homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-44

#818 2009-08-16 16:42:09

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

Re: de ce ne inseala barbatii

fetelorrrrrrrrrrrr, cu toata dragostea!!! apelati la mine!!!!...dar , grija !...nu trebuile sa le urmati pe toate intrutotul pt. ca eu sunt o fire mai egoista, dar de fiecare data la mine au dat rezultate!!!....eh, e si experienta... rotfl

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#819 2009-08-16 16:51:33

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

andora, poate imi dai niste sfaturi bune. multumesc

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-17 00:06:38)

#820 2009-08-16 22:51:27

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

33 de ani ai andora? yikes  eu puteam sa jur ca ai 17-18 lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#821 2009-08-16 23:04:05

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Andra123 a scris:

vezi cum se poate insela omul? lol

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#822 2009-08-16 23:10:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Katalyna2311 a scris:

as incerca sa il iert...si da as continua relatia cu el, dar nu as uita niciodata...si intr-un moment de nebunie as fi capabila sa-i tai diablo instrumentul

pai daca nu uiti.. cum ierti? adica nu sa uiti efectiv, ci sa fii capabila sa treci peste de tot, sa nu mai scoti ochii nimanui niciodata cu evenimentul respectiv

daca se discuta de orgolii si egoism, nu mai incape iubirea smile eu nu vad in egoism absolut nimic bun... am si eu destul, ma chinui sa il tratez. ori daca e vorba doar de o relatie "eu mi-o trag cu tine, tu ti-o tragi cu mine" poate merge cu sistemul asta... dar unde se pune problema de iubire... se merge pe respect reciproc si da, pe iertare. nu pe razbunari si care e mai tare si mai dominator... asta nu e relatie, eu n-as suporta sa se comporte cineva cu mine asa

lucia, tu ai fost taaare dulce rotfl nu-s de acord cu tine, da' ai povestit asa plastic, ca deja vedeam scena rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#823 2009-08-16 23:29:39

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ei... kata, nu stii "scuza" aia : daca te-a inselat te iubeste... ca daca nu te iubea te parasea  direct rotfl

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#824 2009-08-16 23:29:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

de acord si cu tine, Katalyna. dar, din pacate, chiar si in iubire exista... greseala.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#825 2009-08-16 23:44:40

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

rotfl   rotfl
sa stii

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#826 2009-08-16 23:49:12

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

M-a inselat si l-am iertat... de fapt nu stiu daca l-am iertat ca de fiecare data cand ma enerva ma gandeam la ce mi-a facut si il uram din ce in ce mai mult... d euitat nu poti sa uiti asa ceva, asta e clar...
Pt mine relatia nu a mai fost aceeasi, oricat de mult ar fi incercat sa ma faca sa uit sau orice dorinta mi-ar fi indeplinit...

E ceva de genul...

Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει ( daca geamul crapa, nu se mai lipeste )

Sau...

Friendship is delicate as a glass, once broken it can be fixed but there will always be cracks...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#827 2009-08-17 00:02:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

love_t a scris:

Friendship is delicate as a glass, once broken it can be fixed but there will always be cracks...

buna asta. o s-o tin minte. smile din toti prietenii mei,unul singur m-a inselat... mi-a spus singurel...  orgolioasa din fire,nici explicatie n-am vrut sa aud... doua perechi de palme si l-am trimis in aia masii... tongue daca s-ar intampla din nou,la fel as face. sincer,nu cred ca conteaza de cat timp esti cu cineva,si cat de mult tii la el... cand stii ca tu nu i-ai gresit desi ai fi putut,si el ti-a tradat increderea,pur si simplu nu poti sa-l lasi sa calce in halul asta peste tine si peste mandria ta,iertandu-l. daca a gresit o data,sigur o va face si a2a oara,si a 3a oara,si a suta oara,pentru ca stie ca are o proasta care il iarta cand isi cere scuze. (no offense. vorbesc pentru mine.) cand un barbat te iubeste,nu are DE CE sa se uite macar la alta. daca te iubeste,inseamna ca te si vede cea mai frumoasa,desteapta,interesanta,etc. deci de ce sa se uite la alta? de ce s-o f*ta pe alta,cu atat mai putin? cand face asta iubirea si respectul s-au dus direct pe usa,si relatia e tinuta all together doar de obisnuinta. si o femeie nu trebuie sa se lase umilita in halul asta... pentru ca,believe it or not,la fiecare cearta o sa isi aminteasca de asta sau o sa-i reproseze. si pana la urma tot la asta o sa se ajunga. si daca se continua relatia,si el inseala a2a oara....? stiti cum e: fool me once,shame on you. fool me twice,shame on me.

#828 2009-08-17 00:08:45

baciu
Insomniac member

de obicei femeile care sunt "la locul lor" patesc asa ceva. Oare de ce? Se satura barbatii de bine? Probabil se plictisesc si devin dornici de o aventura, care sa le ridice nivelul adrenalinei. Oare ma prinde sau nu?

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-08-17 00:09:10)

#829 2009-08-17 00:09:55

andora
Full member

Andra123 a scris:

rotfl  rotfl  rotfl tkssssssssssssssssss... oricum cine ma vede in realitate, mai mult de 22 nu-mi da!!!...mai ales de cand m-am vopsit blonda rotfl  rotfl  rotfl ...in rest....160/48 sau 49....mai mult de 50 nu am avut niciodata!!!
......bunnnnnnnn, m-am laudat destul rodnar

...da!!! am ramas cu spiritul foarte tanar!!! (eh, de trup nici nu mai zic tongue  cool ) ...poate de aceea imi permit sa fiu atat de transanta si de egoista cu barbatii visslar ...diferenta consta in faptul ca imi permite si ...statutul social sa fiu transanta cu ei rotfl

PS:..la 17-18 ani, sa am atata experienta la barbati, fetelor???? va ....ar fi fost ceva tillfreds , dar din pacate eram naiva rau la varsta aia...ma rog, erau si alte timpuri huh ...credeam orbeste in dragoste chicot
...dar ma bucur ca odata cu trecerea anilor nu mi-a imbatranit spiritul si nu am devenit o acritura  offtopic

baciu si shine applause  applause  applause  tummenupp

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 00:12:22)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#830 2009-08-17 00:14:01

baciu
Insomniac member

eu asa de mult urasc acriturile........nu prea pot sta mult timp in preajma lor........lol

#831 2009-08-17 00:37:44

andora
Full member

baciu a scris:

eu asa de mult urasc acriturile........nu prea pot sta mult timp in preajma lor........lol

offtopic sa vezi cu cata pasiune fac caterinca de ele angel mai ales ca e plin biroul de ele cateodata cand au de predat ceva rapoarte sau situatii rotfl  rotfl  rotfl
..la una chiar i-am zis ca voi ghici ce a gatit ieri lol ...emana din parul ei un miros de prajeala rotfl ...cum d-zeu o fi dormit noaptea cu al ei??? visslar ..sau mai am o colega care , cand face dragoste peste noapte, a doua zi repede o recunosc tongue ..are o privire mai....dar eu ii spun ba ca i-a ramas sperma in par ...ba ca...are mersul mai... rotfl  rotfl  rotfl...sa vezi ce face repede pe...mironosita...ca ea nu face asa ceva, nu......... big_smile

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 00:39:01)

#832 2009-08-17 01:03:11

ruxanda_00
Full member

........................................sa fim egoiste fetelor, ca majoritatea barbatilor nu merita deranjul ..... si ce e cu

atata iertare?? oare ei v-ar ierta daca voi ati face la fel? eu cred ca nu si v-ar mai trage si cate o mama de

bataita la funduletz.................. si cati dintre ei nu au iubite, sotii pe acasa si calca stramb ?? nu se merita sa

pierdeti timpul alaturi de oameni fara caracter.

dar cei care stau logati pe site-uri de matrimoniale toata ziulica ???? si seara vin la neveste acasa ca niste feciori

neprihaniti? de ei ce spuneti????

#833 2009-08-17 01:18:58

viva
Full member
Inregistrat: 2008-09-30

am si eu o problema...sper ca am ales bine topicul.Sunt cu prietenul meu de 2 ani si inca nu stiu prin ce metode sa-l fac sa se poarte frumos.De inselat nu cred ca ma inseala (avem perioade cand stam si 2-3 sapt plecati pe undeva si nu vorbeste cu nimeni nici macar prin mesaje), dar se poarta f rece, se enerveaza foarte usor, acum  zice ca nu-si poate vedea viata fara mine,apoi zice ca e satul de mine si ca nu ma mai suporta.Nu am voie sa-l intreb de prea multe ori ce treaba are, ca se enerveaza ca zice ca-l verific si muuulte alte de genul.Sincer as vrea sa o rup cu el dar mi-e exagerat de greu pentru ca tin f mult la el,dar nu stiu cum as putea sa-l abordez ca sa se schimbe, iar de discutat mereu zice "nu am chef de discutii din astea", eventual daca reusesc sa vorbesc cu el despre asta incepe sa se enerveze si bineinteles scandal ca e satul pana peste cap de mine si de relatia noastra. Poate ma puteti ajuta cu un sfat. multumesc

#834 2009-08-17 01:36:38

andora
Full member

viva a scris:

am si eu o problema...sper ca am ales bine topicul.Sunt cu prietenul meu de 2 ani si inca nu stiu prin ce metode sa-l fac sa se poarte frumos.De inselat nu cred ca ma inseala (avem perioade cand stam si 2-3 sapt plecati pe undeva si nu vorbeste cu nimeni nici macar prin mesaje), dar se poarta f rece, se enerveaza foarte usor, acum  zice ca nu-si poate vedea viata fara mine,apoi zice ca e satul de mine si ca nu ma mai suporta.Nu am voie sa-l intreb de prea multe ori ce treaba are, ca se enerveaza ca zice ca-l verific si muuulte alte de genul.Sincer as vrea sa o rup cu el dar mi-e exagerat de greu pentru ca tin f mult la el,dar nu stiu cum as putea sa-l abordez ca sa se schimbe, iar de discutat mereu zice "nu am chef de discutii din astea", eventual daca reusesc sa vorbesc cu el despre asta incepe sa se enerveze si bineinteles scandal ca e satul pana peste cap de mine si de relatia noastra. Poate ma puteti ajuta cu un sfat. multumesc

ruxandra tummenupp  tummenupp  tummenupp  applause  applause  applause

viva ..grija ca asa cum ti-l cresti, asa il vei avea pe tot parcursul relatiei!!!...deja sunteti de 2 ani, el te-a simtit ca tii ff. mult la el de aceea isi permite sa te trateze asa....la tine nu e vorba ca te inseala, e mai rau!!! incepe sa fie ...neglijenta fata de tine....indiferenta fata de relatie si ...plictis chiar pt. a incepe o ...comunicare cu tine...de la iritarea pe care i-o provoci uneori si pana la prima palma care ti-o va da , nu e prea mult timp....si ce e mai grav ca la voi deja e dominare  pshica a lui asupra personalitatii tale!!...e pacat sa fie asa, pt. ca esti foarte tanara si vei ajunge sa fii in fata lui doar o umbra pentru el....

....incearca tu sa fii indiferenta cu el...sa vina el la tine sa te intrebe ce ai, de ce esti suparata...rezista macar o saptamana sa fii rece si distanta cu el..sa vezi, lui ii pasa??? ca daca nu, inseamna ca relatia e la inceputul...sfarsitului....si asta nu din vina ta!!!

#835 2009-08-17 01:43:13

viva
Full member
Inregistrat: 2008-09-30

da...am sa incerc, dar de cate ori mi-am propus asta nu am rezistat. Rezistam maxim cateva ore dupa care il sunam...si daca suntem certati  (din vina lui), normal ca tot el ajunge sa fie victima...il iubesc si mi-e cam greu..desi mi-am propus sa nu-i mai zic nimic care sa duca la cearta ca sa fiu si eu impacata, dar pur si simplu sa mai am iesiri cu "fetele" sau macar sa par putin indiferenta...

#836 2009-08-17 06:29:49

ruxanda_00
Full member

.....................viva, asta nu este barbat draga mea, scuza-ma este un narcisist, iar din cate spui tu, nu esti

prietena lui, ci pari  mai mult un obiect asa, de care se poate dispersa atunci cand se plictiseste, ca o minge de

ping-pong. nu are niciun fel de respect pentru tine. si este o relatie bolnava de tip masochist sau victima -

agresor, dar din pacate tu esti victima si el este agresorul si mai este si o relatie caracterizata de o dependenta

profunda. esti atat de dependenta de el incat nu te poti desprinde .   si el bineinteles stie lucrurile astea , daca nu

in mod constient, atunci inconstient.

si momentan din pacate tu intretii relatia. asa a fost de la inceput? mai rece? sau este asa in ultimul timp? adica

tu nu ai voie sa-l intrebi nimic pentru ca faci politie, dar el te intreaba ce mai faci, daca ti-e bine daca ai vreo

problema, daca te poate ajuta cu ceva???? ...................presupun ca nu.

ce vrei de fapt sa faci? este o relatie exact ca in cazul femeilor abuzate fizic( batute), este exact acelasi pattern.

sfatul meu este sa-l lasi. nu se va schimba niciodata. ..................iar de iubire .............am impresia ca se iubeste

doar pe sine si nu stiu daca poate sa nutreasca sentimente profunde pentru altcineva. e superficial.......................

si daca este asa ar trebui sa-ti fie mila de un om care nu este capabil sa iubesca, deci care are o inteligenta

emotionala scazuta. iar tu ai o inteligenta emotionala crescuta, tu ai nevoie de iubire si de afectiune, dar te

caracterizeaza si un inalt grad de dependenta. si mai am impresia ca ti-a creat si niste complexe de inferioritate ...

.................... dar in mod sigur nu vei fi fericita alaturi de el in viata asta. daca dupa 2 ani face asa? dar dupa 10

ani? bine ca nu esti casatorita ca atunci ar fi fost si mai rau...............

iar tu te-ai indepartat sistematic de prietenii tai ...........iar el presupun ca inca mentine legaturi stranse cu

prietenii lui

..........................asa ca sfatul meu ------kick that asss- si sa-ti  continui viata, care este asa de scurta. oare se

merita sa pierzi atat de mult timp alaturi de un om care nu te face fericita??????????

...............vei suferi in mod cert o perioada, dar mai bine suferi acum decat mai tarziu( desi nu ai de ce sa suferi,

sincer), dar meriti sa fii fericita alaturi de cineva care sa te iubeasca.

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-17 06:44:18)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.