|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-2#20 2008-10-26 23:38:17
Re: de ce ne inseala barbatiimulti inseala pentru ca se plictisesc de bine iar altii pentru ca sunt frustati si vor sa-si demonstreze ca mai sunt in stare sa cucereasca o pasarica. Insa barbatii nu inseala mai des decat femeile. Si mai ales cand inseala barbatii o fac cu organul pe cand femeile o fac cu sufletul si de foarte multe ori din razbunare pentru ca au fost inselate. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #21 2008-10-27 00:03:47
Re: de ce ne inseala barbatiimda...eu cred ca sunt 2 feluri d "inselatori " #22 2008-10-27 00:28:42
Re: de ce ne inseala barbatiiSi femeile isi inseala barbatii clar numai k ele sunt mai destepte se ascund mai bine in schimb barbatii nu prea. Normal k barbatul o sa isi insele sotia cand aceasta nu stie decat sa stea cu gura pe el ....si multe alte lipsuri. Dar mai sunt si barbati care inseala din pura curiozitate .... datorita antrurajului dar niciunul din aceste cazuri nu si-ar lasa nevasta pe care o iubesc in felul lor. Am auzit multi barbati care desi mai umbla si cu altele isi iubesc nevestele enorm si nu le-ar lasa pt nimik in lume.logic le lipseste ceva akasa nu se pot departi de pers respectiva pt k o iubesc si asa mai umbla si cu altelle Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #23 2008-10-27 01:07:44
Re: de ce ne inseala barbatiimda...numa iubire nu ii aia #24 2008-10-27 08:03:46
Re: de ce ne inseala barbatiiMai greu de definit dragostea asta pura si adevarata... nu stiu ce sa zic.. unii spun ca nu exista deloc.. Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-27 08:09:53
Re: de ce ne inseala barbatiidepinde ce se intelege prin dragoste pura si advarata Offline #26 2008-10-27 08:56:00
Re: de ce ne inseala barbatiiasa m-am enervat si eu cand saptamana trecuta un pacient a povestit ca nu-si poate imagina viata fara sotia lui insa nici fara amanta. Idiotul Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #27 2008-10-27 09:01:15
Re: de ce ne inseala barbatiieu am citit si am vazut mai peste tot ca.. amanta ii ofera barbatului ceea ce femeia nu-i da.. ca amanta il saruta ca si cum ar fii ultima oara.. nu sta cu gura pe el..ii face toate poftele ..fanteziile si etc.totusi..daca nu-ti mai place felul de a fi al femeii tale, laso.nu mi se pare deloc normal s-o inseli.multi barbati spun ca nu discuta cu ele pentru ca se supara sau ca nu inteleg.eu cred ca nici macar nu au incercat.sa fim sinceri... ce iubita/sotie.. daca barbatul ei i-ar spune ca nu-i convine aia si aia.. ar risca sa-l piarda sau sa fie inselata in loc sa incerce sa se schimbe.suntem si noi vinovate intr-o oarecare masura.dar barbatii... Offline #28 2008-10-27 09:05:42
Re: de ce ne inseala barbatiieu daca m-as indragosti de alt barbat nu l-as insela pe iubi. Mai bine i-as spune cum stau lucrurile. Orice se poate rezolva in mod civilizat fara inselaciuni si presuri trase de sub picioare. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #29 2008-10-27 10:19:55
Re: de ce ne inseala barbatiiDaca barbatul nu gaseste cale de comunicare cu partenera lui, cu siguranta nu va avea cum sa ii explice ca sunt probleme in rai..si va merge la alta. Sunt 100% sigura ca de la femei incepe totul.. Si prietena actuala ca nu stie sa comunice...si amanta...ca devine amantă. Deci tot femeia e de vina. Offline #30 2008-10-27 10:52:17Re: de ce ne inseala barbatiiMulte vad ca sunteti sigure ca n-ati fost inselate Offline #31 2008-10-27 16:11:59
Re: de ce ne inseala barbatiibarbatii inseala din aceleasi motive din care inseala si femeile...asta e clar...daca esti cat de cat capabila si-l mai si cunosti cat de cat s-ar putea sa-ti dai seama...daca nu esti foarte perspicace, sau nu vrei sa fii...atunci traiesti linistita langa omu' care-si face treaba bine merci ... baby Dragos Offline #32 2008-10-27 16:29:09
Re: de ce ne inseala barbatiieu l-as cita pe Shaw: Un barbat nu insala o femeie cu o alta femeie pentru ca cea de-a doua ar fi mai tanara, mai frumoasa ori mai destepta decat prima, ci pentru ca e alta.”(George Bernard Shaw) Offline #33 2008-10-27 17:51:02Re: de ce ne inseala barbatii
EU sunt 100% sigura ca nu m-a inselat in aproape 1 an de relatie pentru ca relatia noastra nu se bazeaza strict pe "Hai sa ne tutem pana ne sar creierii din cap" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #34 2008-10-27 18:04:35
Re: de ce ne inseala barbatiiMotive ar fi multe pt care un barbat ajunge sa-si insele partenera Offline #35 2008-10-27 19:42:28
Re: de ce ne inseala barbatiibarbatii inseala din aceleasi motive din care si femeile inseala.... intr-adevar ca barbatii inseala intr-o proportie mai ridicata decat femeile, dar motivele sunt de multe ori cam aceleasi Offline #36 2008-10-27 20:23:27
Re: de ce ne inseala barbatiiBarbatii inseala ca pur si simplu e "alta". Si in lumea in care traim in care se pune mult accent pe aspectul fizic..lume in care dc treci pe langa un liceu vezi fete foarte sumar imbracate...care isi etaleaza formele...care exact asta spun:sex. Si hai sa recunoastem fetelor ne uitam noi uneori pe strada dupa o fata care arata bine,ne atrage noua atentia,dar mai unui barbat.Ma uitam la o emisune p un anumit canal cu prietenul, la care ti se aduce ispita.Si l-am intrebat el ce ar face?Raspunsul a fost "poi daca mi-o aduci u si la cum arata u ce crezi ca as face?". Asta e pana la urma barbatul...vorba aceea "daca pisica nu ridica coada... Offline #37 2008-10-27 20:32:32
Re: de ce ne inseala barbatiiPostul lui Leo mi-am placut foarte mult,a fost foarte direct...si ii dau multa dreptate... LOVE is a war... Offline #38 2008-10-27 20:36:53
Re: de ce ne inseala barbatiiispita ca ispita, dar acum nu cred ca barbatii sunt ca animalele..cel putin nu toti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|