homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-6

#96 2008-12-15 19:49:33

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: de ce ne inseala barbatii

eu stiu 2 colege care au fost intr-o asemenea chestie si una dintre ele la anu pe 5sept se casatoreste cu tipu ala
iar cealalta e de vreun an cu prietenul ei...si ambele cazuri au fost de genu ei aveau iubite dar erau nemultumiti de ele..si uite ca acum sunt fericiti

#97 2008-12-15 19:51:19

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pai bv lor....
dar atata timp cat tipu are inca iubita alea la ce se duc in bratele lui? sa astepte sa ii dea papucii aleia si pe urma da....dar nu asa hai sa ma bag pe asta....eu n-am o parere buna despre tipele astea

#98 2008-12-15 20:29:11

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

bine tu n-ai buna parere ptr ca a fost ce a fost...dar la tine a fost alta poveste
eu nu invinuiesc mereu b ptr c unii chiar au motive sa o faca...sau altii chiar vor altceva ...temporar,si uneori asta-i in favoarea prietenei ptr ca dupa o experienta de genu isi pretuiestye mai mult iubita

#99 2008-12-15 20:59:09

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

nu...nu din cauza la ce a fost am parerea asta....
pur si simplu asa gandesc eu

#100 2008-12-16 06:23:59

andrei1969
New member
Inregistrat: 2008-10-31

Nu, nu mai este, dupa ce a venit cu acesta idee "geniala" fiind foarte nesigura pe ea si-a cautat pe cineva imediat si bineinteles ca nu este foarte greu de gasit intr-o tara de handicapati care mai intii spun mama la p..... si dupa care ii spun mama lui masa. Scuzati-ma pentru cuvintele mai putin ortodoxe sau mai colorate. Da copilul ramine cu ea.
Am uitat sa specific toate aceste lucruri intimplindu-se cu mine in casa, si pe durata celor 3 luni care am stat impreuna. Foarte frumos, nu?

Publicitate

loading...

#101 2008-12-17 14:27:28

qpwerty
Membru
Inregistrat: 2008-12-17

"de ce ne inseala barbatii"
Sunt multe motive, totusi cred ca din curiozitate big_smile sau nu o iubeste doar crede ca o iubeste.

#102 2008-12-22 23:35:54

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

odata cu emanciparea femeii eu bag mana in foc ca numarul femeilor care inseala il ajunge puternic din spate pe cel al barbatilor.Nu mai catalogati atata lumea in barbati si femei.Fiecare are defecte si calitati.Eu nu voi fi niciodata de acord cu sintagmele "toti barbatii sunt la fel" sau "toate femeile sunt la fel".

Se insala de o parte sau de alta pentru ca e clar ceva lipseste in acel cuplu.Iar cand lispseste acel ceva si mai lipsesc respectul pt omul de langa el/ea si principiile, ajung sa insele cand apare ocazia.

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#103 2009-03-12 11:09:50

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ca nu suntem bune la pat??
ca vor sa experimenteze si cu alta?
din curiozitate?
ca exista probleme in viata de cuplu?
ca ii inselam si noi??

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#104 2009-03-12 11:33:20

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Că uitaţi şi ce-i aia linişte...

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-12 11:33:36)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#105 2009-03-12 11:34:05

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

puioanca a scris:

odata cu emanciparea femeii eu bag mana in foc ca numarul femeilor care inseala il ajunge puternic din spate pe cel al barbatilor.Nu mai catalogati atata lumea in barbati si femei.Fiecare are defecte si calitati.Eu nu voi fi niciodata de acord cu sintagmele "toti barbatii sunt la fel" sau "toate femeile sunt la fel".

Se insala de o parte sau de alta pentru ca e clar ceva lipseste in acel cuplu.Iar cand lispseste acel ceva si mai lipsesc respectul pt omul de langa el/ea si principiile, ajung sa insele cand apare ocazia.

total de acord ...
sa va spun de ce ...weekendul trecut am fost la munte mai multi prieteni...in general cupluri...noi ne am inteles f bine cu un cuplu apropiat de varsta noastra si ne am petrecut mai tot timpul impreuna....pana la un moment cand a aparut atactia ..intre mine si the other one..pe care nu o mai puteam stapani...am crezut ca innebunesc..eu fiind cu cineva si el cu sotia sad...
nu stiu daca in relatia lui lipsea ceva...pareau f fericiti...
la mine lipsesc mai multe..
ideea e ca pana la urma tot am reusit sa ramanem noi doi pt 5 min si cred ca nu mai lipsea mult sa nu ne rupem hainele ...
e trist...e trist pt ca la un moment dat ..unul din noi tot va face un pas gresit in relatie..si ma refer acum in general...
tentatiile sunt..si pe moment hormonii o iau razna  big_smile
so pana la urma nu suntem foarte diferiti...barbati sau femei..toti suntem predispusi la "pacat" tongue

one day we're gonna get somehow...rodnar

#106 2009-03-12 11:35:06

wild_wind
Platinum member

James a scris:

Că uitaţi şi ce-i aia linişte...

smile

#107 2009-03-12 11:40:50

James
Banat

ioana.cristina83 a scris:

puioanca a scris:

total de acord ...
sa va spun de ce ...weekendul trecut am fost la munte mai multi prieteni...in general cupluri...noi ne am inteles f bine cu un cuplu apropiat de varsta noastra si ne am petrecut mai tot timpul impreuna....pana la un moment cand a aparut atactia ..intre mine si the other one..pe care nu o mai puteam stapani...am crezut ca innebunesc..eu fiind cu cineva si el cu sotia sad...
ideea e ca pana la urma tot am reusit sa ramanem noi doi pt 5 min si cred ca nu mai lipsea mult sa nu ne rupem hainele ...
e trist...e trist pt ca la un moment dat ..unul din noi tot va face un pas gresit in relatie..si ma refer acum in general...
so pana la urma nu suntem foarte diferiti...barbati sau femei..toti suntem predispusi la "pacat" tongue

Deci şi bărbatul şi femeia au un penis cu care g?ndesc, ?n momentul ăla. Şi care ?suge? tot oxigenul, de la creier, tu nemaiput?nd g?ndi corect. Dacă ţii partenerul l?ngă tine doar ca să nu fii singur(ă), e clar ce se alege de relaţia aia, mai devreme sau mai t?rziu. Praful, cel mult.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#108 2009-03-12 11:42:51

wild_wind
Platinum member

angel

ioana.cristina83 a scris:

puioanca a scris:

total de acord ...

periculoasa situatie... angel

#109 2009-03-12 11:46:08

James
Banat

Dacă nu vă puteţi stăp?ni hormonii, ?nsă ziceţi că vă iubiţi partenerii, de ce nu ?ncercaţi o soluţie mai practică? Swinging-ul.

#110 2009-03-12 11:49:32

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

hormonii si iubirea..chestii total diferite...zic eu
poti sa iubesti pe cineva sa nu mai poti...un hormon tot o sa aiba ganduri necurate trust me big_smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

#111 2009-03-12 11:53:39

James
Banat

Păi atunci ce zici de soluţia mea?

#112 2009-03-12 11:55:11

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

tu ai "practica" swinging-ul James? ...sper ca n-o sa-mi dai un raspuns evaziv smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#113 2009-03-12 11:59:34

James
Banat

Nu ştiu.

60% DA, 40% NU

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-12 11:59:54)

#114 2009-03-12 12:00:48

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

mhm...am inteles ...era o curiozitate

baby Dragos hjarta rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.