De ce ne inseala barbatii-39
- kat_utza
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-13
Re: de ce ne inseala barbatii
al meu nu e asa... nu m-ar insela pt nimic... cel putin asa cred eu in momentul de fata caci mai incolo nu se stie nimic cateodata eu ii spun sa mai luam o pauza caci uneori chiar suntem degeaba: monotoni, plictisitori, ne certam si tot tacamul dar niciodata nu a vrut
- d3vildelia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-18
poate nici al meu nu mar insela dar nu bag mana in foc ....pt k eu lam inselat si asa cum am facut eu ar putea face si el
- kat_utza
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-13
eu nu l-am inselat... de fapt, nu e genul meu si nici al lui nu e...
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
nici eu nu bag mana in foc pt nimeni si nimic am incredere in el,dar n as putea sa afirm in gura mare ca nu m-ar fi inselat niciodata... nu mi-a dat motive, nu banuiesc nimic, dar incredere deplina n-am decat in mine mai bine asa, decat sa te arzi ca ai crezut orbeste in cineva... era o vorba, ca trebuie sa ne indoim de orice in lumea asta... acum... nici sa fim extra suspiciosi si neincrezatori, dar na,totul e relativ...
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
de ce ne inseala barbatii???...buna intrebare....pai sa vedem....
eu am o vorba: la toti le spun ca dupa ce se satura de toate "bunaciunile", apoi sa vina la mine!!!
...parerea mea e ca pana la varsta de 30 de ani, barbatul are voie sa fie liber ca pasarea cerului!!!....sa zboare din floare in floare !!! ...sa iubeasca tot ce pofteste, cum pofteste....si sa f*** tot ce doreste sau il incita, cum vrea si cand vrea!!!...la fel si femeia!!!...dar sa nu-si data joc de propria lor persoana, de propriul lor corp...sa fie egoisti!!! adica sa iubeasca doar ..de calitate!!!..sa nu sa se compromita cu oricine si orice!!!...si asta liber!!! ...fara teama de...gata!!! trebuie sa ma casatoresc cu el/ea...sa avem acte!!!...liber si fara obligatii!!!
...de abia dupa 30 de ani barbatul...si 25 femeia...pot dovedi ca stiu ce vor de la viata!!!..adica, au un job, o casa, o masina...si stabilitate atat financiara ...cat mai ales sentimentala!!!...sunt experimentati la pat si stiu cam ce defecte ale partenerului pot tolera!!! ...eu asa gandesc, si am trait asta de multe ori pe pielea mea....ori ma plictisea el ca era monoton si in viata de zi cu zi si in pat,... sau ambitiile mele erau mai mari decat ale lui si nu tine pasul cu mine,...sau se multumea cu prea putin de la viata ( "lasa iubi..ca e de ajuns ca ne iubim"...pe naiba, dragostea trece prin stomac si nu poti trai o viata ...in chirie...) ...asa ca...mai departe....cum unul nu corespundea dorintelor mele sau in timp se lasa pe...tanjala...gata!!! punct ...si de la capat!!! altul la rand!!! ...normal ca urmatorul era din ce in ce mai bun...dar aveam grija sa le zic de la bun inceput ce va urma daca intervine monotonia in relatie!!!
...mi s-a intamplat in doua ...aventuri de ale mele...sa creada barbatul ca , gata, daca m-am culcat cu el, trebuie sa-l iau si de barbat!!!..de atunci urmatorilor le spuneam din start acest lucru!!! nu ca apoi sa devina posesivi...cu telefoane ..siropoase...si fierbinti!!!
in relatiile mele putin imi pasa daca el m-a inselat...niciodata nu i-am intrebat...nici nu ma interesa, atata timp cat eram foarte satisfacuta din toate punctele de vedere..adevarul e ca si eu sunt o femeie egoista, imi place sa am grija de mine (parfumuri...igiena...haine..calatorii) dar si independenta, adica nu depind de barbat :job. f. bun, casa, masina...conteaza si asta fetelor...ca daca ai ambitia sa ti le faci tu personal pe toate, dupa nu trebuie sa stai la cheremul lui si sa te tot intrebi : "oare ma inseala?"...nu-i convine??? valea!!! bagajul la usa!!!
PS:...mai multe despre aceasta tema, am scris la topicul "De cine/ce le este frica barbatilor"..."Discutii diverse"
Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-03 23:00:40)
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- andora
- Full member
lady in black a scris:andora, iti inteleg ideea insa cand ai 19 ani si esti intr-o relatie de 4 ani si sunteti fericiti si impliniti impreuna si momentan nu vrei pe absolut nimeni altcineva si esti satisfacut din toate planurile sa dai cu piciorul la tot ca sa sari din floare in floare si ca sa-ti "traiesti viata" noi tocmai ne-am mutat impreuna si toata lumea ne cam critica pe tema asta ca suntem fraieri si ca nu stim ce pierdem si ca ne vom plictisi si ca ne vom insela etc chiar am o mentalitate asa invechita?
nu draga mea, ma bucur nespus de mult pentru voi!!! iubiti-va cat puteti de mult!!! bucurati-va cat puteti de anii astia,... de viata!!! la varsta voastra e atat de frumos sa iubesti...iubesti intens!!! nebuneste!!!...dar nu-ti umbri relatia cu ganduri de inselat...e pacat...nu faci altceva decat sa grabesti sfarsitul ei....daca tu simti ca el te inseala, fa cumva sa nu stai tot cu gura pe el...sa devii geloasa, ca poate in final chiar o va face..ca te simte slaba si neincrezatoare in tine.... ...la 19 ani tu ai atatea posibilitati!!! wwoowwww!!!...esti atat tanara!!! fii sexy, cocheta, tandra, dar si "dracoasa"...cauta sa rupi monotonia cand simti ca ea apare... ...incearca un parfum nou..asta ii va atrage atentia intotdeauna....surprinde-l cu o altfel de lenjerie sexy ...arata-i ca esti ambitioasa...prospata in gandire,...indrazneata....spontana.... ...toate astea te gandesti ca le faci pt. el, dar in primul rand le vei face pt. tine...te vei simti tu mai ..feminina..iti va creste increderea in tine!!!! ...nu deveni repede "nevasta" care gateste si face tot timpul curat....impartiti responsabilitatile...cand gatiti la bucatarie...fii spontana si cauta sa o faceti ca un joc...in gluma!!!..uffff....cate idei ti-as da aici!!!
...trucul cel mai de pret pt. barbati este...mirosul!!!..asa ca...grija....nu mirosi a prajeli ca sa-l impresionezi cat esti de gospodina ca il vei presa de ideea de casatorie...
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- skumpi
- Vizitator
- annna
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-07
- Site
eu cu al meu fost iubit... cred ca mai mult de-asta ne-am despartit; pentru ca am inceput o relatie serioasa prea de tineri, totul a fost prea oficial si apropiat de la inceput... de la 17-18 ani; si atunci cand trece atractia aia nebuna de la inceput... si fiecare incepe sa se uite in jur, ca asta e varsta in care trebuie experimentat orice, e varsta la care trebuie traita la maxim orice clipa... ne-am dat seama ca mai bine punem capat acum, decat mai tarziu; pentru ca oricum, daca ne e dat sa fim impreuna, vom fi cu siguranta!!! dupa ce fiecare va intalni pe altcineva... si va face comparatii, va avea cu ce sa compare, sa cantareasca dincolo de ccea ce pare un om din afara vom realiza daca am facut bine sau rau; de-asta am tot insistat.... ca atunci cand o relatie incepe sa scartaie, cand incepem sa nutrim diferite chetsii pentru oamenii de sex opus din afara relatiei, e clar ca vrem altceva, macar sa incercam. intr-adevar, nu e ok nici sa dai cu piciorul.... insa de multe ori o perioada in care fiecare traieste separat e benefica: fie ii apropie inapoi pe cei 2 care ajung sa realizeze cat insemnau unul pentru celalalt si lucrurile revin la normal fie ca, in cazul meu... realizeaza fiecare ca nu era ok relatia pe care o aveau si ca e muuult mai bine acum si prin asta se exita si inselatul, si alte povesti urate de genul asta...
El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate...
- andora
- Full member
in_love a scris:citind cele scrise de andora am stat si m-am gandit putin...oare ar fi mai bine sa-l las sa experimenteze??
mama cat am decazut de la principiile mele daca am ajuns sa spun asta
totusi nu ma pot obisnui cu gandul ca pe urma vine la mine dupa ce s-a f"""" bine cu alta
nu e vorba de a-l lasa sa experimenteze!!!...puteti experimenta voi, impreuna, sa invatati impreuna!!!...daca va intelegeti foarte bine e pacat sa rupi o relatie doar pt. ca te gandesti ca si el ...sau si tu...vreti sa experimentati!!! ...sunt cupluri tinere, care sunt impreuna de foarte multi ani, dar atat el , cat si ea au fost f. deschisi unul cu celalalt...nu s-au stresat reciproc cu ideea de casatorie si alte "presupuneri" de inselat!!! au avut incredere unul in celalalt si nu au vazut "viata terminata" daca el se uita dupa alta...pur si simplu discutau deschis despre ce gusturi ar avea fiecare, pt. ca si astea se schimba in timp.. ..atat el cat si ea, pot sa fie spontani, deschisi la orice...se vor simti f.bine amandoi ...valabil si pt. tine ce i-am spus lui lady in blak!!!
..eu vreau ca femeia sa se simta bine, independenta, sa aibe incredere in ea, sa se respecte pe ea in primul rand!!! sa aibe o personalitate puternica si sa nu-i fie frica ca daca nu-i face lui pe plac, gata, el o inseala...ei, si ce?....altul la rand!!! ...o femeie care stie sa se respecte intai pe ea nu va fi inselata niciodata!!! de ce? pt. ca nu-i va pasa !!! va merge mai departe..la urmatorul, care va sti sa-l aleaga mult mai bun decat cel pe care l-a avut!!! va invata sa aibe pretentii de la viata!!! si de la ea!!! si de la iubitul ei!!! nu se va multumi cu orice!!!...si va trai doar momente placute, nefacandu-si mustrari de constiinta ca poate nu a fost destul de buna cu cel care a inselat-o..ete, na!!!..decat sa stai sa te tot gandesti atat de ca oare a inselat-o mai bine te duci la salon si te rasfeti!!! iesi in lume si alegi altul!!! ...nu trebuie sa fi frumoasa, doar cocheta....nu trebuie sa fi un geniu, doar sa si personalitate puternica si incredere in tine!!! ...daca tu nu te respecti si nu tii la tine, cum ai vrea ca el sa te respecte si sa tina la tine????? ...daca tu esti complexata si timida, slaba si...prea naiva, cum ai vrea ca el sa te admire???? ...daca tu esti plictisitoare si monotona, mereu ingrijorata de cate ceva, cum el sa nu sa se plictiseasca langa tine????
...pune-l mereu pe "jar"..si el nu va mai fi interesat de altele...fii spontana, iar el nu va mai avea timp de inselat ...nici chef....si nici forta ..ca-l epuizezi tu
PS: ...eu asa am imblanzit cel mai tare "crai" din zona ...si de 4 ani e tot pe capul meu vad ca nu se mai satura de mine...iar eu beneficiez de toata experienta lui de viata ..ma bucur de toate calitatile lui!!!...sper sa nu ma plictisesc de el....i-am pus asta in vedere de la bun inceput!!!...si se straduieste...adica impreuna ne straduim sa nu ne plictisim, dar vad ca totul vine natural...eh, experienta isi spune cuvantul!!!!!
Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-04 16:28:08)
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
andora a scris:...o femeie care stie sa se respecte intai pe ea nu va fi inselata niciodata!!! de ce? pt. ca nu-i va pasa !!! va merge mai departe..la urmatorul, care va sti sa-l aleaga mult mai bun decat cel pe care l-a avut!!! va invata sa aibe pretentii de la viata!!! si de la ea!!! si de la iubitul ei!!! nu se va multumi cu orice!!!...si va trai doar momente placute, nefacandu-si mustrari de constiinta ca poate nu a fost destul de buna cu cel care a inselat-o..ete, na!!!..decat sa stai sa te tot gandesti atat de ca oare a inselat-o mai bine te duci la salon si te rasfeti!!! iesi in lume si alegi altul!!!
aici nu sunt deloc de acord cu tine pentru ca viata nu e mereu in alb si negru si pe langa relatia propriu-zisa compusa din doi oameni, apar n coordonate colaterale (unele dintre ele mai lumesti decat iubirea): rate la banci, conturi comune, o casa si o masina impreuna, un copil sau doi, iubirea pe care ei si-o poarta eventual, parintii lor, prietenii comuni, amintirile si lucrurile frumoase care i-au legat in acei ani, etc da, merge sa faci ce ai zis tu pana-n 24-25 ani, cand oricum ai tendinta sa fii mult mai radicala, pt ca oricum n-ai nimic de pierdut. si nu pot fi de acord cu tine pentru inca un motiv: sunt casatorita, am trecut prin destule impreuna si ne-am cladit relatia cu mari eforturi. asa ca daca maine as afla ca m-a inselat nu stiu daca as pleca de langa el. nu stii ce vei face pana nu vei fi pus in situatia aia, iar relatia ta nu ar reprezenta in acel punct doar inca un barbat pe care-l iubesti si atat, ci mult mai mult, viata ta, viitorul si prezentul tau, toate la un loc intr-un singur om. chiar nu stiu cum as gandi in acel punct, nu numai dpdv sentimental ci din toate celelalte. gandeste-te cum e sa-ti cladesti o existenta de ani de zile alaturi de cineva si dintr-o data s-o iei pur si simplu de la capat, cu imparteli de orice natura (bunuri comune, prieteni, familii). mi s-ar rupe inima in doua nu numai dupa el (pentru ca-l iubesc mai mult ca pe mine si mi-e cel mai bun prieten inainte de toate), cat si dupa prietenii lui care sigur n-ar mai fi si ai mei, dupa parintii si bunicii lui, dupa tot ce am fost noi impreuna.
si hai s-o dam si pe cealalta parte: pleci la urmatorul si afli, dupa ce investesti timp si sentimente, ca ti-a facut la fel. o tii asa o viata intreaga, luand-o mereu de la capat cu altul, consumandu-ti sufletul si resursele sentimentale ca in final sa-ti dai seama ca viata ta a fost o cursa lunga spre perfectiune?
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-04 16:50:42)
- in_love
- Full member
- De la: mai aproape decat crezi
- Inregistrat: 2009-05-13
am inteles andora ca eu ar trebui sa-l tin mereu in frau ca nu cumva printul sa se plictiseasca ....dar el sa nu faca nimic??
nu-mi place cand un om are asteptari de la mine si nu da nimic in schimb...si eu as vrea sa-l vad pe el mai mult implicat,am mai zis eu si inainte, sa ma surprinda placut
stii cum e ...oferi dar parca ti-ai dori sa mai si primesti macar din cand in cand
- andora
- Full member
- in_love
- Full member
- De la: mai aproape decat crezi
- Inregistrat: 2009-05-13
andora o intrebare, ai iubit pana acum ?ca eu nu inteleg din ceea ce zici tu ca asta ar fi iubire
daca iubesti doresti sa-ti pastrezi partenerul si poate sa schimbi ceva in rel atunci cand nu merge, nu sa treci imediat la urmatorul
Ultima oara a fost editat de in_love (2009-08-05 08:54:16)
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
cred ca te referi la andora,nu la annabella. si ca sa fiu ontopic : pentru ca sunt boi de la natura.
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
andora, de inselat chiar nu e cazul sa-mi fac pb, e ultima noapstra problema acum iar de monotonie nu pot sa plang, am stiut intotdeauna cum sa mai "schimbam peisajul"
skumpi, nu am fost niciodata genul care sa renunte la prieteni, de iesit in oras si eu ies cu fetele sau cu prietenii mei, si el la fel, mai iesim si impreuna, dar consider ca ne-am respectat intotdeauna intimitatea, in fond, fiecare mai are momente cand simmte nevoia sa fie singur acum normal ca vor mai fi intelegeri, acum ne certam daca sa luam televizor sau nu
ceea ce ma enerveaza pe mine sunt ideile astea pe care le tot aud in jurul meu gen: va fi nasol, va veti desparti, va veti insela etc dar vb ta skumpi, lumea sa zica ce-o vrea, noi sa fim fericiti
si acum revenind la inselat ca am fost putin offtopic, sunt de acord cu anabella, viata nu e in alb si in negru, de la un punct nu mai gandesti doar pt tine ci gandesti pt VOI ca si cuplu si nu poti fi atat de radicala...
- oricine25
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-26
ShineOfBlood a scris:si ca sa fiu ontopic : pentru ca sunt boi de la natura.
Nah, asta e un pic cam superficial şi pueril...
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
oricine25 a scris:ShineOfBlood a scris:si ca sa fiu ontopic : pentru ca sunt boi de la natura.
Nah, asta e un pic cam superficial şi pueril...
e adevarat...dar uneori chiar asa e...pe de alta parte si noi suntem uneori vaci...deci...
baby Dragos
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|