homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-14

#248 2009-04-22 13:25:43

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Re: de ce ne inseala barbatii

io nu stiu alexa ce sa zik... decat ca mie din ce am vazut ca ai vb tu cu ea...mi se pare dubioasa... adica mi se pare ca incearca sa te induca intr-o stare de confuzie...fix ca tu sa te certi cu omu...eu nu stiu daca a fost sau nu ceva intre ei...n-am cum sa imi dau cu parerea dar legat de discutia intre voi doua...parerea mea e ca ea te manipuleaza smile ...

baby Dragos hjarta rugaciune

#249 2009-04-22 13:29:09

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pe mine m-o fi inselat in lunile astea in care nu am fost cu el?? smile tot ce e posibil... neutral

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#250 2009-04-22 13:32:12

skumpi
Vizitator

deliav a scris:

io nu stiu alexa ce sa zik... decat ca mie din ce am vazut ca ai vb tu cu ea...mi se pare dubioasa... adica mi se pare ca incearca sa te induca intr-o stare de confuzie...fix ca tu sa te certi cu omu...eu nu stiu daca a fost sau nu ceva intre ei...n-am cum sa imi dau cu parerea dar legat de discutia intre voi doua...parerea mea e ca ea te manipuleaza smile ...

exact...nu zice nici ca da nici ca ba ...desteapta tipa...te aduce la extrem cu nervii  roll
oricum...sa trebuiasca sa te milogesti de una ca sa`ti spuna dak a avut ceva relatie cu iubitu tau... e prea mult...
da`o incolo si nu mai vorbi cu ea... la urma urmei n`ai treaba cu ea...ai treaba cu el...
eu nu mai eram de mult cu el...cu toate ca exista un copil la mijloc  sad

#251 2009-04-22 13:50:11

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Si eu cred ca incearca sa te manipuleze,incearca sa te faca sa nu mai stii care este adevarul,sa nu mai suporti tensiunea si sa te desparti nestiind niciodata daca a fost adevarat sau nu.Daca nu ar fi vrut asta nu ti'ar fi zis ca a fost ceva intre ei..daca era sa fie ceva ea tacea si facea si gata asa daca iti spune tie exista riscul sa ramana fara ceea ce facea cu el.
Imi imaginez ca este extrem de greu sa ai incredere in el dupa lucrurile care le'ai auzit si mai ales ca zici ca simti ca ceva nu mai este in regula.
Cred ca ar trebui sa ai o discutie la rece cu el si sa'i spui sa'ti zica adevarul oricare ar fi el sau poate mai bine ar fi sa faci o intalnire in 3: voi 2 si cu ea si sa vedem daca ea mai are tupeul sa mai zica atunci ca a fost ceva intre ei.Normal ca el probabil nu o sa accepte dar trebuie sa'i spui ca daca te iubeste,daca vrea o familie fericita si daca vrea sa arate ca nu este adevarat ce spune tipa aia ar trebui sa'ti accepte dorinta.
Sper sa nu fi facut nimic si sa poti afla ca asa este. puss

Ultima oara a fost editat de life (2009-04-22 13:50:52)

We Have To Be Strong !!!

#252 2009-04-26 09:52:30

mariyna
New member
Inregistrat: 2008-07-10

buna,sa va spun si eu povestea mea poate ma ajuta si pe mine cineva k sa trec peste asta k imi este foarte greu. am vb cu un baiat 6 an,acum vreo 2 luni am gasit p mess o conv dintre el si o fata ,eu tot il intrebam dak are p alta el imi spunea k sunt nebuna.i-am zis sa-mi zik dak are p alta nu k sa aflu d la prietenii lui k asa ar fi cel mai bn cred eu,nu?
si tot il simteam eu k e foarte schimbat,nu mai dormea la mine nu mai ieseam ,imi spunea tot timpul k este obosit. dupa paste am stat d vb serios si pana la urma mia recunoscut k are p alta,deci ei sunt impreuna d aproxim 2 luni,d c nu mi-o fi spus d knd a intalnit-o si a trebuit k sa-mi dau seama singura k are p alta,sufar enorm,au fost 6 ani. cred k si el sfera dar poate mai putin k mine k el se duce la ea,in schimb eu stau singura acasa si ma jelesc k nu pot sa ma abtin,ink il mai iubesc. am vb si cu ea p mess,sia cerut iertare k stia situatia dintre noi da a fost aegerea lui pana la urma. spuneti-mi si mie c sa fac,cum sa trec peste asta k nu mai pot. el ma suna vb la tel mai mereu,si il intreb dak ii pare rau d alegerea facuta si nu zice nimic ii se umple ochii cu lacrimi,oare mai ma iubeste? oare s mai intoarce la mine? poate a a vut un moment de ratarice. nu stiu c sa mai cred,mai ales k il vad in fiecare zi imi este si ma greu. asta e,tre sa trec eu si peste asta si sami caut un baiat cae sa ma merite,mai dureaza pana il gasesc. poate imi spune-ti si mie o parere k sa mai ies din starea asta k nu mai pot.

Publicitate

loading...

#253 2009-04-26 12:21:32

life
Hero member

Eu zic sa'l uiti si cat mai repede.Vrei sa zici ca daca se intoarce la tine u il ierti si il accepti  inapoi dupa ceea ce a facut?
Daca a facut o data asta ar putea sa o repete.
Incearca sa nu mai vorbesti cu el si sa iti gasesti lucruri de facut ca sa te poti detasa de situatie.Nu merita sa mai suferi si cu atat mai mult nu merita sa'l ierti(daca e sa se intoarca la tine) ca sa suferi mai mult mai tarziu.

We Have To Be Strong !!!

#254 2009-04-26 13:30:14

skumpi
Vizitator

da cum te mai gandesti ca te iubeste ? neutral crezi k il obliga cineva sa mearga la respectiva ? nu... cuma  spus si ea....e alegerea lui... nu l`a fortat nimeni...asta a vrut...asta are ! dak ar fi fost o ratacire d moment...s`ar fi intors la tine de mult...
iar faza cu mintitu in fata e cea mai jalnica
dupa 6 ani iti datora macar atata respect incat sa`ti spuna in fata nu sa te minta
tu chiar nu realizezi ce ai avut lg tine ? okey... se intampla sa ne indragostim de altcineva dar din respect pt persoana de langa noi ii spunem...cu toate ca doare...nu sunt ipocriti...si mai ales dupa o relatie atat de lunga in care banuiesc ca ati trait momente frumoase si v`ati iubit mult....
mai bine te`ai indeparta de el si l`ai lasa cu noua lui iubita....daca nu vrei sa ajungi in scurt tp, tu, amanta neutral

#255 2009-04-26 14:53:26

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

eu sunt de parere ca e mai bine sa-l dai uitarii. Acum un an cand am fost in vizita in romania m-am intalnit intamplator cu iubitul meu din adolescenta si am palavragit putin. Noi ne-am despartit atunci pentru ca ma inselase. El zice ca a suferit mult si ar fi dat orice sa ne impacam ( pe atunci). Intre timp e si el casatorit si ce face? Bineinteles ceea ce stie, adica isi inseala nevasta cu altele carora le convine sa si-o puna cu el fara obligatii. Si nevasta lui ce face? Il tot iarta saraca. Ca daca e al ei trebuie sa-l ierte, nu? Ca poate saracul a avut o "ratacire". Nu va spun cat de fericita am fost sa-mi dau seama ca am procedat corect despartindu-ma de el la momentul respectiv. De ce as fi avut parte in ziua de azi? Doar de suferinta.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#256 2009-04-26 18:26:00

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

mariyna uite sfatul de la mine : Da-l naibii!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Eu nu cred in ratacire de moment, si nu o sa cred niciodata, fii puternica in fata lui si nu-i mai arata ca te doare, iesi cu prietenele la un suc, distreaza-te simte-te bine, fa ce-ti place si nu te mai gandi la el si nu mai vorbi mereu cu el la telefon. Daca trebuie neaparat sa te gasesti cu el, eu stiu invatati sau munciti in acelasi loc fa tot posibilul sa-l eviti dar nu-i arata ca suferi, nu merita nimic din partea ta nici macar o lacrima, stiu ca sunt dura si ai sa spui ca nu stiu ce inseamna sau ca nu iubesc sau nu am avut o relatie de genul, nu gandi asa sunt cu sotul meu de 7 ani (in vara facem) si nu i-as ierta nici macar un sarut. Nu mi se pare normal atat timp cat eu ii ofer totul, daca vrei sa ma inseli daca te simti atras de una lasa-ma pe mine in pace, s-a terminat si viata merge inainte dar nu-ti bate joc de mine. Sunt drastica dar si ei ar fii daca s-ar pune in situatia noastra.

Succes si asculta sfaturile mele : NU EXISTA RATACIRE DE MOMENT!

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#257 2009-04-26 18:44:48

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

atatea lucruri vad in jurul meu, incat pe zi ce trece cred tot mai putin in fidelitate...nici macar in propria mea capacitate de a fi fidela cuiva nu mai cred sad

noi sa fim sanatosi!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#258 2009-04-26 18:54:42

skumpi
Vizitator

eh...nu`i chiar asa dea tongue rlx... exista si persoane care sunt fidele smile dak unii sunt porci diablo nu inseamna k toti sunt

ai dreptate myrella...nu prea exista ratacire de moment...sau dak exista chiar e de momemnt....nu de 2 luni...

mariyna, gandeste`te ca tp de 2 luni te`a mintit incontinuu  roll se saruta cu ea si apoi cu tine sau cine stie ce altceva mai facea  acklad  si tu vrei sa`l astepti sa se intoarca `napoi la tine ? neutral no way... bine k ai aflat acum si nu peste un an sau cine stie cat ar mai fi durat situatia asta...jalniccc

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-04-26 18:57:37)

#259 2009-04-26 19:19:43

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

omg.... de ce trebuie barbatii sa fie asa nenorociti?? neutral de ce pur si simplu nu pot recunoaste, de ce prefera sa traiasca in minciuna?
sfatul meu e acelasi cu al fetelor. uita-l si zi mersi ca pana la urma ti-a recunoscut, si ca nu a trait prea mult timp viata dubla. Fi recunoscatoare ca ai aflat ce fel de om este inainte sa apuci sa faci si vre-un copil cu el.
Al meu inca se jura ca nu fura. Ciudat, dar asta mi-a spus si el, ca aia si-a batut joc de mine. Dar totusi stia prea multe aspecte ale vietii noastre.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#260 2009-04-26 19:30:25

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu trebuie sa fii neaparat porc ca sa fii infidel....eu in momentul de fata cred ca i se poate intampla oricui si prefer sa raman la conceptia asta, decat sa mi-o iau din nou in freza cum s-ar zice...

mariyna uite ce te sfatuiesc eu: ca-l lasi ca nu-l lasi, vezi tu.....eu te sfatuiesc sa nu mai pui atata suflet! gandeste-te la tine si fa totul ca sa-ti fie tie bine! nu se merita sa suferi pentru absolut nimeni!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#261 2009-04-26 20:01:44

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

mariyna daca era vreo ratacire nu se intindea cu ea 2 luni de zile....asta nu mai e ratacire sub nicio forma. el constientizeaza ca umbla cu doua si vrea chestia asta din moment ce nu poate renunta la niciuna.
daca plange nu inseamna ca te iubeste....poate sa planga ca se simte vinovat si se gandeste la tine ca suferi.
daca te-ar fi iubit in niciun caz nu putea sa stea si cu tine si cu cealalta.
eu n-as putea sa accept o chestie din asta sa stiu ca iubitul meu are o relatie paralela. esti tanara gandeste-te la tine si la binele tau, ca el cu siguranta nu se gandeste daca face asa ceva.
ar trebui sa fi indiferenta si sa nu-i mai raspunzi la niciun telefon dupa tot ce-ai aflat. isi bate joc pe fata de relatia voastra.

#262 2009-04-26 20:49:51

mariyna
New member

va multumesc pt sfaturile voastre,chiar si azi l-am vazut p strada era cu un prieten d al lui si mi-au curs cateva lacrimi. o sa-mi fie foarte  greu,va rog sa ma intelege-ti,mai ales k ne intalnim p strada cam des,s-ia mai rupt si piciorul la fotbal si cum sa nu il sun eu sa il intreb macar cum se simte. voi c zice-ti sa il mai sun?

#263 2009-04-26 20:53:45

andrulina
Addicted member

esti prea grijulie cu el pt tot ce ti-a facut, ar tb sa nu te mai gandesti atata la el parerea mea pt tot ce ti-a facut, el dc nu se gandeste la tine?
eu zic sa nu-l mai suni, acum tu faci cum vrei.

#264 2009-04-26 21:05:12

mariyna
New member

andrulina eu nu as vrea sa-l mai sun k imi e si mai gre dar parca as vrea sa stiu si c ii mai face si piciorul,nu stiu c sa mai zc,nu cred k pot sa ma abtin k sa nu il mai sun. oricum mersi mult pt sfat si va tin la curent c relatia mea.  va pup.

#265 2009-04-26 21:16:51

andrulina
Addicted member

nu stiu cum vrei tu sa rezolvi problema, dar eu daca as fi aflat ce ai aflat tu in prima instanta as fi vrut sa aflu de ce a procedat asa si as fi vrut sa discut sa aflu mai multe.
faptul ca el nu ti-a dat lamuriri si e asa indiferent si o mai are si pe aia ar tb sa-ti dea mult de gandit.
numai ai grija sa nu te ia drept naiva si sa vada ca tu ii accepti toate chestiile inclusiv o alta relatie si sa profite de asta....eu cred ca atunci cand un barbat ajunge sa aiba o amanta sa-i spunem e si vina femeii....sunt fff multe femei care permit asta, care accepta asa ceva.
nu stiu cum o fi sentimentul de a stii ca-ti imparti barbatul cu alta, cred ca e cumplit.

#266 2009-04-26 21:41:13

life
Hero member

Lasa piciorul ca se vindeca el fara probleme.U ai grija de tine si nu te lasa prada unui baiat de genu.

Ultima oara a fost editat de life (2009-04-26 22:01:43)

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.