Sa radem putin 2-97
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
Re: Sa radem putin 2
Dupa Cernobil, doua babe: ? Auzi, eu am trei ț?țe! ? Du-te-n p*la mea!!!
Intrebare: - De ce nu trebuie sa calci un tigan, care merge pe bicicleta? Raspuns: - Poate fi bicicleta ta!
___________________ In fata circului, plang doi clovni: - Ce ati patit? - A murit elefantul! - Si il iubeati asa de mult? - Nu, dar ne-au pus sa-i sapam groapa!
- De ce? Dai inapoi?
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
La ora de matematică ?nvatatoarea ?i ?ntreabă pe copii: - Trei vrăbii stau pe o cracă. Pe una o ?mpuşcăm. C?te răm?n atunci pe cracă? - Nici una, pentru că celalalte ?şi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar ?ţi apreciez totuşi logica. - Doamnă ?nvaţatoare! Aş dori să ?ntreb şi eu ceva: trei femei măn?ncă ?ngheţată pe stradă.... Una o muşcă, una o linge, iar cealaltă o suge. Care dintre ele este căsătorită? ?nvaţatoarea se g?ndeşte şi răspunde. - Cea care o suge. - Din păcate nu, ci cea care poartă verighetă, dar vă apreciez totuşi logica!
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- roxy30
- Full member
- Inregistrat: 2010-11-03
fluturascrys a scris:La ora de matematică ?nvatatoarea ?i ?ntreabă pe copii: - Trei vrăbii stau pe o cracă. Pe una o ?mpuşcăm. C?te răm?n atunci pe cracă? - Nici una, pentru că celalalte ?şi iau zborul. - Matematic nu este corect, Gigele, dar ?ţi apreciez totuşi logica. - Doamnă ?nvaţatoare! Aş dori să ?ntreb şi eu ceva: trei femei măn?ncă ?ngheţată pe stradă.... Una o muşcă, una o linge, iar cealaltă o suge. Care dintre ele este căsătorită? ?nvaţatoarea se g?ndeşte şi răspunde. - Cea care o suge. - Din păcate nu, ci cea care poartă verighetă, dar vă apreciez totuşi logica!
Hehe..ce tare
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Frizerul il intreaba pe client: Cum sa va tund ca sa fiti multumit ? Gratis ! --------------------------------------- Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile. Care medic ? Cel de deasupra noastra ! --------------------------------------- Doua vecine se cearta la gard: Nenorocito ce esti ! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea asta ! Cealalta ii raspunde: Poate la tine doarme ! La mine sta treaz ! --------------------------------------- Aveti oua de casa ? Intreaba un client vanzatoarea. Nu domnule, numai de gaina. --------------------------------------- De la o vreme, sotul se intoarce tot mai tarziu acasa, uneori lipsind chiar toata noaptea.
Intr-o zi insa, sotia ii spune furioasa: Esti atat de infidel incat ma indoiesc ca ai fi tatal copiilor nostri ! --------------------------------------- Sotul ii spune sotiei: Draga mea, vino pana la baie sa vezi cum spal a treia camasa ! Vai dragul meu, ce harnic esti ! Ai spalat deja celelalte doua? Nu, am inceput direct cu a treia... --------------------------------------- Ce mai este nou, Gigi ? Sunt suparat, Vasile. Am aflat ca nevasta-mea ma insala. Bine, da' eu te-am intrebat ce mai e nou ..... --------------------------------------- Un politist intra intr-un magazin de articole electronice. Aveti TV color? Intreaba el. Da, domnule. Atunci dati-mi unul verde ! --------------------------------------- La serviciul 'Personal' se prezinta un barbat. Va rog sa ma angajati, zice el, am 9 copii ! Bine, bine, i se raspunde, dar ce altceva mai stii sa faci? --------------------------------------- Voi barbatii nici nu stiti ce complicata e viata femeilor!
Azi pot fi in bratele sotului, iar maine pot ajunge in bratele Domnului! Dar poimane sunteti libera? --------------------------------------- Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat care incerca sa sara gardul manastirii inapoi in strada. Ce-ai cautat aici, blestematule!? Am vrut sa fur mancare, dar m-au prins maicutele. Cand? In seara asta? Nu, acum patru saptamani! -------------------------------------- O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii: Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare! Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. Poti sa ne spui de ce crezi ca esti prost? Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra... --------------------------------------------------------------------
Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat. -------------------------------- Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te casatoresti?. Tatal i-a raspuns: "Nu stiu fiule, inca platesc".
---------------------------------
- Tati, este adevarat ca in unele parti din Africa , un barbat nu isi cunoaste sotia pana nu se casatoresc? - Asta se intampla peste tot fiule.
-----------------------------------
Nu am cunoscut fericirea adevarata pana nu m-am casatorit. Pe urma a fost prea tarziu.
----------------------------------
Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta.
-------------------------------------
Secretul casniciei perfecte ramane un secret.
-------------------------------------
Nu am mai vorbit cu sotia mea de 18 luni - nu imi place sa o intrerup.
--------------------------------------
Prietena mea mi-a spus sa fiu mai afectiv. Acum am doua prietene.
----------------------------------------
Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.
----------------------------------------
Ce face un scotian cand vede ca ii arde casa? Da beep la pompieri.
------------------------------------------
Cum trece un EMO fraudulos granita? In mai multe pungi de plastic!
-------------------------------------------
Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10 metri... Soferul scoate capul pe fereastra si tipa:
- Fii ba atent!!! Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba:
- De ce, dai inapoi?
-----------------------------------------------
Merge un schelet la medic. Medicul: Acuma se vine?
-----------------------------------------------
Dintr-un turn de paza al unui fort din vestul salbatic, santinela striga:
- Domnule capitan, vin indienii!!! - Prieteni sau dusmani? intreaba capitanul. - Cred ca-s prieteni ca ... vin impreuna.
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Mihai Eminescu ?i scrie o poezie lui Titu Maiorescu: ?Capul tău, sub clar de lună, Seamănă cu-n cap de??. După o săptam?nă primeşte Mihai Eminescu răspuns de la Titu Maiorescu: ?Frumoasă poezie, dar ultimul cuv?nt de ce mi l-ai m?ncat??
Dragostea nu se stă, se face.
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
Dragostea nu se stă, se face.
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
- fluturascrys
- Hero member
Ion merge ?n satul vecin, ?n vizită la Gheorghe. Din vorbă ?n vorbă, ajung să discute despre ?nmorm?ntări. - Bă, Ioane, la voi ?n sat mortul se ?ngroapă cu popă? - Mă, Gheorghe, la noi popa răm?ne afară
- December
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-09
- Site
Un cuplu trece prin fata unei cofetarii: - Mmmmm ce bine miroase, spune ea. - Daca vrei mai trecem odata. La maternitate, asistenta intra si ii spune proaspetei mamici: - Tatal copilului e pe coridor cu un buchet de flori. Poate sa intre? - Fereasca Dumnezeu! Sotul meu poate veni din clipa in clipa. I: Cum iti faci sotia sa planga in timp ce faci dragoste? R: Ii dai telefon si-i spui! Femeile se impart in doua categorii: Doamne si Doamne Fereste! - Draga mea! Am decis, te parasesc! - Ai gasit una mai buna? - Mai buna nu. Mai ieftina. Burlac - barbat care vine in fiecare dimineata la serviciu din directii diferite. Intr-un bar intra un tip foarte multumit: - De baut la toata lumea. Fac cinste! Mi s-a nascut un fiu! - Ce greutate? - 4 kg! - Lungime? - 53 cm! - Cum se simte sotia? - Ea inca nu stie! - Fetelor, va place pestele? - Nu, ca ne bate! I: In al Doilea Razboi Mondial, de ce tancurile franceze aveau oglinzi retrovizoare? R: Ca sa vada frontul. De cand a aparut criza financiara in Romania, femeile sunt obligate sa se casatoreasca din dragoste. Nea Vasile isi duce soacra la doctor si il roaga totodata: - Va rog, tratati-o ca pe propria dumneavoastra soacra.
Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)
- fluturascrys
- Hero member
- Melita
- Hero member
- Inregistrat: 2011-01-07
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)
- star.child
- Full member
- Inregistrat: 2009-06-29
Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- deea_si
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-15
lala20 a scris:La sex .
scuze, nu aici vroiam sa postez intrebarea, ci la ce asculti acum. sterge si tu comentariul, ca nu prea se mai leaga acum cu nimic de aici . mersi oricum de raspuns, la altceva nu prea vad la ce s-ar referi
*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying. *Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume *16.04.13 - cea mai frumoasa zi
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
Done, cu placere. Pai sigur e vorba de sex, toata piesa e despre sex
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- tequila
- New member
- Inregistrat: 2011-02-17
I: Cum e prima data la fete? R: Depinde daca te duci singur sau cu prietenii.
I: Ma apara prezervativul de retard mintal? R: Deja e tardiv sa iti faci probleme.
I: Daca am penisul mai mic decat prezervativul? R: Mwahahahaha! Indeasa ceva pe langa el, macar sa nu fluture.
I: Daca continui sa fac sex de 10 ori pe zi pot avea probleme mai tarziu ? R: Asa sper. Asa ar fi drept!
I: Ce ma fac daca nu-mi incape pe penis? R: Cine, prietena?
I: Cat de adanc trebuie sa fie penisul introdus atunci cand ejaculez, pentru ca sarcina sa aiba loc? R: Pana in dreptul ficatului.
I: In cazul ruperii prezervativului ce putem face ? R: Cruce.
I: Cum se baga prezervativul? Cu tot cu oua sau fara? R: D-le Nastase, ati fost rugat sa va abtineti de la glume de genul asta.
I: De ce strange prezervativul? R: Bine ca esti tu smecher.
I. Care este cel mai periculos loc din lume? R. Patul. Acolo mor 80% dintre oameni.
I. Ce spune spermatozoidul care fuge dupa un ovul ? R. Daca te prind, om te fac !
I. E adevarat ca barbatii impotenti traiesc mult ? R. Da, dar degeaba.
I. Prin ce se deosebeste ariciul de aricioaica ? R. Ariciul are o teapa in plus.
I. Prin ce se deosebeste un om de o camila ? R. Camila poate sa lucreze o saptamana fara sa bea, iar omul poate sa bea o saptamana fara sa lucreze ...
Ultima oara a fost editat de tequila (2011-04-11 21:50:14)
verze.ro - simtul umorului nu a murit!
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
tequila a scris:I. Prin ce se deosebeste ariciul de aricioaica ? R. Ariciul are o teapa in plus. .
bestial bancul asta
- tequila
- New member
- Inregistrat: 2011-02-17
verze.ro - simtul umorului nu a murit!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|