|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-14#248 2009-04-22 13:25:43
Re: de ce ne inseala barbatiiio nu stiu alexa ce sa zik... decat ca mie din ce am vazut ca ai vb tu cu ea...mi se pare dubioasa... adica mi se pare ca incearca sa te induca intr-o stare de confuzie...fix ca tu sa te certi cu omu...eu nu stiu daca a fost sau nu ceva intre ei...n-am cum sa imi dau cu parerea dar legat de discutia intre voi doua...parerea mea e ca ea te manipuleaza ... baby Dragos Offline #249 2009-04-22 13:29:09
Re: de ce ne inseala barbatiipe mine m-o fi inselat in lunile astea in care nu am fost cu el?? tot ce e posibil... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #250 2009-04-22 13:32:12
Re: de ce ne inseala barbatii
exact...nu zice nici ca da nici ca ba ...desteapta tipa...te aduce la extrem cu nervii #251 2009-04-22 13:50:11
Re: de ce ne inseala barbatiiSi eu cred ca incearca sa te manipuleze,incearca sa te faca sa nu mai stii care este adevarul,sa nu mai suporti tensiunea si sa te desparti nestiind niciodata daca a fost adevarat sau nu.Daca nu ar fi vrut asta nu ti'ar fi zis ca a fost ceva intre ei..daca era sa fie ceva ea tacea si facea si gata asa daca iti spune tie exista riscul sa ramana fara ceea ce facea cu el. Ultima oara a fost editat de life (2009-04-22 13:50:52) We Have To Be Strong !!! Offline #252 2009-04-26 09:52:30
Re: de ce ne inseala barbatiibuna,sa va spun si eu povestea mea poate ma ajuta si pe mine cineva k sa trec peste asta k imi este foarte greu. am vb cu un baiat 6 an,acum vreo 2 luni am gasit p mess o conv dintre el si o fata ,eu tot il intrebam dak are p alta el imi spunea k sunt nebuna.i-am zis sa-mi zik dak are p alta nu k sa aflu d la prietenii lui k asa ar fi cel mai bn cred eu,nu? Offline Publicitateloading...
#253 2009-04-26 12:21:32
Re: de ce ne inseala barbatiiEu zic sa'l uiti si cat mai repede.Vrei sa zici ca daca se intoarce la tine u il ierti si il accepti inapoi dupa ceea ce a facut? We Have To Be Strong !!! Offline #254 2009-04-26 13:30:14
Re: de ce ne inseala barbatiida cum te mai gandesti ca te iubeste ? crezi k il obliga cineva sa mearga la respectiva ? nu... cuma spus si ea....e alegerea lui... nu l`a fortat nimeni...asta a vrut...asta are ! dak ar fi fost o ratacire d moment...s`ar fi intors la tine de mult... #255 2009-04-26 14:53:26
Re: de ce ne inseala barbatiieu sunt de parere ca e mai bine sa-l dai uitarii. Acum un an cand am fost in vizita in romania m-am intalnit intamplator cu iubitul meu din adolescenta si am palavragit putin. Noi ne-am despartit atunci pentru ca ma inselase. El zice ca a suferit mult si ar fi dat orice sa ne impacam ( pe atunci). Intre timp e si el casatorit si ce face? Bineinteles ceea ce stie, adica isi inseala nevasta cu altele carora le convine sa si-o puna cu el fara obligatii. Si nevasta lui ce face? Il tot iarta saraca. Ca daca e al ei trebuie sa-l ierte, nu? Ca poate saracul a avut o "ratacire". Nu va spun cat de fericita am fost sa-mi dau seama ca am procedat corect despartindu-ma de el la momentul respectiv. De ce as fi avut parte in ziua de azi? Doar de suferinta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #256 2009-04-26 18:26:00
Re: de ce ne inseala barbatiimariyna uite sfatul de la mine : Da-l naibii!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #257 2009-04-26 18:44:48
Re: de ce ne inseala barbatiiatatea lucruri vad in jurul meu, incat pe zi ce trece cred tot mai putin in fidelitate...nici macar in propria mea capacitate de a fi fidela cuiva nu mai cred "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #258 2009-04-26 18:54:42
Re: de ce ne inseala barbatiieh...nu`i chiar asa dea rlx... exista si persoane care sunt fidele dak unii sunt porci nu inseamna k toti sunt Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-04-26 18:57:37) #259 2009-04-26 19:19:43
Re: de ce ne inseala barbatiiomg.... de ce trebuie barbatii sa fie asa nenorociti?? de ce pur si simplu nu pot recunoaste, de ce prefera sa traiasca in minciuna? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #260 2009-04-26 19:30:25
Re: de ce ne inseala barbatiinu trebuie sa fii neaparat porc ca sa fii infidel....eu in momentul de fata cred ca i se poate intampla oricui si prefer sa raman la conceptia asta, decat sa mi-o iau din nou in freza cum s-ar zice... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #261 2009-04-26 20:01:44
Re: de ce ne inseala barbatiimariyna daca era vreo ratacire nu se intindea cu ea 2 luni de zile....asta nu mai e ratacire sub nicio forma. el constientizeaza ca umbla cu doua si vrea chestia asta din moment ce nu poate renunta la niciuna. Offline #262 2009-04-26 20:49:51
Re: de ce ne inseala barbatiiva multumesc pt sfaturile voastre,chiar si azi l-am vazut p strada era cu un prieten d al lui si mi-au curs cateva lacrimi. o sa-mi fie foarte greu,va rog sa ma intelege-ti,mai ales k ne intalnim p strada cam des,s-ia mai rupt si piciorul la fotbal si cum sa nu il sun eu sa il intreb macar cum se simte. voi c zice-ti sa il mai sun? Offline #263 2009-04-26 20:53:45
Re: de ce ne inseala barbatiiesti prea grijulie cu el pt tot ce ti-a facut, ar tb sa nu te mai gandesti atata la el parerea mea pt tot ce ti-a facut, el dc nu se gandeste la tine? Offline #264 2009-04-26 21:05:12
Re: de ce ne inseala barbatiiandrulina eu nu as vrea sa-l mai sun k imi e si mai gre dar parca as vrea sa stiu si c ii mai face si piciorul,nu stiu c sa mai zc,nu cred k pot sa ma abtin k sa nu il mai sun. oricum mersi mult pt sfat si va tin la curent c relatia mea. va pup. Offline #265 2009-04-26 21:16:51
Re: de ce ne inseala barbatiinu stiu cum vrei tu sa rezolvi problema, dar eu daca as fi aflat ce ai aflat tu in prima instanta as fi vrut sa aflu de ce a procedat asa si as fi vrut sa discut sa aflu mai multe. Offline #266 2009-04-26 21:41:13
Re: de ce ne inseala barbatiiLasa piciorul ca se vindeca el fara probleme.U ai grija de tine si nu te lasa prada unui baiat de genu. Ultima oara a fost editat de life (2009-04-26 22:01:43) We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|