homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-17

#305 2009-04-28 13:12:10

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: de ce ne inseala barbatii

you go girl!!  majoreta

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#306 2009-05-22 20:01:47

adinik
New member
Inregistrat: 2009-04-02

eu cred k o sa ajung intrun ospiciu de nebuni...dupa ce ma inseala zice k pur si simplu i se rupea atunci d mine k am fost frigida si naspa in ultimul timp.la cele 2 cu care ma inselat le zicea sta
le zice cat d naspa sunt, ca nu ne intelegem, k nu poate comunica cu mine ca fac bot.k nu il mai atrag sexual...si dupa 2 saptamani imi cere sa ne impacam? ah si aveam relatie de 3 ani...ce la facut sa isi schimbe parerile asa...brusc ...zbeng park la traznit.
voi ii mai intelegeti? k eu una nuuuu
si cel mai naspa k am aflat si cine sunt fetele si culmea e k sunt colega d faculta cu una...cum naiba sa mai dau eu ochii cu ea ..si prietenii lor comuni care stiu tot ce a fost intre ei?
ah si apropo ce vad baietii la fetele de 16 ani? mai fetelor ce avetzi...? sunteti de miere cumva? ce le face atat de hot and sexy...ca vorba "poi noi cand aveam 16 ani...deabea ne dezvatasem de ursuletzul de plus"

ps: cum sa nu faci bot cand prietenul tau le toarna bere p sani si le baga ghiatza in pantaloni la pustoaice de 16 ani? si tu esti nici la juma de metru de el...cum?
kill me now plssssss
voi ce credeti despre zicala" daca a facut-o prima data o va face si a doua si a treia si tot asa" credeti ca e adevarat?

Si ce ma fac cu omul asta al meu k nu iarta nici o domnisoara good looking de pe strada sau orice loc in care ne aflam.parca ii sar in ochi saracele fete. si datorita faptului ca m-a inselat (si l-am iertat) am impresia ca s-ar duce imediat intro toaleta sau oriunde la o partida scurta.cum sa fac sa nu ma mai roada asta. ca totusi sa fim seriose vezi fete pe strada care zici k is "facute" sa intruchipeze perfectiunea.

Referitor la ceea cazul alexei...se zice ca daca el/ea nu da din coada nice prada nu vine. asa k nu stiu ce sa zic.inclin balata in a crede k nu e el destul d barbat sa zica ca are o relatie( chiar daca respectiva stie) sa ii intre bine la aia in cap sa vada ca el te vrea pe tine(daca asta vrea)

E revoltator felul in care isi ascund barbatii relatiile, iubitele.eu de multe ori aveam impresia ca ii era rusine cu mine din cauza ca nu ma prezenta celor cu care ne intalneam sau diverselor persoane pe care doar el le cunostea. eu una sunt mandra de prietenul meu si sincer cand imi iese cineva in cale imi vine sa il strang cat mai tare in brate sau sa-l sarut cat mai pasional sa vada toti ce simt, ca tin la el.sunt mandra k suntem impreuna( cu toate k a facut ce a facut)

Oare poti sa ierti si sa uiti ce ei fac? la mine mereu raman traume..oricat timp ar trece si ani sa fie..decenii

Ultima oara a fost editat de adinik (2009-05-22 20:33:41)

#307 2009-05-22 20:46:11

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

adina cum poti sa mai stai cu el??? cum adica el turna bere fetelor pe sani si mai erai si tu acolo?? un om care ii face asta persoanei care stie k il iubeste, scuza-ma, dar e un om de nimic. macar daca te insela si tu nu stiai era hotul neprins negustor cinstit. nu merita iertat, pt k va mai face asta si nu doar o singura data. ti-o spun din propria experienta. eu cum am aflat, i-am dat papucii desi il iubeam. apoi am cazut in cursa, ne-am impacat si m-a inselat din nou. apoi am pus punct definitiv. un om care nu te respecta nu te merita si nu are rost sa mai continui cu el. si in legatura cu colega ta de facultate, tu trebuie sa tii capul sus, nu ai de ce sa eviti sa o privesti in ochi, din contra, trebuie sa o privesti sfidator k pana la urma ea stia k ai prieten, deci ea ar trebui sa se simta nashpa, k o parasuta ce e.wink

dragostea se castiga, respectul se merita

#308 2009-05-22 20:54:36

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

mai in glm mai in serios g calinescu zicea asa:"poti fi credincios unei femei chiar facandu.i mici infelidati cu o alta.E un fel de a pretui prin comparatie"............barbatii inseala sa arate altora  kt d macho sunt si kte femei au avut ei, inseala pt k nu au curajul sa vb deschis cu iubitele si astfel se refugiaza in bratele alteia, inseala pt k stiu zicala"asa sunt barbatii ei au voie"(nu sunt d acord cu ea).....inseala k sunt nebuni lolrotfl2.........si k nu stiu sa pretuiasca cu adev FEMEIA

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#309 2009-05-22 20:56:05

adinik
New member
Inregistrat: 2009-04-02

fata nu e de vina e chiar ok..e de treaba..ea stia ca suntem despartiti si asta de la el...el e ala naspa in toata povestea k mi-a facut si mie rau si ei.fata isi facea iluzii k poate o sa fie ceva intre ei din moment ce el i se plangea si ii spunea nemultumiri ale relatiei cu mine. dar de fapt el o folosea doar pt sex
cand o vad am impresia ca atat eu cat si ea am fost si eu poate ink mai sunt o jucarie, nu ma simt k o castigatoare pentru ca sunt cu el si asta pentru ca nu stiu cat de sincere sunt toate sentimentele pe care pretinde ca le are fata de mine

Ultima oara a fost editat de adinik (2009-05-22 20:58:33)

Publicitate

loading...

#310 2009-05-22 21:03:09

adina15
Hero member

adinik nimeni p lumea asta nu are dreptu sa fac asa pritenul tau ar trebuii sa.si dea seama ce are langa el si asta kt mai dev pana nu e prea tarziu..........iar tu consoleaza.te cu gandul k asaa e el un fustangiu..........pana la urma urmei nu e singurul barbat.............parerea mea

#311 2009-05-22 21:05:43

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

adinik, daca te-ar insela tacit, cum spune si adina15, pt a te pretui prin comparatie, pt a-si da seama ce are langa el, parca ar mai fi de inteles, desi tot inselat se numeste. unii au asta in sange, nu se schimba niciodata oricat ar sustine asta. nu-l lasa sa-si mai bata joc de tine. cauta-ti pe cineva care sa te merite

dragostea se castiga, respectul se merita

#312 2009-05-22 21:14:16

adina15
Hero member

decat sa traiesti c u frica zilei aoleu ma inseala aoleu daca m.a inselat asta nu e viata asta nu e mai nici respect fata d sine..........nu merita pt el cu cat mai multe fem in palmares cu atat mai bine ..dar oricine isi are nasu odata si odata.........pritena mea buna avea o rel la fel k a ta ba chiar mai rea  el tinea rel ascunsa cu ea k sa poata umbla cu altele ea isi lua campii zilnic el fericit cu femei.........dc noi femeile sa acceptam asta din partea lor? dc ?pt k sunt barbati?pt k vor ei sa aibe satisfactie cu mai multe fem?

#313 2009-05-22 21:55:21

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

adina15 a scris:

"poti fi credincios unei femei chiar facandu.i mici infelidati cu o alta.E un fel de a pretui prin comparatie".

acklad
hai sa fim seriosi lol

#314 2009-05-22 22:40:59

adina15
Hero member

lady in black era un fel d a spune  big_smile....wink))......chiar d nu  credem si suntem d acord

#315 2009-05-23 00:01:36

skumpi
Vizitator

adinik a scris:

eu cred k o sa ajung intrun ospiciu de nebuni...dupa ce ma inseala zice k pur si simplu i se rupea atunci d mine k am fost frigida si naspa in ultimul timp.la cele 2 cu care ma inselat le zicea sta
le zice cat d naspa sunt, ca nu ne intelegem, k nu poate comunica cu mine ca fac bot.k nu il mai atrag sexual...si dupa 2 saptamani imi cere sa ne impacam? ah si aveam relatie de 3 ani...ce la facut sa isi schimbe parerile asa...brusc ...zbeng park la traznit.
voi ii mai intelegeti? k eu una nuuuu
si cel mai naspa k am aflat si cine sunt fetele si culmea e k sunt colega d faculta cu una...cum naiba sa mai dau eu ochii cu ea ..si prietenii lor comuni care stiu tot ce a fost intre ei?
ah si apropo ce vad baietii la fetele de 16 ani? mai fetelor ce avetzi...? sunteti de miere cumva? ce le face atat de hot and sexy...ca vorba "poi noi cand aveam 16 ani...deabea ne dezvatasem de ursuletzul de plus"

ps: cum sa nu faci bot cand prietenul tau le toarna bere p sani si le baga ghiatza in pantaloni la pustoaice de 16 ani? si tu esti nici la juma de metru de el...cum?
kill me now plssssss
voi ce credeti despre zicala" daca a facut-o prima data o va face si a doua si a treia si tot asa" credeti ca e adevarat?

Si ce ma fac cu omul asta al meu k nu iarta nici o domnisoara good looking de pe strada sau orice loc in care ne aflam.parca ii sar in ochi saracele fete. si datorita faptului ca m-a inselat (si l-am iertat) am impresia ca s-ar duce imediat intro toaleta sau oriunde la o partida scurta.cum sa fac sa nu ma mai roada asta. ca totusi sa fim seriose vezi fete pe strada care zici k is "facute" sa intruchipeze perfectiunea.

tu faci mijto de noi , nu ? lol lol lol

#316 2009-05-23 00:45:56

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

adina15 a scris:

lady in black era un fel d a spune  big_smile....wink))......chiar d nu  credem si suntem d acord

stiu adina si imi aduc aminte replica de cand am citit-o si eu, dar nu m-am putut abtine tongue
si mai avea si Camil Petrescu cateva.... roll

#317 2009-05-23 00:46:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Pai eu cred ca intrebarea: "cum sa fac sa nu ma mai roada asta. ?" nu isi are rostul, tu esti geloasa cu un motiv, si motivul ti-l da el, deci daca vrei sa scapi de chinul asta, pentru ca e un chin sa te gandesti mereu ca te insala, nu ai altceva de facut decat sa te desparti de el.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#318 2009-05-23 10:21:58

adina15
Hero member

lady in black a scris:

adina15 a scris:

stiu adina si imi aduc aminte replica de cand am citit-o si eu, dar nu m-am putut abtine tongue
si mai avea si Camil Petrescu cateva.... roll

stiu k si el avea in romanul ultima noapte big_smile big_smile..........puss

#319 2009-05-23 10:46:02

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

repet ce a scris skumpi: "Tu faci misto de noi?" daca nu te rog frumos sa ma crezi ca nu o sa-ti iau apararea in nici un caz si nici lui, ceea ce-si face omul cu mana lui se numeste "lucru manual" e vina voastra ca le permiteti sa se comporte in halul asta, eu m-ai degraba m-as uita la un rahat decat la un frustrat si un bou din asta, la prima fza de genul, si nu cea cu bere ca atunci cred ca-l bagam sub masa, la una mai zambitoare sau vreo faza referitor la una cred ca-i f...m una in gura la propriu, il scuipam si plecam dracu si treceam pe langa el ca pe langa unu care are raie, si NU GLUMESC DELOC.

Dar chestia asta nu e valabila decat pentru cele care au co..e in ele si neuronii functioneaza

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#320 2009-05-23 12:33:23

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

bravo myrela rotfl

adinik.... daca ai putin respect fata de propria-ti persoana il dai draq de magar. Crede-ma.... ti-o faci cu mana ta. Daca suferi e numai din cauza ca i-ai permis de la bun inceput un astfel de comportament, si l-ai acceptat asa langa tine. Lasa-l.... ca SIGUR gasesti ceva mai bun

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#321 2009-05-23 14:14:10

skumpi
Vizitator

myrela22 a scris:

repet ce a scris skumpi: "Tu faci misto de noi?" daca nu te rog frumos sa ma crezi ca nu o sa-ti iau apararea in nici un caz si nici lui, ceea ce-si face omul cu mana lui se numeste "lucru manual" e vina voastra ca le permiteti sa se comporte in halul asta, eu m-ai degraba m-as uita la un rahat decat la un frustrat si un bou din asta, la prima fza de genul, si nu cea cu bere ca atunci cred ca-l bagam sub masa, la una mai zambitoare sau vreo faza referitor la una cred ca-i f...m una in gura la propriu, il scuipam si plecam dracu si treceam pe langa el ca pe langa unu care are raie, si NU GLUMESC DELOC.

Dar chestia asta nu e valabila decat pentru cele care au co..e in ele si neuronii functioneaza

yikes parca as fi scris eu lol oricum
subscriu litera cu litere...
fiecare cum isi asterne asa doarme...  chicot

#322 2009-05-23 15:40:38

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mie mi se pare ca sunteti mult prea dure cu ea. Mai ales ultimul paragraf e de-a dreptul jignitor...  neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#323 2009-05-23 17:34:07

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

blueeyes a scris:

Mie mi se pare ca sunteti mult prea dure cu ea. Mai ales ultimul paragraf e de-a dreptul jignitor...  neutral

subscriu
singurul lucru care mi se pare naspa in povestea asta este ca fata sufera din cauza unui individ care, ca multi altii, nu se limiteaza la a fi cu o singura fata si cauta sa obtina placerea fizica in mai multe parti! din moment ce inteleg ca el face toate lucrurile astea pe fata, adica nu pozeaza in barbatul perfect si intruchiparea fidelitatii, nu inteleg de ce ar fi un nenorocit sau mai stiu eu cum....e pur si simplu un tip afemeiat care a gasit o fata care ii accepta toate aventurile!
repet, singura chestie naspa este faptul ca aceasta fata sufera din cauza lui, ceea ce nu ar trebui sa se intample! asa ca draga mea, nu te mai stresa atata ca barbati sunt cu duiumul de toate felurile si toate culorile....ca ramai cu "fluturasul" tongue asta, ca gasesti altul mai putin "zgubilitic" tongue ...important e sa-ti fie tie bine....asa ca gandeste-te ce ai putea sa faci ca sa-ti fie bine puss

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.