homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-19

#343 2009-05-28 17:40:03

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: de ce ne inseala barbatii

Eu sunt de acord cu ce s-a spus mai sus, inseala ca nu au destul curaj sa admita ca s-au plictisit sau saturat de relatia in care sunt.

Cat despre chestia ca fetele inseala mai putin, ma indoiesc. Ele inseala insa mai cu talent si nu se lauda cu asta. Dar deh, ei vor sa creada ca noi suntem mai cuminti, deci de ce sa ii suparam cu adevarul lol

Mie una mi se pare o pierdere de timp sa inse?li pe cineva. In momentul in care ma gandesc sa insel pun capat pentru ca inseamna ca deja ceva nu mai merge si nici nu mai poate merge.

Cat despre carte pot spune ca mi se pare o exagerare crasa. E ca si cum cineva a adunat toate stereotipurile despre barbati, le-a exagerat si le-a scris intr-o carte.  big_smile E amuzant de citit, dar doar ca si carte comica, in nici un caz ca pe o poarta spre adevarul pe care il reprezinta un om (barbat sau femeie).

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-05-28 17:48:37)

#344 2009-05-28 17:44:23

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

rotfl  Mai cu talent

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#345 2009-05-28 17:55:23

Monica999
Hero member
Site

Da, stiu ca exprimarea pe care am folosit-o suna cuidat, dar daca baietii ar auzi gandurile fetelor s-ar cruci. Cea mai draguta si inocenta poate ascunde o devoratoare de barbati. Tipii se lauda in gura mare, fetele fac si tac lol

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-05-28 17:55:45)

#346 2009-05-28 18:15:40

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

daca ei inseala.......... noi dc inselam?pana la urma toti cautam in alta parte ceea ce nu gasim la pers d langa noi ........putini au curajul sa puna  capat unei rel si vor sa aibe mereu acasa o "rezerva" care il asteapta cu un pat cald o mancare buna si culmeaaaa  mai face si ce vrea el........barbatii nu cauta o fem kre sa le faca intotdeauna p plac nu stiu daca ati obs dar cu cat va lasati mai greu cu atat sunt mai obsedati d lucru ala.....inseala sa mai diversifice si el lucrurile sa mai experimenteze ceva nou.......

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#347 2009-05-28 18:20:43

Monica999
Hero member
Site

adina15 a scris:

daca ei inseala.......... noi dc inselam?pana la urma toti cautam in alta parte ceea ce nu gasim la pers d langa noi ........

Foarte adevarat, si daca e sa consideram asta motivul pentru care oamenii inseala atunci e clar ca fetele inseala cel putin la fel de mult ca baietii. Serios acum, sanse sa nu gasesti ceva in baiatul de laga tine sunt foarte mari  lol

Publicitate

loading...

#348 2009-05-28 18:24:19

adina15
Hero member

PillBlast a scris:

adina15 a scris:

daca ei inseala.......... noi dc inselam?pana la urma toti cautam in alta parte ceea ce nu gasim la pers d langa noi ........

Foarte adevarat, si daca e sa consideram asta motivul pentru care oamenii inseala atunci e clar ca fetele inseala cel putin la fel de mult ca baietii. Serios acum, sanse sa nu gasesti ceva in baiatul de laga tine sunt foarte mari  lol

atunci sa se numeasca topicul dc inseala femeile lol rotfl

#349 2009-05-28 23:16:08

oricine25
Full member
Inregistrat: 2009-05-26

Vad ca mai multi din voi considerati cartea aia manipulatoare... in primul rand, nu vad care ar fi scopul manipularii...nu e ca si cum ar zice ca barbatii sunt cele mai minunate fiinte de pe planeta lol... intr-adevar, stilul de a scrie e persuasiv, dar mie mi s-a parut ca puncteaza fix chestiile importante. 

PillBlast a scris:

Cat despre carte pot spune ca mi se pare o exagerare crasa. E ca si cum cineva a adunat toate stereotipurile despre barbati, le-a exagerat si le-a scris intr-o carte.  big_smile E amuzant de citit, dar doar ca si carte comica, in nici un caz ca pe o poarta spre adevarul pe care il reprezinta un om (barbat sau femeie).

Ai dreptate intr-un fel; au cam adunat acolo toate stereotipurile si le prezinta de parca s-ar aplica toate simultan oricarui mascul; asta e partea exagerata. Insa eu zic ca indiferent ce barbat ai lua, gasesti un numar destul de mare de "stereotipuri" dintr-alea care i se potrivesc (el n-o sa recunoasca nici in ruptul capului, vezi capitolul 1 parca  rotfl ).

Treaba asta cu "adevarul pe care il reprezinta un om (barbat sau femeie)" eu o vad asa: barbatii sunt adunatura aia de comportamente descrise acolo, peste care vin o gramada de bariere/filtre/temeri/convingeri/etc. care-i fac sa fie asa cum ii vezi tu. Dar "baza" e acolo... e programata genetic.

Apropo, is ceva baieti pe-aici care sa-si mai dea cu parerea?  big_smile

Ultima oara a fost editat de oricine25 (2009-05-28 23:20:12)

#350 2009-05-29 00:45:40

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu cred! cred ca au fugit cu totii cand au vazut ca au fost deconspirati! tongue lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#351 2009-05-29 03:29:02

sioux
Full member

oricine25 a scris:

Apropo, is ceva baieti pe-aici care sa-si mai dea cu parerea?  big_smile

Eu unul am facut-o  rotfl

#352 2009-05-29 10:56:26

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

oricine25 a scris:

PillBlast a scris:

Ai dreptate intr-un fel; au cam adunat acolo toate stereotipurile si le prezinta de parca s-ar aplica toate simultan oricarui mascul; asta e partea exagerata. Insa eu zic ca indiferent ce barbat ai lua, gasesti un numar destul de mare de "stereotipuri" dintr-alea care i se potrivesc (el n-o sa recunoasca nici in ruptul capului, vezi capitolul 1 parca  rotfl ).

Treaba asta cu "adevarul pe care il reprezinta un om (barbat sau femeie)" eu o vad asa: barbatii sunt adunatura aia de comportamente descrise acolo, peste care vin o gramada de bariere/filtre/temeri/convingeri/etc. care-i fac sa fie asa cum ii vezi tu. Dar "baza" e acolo... e programata genetic.

total de-acord cu tine smile si orice femeie cat de cat destupata la mine si care poate sa treaca peste ideea de iubitul meu este dzeu, el niciodata nu se va uita nici macar o secunda la alta femeie pentru ca ma iubeste pe mine... ar trebui sa stie deja (sau macar sa intuiasca) o parte din informatiile oferite in cartea asta... spre ex: barbatii au fantezii cu muuulte alte femeie... da, wow, mega realizare smile e adevarat, de ce sa tot inchidem ochii atat si sa ne gandim ca al nostru e cel mai cel? doar si noi o facem cand salivam dupa X actor sau Y cantaret, nu?

#353 2009-05-29 11:00:17

Monica999
Hero member
Site

Din partea mea sa se gandesca la 100, dar sa nu imi spuna lol si sa nu insele. Adica si eu mai insel cu gandul, deci mi se pare corect sa faca la fel.

#354 2009-05-29 13:51:33

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

da sunt de acord lady....nici eu nu prea inghit atitudinea gen "iubitul meu nu m-ar insela niciodata...nu se uita niciodata la alte femei pentru ca pe mine ma iubeste si ma adora"....and so on...dar singura mea obiecte ar fi ca nu putem generaliza intotdeauna totusi...pentru ca reactionam diferit in functie de situatie....de personalitate....exact cum spunea oricine..."bariere/filtre/temeri/convingeri" ...
si sincer si eu mi-am imaginat de multe ori gang banguri cu 2-3 barbati ...sau mai stiu eu ce alte nebunii...nu e o treaba strict masculina asta dupa parerea mea... "just fantasysing" big_smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#355 2009-05-29 14:02:12

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Şi eu acuma m-am apucat să citesc cartea. Am să văd eu care ?i treaba. P?nă acuma e descriere gen Chuck Palahniuk: dacă eşti nu ştiu cum, mai bine lasă cartea asta din m?nă, nu o citi, şi fugi c?t vezi cu ochii, trăieşte liniştit, fără să ştii nimic. Dacă eşti aşa, citeşte-o, şi ţi se va dezvălui toată realitatea, aşa crudă cum e, cum ştiai că este dar refuzai să crezi. Mă rog, asta eu am scris-o, dar aşa e el tongue
Să văd acuma ce-i de capu' la ăştia smile

Na fain, amu aflu că ?i cu mine, pt. că ?n prezent crede că pur şi simplu nu poate găsi ceva mai bun. Bun! ?n interpretarea mea de femeie, asta mă face să cred că sunt cea mai bună! lol

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-05-29 14:06:24)

Goodnight moon

#356 2009-05-29 14:07:21

adina15
Hero member

propun sa cititi si mircea cartarescu "de ce iubim femeile"............sunt si acolo lucruri frumoase spuse chiar d mintea unui barbat

#357 2009-05-29 14:26:30

Finesse
Banat

adina15 a scris:

propun sa cititi si mircea cartarescu "de ce iubim femeile"............sunt si acolo lucruri frumoase spuse chiar d mintea unui barbat

De la Cărtărescu nu aş citi dec?t trilogia aia, din care am prins mai multe scene, secvenţe destul de delicioase ... ?n rest, lucruri frumoase cred că pot spune toţi bărbaţii.
Recent am citit o carte ?n care un personaj ?şi iubea la nebunie soţia şi după 25 de ani de căsătorie, pentru frumuseţea ei, inteligenţa, caracterul ei c?t şi bunăciunea corpului ei bine?nţeles, şi pentru felul ?n care a ştiut să fie alături de el ?n momentele grele. Drept mulţumire, şi pentru că o iubeşte mai mult ca orice pe lume (după cum spunea el, şi aşa şi era) s-a culcat cu o slavă, doamna de companie a soţiei, exact ?n faţa ei smile

Goodnight moon

#358 2009-05-29 14:27:29

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Finesse a scris:

Şi eu acuma m-am apucat să citesc cartea. Am să văd eu care ?i treaba. P?nă acuma e descriere gen Chuck Palahniuk: dacă eşti nu ştiu cum, mai bine lasă cartea asta din m?nă, nu o citi, şi fugi c?t vezi cu ochii, trăieşte liniştit, fără să ştii nimic. Dacă eşti aşa, citeşte-o, şi ţi se va dezvălui toată realitatea, aşa crudă cum e, cum ştiai că este dar refuzai să crezi. Mă rog, asta eu am scris-o, dar aşa e el tongue
Să văd acuma ce-i de capu' la ăştia smile

Na fain, amu aflu că ?i cu mine, pt. că ?n prezent crede că pur şi simplu nu poate găsi ceva mai bun. Bun! ?n interpretarea mea de femeie, asta mă face să cred că sunt cea mai bună! lol

lol coreccccct

baby Dragos hjarta rugaciune

#359 2009-05-29 16:54:28

sioux
Full member

Totusi specifica, esti cea mai buna pentru el, pentru ca parerea lui e pur subiectiva rotfl

#360 2009-05-29 17:40:35

Finesse
Banat

stelutza a scris:

PS. Uitati o exprimare inedita: Fortunatly, God, in Her infinite wisdom...

La cum prezintă ei situaţia, God nici nu putea fi altceva dec?t femeie. Iar dacă te g?ndeşti puţin la ce spun ei, şi mai departe te g?ndeşti la alte fapte, chestia asta pare deja plauzibilă. ?n fine, pentru o persoană ca mine care mă aşteptam la orice nu e mare tragedie şi nimic nou ce scriu ei.
Şi am mai descoperit că engleza poate fi chiar funny şi savuroasă smile

Goodnight moon

#361 2009-05-29 18:36:21

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

unii bărbaţi caută tot timpul ?n altă parte ceva mai bun,
uită de faptul că ce au ei acasă este mult prea mult pentru ei,
adică.. femeile perfecte!

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.