sa aflu cum pe lume am venit, Si chipes si istet, da' si flumos, Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit,
C-al fi o balza, cale-n noptitica, Ne-adute-n pliscu' ei, impachetati, Cand scapa si mamica de bultica Facuta de la oua si calnati,
Cum zboala balza asta-ntet, agale, Vleo noua luni, sa iasa luclu bun Si cum agiungem in patut si-n toale Pe cosul casei, ca si Mos Claciun....
Sa vezi mai flate, te educatoale (!) Fala misto, chial m-a lasat pelplex, La valsta ei, (te tate, ce pitioale !) Sa nu stie nimica desple sex !?
"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel
Care este diferenta dintre prostituata, amanta si nevasta? Prostituata spune: De s-ar termina odata! Amana: Asa repede? Nevasta: Bej! Bej o sa vopesesc tavanul!
Un tigan intra intr-un bar, se aseaza la o masa si striga: - Ospatar, un rom aici. Ospatarul: - Te-am vazut, da-te dracu'! Un tip vine acasa si-i spune sotiei sale: -Iubito, am o problema foarte grava la birou. Sotia ii raspunde foarte frumos: -Nu-ti fa griji, iubitule, sa nu mai spui niciodata "am" o problema, spune "avem" o problema. La care sotul raspunde: -OK, atunci secretara noastra o sa ne faca un copil...
Intr-un WC public,se uita Bula la vecinul de langa el,un negru.Uimit de dimensiune,il intreaba pe acesta: - Scuza-mi impertinenta,dar ce ai facut sa-ti creasca asa mare? Negrul ii dezvaluie secretul. - De cate ori ma duc sa urinez,mi-o bat de cateva ori de WC. Dupa 2 luni il intalneste Bula pe negru,la care acesta il intreaba. - Cum merge cu antrenamentul? Bula,fericit,raspunde: - Bine,deja e neagra!
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat.
Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.
Barbatul ii spune femeii: - Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide.
Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!
Femeia: - Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie.
Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc..!!!
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat.
Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.
Barbatul ii spune femeii: - Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide.
Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!
Femeia: - Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie.