homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-34

#628 2009-06-27 22:55:53

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Re: de ce ne inseala barbatii

sioux, nu e litera de lege asta cu inselatul...a zis un actor de la hollywood, intrebat fiind cum a rezistat intr-o relatie foarte multi ani, raspunsul lui a fost: "de ce sa mananc hamburger in oras, cand am friptura acasa?"

#629 2009-06-27 22:56:50

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

andra04 a scris:

sioux, nu e litera de lege asta cu inselatul...a zis un actor de la hollywood, intrebat fiind cum a rezistat intr-o relatie foarte multi ani, raspunsul lui a fost: "de ce sa mananc hamburger in oras, cand am friptura acasa?"

n-am inteles nimic.

care asta cu inselatul nu e litera de lege ?

in_love a scris:

sioux stiu ca am scris cate pagini in urma ca as fi dispusa in momentul asta sa insel pt ca nu mi merge rel asa cu mi as dori...dar de la dorinta la fapta e cale lunga uneori pt unii bineinteles nu pt toata lumea

eu vroiam sa-ti dovedesc dimpotriva contrariul, ca barbatii pot rezista atunci cand o femeie li se ofera, deci n-ar fii trebuit sa inseli pe nimeni smile era o gluma oricum...

Ultima oara a fost editat de sioux (2009-06-27 22:58:43)

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#630 2009-06-27 22:58:37

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

ipocrit pt ca in fata ei se da drept perfectiunea intruchipata...eu ma intreb de ce mai sta cu ea?

tare andra rotfl

kapitulation

#631 2009-06-27 22:59:36

Fiametta
Full member

zicea cineva mai sus ca au sarit pe el 3 odata...stiu ca pare incredibil ca a refuzat, dar totusi...e chestie de alegere...tine 100% de tine. poti pur si simplu sa spui nu.
LE: scuza-ma, am citit gresit...big_smile my bad...era citat mai sus ca daca i se ofera o tipa pe tava, nu are cum sa refuze si tu ai zis ca greseste...am citit total pe invers, nu mai conteaza.

Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-06-27 23:01:50)

#632 2009-06-27 23:01:27

sioux
Full member

andra04 a scris:

zicea cineva mai sus ca au sarit pe el 3 odata...stiu ca pare incredibil ca a refuzat, dar totusi...e chestie de alegere...tine 100% de tine. poti pur si simplu sa spui nu.

sper ca nu asta e raspunsul la intrebarea mea, ca daca e sunt confuz.

eu chiar asta ziceam, ca e posibil sa refuze. sau tu erai de acord cu mine? rotfl

Publicitate

loading...

#633 2009-06-27 23:02:39

Fiametta
Full member

pai ti-am zis, am inteles gresit initial, total pe dos. big_smile si mi-am cerut scuze pentru confuzia creata.

#634 2009-06-27 23:03:31

sioux
Full member

andra04 a scris:

pai ti-am zis, am inteles gresit initial, total pe dos. big_smile si mi-am cerut scuze pentru confuzia creata.

de nada big_smile

#635 2009-06-27 23:08:05

in_love
Full member

da mi voie sa nu te cred...

kapitulation

#636 2009-06-27 23:12:55

sioux
Full member

in_love a scris:

da mi voie sa nu te cred...

cu singura conditie, sa-mi dai si tu voie sa cred ca fie ma subestimezi fie te supraestimezi smile

#637 2009-06-27 23:22:35

in_love
Full member

the same situation for you...cine stie poate chiar atunci umbla hormonii in tine si hopaaa...ai facut-o rotfl2)

kapitulation

#638 2009-06-27 23:23:26

sioux
Full member

in_love a scris:

the same situation for you...cine stie poate chiar atunci umbla hormonii in tine si hopaaa...ai facut-o rotfl2)

corect rotfl

#639 2009-06-27 23:32:37

skumpi
Vizitator

mai nush cum se face dar eu n`am prea dat peste barbati porci lol unu singur m`a " prostit " in sensu ca am aflat dupa ce ne`am despartit ca se sarutase cu o minora chicot nush peste ce barbati tot dati voi lol

zicea cineva ca barbatii sunt ff diferiti fata de noi, femeile ....  mie nu mi se pare ca barbatii ar fi ffff diferiti de noi... adica in`afara faptului ca barbati au emisfera dreapta mai mare decat cea stanga care`i face mai putin atenti la detalii si sunt orientati spre rezolvarea problemei nu spre analizarea ei... si ca au un penis ...nu vad mare lucru lol
suntem diferite si noi intre noi, femeile .. e normal ca barbatii sa fie diferit de noi si noi de ei... dar la urma urmei noi oamenii suntem identici in proportie de 99,9 % tongue deci diferentele probabil sunt legate de mediu in care am crescut si ne`am dezvoltat .

#640 2009-06-27 23:40:04

in_love
Full member

pe mine ma enerveaza replica asta" sunt barbat ,nu ma pot abtine....bla bla bla" bang daca isi gasesc justificare e normal sa calce stramb mult mai des decat o facem noi

poate si eu sunt femeie si uite ca ma abtin....tu de ce n ai face-o?

kapitulation

#641 2009-06-27 23:43:01

skumpi
Vizitator

pai in_love... replica asta din cate am observat o mai folosesc si femeile sa`si scuze barbatii lol el e barbat...el nu poate sta fara sex... yeah right lol
inca nu s`a demonstrat stiintific chestia asta deci pt mine = 0... cine are ochi sa vada ...cine nu sa`si imagineze lol

#642 2009-06-27 23:47:30

in_love
Full member

da skumpi cam trist dar asa e...dupa ce ca te a dus de nas il mai si scuzi?

kapitulation

#643 2009-06-27 23:48:40

skumpi
Vizitator

ii la moda se pare lol

#644 2009-06-28 00:26:34

cristyrazvan
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-27

Hmmm... depinde. Eu am avut mai multe tentative de a insela. Dar de fiecare data ceva m-a oprit, pur si simplu nu am pututmerge mai departe de un simplu flirt iar cand devenea ceva prea serios am dat inapoi. Oarecum jenant, oarecum de laudat, nu stiu. Dar am inteles ca va intereseaza motivele. Motivele sunt simple: nevoie de diversitate, nemultumirea in cuplu, in special privind viata sexuala ("durerile de cap" sa stiti ca sunt un mare motiv wink ), dezamagirea setimentala (odata eram foarte suparat pe respectiva, simteam ca nu ma iubeste si poate din cauza asta am "vorbit" o perioada cu alta tipa, desi nu s-a intamplat nimic - vezi mai sus de ce... ), un pahar in plus in compania unei persoane atragatoare etc. In principiu cam aceleasi motive ca si la voi, cred big_smile

#645 2009-06-28 09:02:24

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

Detzy a scris:

heimdall a scris:

si in plus, poate fi vorba de o aventura trecatoare, omul sa se intoarca la ea, sa-si dea seama ce a pierdut si sa regrete sincer... te-ai simti bine sa distrugi vietile a doi oameni, doar pentru ca tie ti se pare mai bine sa nu ai ceva pe constiinta si sa le spui ?
de la o varsta incolo nu mai vezi lucrurile chiar asa in alb si negru smile

mare dreptate ai heim...la 20 de ani era o revolutie pe mineee de nu se putea...nu existau decat "da" sau "nu" ... dar intr-adevar lucrurile se schimba mult smile

eu nu l-as ierta daca as afla ......si da am 20 si ceva de ani...si poate ca imi permit sa nu il iert....deocamdata lucrurile merg cam asa cu cat il iubesc mai mult cu atat o sa il iert mai greu.....pentru ca daca vreau pe cineva sa isi bata joc de mine gasesc pe toate gardurile....nu e nevoie sa ma implic intr-o relatie serioasa.....
si daca sustii ca iubesti pe cineva nu ai cum sa inseli....pt ca persoana aia e tot timpul in gandul tau....daca ai inselalt ar trebui sa te gandesti in primul rand ce simti tu .... ca sigur nu e iubire....poate un tip de afectiune....sa nu fim impocriti si sa recunoastem ca pana la urma "iubirea apare ca si castigul la 6 din 49".....aia adevarata...
poate la 30 de ani o sa imi schimb parerile dar pana atunci imi permit sa fiu mai selectiva

s-a mai discutat pe undeva ca un barbat adevarat nu inseala(valabil si pt femei)....sincer eu cred ca inselatul vine din frustrari personale in ambele cazuri.....eventul cauzate de problemele din cuplu.....da hai sa nu dam vina numai pe celalt.....daca inseli.....tu esti ala/aia cu problema....si care nu are curajul sa o rezolve altfel......prefera sa gaseasca cel mai usor refugiu...si ce daca ai probleme in relatie....pune punct si am incheiat

daca o pritena f buna ar fi inselata i-as spune.....dar daca ar fi vorba de o persona mai indepartata nu.....pt ca in primul rand nu ar trebui sa ma creada....trebuie sa aiba inceredere in el ....nu in orcine de pe strada....

si la 30 de ani esti mai matur.....dar exista o mica posibilitate sa te fi si saturat sa iti pese sau sa cauti persoana ideala...

poate sunt eu prea idealista....si plina de entuziasm ca la 20 de ani....ca nu is destul de "coapta la minte".....dar atunci mai vb peste 8 ani tongue

#646 2009-06-28 09:12:56

Divya
Hero member

cristyrazvan a scris:

. Motivele sunt simple: nevoie de diversitate, nemultumirea in cuplu, in special privind viata sexuala ("durerile de cap" sa stiti ca sunt un mare motiv wink ), dezamagirea setimentala (odata eram foarte suparat pe respectiva, simteam ca nu ma iubeste si poate din cauza asta am "vorbit" o perioada cu alta tipa, desi nu s-a intamplat nimic - vezi mai sus de ce... ), un pahar in plus in compania unei persoane atragatoare etc. In principiu cam aceleasi motive ca si la voi, cred big_smile

deci tot noi suntem de vina daca  ne inseala lol

in principiu ai dreptate,o femeie trebuie sa stie sa'si tina barbatul langa ea.
si aici ma refer la viata sexuala.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.