homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-43

#799 2009-08-15 00:48:02

skumpi
Vizitator

Re: de ce ne inseala barbatii

Andrutsa16 a scris:

stiu andra..am incercat sa ma linistesc..pe ea am batut`o ,i`am spart capul ..urmeaza sa ma razbun si pe el big_smile.. rotfl nu mai simt nimic , decat ura,...

roll  si prin asta nu ai facut decat sa te injosesti la nivelu lor si sa le areti cat de tare te`au ranit !
nu m`as fii coborat la nivelul lor nici sa si`o puna in fata mea...

in nici un caz nu m`as razbuna... si nu in ideea ca razbunarea`i arma prostului ci in ideea ca indiferenta doare mai tare decat orice i`ai putea tu face...fii sigura ca daca ti`a facut asa ceva il doare`n cot de tine si nu o sa`l atingi cu absolut nik...  tot tu o sa te faci de rushine iar prietenii lor nu vor spune despre tine decat ca esti o frustrata si mori de ciuda ca te`a lasat...

eu mi`as accepta infrangerea si mi`as vedea de viata mea... i`as scoate total din viata mea pe amandoi si as evita orice contact !!

#800 2009-08-15 09:33:32

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

skumpi a scris:

Andrutsa16 a scris:

stiu andra..am incercat sa ma linistesc..pe ea am batut`o ,i`am spart capul ..urmeaza sa ma razbun si pe el big_smile.. rotfl nu mai simt nimic , decat ura,...

roll  si prin asta nu ai facut decat sa te injosesti la nivelu lor si sa le areti cat de tare te`au ranit !
nu m`as fii coborat la nivelul lor nici sa si`o puna in fata mea...

in nici un caz nu m`as razbuna... si nu in ideea ca razbunarea`i arma prostului ci in ideea ca indiferenta doare mai tare decat orice i`ai putea tu face...fii sigura ca daca ti`a facut asa ceva il doare`n cot de tine si nu o sa`l atingi cu absolut nik...  tot tu o sa te faci de rushine iar prietenii lor nu vor spune despre tine decat ca esti o frustrata si mori de ciuda ca te`a lasat...

eu mi`as accepta infrangerea si mi`as vedea de viata mea... i`as scoate total din viata mea pe amandoi si as evita orice contact !!

subscriu. Nu le da satisfactie, nu te face de ras in fata unora ca ei...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#801 2009-08-15 09:43:38

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

indiferenta doare cel mai tare. Aici ai dreptate 100% skumpi. Asa am procedat eu cu prietenul meu din adolescenta dupa ce m-a inselat. Nu am mai vorbit un cuvant cu el din ziua in care am aflat. Era asa de disperat, dadea telefoane (cand auzeam vocea inchideam), cauta pe strada sa intre in vb cu mine ( il ocoleam). Foarte, foarte multa vreme (poate chiar mai bine de un an) a tot incercat sa vb cu mine, sa-mi explice ceva. Ne-am intalnit dupa ani de zile cand in sfarsit am schimbat cateva cuvinte. Mi-a zis ca doreste sa se casatoreasca cu prietena lui dar inainte de asta dorea sa stie ce parere am, daca e bine ce face. I-am zis sa se casatoreasca si sa-si iubeasca nevasta, sa o cinsteasca si sa nu mai calce in laturi ca nu are rost, ca-si face lui rau. Mi-a multumit. Ma respecta foarte mult si cand ma vede pe strada ( 1 data pe an) ia pozitia drepti ca la armata si e foarte, foarte dragut. Sper din tot sufletul ca-i merge bine si ca e fericit. E un baiat bun, de ajutor, insa nu-mi pare rau ce ne-am despartit. Nu eram facuti unul pt altul din moment ce a ales sa ma insele pe-atunci. Nu l-am urat nici un moment. Ii doresc fericire. De ar fi doar pe jumate atat de fericit cum sunt eu, ar fi minunat.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-15 09:45:10)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#802 2009-08-15 14:45:05

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

pana la urma ea o sa faca cum crede ca e mai bine
poate unele dintre voi s ar umili la o faza d`asta, iar altele s-ar usura
eu nu stiu ce as face hmm
in orice caz, decat sa adune frustrari ca n a facut ce dorea, mai bine asa... dar nu stiu daca asta cu "ai penisul mic" e cea mai buna varianta
andrutsa, sigur in astia 3 ani ai descoperit tu ceva la el si poti sa l faci de ras tongue

la faza cu batatia... da, cam aiurea... dar na, nu poti sa te controlezi in unele momente
si eu daca as auzi ca m a inselat iubi i as da intai aleia 2 palme, asa, ca sa vada ca nu se pune cu mine chicot
nu sunt violenta, dau cu presupusul big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#803 2009-08-15 14:47:50

baciu
Insomniac member

Katalyna2311 a scris:

dar poate ea vrea sa se simta mai usurata...poate de aceea isi doreste sa se razbune pe el. pai si daca devine indiferenta fata de el, atunci cand il vede sau isi aminteste de el, poate o sa puna capul in pamant pentru ce a putut sa ii faca respectivul, adica nu o sa aiba curaj la fel de mult, sa il priveasca in ochi cand il vede...asa, daca se razbuna o sa prinda curaj, o sa aiba incredere in ea si nu o sa se mai simta tradata

fiecare cu "armele" lui  rotfl

Publicitate

loading...

#804 2009-08-15 15:54:31

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

l-ati ierta daca v-ar insela pt prima data, v-ar spune ca regreta mult ceea ce a facut si ca a fost o mare greseala?

kapitulation

#805 2009-08-15 16:06:00

baciu
Insomniac member

in_love a scris:

l-ati ierta daca v-ar insela pt prima data, v-ar spune ca regreta mult ceea ce a facut si ca a fost o mare greseala?

de iertat l-as ierta insa nu as mai vrea sa stiu de el, nu as mai vrea sa fiu in continuare cu el.

#806 2009-08-15 16:19:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

depinde cu cine m-ar insela, cum, cat de mult regreta, cum aflu ca m a inselat...
cel mai bine e sa i spui mereu "daca m ai insela , s ar termina", indiferent daca ar fi asa sau nu.
acum zic ca n-as ierta, but never say never
oricum eu raman la parerea ca daca un barbat vrea sa insele o femeie si ea sa nu afle o poate face oricand... la fel cum o femeie poate face lucrul asta
deasemenea, exista mai multe tipuri de inselat... daca vorbeste cu o femeie in mod repetat, se inteleg bine, se vad, dar nu iti spune?  -si sa zicem ca nu fac nimic, nimic
asta nu e inselat?
eu zic ca e

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#807 2009-08-15 16:24:40

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

dar ce parere aveti de barbatii care inseala si vin acasa cu boli venerice si nici in ultimul moment nu recunosc?

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-15 16:50:33)

#808 2009-08-15 16:40:20

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

carmen_21 a scris:

deasemenea, exista mai multe tipuri de inselat... daca vorbeste cu o femeie in mod repetat, se inteleg bine, se vad, dar nu iti spune?  -si sa zicem ca nu fac nimic, nimic
asta nu e inselat?
eu zic ca e

si eu la fel consider...pt mine tot inselat e!!!

kapitulation

#809 2009-08-15 17:31:41

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Foarte puerila razbunarea de genul asta. Just my two cents.

#810 2009-08-15 18:43:48

skumpi
Vizitator

ruxanda_00 a scris:

dar ce parere aveti de barbatii care inseala si vin acasa cu boli venerice si nici in ultimul moment nu recunosc?

eu nu as avea nici o parere...as actiona !!!~

iar de iertat no way...chiar nu m`ar interesa toate scuzele din lume... mai ales daca am avea ani buni de relatie... cu atat mai mult m`ar durea tradare... nu gestu in sine ca si`a pus`o cu x ci faptul ca m`a tradat in cel mai josnic mod posibil...

#811 2009-08-15 19:28:54

ruxanda_00
Full member

da am actionat deja, nu merita .... si ma mai si intreba ca ce facem nu mergem la mare???????     
si si mai si ca am renuntat prea repede la el................sa mor de ras........... rotfl  lol

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-15 19:29:56)

#812 2009-08-15 21:34:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu l-as ierta... nu zic ca e bine asa, dar asta as face. suntem oameni, mai avem si noi dreptul la O greseala big_smile
si carmen are dreptate... daca vrea, te inseala si nu afli... te simti mai bine asa decat daca recunoaste? eu nu m-as simti.......

cat despre razbunare, de acord cu skumpi... nu merita injosirea.. ignore total si grija mai mare cu cine umbli data viitoare.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#813 2009-08-15 22:21:32

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Eu nu l-as ierta nici daca s-ar saruta cu o fata,sau ar vrea sa ma insele...chiar daca s-ar razgandi si eu as afla nu l-as ierta never.Ori ma respecta 100% ori adio.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#814 2009-08-16 15:21:14

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

ce pacat ca nu sunt barbat!!!!...cu femei ca voi as duce-o ca in rai!!!  rotfl
...tandre, calme, iertatoare....daca o insel cu alta si afla , vin acasa....o rog sa ma ierte...ma pun in genunchi..as vedea eu ce strategie ar merge....ba as plange si cu lacrimi de crocodil rotfl...si o induplec eu cumva, cateva saptamani as fi cuminte, dupa care m-as uita dupa alta cu gandul sa o insel din nou...ca doar ii mai joc putin teatru si ma iarta din nou rotfl...sau daca ma iarta si nu ma baga in seama dupa ce afla ca am inselat-o , e si mai bine, ca nu as mai avea batai de cap si nu i-as mai auzi reprosurile sau nu as mai fi nevoit sa joc acel teatru ieftin ca sa ma ierte...as fi liber sa ma bucur de noua cucerire fara batai de cap!!! daca ma ocoleste , e si mai bine rotfl

dar...daca as fi barbat...m-as gandi mult mai bine daca sa insel una care m-ar face apoi de rusine in fata prietenilor sau cunoscutilor...ca de, orgoliul masculin e mult mai mare!!! as fi mandru sa am mai multe iubite, ca intre barbati sa inseli nu e nici un pacat, ba din contra, esti tare daca reusesti sa-ti joci nevasta pe degete si o faci sa te ierte!!!... dar nu mi-ar conveni sa se zvoneasca ca nu as fi bun la pat...sau ca as avea-o mica...sau ca m-as termina repede .........ufffffffffffff, ar fi cumplit ca atunci cand mi-ar fi lumea mai draga s-ar gasi un amic sa rada de mine rotfl
....cel mai rau ar fi ca, daca as fi barbat si as da doar peste femei cu tupeul de a ma face de rusine apoi in fata cunoscutilor, chiar ca mi-ar trece pofta de inselat!!! ca de....frica de zvonurile de ipotenta  chiar mi-ar afecta viata sexuala....poate, mental, chiar le-as crede rotfl
...asta, doar daca as fi barbat..... rotfl

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#815 2009-08-16 15:38:09

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

mda....l-as ierta cum sa nu! o noapte, doua, trei....as fi chiar cea mai dragutza si intelegatoare femeie de pe fatza pamantului....ca sa fie el calm si linistit pentru ca intr-o noapte cand va dormi precum un puisor in patul conjugal va ramane fara scula! diablo  asta ca sa prevenim recidiva si pentru ca eu nu folosesc lucruri second-hand! si nu va ganditi ca nu as fi capabila....mai bine il intrebati pe al meu sotz daca el crede ca as fi capabila de asta si de ce nu m-a inselat pana acum  big_smile

offtopic  andora, desi stiu ca vei spune nu, parerea mea e ca esti barbat si nu esti blond!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#816 2009-08-16 15:54:37

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

offffffffff...as vrea eu... rotfl dar nu sunt barbat!!!...sunt o femeie de 33 de ani care cunoaste psihicul barbatilor foarte bineeeeeeee...mai ales orgoliul lor!!!...am cam explicat eu pe aici, in paginile anterioare, care este stilul meu si cum procedez eu de fiecare data cand apar situatii de genul asta....de vina e si faptul ca sunt o femeie cu o ..personalitate ffffff.puternica...egoista , care ma bucur de viata!!!...si de fiecare data am o intuitie ...periculos de buna rotfl
....sunt bruneta...dar ma tot vopsesc blonda ca sa creada barbatii ca am doar 2 neuroni, iar eu sa profit de asta rotfl

PS:...daca vrei, poti intra pe messengerul meu si mai vorbim la microfon si despre altele ....sa imi auzi vocea rotfl...sau sa ma vezi....sau sa-ti mai dau idei rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-16 15:56:09)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#817 2009-08-16 16:39:17

ruxanda_00
Full member

pot sa apelez si eu pentru idei? big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.