homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-46

#856 2009-08-17 14:48:34

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

Re: de ce ne inseala barbatii

chiar crezi ca e adevarat?

doamne fereste, asta nu e barbat. asta e un las in realitate un om de nimic. auzi sa te loveasca. nu mai sta pe ganduri si da-i papucii

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-17 14:49:07)

#857 2009-08-17 14:49:40

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

kat_utza a scris:

da... dar e dificil... cand nu mai rezist deloc atunci probabil se va intampla...
acum e bine... vedem ce-o fi..

rotfl ce astepti???? sa te bage in spital ???? sa-ti scoata un ochi???? sa-ti rupa o mana????...sau sa faci un copil cu el si sa va lase pe drumuri.......aaaaa, si sa va mai bata din cand in cand pe amandoi....

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#858 2009-08-17 14:53:25

viva
Full member
Inregistrat: 2008-09-30

daca  exista prima criza de nervi vor exista incontinuu apoi. daca exista prima palma se va repeta la nesfarsit. Esti femeie si nu esti facuta sa stai sa te loveasca, ai si tu un statutu pe care astfel ti-l calca rau de tot in picioare.Fii demna pt ca nu ai fost crescuta si nu ai primit o educatie ca sa ajungi aici. Imi inchipui ca-l iubesti...si mie mi-e foarte greu sa ma despart dar trebuie sa reusim pt ca nu suntem carpa lor.Cand eram mici ne doream sa fim printese...iar acum ajungem o cenusareasa fara happy end

#859 2009-08-17 14:55:16

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

nu.. astept in speranta ca o sa se schimbe din punctul asta de vedere insa de fiecare data cand devine nervos parca inebuneste... sigur nu o sa o mai ducem mult... pentru ca e si gelos... acum park s-a mai linistit dar raman amintirile din trecut...

#860 2009-08-17 14:56:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

kat_utza , daca nu te superi, de ce ti a dat o palma?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#861 2009-08-17 14:57:18

ruxanda_00
Full member

andora are dreptate. eu i-am dat papucii desi mai aveam 2 saptamani pana sa plecam la mare. si imi fac acest concediu alaturi de prieteni. pe miercuri se pare ca voi fugi. asa ca nu mai sta pe ganduri . o usa inchisa poate sa insemne deschiderea altor usi

#862 2009-08-17 15:01:09

kat_utza
Sr. member

eram nervoasa.. tot din cauza lui... a iesit pe scara blocului si apoi am iesit si eu, si am intrat iar in casa sa ma incalt sa plec si i-am trantit usa... apoi cand am revenit in casa a intrat el in casa si apoi am intrat si eu... tot ma enervase, nu ma calmasem si am trantit-o iar.. mai tare, fara sa-mi dau seama... si m-a lovit...

#863 2009-08-17 15:14:13

ruxanda_00
Full member

indiferent de ce ai facut un barbat adevarat nu loveste o femeie

#864 2009-08-17 15:14:21

andora
Full member

ruxanda_00 a scris:

andora are dreptate. eu i-am dat papucii desi mai aveam 2 saptamani pana sa plecam la mare. si imi fac acest concediu alaturi de prieteni. pe miercuri se pare ca voi fugi. asa ca nu mai sta pe ganduri . o usa inchisa poate sa insemne deschiderea altor usi

applause  applause  applause felicitari!!! tummenupp  tummenupp  tummenupp buna decizie!!! sa vezi ce bine te vei simti la mare cool iti doresc sa ai cel mai placut concediu de pana acum!!! si distreaza-te la maximmmmmm!!!! ca meriti!!!! par  puss  goodluck

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#865 2009-08-17 15:19:06

andora
Full member

kat_utza a scris:

eram nervoasa.. tot din cauza lui... a iesit pe scara blocului si apoi am iesit si eu, si am intrat iar in casa sa ma incalt sa plec si i-am trantit usa... apoi cand am revenit in casa a intrat el in casa si apoi am intrat si eu... tot ma enervase, nu ma calmasem si am trantit-o iar.. mai tare, fara sa-mi dau seama... si m-a lovit...

asa va face de fiecare data!!! cum vei incerca tu sa te arati nemultumita de ceva, cum POC!!! te va bate!!!...parca imi imaginez cum va fi daca vei repeta scena a doua oara....dupa ce ai indraznit sa trantesti usa, iti va trage 2 palme zdravene, te va lua de par si va matura toata casa cu tine!!!...si apoi te va calca in picioare!!! asa..ca sa se calmeze el...si nu vei scapa din mainile lui, doar cand iti va auzi doar suflarea stinsa si tu ca nu mai potri sa te ridici de jos!!!....aaaaaaaaaaaa, si apoi iti va zice ca te iubeste rotfl

PS;...scuza-mi sarcasmul smoke2 dar altfel nu stiu cum sa te previn....

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 15:22:00)

#866 2009-08-17 15:23:19

kat_utza
Sr. member

sad
daca ai sti andora caci in urma cu cativa ani spuneam ca nu am sa accept pe nimeni sa dea o palma in mine... caci cei care fac acest lucru sunt niste animale, lasi, etc
era o prietena pe care o sfatuiam sa plece si sa-l lase pe al lui caci o batea tare... si acum eu accept si ma complac situatiei... tocmai pentru faptul ca imi e greu...
acum astept sa vad ce se intampla... daca mai urmeaza vreo palma sau nu... si in cazul in care urmeaza... nu vreau sa-l mai vad in fata ochilor...
asta sunt... o fire mai slaba... din punctul asta de vedere...

Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-17 15:28:14)

#867 2009-08-17 15:33:08

ruxanda_00
Full member

.......................am o prietena care trebuia sa se casatoreasca adica restaurant rezervat, invitatii trimise. si intr-o

seara dupa ce dobi bause 1 l de votka a batut-o timp de 3 ore. locuiau impreuna. norocul a fost ca parintii fetei

nu locuiau departe si au venit intr-un suflet si au scapat-o din mainile lui......si bineinteles ca a anulat totul ........si

nici dupa 2 ani nu si-a revenit din trauma asta .........

asta vrei pentru tine? o viata de calvar cu batai?

si pe mine m-a batut tatal meu in copilarie si eu una numai daca aud de barbati care bat femeile imi vine sa-i

castrez.

.......toti avem momente in care ne vine sa lovim sa aruncam cu diverse, dar ne abtinem

......................nu te respecta, iar pentru el iubirea se defineste in alti termeni , de lupte greco-romane, wrestling,

kung fu, etc. are o toleranta extrem de scazuta la frustrare si daca nu se poate controla atunci este o problema.

deci numai tu poti decide ce viitor vei avea.

ptr andora: da pai nu are sens sa stau aiurea sa-mi stric acest concediu. azi am vorbit cu un prieten bun si s-ar

putea ca miercuri sa fiu deja in costinesti. vreau si eu la mare la soare si sa ma balacesc

#868 2009-08-17 15:36:34

kat_utza
Sr. member

nu vreau asta... iti dau seama... oricum se va termina...

#869 2009-08-17 17:15:49

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

mai fetelor....off!voi nu stiti ce inseamna bataia.cum spunea cineva mai sus,dupa prima palma va urma si a doua si a treia.puneti punct calvarului asta!nimeni nu e va opri la prima palma,poate se va linisti insa dupa o vreme la un alt scandal va reactiona la fel.ce d-zeu?suntem tinere,frumoase,destepte.de ce ne complicam existenta?eu cel putin stiu ce inseamna bataia,stiu ce inseamna sa fii terorizata,sa ai sechele o viata intreaga.dupa ce ca in copilarie am avut parte numai de nopti adormind tremurand de frica ca "iubitul"mamei sa nu imi faca iar ceva,m-am trezit o adolescenta indragostita de un baiat care a ucis in mine si ultima farama de viata.tot cu o palma a inceput...a continuat cu pumni,picioare,buza sparta,vanatai si multa teroare psihca.niciodata insa nu dadea la fata.stia el ce face...am ajuns chiar si la o hemoragie din cauza lui.culmea e ca de fiecare data iertam,ziceam ca il iubesc,insa deja nu mai era vorba de iubire.era un sentiment foarte puternic de frica pe care il confundam cu iubirea.am ajuns in ssituatia sa ma consider vinovata de toate bataile lui cauzate din pricina geloziei si a nervilor care si-i acumula in timpul zilei.dupa ce isi facea numarul(parca vad)isi aprindea o tigara relaxat si vizibil usurat.iar eu,rupta de bataie,ma puneam in genunchi si ii ceream iertate.e groaznic si acum cand imi amintesc.totul s-a terminat cand a trebuit sa plece la ma-sa in italia.atunci si-a luat adio cum se cuvine.a spus ca imi daruiste ceva ca sa nu il uit niciodata.si mi-a dat.mi-a dat cu lama in piele de doua ori.cicatricile imi amintesc in fiecare zi de el si de ura care inca o resimt pt el.
din fericire acum am un barbat asa cum mi-am dorit eu.stie sa imi curete ranile si sa ma iubeasca fara a-mi face rau.acum cand ma pun seara in pat sa dorm is linistita.nu imi mai este frica.
cazul meu nu e unic si nu va fi niciodata.intotdeauna va exista violenta.trebuie doar sa fim precaute si sa ne iubim in primul rand pe noi.pentru ca daca ne iubim,nu vom lasa niciodata pe nimeni sa ne faca rau.
un sut in fund,chiar este un pas inainte!

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

#870 2009-08-17 18:34:45

andora
Full member

am deschis un topic nou!!!...ca aici nu mai putem discuta despre ...violenta barbatului ca suntem "offtopic"!!!...va astept acolo sa dezbatem cazurile mai pe larg

*  Discutii diverse
    *  De la prima palma data ...din "dragoste"...la spital!!!

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 18:36:31)

#871 2009-08-17 20:15:53

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mya, impresionanta povestea ta neutral
ma bucur ca esti bine acum

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#872 2009-08-18 11:10:14

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ruxanda_00 a scris:

atata iertare?? oare ei v-ar ierta daca voi ati face la fel? eu cred ca nu si v-ar mai trage si cate o mama de

bataita la funduletz

daca te iubeste cu adevarat te iarta si tu, daca esti suficient de desteapta, vei sti sa apreciezi asta, sa nu mai faci a doua oara.

mya cu adevarat trista povestea ta, bine ca a trecut si acum esti fericita si linistita. din fericire ai avut marele noroc sa plece el de bunavoie din viata ta, de multe ori astfel de povesti se termina cu desfigurarea pe viata a femeii sau chiar cu crima

#873 2009-08-18 11:17:23

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

mya ma bucur pentru tine ca in sfarsit ai parte de iubire adevarata, de intelegere si liniste. Mi se face parul maciuca cand ma gandesc la cate ai indurat, scumpa de tine. Lasa ca nemernicii aia isi vor primi raspalta pe alte cai, de aia sa fi sigura. Iti doresc numai bine si fericire.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#874 2009-08-18 13:28:33

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

fetelor,intr-adevar astazi sunt implinita cu relatia care o am.celelalte vor veni in timp(o casa,un job ok).baciu sa stii ca unul din ei si mai exact "iubitul mamei"si-a primit pedeapsa.a murit acum vreo 5-6 ani exact ca un boschetar,singur,in plina iarna intr-un sant din cate am auzit.d-zeu sa ma ierte,dar tare m-am bucurat.eu ii doream moartea!celelalt,primul meu iubit(prima iubire nu se uita niciodata  box )cica e vai de steaua lui prin italia.m-a mai sunat acum vreo 2 ani si culmea eram in casa cu logodnicul meu si mi-a luat telefonul si l-a facut albie de porci.de atunci nu m-a mai sunat.oricum am avut noroc scapand de el din 2 motive.unu,pt ca m-a ajutat iubi sa scap de el(pe atunci eram doar amici buni)si i-a dat o mama de bataie si imediat dupa a trebuit sa plece din tara.ce mai....am avut parte de doi scarbosi.bine ca am scapat de ei.

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.