|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-4#58 2008-10-29 20:36:36
Re: de ce ne inseala barbatiibine.. deci o sa incerc sa-mi scot ideea din cap.dar intrebarea e cum ? k totusi ..dk ai o idee fixata in cap , greu ti-o scoti.. oriunde se duce, orice ar face ..ma gandesc k m-ar putea insela.el imi spune k n-o s-o faca niciodata pentru k eu sunt tot ce-si doreste, sa am incredere-n el si sa nu ma mai gandesc la asta.dar nu pot.. sunt dificila:D ..sper sa ma intelegeti:( Offline #59 2008-10-30 01:49:17
Re: de ce ne inseala barbatiiin primul rand, raspunsu e: de nesimtiti ne inseala.. Offline #60 2008-10-30 14:58:07
Re: de ce ne inseala barbatiide ce ne inseala ....dupa parerea lor din cauza noastra ca nu le mai dam atentie,ca nu mai avem nimic nou etc.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #61 2008-10-30 15:22:14Re: de ce ne inseala barbatiifemeile... parerea mea este ca femeile inseala din mai multe motive.. ca nu mai sunt "bagate in seama", si sa vada ca "inca mai pot", inca mai sunt placute de altii,inca mai sunt vazute frumoase si de altcineva.. nu stiu Offline #62 2008-10-30 15:26:36
Re: de ce ne inseala barbatii
aceste motive sunt valabile si pt barbati. trebuie sa isi reafirme barbatia si puterea de cucerire si respectiv, in cazul, femeilor, vor sa se simta din nou atragatoare si seducatoare... Offline Publicitateloading...
#63 2008-10-30 15:34:12
Re: de ce ne inseala barbatiiadina nu numai femeilor usoare le face placere sa faca sex ...femeile usoare fac sex cu 'usurinta' sa zicem...cam cu orice barbat care le pica ...pentru ca nu prea exista in cazul lor principii morale...sau pentru bani...si in mai rare cazuri din nevoia de sex continuu care este o 'boala' sa-i spunem asa... baby Dragos Offline #64 2008-10-30 16:55:47
si in cazul asta? mie aici nu mi se pare acelasi lucru... e vorba de iubire... si asta nu tine de rational. cu ce este x vinovat ca si-a cunoscut sotul/sotia inainte de a il/o cunoaste pe y, "adevarata sa iubire"? eu nu sunt de parere ca daca ai facut o alegere gresita trebuie sa persisti in ea toata viata. la fel cum mi se pare, pe termen SCURT, mai CONVENABIL ca x sa-si insele partenerul cu y decat sa-i spuna din start: "draga, de azi ne despartim si eu raman cu y". pt ca tot om e si s-ar putea ca povestea cu y sa fie o iluzie... si atunci si-a stricat si familia (la care, urat dar adevarat, s-ar fi reintors si pe care ar fi privit-o cu alti ochi dupa "aventura"). eu sunt de parere ca daca 2 oameni chiar au ceva de impartit... mai bine sa imaprta... si apoi se hotarasc cine cu cine ramane. altfel vor ramane doar tensiuni si "ce-ar fi fost daca..." Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #65 2008-10-30 22:26:07
Urat. In primul rand, daca nu esti in papucii lor, nu te grabi sa jignesti asa. In al doilea rand de ce, cand e vorba de barbati, spui "de nesimtiti ordinari" si niste chestii ce implica flegma dar cand e vorba de femei e loc de motive profunde? Offline #66 2008-10-30 22:43:23
Re: de ce ne inseala barbatiiEu blamez pe oricine inseala,nu ma intereseaza sexul lor.Inselatul provoaca partenerului o durere de nedescris,iar daca tii la el,n-ai face asa ceva,niciodata! Offline #67 2008-10-30 23:31:06
normal ca daca ai ales gresit trebuie sa repari dar asta nu inseamna ca iti inseli sotia/sotul... simti ca nu merge, pui punct civilizat. asa ranesti mai putin decat daca inseli. Offline #68 2008-10-30 23:31:39
asta spunea diriginta mea.. Offline #69 2008-10-31 09:39:28
cat se poate de corect ... daca e sa catalogam asa..pai atunci hai sa nu facem discriminari... ori suntem toti nesimtit si ordinari daca inselam... ori exista posibilitatea sa avem toti motive mai profunde de atat .... acum parerea mea este ca este mai putin important sexul celui care inseala, pentru ca e foarte greu sa stabilesti daca cineva, fie femeie sau barbat, a inselat pentru ca e nesimtit si ordinar sau din motive mai profunde... nu trebuie sa stigmatizam pe nimeni pentru ca nu putem stii care ii sunt motivele reale...pana la urma e simplu...daca din nefericire patesti asa ceva, nu trebuie decat sa iei decizia care iti convine...fie treci peste, fie nu... baby Dragos Offline #70 2008-10-31 10:45:03
....hai sa nu generalizam..k doar exista barbati si barbati.si daca eu de exemplu am suferit din cauza unui nesimtit ,il consider asa DOAR pe el,nu si pe restu din lumea asta Offline #71 2008-10-31 13:39:30
i am "jignit" strict pe cei care inseala..sunt unii care inseala din disperare,cauta ceea ce nu gasesc la femeia de langa,dar sunt altii care fac pur si simplu din placere...au tot ce le trebuie si fug in pantalonii altor femei..sau mai frumos,traiesc in paralel si nici macar n ai cum sa ti dai seama.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #72 2008-10-31 13:51:52
Re: de ce ne inseala barbatiisincer...l-am intrebat pe iuby de ce o iinsela pe fosta iubita....si mi-a spus pt ca nu tinea la ea si nnu ii pasa de ea.... (ea il iubea mult si etc..) in schimb cu mine e afltfel , ma iubeste, o simt si ar face orce pt me....cred ca baietii astia insla pana la un moment dat ...pana dau de una care sa le puna capac:)) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #73 2008-10-31 15:09:20
sau pur si simplu nu insala,ce e asa de greu de crezut? Offline #74 2008-10-31 16:26:43
Re: de ce ne inseala barbatiisa va povestesc o situatie: el 36, ea 24. s-au cunoscut intamplator... au tinut legatura prin telefon si internet. in cateva luni s-au atasat unul de altul. s-au intalnit doar de cateva ori pt ca locuiesc la 2 ore distnanta unul de altul. au realizat ca sunt indragostiti. sunt foarte legati unul de altul. el este un barbat foarte inteligent, sensibil, serios, cult, profund...etc. numai calitati bune. un singur mare defect: este casatorit. partea mai proasta este ca ea abia a aflat lucrul asta si e distrusa... stiu foarte multe detalii intime pt ca ea e prietena mea. si pot deduce ca el are o casnicie in care nu e fericit si ca ea, prietena mea, a adus ceva nou in viata lui, l-a facut sa se indragosteasca din nou. nu e vorba de sex pt ca nici macar nu au ajuns in faza asta. cred ca putem vorbi de acel motiv "profund' despre care se pomenea mai sus. el a realizat ca o iubeste si ca nu e doar ceva trecator deci a hotarat sa ii spuna ca e casatorit. mi s-a parut cinstit din partea lui ca nu vrea sa isi insele sotia, dar cand ma gandesc la ea, prietena mea, M, ma iritaca nu i-a spus de la bun inceput. nu se ajungea aici. in momentul asta nu au luat nici o hotarare, nu au mai vorbit de cand a dezvaluit el secretul..care e solutia ? nu cred ca omul isi va parasi familia... Offline #75 2008-10-31 16:36:23
Re: de ce ne inseala barbatiicel mai probabil ca el nu isi va parasi familia...cred ca pentru el a fost asa ca o schimbare ..ca un moment de 'iesire' din relatia cu sotia lui ...mai ales ca nu s-a ajuns la sex pentru el e usor ca de fapt poate sa sustina ca nici macar nu si-a inselat nevasta. parerea mea e ca ar trebui ca prietena ta sa-si vada de drumul ei, are 24 de ani, deci timp destul pentru a cunoaste pe cineva fara complicatii si care sa o iubeasca numai pe ea ....situatiile de genu asta sunt complicate si in general omu' ramane alaturi de familia lui si e cam tanara ea ca sa se bage intr-o chestie atat de alambicata...si cu mare potential de suferinta pentru ea baby Dragos Offline #76 2008-10-31 16:44:12
Re: de ce ne inseala barbatiie adevarat ca e tanara si are toata viata inainte... si sunt de acord ca relatia lor trebuie sa ia sfarsit, ca nu are viitor, dar cand ma gandesc cat de mult s-a implicat si cat o sa sufere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|