homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-16

#286 2009-04-27 17:29:13

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: de ce ne inseala barbatii

era sa ne despartim, dar am zis ca pana nu aflu sigur sigur ce s-a intamplat sa nu fac nimic drastic.
o intrebare mi-a pus el cu care mi-a cam inchis gura: cand anume sa ma insele?? ca noi locuim impreuna cam de cand suntem impreuna. Au fost putine nopti cand n-am dormit impreuna si atunci vorbeam pe fix la telefon, sau stateam pe mess. si la cat era el de nebun dupa mine.... nush ce sa zic. Mai astept si stau cu ochii in 4

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#287 2009-04-27 18:13:37

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

alexa, referitor la tipa aia...da'o'n necazu' ei...
adica daca era adevarat ori tacea si isi vedea de ale ei.. ori, daca era maica teresa, iti spunea ba bleago uite ce barbat ai, nu te marita cu el.. ori daca il voia pt ea, iti spunea mult mai concret ce si cum. deci mie mi se pare omare minciuna inventata de tipa aia...problema ei de ce.
nu zic ca asta il scapa de orice vina. pt ca daca te-ar iubi ar face pe dracu in 4 sa il lase aia in pace sau daca chiar nu il lasa...sa vb cu ea pe speaker, sa propuna el sa va intalniti toti 3 sa rezolvati...
si nu te mai umili si injosi in fata niciunei tipe pt asa ceva. nu merita.
si referitor la "cand sa te insele?"...crede-ma ca se poate in orice minut, in orice situatie. mai ales daca tipa aia stie ca el are o relatie. asta nu e motiv "cand sa te insele?"

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-04-27 18:14:52)

hjarta

#288 2009-04-27 20:00:49

skumpi
Vizitator

alexa...fara foc nu iese fum...
nush cum mai reizsti sa traiesti asa:| cu atata nesiguranta...cel mai mila mi d copilashu ala sad care o sa se resimta mai devreme sau mai tarziu !
nici nu stiu ce as face in locul tau pt ca nu stii nik sigur si e cel mai rau asa... sfatu meu e sa te concentrezi acum doar pe bebe... lasa relatia voastra sa mearga incotro o sa mearga ... nu va mai certati... si aveti grija de bebe

#289 2009-04-28 09:16:34

mariyna
New member
Inregistrat: 2008-07-10

myrela o sa incerc sa nu-l mai sun si dak o sa-l mai sun o sa-l intreb doar d picior,parintii lui mi-au zis k eu l-am blestemat,nu eu ci d-zeu i-a dat o palma. trebuie sa ma gandesc la cat rau mia facut  k sa il pot uita,o sa-mi fie greu dar trec eu peste asta.

#290 2009-04-28 11:42:06

_alexa_
Hero member

Mariyana.... nu-l mai suna deloc mai!! incearca sa treci peste, si vezi-ti fain frumos de viata ta! Ce-ai de gand sa faci? sa stai sa-l jelesti toata tineretea?? Anii astia nu ti-i da nimeni inapoi, asa este, dar cel putin acum nu vei mai trai in minciuna. Bucura-te de tineretea ta acum, si nu te mai umili. Daca el te-a inselat inseamna ca ceva era in neregula in relatia voastra.
P.S. Da-l draq de picior!! Sau asta-i motiv sa-i auzi vocea? Incearca sa te analizezi si sa-ti privesti la rece faptele. Nu este normal ca dupa ce el si-a batut joc de tine, te-a inselat, tu acum sa stai sa plangi dupa el si sa gasesti faptul ca si-a rupt piciorul motiv sa-l suni.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Publicitate

loading...

#291 2009-04-28 11:51:09

mariyna
New member

alexa azi ma sunat sa ma intrebe c mai fac,si mai tarziu mia dat un mesaj sa ma duc p la el. nu mai plang k nu mai are rost ,da da-l draq d picior k el se face bine si tot se mai duce dupa fufe si mie imi e mila d el,lui nu ii este mila d mine. mai bn acum decat mai tarziu.  mai da-l naibi.

#292 2009-04-28 11:56:37

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

Vai si parintii lui saracii s-au gandit repede ca tu l-ai blestemat, bine ca nu ti-a zis ca ai fost prin babe, mariynaaaaaa revino-ti iubita ca esti tanara, ai toata viata inainte, ce puii mei o fii asa greu sa dai dracului un tampit??
eu in locul tau as fii fost fericita ca am aflat la timp ce om e si nu cand era prea tarziu eventual maritata si cu un copil, desi nici atunci nu era prea tarziu
hai ca poti stiu sigur

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#293 2009-04-28 11:56:37

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ia nu va mai stresati atata pentru niste p**i belite (ma scuzati, nu m-am putut abtine)....nu vedeti ca cresc pe toate drumurile? oferta speciala in limita stocului disponibil! lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#294 2009-04-28 11:59:35

myrela22
Full member

mariyna a scris:

alexa azi ma sunat sa ma intrebe c mai fac,si mai tarziu mia dat un mesaj sa ma duc p la el. nu mai plang k nu mai are rost ,da da-l draq d picior k el se face bine si tot se mai duce dupa fufe si mie imi e mila d el,lui nu ii este mila d mine. mai bn acum decat mai tarziu.  mai da-l naibi.

nu serios?? nu cumva a realizat ca e putin cam bou?? sau avea chef de f... si nu stia unde sa apeleze???
Vezi mariyna ? asa atitudine iti trebuie: DA-L DRACULUI nu se merita, ii dau dreptate lui dea-di pentru o p.... bleaga si proasta tu sa te chinui toata viata??? pas si mai departe

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#295 2009-04-28 12:01:39

mariyna
New member

lol ,asa este bine k am aflat acum si nu mai tarziu,da asa au zis,dar d-zeu il mai loveste cat joc sia batut el d mine,acum sunt in cautare de baieti,bn k am servici k altfel inebuneam acasa. cred k v-am stresat,dar mi-a ti fost d mare ajutor ,va pup.

#296 2009-04-28 12:04:29

mariyna
New member

da cred k vroia ceva k sa-i treaca piciorusul, lol  noua lui prietena dak nu vine p la el a apelat la mine, nu e bou e prost. P***  gasesc peste tot.

#297 2009-04-28 12:11:02

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mariyna a scris:

P***  gasesc peste tot.

absolut! eh.....unele mai defecte, altele mai putin defecte! bine ca-s multe!  chicot

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#298 2009-04-28 12:18:33

myrela22
Full member

asa mariyna nu suferi pentru boul ala, chiar nu merita.
Bine ca ai servici, trebuie sa ai prieteni, eu in locul tau m-as simti libera ca pot flirta si ma pot bucura de fiecare compliment si atentie din partea baietilor, deci ai si tu un atuu vezi??
Hai la agatat cu tine sau macar la distractie, unde vrei tu dar numai sa nu suferi pentru leguma aia.

Nu ne-ai stresat deloc, ba chiar ne-a facut placere sa ajutam o fata sa nu pice in plasa unu bou iar.
Cine cade se ridica intotdeauna, indiferent de lovitura chiar si cu rani grave tot vine salvarea si te ia pe sus apoi te pune pe picioare da????????????
te pup si multa bafta

#299 2009-04-28 12:23:45

mariyna
New member

am d unde alege deea_di,gata cu suferinta. capul sus si tre sa merge inainte k nu s-a descarcat carut cu prosti la mine la poarta. ma gandeam sa ies la un suc cu un prieten d al lui ,voi c zice-ti fac bn,in calitate d amic.

#300 2009-04-28 12:38:47

myrela22
Full member

Nuuuuuuuuuuuu nu iesi cu nici un amic de-al lui, nu se stie niciodata.
Mai degraba iesi cu un strain la un suc decat cu vreum amic comun sau de-al lui mai ales.

#301 2009-04-28 12:44:28

mariyna
New member

kkkk, atunci ma duc singura  lol ,mai vb k ma preg d munk,va pup.  o zi buna.

#302 2009-04-28 12:46:00

_alexa_
Hero member

mariyana ai face o mare greseala sa iesi cu tipul acela la suc. N-ai de unde sti ce intentii are, sau ce au vb ei doi.... vezi-ti de viata ta si atat

#303 2009-04-28 12:57:36

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

si eu sunt de aceeasi parere..o iesire ,,la un suc,, cu amicul?? nuuu
gasesti in alta parte

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#304 2009-04-28 12:59:03

mariyna
New member

bine atunci,nu o sa ies cu el,o sa ies cu prietenele sau cu altcineva.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.