|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-19#343 2009-05-28 17:40:03Re: de ce ne inseala barbatiiEu sunt de acord cu ce s-a spus mai sus, inseala ca nu au destul curaj sa admita ca s-au plictisit sau saturat de relatia in care sunt. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-05-28 17:48:37) Offline #344 2009-05-28 17:44:23
Re: de ce ne inseala barbatiiMai cu talent Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #345 2009-05-28 17:55:23Re: de ce ne inseala barbatiiDa, stiu ca exprimarea pe care am folosit-o suna cuidat, dar daca baietii ar auzi gandurile fetelor s-ar cruci. Cea mai draguta si inocenta poate ascunde o devoratoare de barbati. Tipii se lauda in gura mare, fetele fac si tac Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-05-28 17:55:45) Offline #346 2009-05-28 18:15:40
Re: de ce ne inseala barbatiidaca ei inseala.......... noi dc inselam?pana la urma toti cautam in alta parte ceea ce nu gasim la pers d langa noi ........putini au curajul sa puna capat unei rel si vor sa aibe mereu acasa o "rezerva" care il asteapta cu un pat cald o mancare buna si culmeaaaa mai face si ce vrea el........barbatii nu cauta o fem kre sa le faca intotdeauna p plac nu stiu daca ati obs dar cu cat va lasati mai greu cu atat sunt mai obsedati d lucru ala.....inseala sa mai diversifice si el lucrurile sa mai experimenteze ceva nou....... Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #347 2009-05-28 18:20:43Re: de ce ne inseala barbatii
Foarte adevarat, si daca e sa consideram asta motivul pentru care oamenii inseala atunci e clar ca fetele inseala cel putin la fel de mult ca baietii. Serios acum, sanse sa nu gasesti ceva in baiatul de laga tine sunt foarte mari Offline Publicitateloading...
#348 2009-05-28 18:24:19
Re: de ce ne inseala barbatii
atunci sa se numeasca topicul dc inseala femeile Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #349 2009-05-28 23:16:08
Re: de ce ne inseala barbatiiVad ca mai multi din voi considerati cartea aia manipulatoare... in primul rand, nu vad care ar fi scopul manipularii...nu e ca si cum ar zice ca barbatii sunt cele mai minunate fiinte de pe planeta ... intr-adevar, stilul de a scrie e persuasiv, dar mie mi s-a parut ca puncteaza fix chestiile importante.
Ai dreptate intr-un fel; au cam adunat acolo toate stereotipurile si le prezinta de parca s-ar aplica toate simultan oricarui mascul; asta e partea exagerata. Insa eu zic ca indiferent ce barbat ai lua, gasesti un numar destul de mare de "stereotipuri" dintr-alea care i se potrivesc (el n-o sa recunoasca nici in ruptul capului, vezi capitolul 1 parca ). Ultima oara a fost editat de oricine25 (2009-05-28 23:20:12) Offline #350 2009-05-29 00:45:40
Re: de ce ne inseala barbatiinu cred! cred ca au fugit cu totii cand au vazut ca au fost deconspirati! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #351 2009-05-29 03:29:02
Eu unul am facut-o Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #352 2009-05-29 10:56:26Re: de ce ne inseala barbatii
total de-acord cu tine si orice femeie cat de cat destupata la mine si care poate sa treaca peste ideea de iubitul meu este dzeu, el niciodata nu se va uita nici macar o secunda la alta femeie pentru ca ma iubeste pe mine... ar trebui sa stie deja (sau macar sa intuiasca) o parte din informatiile oferite in cartea asta... spre ex: barbatii au fantezii cu muuulte alte femeie... da, wow, mega realizare e adevarat, de ce sa tot inchidem ochii atat si sa ne gandim ca al nostru e cel mai cel? doar si noi o facem cand salivam dupa X actor sau Y cantaret, nu? Offline #353 2009-05-29 11:00:17#354 2009-05-29 13:51:33
Re: de ce ne inseala barbatiida sunt de acord lady....nici eu nu prea inghit atitudinea gen "iubitul meu nu m-ar insela niciodata...nu se uita niciodata la alte femei pentru ca pe mine ma iubeste si ma adora"....and so on...dar singura mea obiecte ar fi ca nu putem generaliza intotdeauna totusi...pentru ca reactionam diferit in functie de situatie....de personalitate....exact cum spunea oricine..."bariere/filtre/temeri/convingeri" ... baby Dragos Offline #355 2009-05-29 14:02:12
Re: de ce ne inseala barbatiiŞi eu acuma m-am apucat să citesc cartea. Am să văd eu care ?i treaba. P?nă acuma e descriere gen Chuck Palahniuk: dacă eşti nu ştiu cum, mai bine lasă cartea asta din m?nă, nu o citi, şi fugi c?t vezi cu ochii, trăieşte liniştit, fără să ştii nimic. Dacă eşti aşa, citeşte-o, şi ţi se va dezvălui toată realitatea, aşa crudă cum e, cum ştiai că este dar refuzai să crezi. Mă rog, asta eu am scris-o, dar aşa e el Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-05-29 14:06:24) Goodnight moon Offline #356 2009-05-29 14:07:21
Re: de ce ne inseala barbatiipropun sa cititi si mircea cartarescu "de ce iubim femeile"............sunt si acolo lucruri frumoase spuse chiar d mintea unui barbat Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #357 2009-05-29 14:26:30
De la Cărtărescu nu aş citi dec?t trilogia aia, din care am prins mai multe scene, secvenţe destul de delicioase ... ?n rest, lucruri frumoase cred că pot spune toţi bărbaţii. Goodnight moon Offline #358 2009-05-29 14:27:29
coreccccct baby Dragos Offline #359 2009-05-29 16:54:28
Re: de ce ne inseala barbatiiTotusi specifica, esti cea mai buna pentru el, pentru ca parerea lui e pur subiectiva Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #360 2009-05-29 17:40:35
La cum prezintă ei situaţia, God nici nu putea fi altceva dec?t femeie. Iar dacă te g?ndeşti puţin la ce spun ei, şi mai departe te g?ndeşti la alte fapte, chestia asta pare deja plauzibilă. ?n fine, pentru o persoană ca mine care mă aşteptam la orice nu e mare tragedie şi nimic nou ce scriu ei. Goodnight moon Offline #361 2009-05-29 18:36:21
Re: de ce ne inseala barbatiiunii bărbaţi caută tot timpul ?n altă parte ceva mai bun, Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|