|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-41#761 2009-08-13 23:21:26
Re: de ce ne inseala barbatii
dar unde scrie ca o femeie gospondina nu mai are timp de iesit si isi tine barbatul in casa Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-08-13 23:24:30) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #762 2009-08-14 19:28:44
Re: de ce ne inseala barbatiianabella imi cam cunoaste stilul in rest celelalte ati cam dat-o in cealalta extrema Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-14 19:34:28) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #763 2009-08-14 21:28:57
Re: de ce ne inseala barbatiiesti simpatica prin felul cum prezinti problema la cei 33 ani pe care ii ai . si pana la urma esti de admirat, pentru felul tau nebun de a fi (e un mod simpatic de a prezenta viziunea mea, nu o jignire, da???) Offline #764 2009-08-14 21:35:26
stiu tu ai fost prima de care m-am indragostit aici imi place modul tau de a gandi..asta e....suntem diferite...si pe deasupra si femei ...ador nebunia mea...nu esti prima care imi spune acest lucru asa ma simt eu bine....si imi plac persoanele deschise ca si tine care traiesc si se simt bine in pielea lor, fara a tine cont de alte....dogme Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #765 2009-08-14 21:47:46
Re: de ce ne inseala barbatiiAndora am citi ce ai scris in #789 si m-am regasit in multe din cate am citit acolo, credeam ca doar eu sunt asa nebuna si egoista... de se temea iubi sa nu faca un pas gresit si tot la facut si acum e fara mine..., cui nu-i place intr-adevar sa plece, caci si mie dac' nu-mi place ma-ntorc si plec... fara prea multe explicatii si discutii fara sens..., uneori zic ca mai usor te iarta preotul la biserica de cat mine..., s'ap ce s-au terminat barbatii..., de treaba sunt mai rari, dar alde cei care ne ranesc sunt o gramada... si nici "masochista" nu's... Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-14 21:49:20) Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline Publicitateloading...
#766 2009-08-14 22:14:43
multumesc si eu pt cuvintele frumoase Offline #767 2009-08-14 22:17:13
Re: de ce ne inseala barbatiida Kata si eu sunt antiexibitioniste, prea se expun adolescentele la noi, de umbla mai mult goale de cat imbracate ... de parca n-ar avea parinti acasa, dar de fapt nici nu ii au ca's toti plecati care si pe unde si fetele au libertate totala..., iar barbatii "slabi de fire" atat le trebuie... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #768 2009-08-14 22:17:42
chiar asa fac unii dintre ei Offline #769 2009-08-14 22:22:50
si cand ma gandesc ca chiar asa fac unii, isi aduc amantele acasa cand sotia e plecata, fie la parinti, fie la vila din provincie, el cica vine mane ca mai are treaba..., asa face si vecinul meu..., si mai cunosc pe cineva care a luat ap. amantei ca sa nu se streseze prea mult: ce, unde si cum... pt comoditate.. Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #770 2009-08-14 22:25:46
Re: de ce ne inseala barbatiiChiar am vb cu o femeie care acum are 60 de ani si la viata ei cred ca a fost o mare curva.Si spunea ca e frumoasa viata de amanta,ca la ea venea si dormea noptile si apoi dimineata il trimitea la nevasta sa-i dea de mancare si sa-i spele,sa-i calce si in rest isi petrecea timpul cu ea si tot cu ea pleca si in concedii . ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #771 2009-08-14 22:26:02
Re: de ce ne inseala barbatiieu cunosc destui care fac deja asta, de la prieteni la vecini. ar trebui macar sa aiba decenta s-o duca in alta parte, nu in patul in care doarme nevasta-sa, pe lenjeria cumparata si spalata de ea Offline #772 2009-08-14 22:29:12
Re: de ce ne inseala barbatiiamanta va fi si ea iubita, sotie... si va simti si ea amarul asta, ca na vine randul la toata lumea Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #773 2009-08-14 22:30:13
Re: de ce ne inseala barbatiinoi eram de 3 ani impreuna..si s`a culcat cu o prietena de a mea, care imi este si colega..si mi`au ras in fatza amandoi , apoi ne`am vazut eu cu el..si a venit si ea, si a inceput sa`mi povesteasca cum s`au f****t Offline #774 2009-08-14 22:32:48
si eu la al meu i-am zis sa o aduca acasa daca are pe vreo una dar sa o facem in trei!!! ca poate imi place si mie de ea...dar l-am avertizat, sa aibe grija ca daca imi place de ea, renunt la el!!! ...se zice ca e visul oricarui barbat sa faca dragoste cu 2 femei sau sa le vada macar!!! ...dar al meu a facut o fataaaaaaaaa....si pe un ton de "sot" gelos mi-a zis ca nu ar suporta sa ma vada cu alta ...in filme e ok...se uita ..il excita...dar pe mine sa nu ma imparta, nici macar cu o femeie ....am vrut eu sa-i zic ( in gluma) ca pe mine nu cred ca m-ar deranja sa mai fie un barbat, dar nu am mai apucat sa mai zic ca m-a luat la o ca sa-mi ajunga...ca nu cumva sa pun in practica cine stie ce idee de a mea ...sau a vrut sa-mi dovedeasca ca lui nu-i trebuie pe alta ....oricum, imi place sa-l tot provoc asa....ca apoi se razbuna pe mine Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #775 2009-08-14 22:33:26
Re: de ce ne inseala barbatiiasa este kristall ...acum este sotie...dar este o scorpie si-l tine sub papuc de cred ca nici la baie nu merge fara stirea ei. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #776 2009-08-14 22:36:37
Re: de ce ne inseala barbatiistiu andra..am incercat sa ma linistesc..pe ea am batut`o ,i`am spart capul ..urmeaza sa ma razbun si pe el .. nu mai simt nimic , decat ura,... Offline #777 2009-08-14 22:39:24
Re: de ce ne inseala barbatiiandrutsa nu-ti pierde timpul si nervii cu asa gen de indivizi..., tu de aici tre' doar sa inveti, in rest vezi-ti de viata ta fara ei in ea... Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-14 22:43:55) Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #778 2009-08-14 22:41:46
tu trebuia sa le razi si tu in fata si sa-i spui ei ca l-ai lasat ca doreai ceva mai bun lui ii spuneai ca o are mica si ca se termina prea repede...si ar fi cazul sa faca un control ca va ramane ipotent pe viitor..ca deja da semne...iar ei sa-l pastreze!! ca tu vrei ceva mai bun!!! Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-14 22:44:35) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #779 2009-08-14 22:44:03
Re: de ce ne inseala barbatiiasa e kristall...dar a fost si primul..si eu am fost prima pentru el, si nu prea pot accepta ce mi`a facut.. kata ,nu stiu, deoarece a avut tot ce si-a dorit in pat, i`am indeplinit toate dorintele.. Partea mai proasta, e ca acum sunt cu altcineva, si mai departe de mangaieli, pupaturi si sex oral ..nu pot sa ajung..nu pot pur si simplu sa ma culc cu altcineva.. am imaginea aia in minte a lui..si parca imi place ce`mi face actualul , dar nu ca celalalt...dc oare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|