|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-42#780 2009-08-14 22:45:11
Re: de ce ne inseala barbatii
da, da mai bine de ata nici ca se poate Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #781 2009-08-14 22:46:51
zici care este problema, ca iti dau eu idei ...il vei jigni!!!! wowwww!!!!...si il pui sa mearga si la doctor ...ca te va crede!!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #782 2009-08-14 22:47:51
Re: de ce ne inseala barbatiim`am gandit sa fac asta..dar de fatza cu prietenii lui Offline #783 2009-08-14 22:49:48
Re: de ce ne inseala barbatiitu cati ani ai Andrutsa? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #784 2009-08-14 22:50:14
Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline Publicitateloading...
#785 2009-08-14 22:51:42
sa nu regreti timpul petrecut cu el!!! pastreaza doar momentele frumoase!!! fii egoista cu tine!!! restul uita!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #786 2009-08-14 23:00:55
pai poti tranti si tu niste "pastile" de sa se ingalbeneasca la fata cand aude. Insa nu are rost sa te razbuni. Ai acumulat experienta si asta este foarte important. Nu era partenerul potrivit pentru tine. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-14 23:02:36) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #787 2009-08-14 23:01:53
Re: de ce ne inseala barbatiicel mai bine e sa treci singura peste ruptura asta de relatie si sa nu fii cu actualul doar ca sa te ajute sa-l uiti pe fostul, dar sa stii ca intotdeauna e loc de mai bine si nu te grabi, atunci cand vei fi pregatita se va intampla ceea ce trebuie sa se intample..., dar nu-ti pune nici bariere..., nu ai cum sa stii ce a fost cu exul pana nu compari, cel putin asa a fost la mine, primul la mine a fost rau de tot la pat..., dar se dadea mare si tare..., atunci n-aveam de unde sa stiu... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #788 2009-08-14 23:03:27
Re: de ce ne inseala barbatiiacum 8 ani, eu asa am procedat cu unul care, fiind la masa cu prietenii lui, povestea de zor ce buna sunt eu la pat, ca el m-a cucerit deja...si apar eu la masa lor ...normal ca atunci cand am aparut deja, au inceput sa ma felicite toti ....eu imediat mi-am dat seama de strategia lui si i-am spus de fata cu toti ca nu are rost sa se bucure atat, pentru ca a doua oara nu-l mai vreau, ca o are prea mica si se termina prea repede!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #789 2009-08-14 23:14:10
Re: de ce ne inseala barbatiiofftopic :scz ftl ca n`am rasp..n`am tigari si m`am apucat de mancat Ultima oara a fost editat de Andrutsa16 (2009-08-14 23:15:26) Offline #790 2009-08-14 23:18:45
imagineazati-l pe "ex" al tau ce fata o sa faca daca ii faci tu aceeasi faza Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #791 2009-08-14 23:21:04
luni cred ca ma duc sper sa fie toata gasca acolo cu toate ca nu ma cunosc prea multi...ca el incepuse sa aiba fitze, si sa`i fie rusine cu mine.. Offline #792 2009-08-14 23:22:33
Re: de ce ne inseala barbatiiooo cu ata mai mult..., dar sa fii calma ca sa para totul foarte natural si nu din rautate si dorinta de razbunare... asa mai credibil pt toata lumea Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #793 2009-08-14 23:25:54
Re: de ce ne inseala barbatiida krystal , bineinteles..la cata ura am strans... ma pot preface foarte bine.. acum cand incepe scoala astept sa`i dau si ei maxim..asa putin Offline #794 2009-08-14 23:28:54
Re: de ce ne inseala barbatiipoate iti mai vin idei pana atunci Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #795 2009-08-14 23:35:14
Re: de ce ne inseala barbatiims andora Offline #796 2009-08-14 23:37:26
Re: de ce ne inseala barbatiinu trebuie sa-l urasti Andrutsa. Bucura-te ca ai scapat de asa o pacoste. Multumeste-i lui Dumnezeu. Ce daca iti trantea placinta peste doi, trei ani era mai bine? Eu nu am urat niciodata pe nimeni, egal despre ce a fost vorba. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #797 2009-08-14 23:51:08
intr-un fel e mai bine acum..peste 2 ani , urma sa plecam la facultate amandoi..sa ne mutam impreuna.. Offline #798 2009-08-14 23:55:55Re: de ce ne inseala barbatiiAndrutsa16, am citit o carte: "Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire." asa de numeste scrisa de Alice Nastase si Aurora Liiceanu o carte cu adevarat bestiala si acolo, intr-unul dintre capitole se accentueaza legatura care se creeaza intre noi (himenul nostru) si primul barbat din viata noastra... cum multe femei se injosesc si inghit o gramada de magarii din pricina acestei legaturi "sacre" pentru ele... (bine ca nu e cazul nostru, si ma bucur sincer de decizia pe care ai luat-o); si ac de fapt toul este in mintea noastra, ca putem controla foarte bine treaba asta daca vrem, ca daca ne-am daruit lor pentru prima data.. nu inseamna ca vom fi ale lor pt totdeauna... si eu am trecut prin aceeasi poveste, am trait aceleasi senzatii ca si tine... si recunosc, a fost prea devreme de la despartirea de el, nu eram pregatita sa am o relatie sexuala cu altcineva; diferenta este ca la mine nu a implicat sentimente prea mari... doar atractie maxima si placere si desi am facut-o pentru ca imi ardeau talpile dupa individ, prima data cu el a fost aiurea... m-am simtit ca si cum l-as fi inselat pe celalalt, ca si cum as trada ceva care pana atunci era sfant insa dupa... nicio treaba mai ales ca actul in sine era de 1000 de ori mai mishto cu al doilea decat cu primul fara termen de comparatie aproape ideea e sa astepti momentul cand vei fi pregatita si sa-ti impui sa treci peste acest prag Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-15 00:03:30) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|