homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-12

#210 2009-04-15 11:56:54

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

Re: de ce ne inseala barbatii

credeti ca un barbat care mai mereu aduce discutia "iaute-o si pe aia cum e,ce craci are,ce i-as face!" sau "stau si eu cu una,o f** si tot la tine vin" chiar isi inseala iubita? adica am intalnit cazuri in care un tip spunea de fatza cu iubita lui si cu noi,prietenii lui de tot felul de fete..ca aia e frumoasa,ca aia e nu stiu cum..ca are sani frumosi..ca ar f***,ceea ce mie nu mi s-a parut normal!insa tipul o spunea in gluma,acuma ca era chiar serios nu stiu,dar el vroia sa para ca a glumit..chiar sunt curioasa ce parere aveti?! eu cred ca el chiar o inseala p iubita lui,pt ca altfel nu ar spune aceleasi chestii mai mereu!fiind atat de obsedat de alte femei si de cat de mult ar vrea sa le aiba eu asta cred,ca el chiar a inselat-o! nu mi se pare normal ca un baiat care sustine ca isi iubeste prietena sa ii aminteasca mai mereu si in fata prietenilor cat este el de afemeiat!

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2009-04-15 12:09:10)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#211 2009-04-15 12:05:38

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sincer eu cred ca mai degraba unul care zice ca nu si-ar insela in veci iubita si ca el nu se uita niciodata dupa altele e mai predispus sa calce stramb....din experinta mea si nu numai am ajuns la concluzia ca baietii care par linistiti si la locul lor sunt cei mai "periculosi", ca sa zic asa.....oricum, nu mi se pare normal nici cum ai zis tu, barbara.....

mi s-a intamplat si mie odata o chestie...eram cu fostul meu prieten, colega de apartament si prietenul ei intr-un bar, si la un moment dat a venit chelnerita sa ne ia comanda...si dupa ce a plecat prietenul colegei mele l-a intrebat pe fostul meu: e buna tipa, nu? colega-mea s-a simtit f prost...eu una nu as fi acceptat asa ceva...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#212 2009-04-15 13:12:37

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

dea_di al meu e genu`ala de se jura ca nu fura... sper sa fie exceptia care confirma regula sad

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#213 2009-04-15 13:19:52

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

_alexa_ a scris:

dea_di al meu e genu`ala de se jura ca nu fura... sper sa fie exceptia care confirma regula sad

,,dar l-am prins cu rata in gura,,....of de ar fi asa....eu nu mai cred in minuni.. sad

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#214 2009-04-15 13:28:03

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

C?nd l-oi prinde pe-al meu să vezi ce raţe o să-i bag eu pe g?t!! smile

Goodnight moon

Publicitate

loading...

#215 2009-04-15 13:39:53

_alexa_
Hero member

oricum n-am incredere in el absolut deloc si asta ne cam afecteaza relatia. dar cum sa fie altfel din moment ce eu l-am prins cu sms-uri trimise la alta fata, si o alinta "pisic".... sau arhive pe mess in care invita o alta fata in parc, in timp ce eu eram la munca. Cum eu sunt si super complexata acum, ca nu mai arat ca inainte de sarcina.... fara sa vreau ii fac crize de gelozie sad
Iar el.... el se jura ca nu fura, si se jura ca nu m-a inselat niciodata si ca nici n-a vrut s-o faca. Daca stau sa ma gandesc mai bine si eu as fi dat aceleasi raspunsuri in locul lui

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#216 2009-04-15 13:41:44

wild_wind
Platinum member

alexa...stii cum fac eu? ca sa nu ma mai mint si amagesc singura? ma pun mereu in locul lui..si cand gandesc ce gandesc...nu mai sunt asa de sigura ca e ,,cuminte,,... smile

#217 2009-04-15 16:17:40

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

da dream, dar sunt unii care profita de treaba asta. poti sa`l faci sa se simta cat de iubit si implinit, dar tot o fac. asta e barbatul. nu zic ca nu sunt si exceptii, desigur,

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#218 2009-04-15 17:23:31

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

increderea este cea mai importanta si odata ce ai pierdut-o relatia n-are cum sa mai fie la fel. si cel mai greu este sa te lupti cu tine pt k uneori noi mai avem si pareri si chiar daca nu ne dau motive ii banuim. uite eu de exemplu eu, am perioade cand il simt rece si incep sa devin geloasa, imi fac scenarii k poate are si pe altcineva (asta cred k face parte din sindromul meu premenstrual pt k de obicei numai atunci am ganduri d-astea:P) si el saracu imi suporta toanele si de nenumarate ori mi-a demonstrat k sunt singura din viata lui

dragostea se castiga, respectul se merita

#219 2009-04-15 17:57:55

_alexa_
Hero member

da kata, dar una e sa banuiesti, si alta e sa ai motive reale, negru pe alb!!
si totusi, de fiecare data cand ma apuca bazdacii eu sunt aia nebuna si el e ala sfantu` pe care eu psihopata il terorizez.
si o face atat de bine incat de multe ori am mustrari de constiinta: "uite ma saracu` el e un ingeras si eu il innebunesc de cap"

#220 2009-04-15 18:07:02

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

_alexa_ depinde ce considera el inselat ... poate ca pt el sa converseze sau sa invite alta femeie in parc nu e inselat, poate inselat se numeste din momentul in care a adus pe altcineva in patul lui .... acum depinde si al meu se jura ca nu face (si se jura pe mormantul lui soacramea) dar l-am prins cum dadea tarcoale ratelor,dar i le-am speriat si au fugit . si cu toate astea mandru meu se jura ca el nu face ...  rotfl

#221 2009-04-15 19:44:29

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Hai sa-mi dau si eu cu parerea:
1) insala pentru ca sunt prea lasi ca sa se desparta desi nu mai simt nimic pt persoana de langa ei, dovada ca trec la altele.
2) insala pentru ca partenera nu le ofera ce isi doresc ei.
3) insala pentru ca vor sa se razbune, sa elimine niste eventuale frustrari, poate din cauza ca au fost si ei inselati.
4) insala pentru ca s-au plictisit de partenera si vor ceva nou, sa doboare rutina.
5) insala ca sa vada cum e si cu altcineva, sa faca o comparatie (sau nu neaparat)

Nu cred ca am acoperit tot, dar mai revin daca imi mai amintesc.

#222 2009-04-15 19:52:00

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu cred ca inseala deoarece sunt frustrati si multi doresc sa-si demonstreze ca mai sunt capabili sa cucereasca o femeie.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#223 2009-04-15 20:05:32

wild_wind
Platinum member

baciu a scris:

eu cred ca inseala deoarece sunt frustrati si multi doresc sa-si demonstreze ca mai sunt capabili sa cucereasca o femeie.

exact...dar pe prim plan este totusi...,,cum este si cu alta?,,

#224 2009-04-15 21:57:01

_alexa_
Hero member

intrebare:
intamplator, am id-ul fetei cu care eu aveam banuieli ca are ceva mai mult decat o simpla prietenie. acum mult timp ea mi-a dat add, ma rog....
acum ceva vreme, eu eram pe id-ul lui si ea a inceput sa-mi spuna (sa-i spuna) lui V cat de mult il iubeste si ca s-ar fi bucurat daca ne-am desparti ca atunci ar fi DOAR al ei.....
l-am intrebat pe V ce zice de treaba asta si mi-a spus ca-i o disperata, ca nu-l lasa in pace, ca ii da ignore si ea isi face mereu alt id si se baga in seama cu el. in fine....
acum cateva zile aflu ca tipa e disperata sa vorbeasca cu el, si ca apeleaza la prietenii lui sa-i afle numarul de telefon., si ca le spune si acestora ca ea il iubeste pe V.
AZI.... intru eu in vorba cu ea pe mess, si din vorba in vorba ii spun ca eu niciodata nu mi-am simtit relatia amenintata din cauza ei. Ea mi-a dat replica: "asa e cand vb fara sa sti". Si iarasi din vorba in vorba a spus ca acum ca ne vom casatori EL n-o sa ma mai insele, o sa se faca baiat cuminte (cel putin ea asa spera), si ca imi promite ca ea nu-i va mai raspunde oriunde ar cauta-o. In schimb, nu a vrut sa-mi spuna nimic concret: cand s-a intamplat, daca cu ea sau nu (poate doar i-a pov V de vre-o aventura....). Nu a vrut sa-mi spuna mai multe din cauza ca.... nu crede ca e treaba ei, si n-ar avea nimic de castigat din treaba asta.
Eu zic ca mi-a spus destule..... of doamne.....

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-04-15 21:58:45)

#225 2009-04-15 22:01:51

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

_alexa_ pt mine ar fi destule motive sa cred ca a acut ceva cu tipa .... si cu casatoria sti cum e ? verigheta de pe degetul barbatului nu impune obligatii ca o relatie obisnuita. Iar el nu cred ca ar recunoaste in veci ca a fost, a facut

#226 2009-04-15 22:10:12

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu cred a fost ceva intre ei doi....daca zici ca el i-a dat mesaje si o numea si pisic e clar...nu vb asa cu o amica ....iar de la ea poti afla, dar se poate sa-ti mai bage si din top daca il place asa de mult ca sa te oftice si poate spera sa-l parasesti

#227 2009-04-15 22:16:13

wild_wind
Platinum member

of alexa...
eu macar,cand l-am intrebat,a avut curajul sa recunoasca,ca s-a culcat cu alta in lipsa mea..

#228 2009-04-16 00:13:01

_alexa_
Hero member

si eu cred ca a fost ceva intre ei doi sad si nu stiu ce sa fac, ca el in continuare sustine ca respectiva e deplasata mintal si ca minte. tot el face scandal ca s-a saturat de astfel de discutii.... din nou, eu sunt nebuna. i-am aratat ce-am vb cu ea, si nici nu vroia sa citeasca.
daca m-a inselat, inseamna ca undeva el are o problema cu mine, de a simtit nevoia sa se culce cu alta femeie. atunci de ce nu-mi recunoaste?? de dragul lui bebe?? chiar nu mai inteleg absolut nimic, dar regret pe zi ce trece alegerea facuta, si aceea de a-mi intemeia o familie cu el. Deja am 0 incredere in el si eu nu mai pot trai asa. Ma tot intreba el pe mine ce motive ar avea el sa ma insele.... ca el n-a facut-o si nici n-ar putea s-o faca vreodata.
eu ce sa mai cred? smile
eu cred ca o sa ma duc la culcare....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.