|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-46#856 2009-08-17 14:48:34
Re: de ce ne inseala barbatiichiar crezi ca e adevarat? Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-17 14:49:07) Offline #857 2009-08-17 14:49:40
Re: de ce ne inseala barbatii
ce astepti???? sa te bage in spital ???? sa-ti scoata un ochi???? sa-ti rupa o mana????...sau sa faci un copil cu el si sa va lase pe drumuri.......aaaaa, si sa va mai bata din cand in cand pe amandoi.... Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #858 2009-08-17 14:53:25
Re: de ce ne inseala barbatiidaca exista prima criza de nervi vor exista incontinuu apoi. daca exista prima palma se va repeta la nesfarsit. Esti femeie si nu esti facuta sa stai sa te loveasca, ai si tu un statutu pe care astfel ti-l calca rau de tot in picioare.Fii demna pt ca nu ai fost crescuta si nu ai primit o educatie ca sa ajungi aici. Imi inchipui ca-l iubesti...si mie mi-e foarte greu sa ma despart dar trebuie sa reusim pt ca nu suntem carpa lor.Cand eram mici ne doream sa fim printese...iar acum ajungem o cenusareasa fara happy end Offline #859 2009-08-17 14:55:16
Re: de ce ne inseala barbatiinu.. astept in speranta ca o sa se schimbe din punctul asta de vedere insa de fiecare data cand devine nervos parca inebuneste... sigur nu o sa o mai ducem mult... pentru ca e si gelos... acum park s-a mai linistit dar raman amintirile din trecut... Offline #860 2009-08-17 14:56:57
Re: de ce ne inseala barbatiikat_utza , daca nu te superi, de ce ti a dat o palma? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#861 2009-08-17 14:57:18
Re: de ce ne inseala barbatiiandora are dreptate. eu i-am dat papucii desi mai aveam 2 saptamani pana sa plecam la mare. si imi fac acest concediu alaturi de prieteni. pe miercuri se pare ca voi fugi. asa ca nu mai sta pe ganduri . o usa inchisa poate sa insemne deschiderea altor usi Offline #862 2009-08-17 15:01:09
Re: de ce ne inseala barbatiieram nervoasa.. tot din cauza lui... a iesit pe scara blocului si apoi am iesit si eu, si am intrat iar in casa sa ma incalt sa plec si i-am trantit usa... apoi cand am revenit in casa a intrat el in casa si apoi am intrat si eu... tot ma enervase, nu ma calmasem si am trantit-o iar.. mai tare, fara sa-mi dau seama... si m-a lovit... Offline #863 2009-08-17 15:14:13
Re: de ce ne inseala barbatiiindiferent de ce ai facut un barbat adevarat nu loveste o femeie Offline #864 2009-08-17 15:14:21
felicitari!!! buna decizie!!! sa vezi ce bine te vei simti la mare iti doresc sa ai cel mai placut concediu de pana acum!!! si distreaza-te la maximmmmmm!!!! ca meriti!!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #865 2009-08-17 15:19:06
asa va face de fiecare data!!! cum vei incerca tu sa te arati nemultumita de ceva, cum POC!!! te va bate!!!...parca imi imaginez cum va fi daca vei repeta scena a doua oara....dupa ce ai indraznit sa trantesti usa, iti va trage 2 palme zdravene, te va lua de par si va matura toata casa cu tine!!!...si apoi te va calca in picioare!!! asa..ca sa se calmeze el...si nu vei scapa din mainile lui, doar cand iti va auzi doar suflarea stinsa si tu ca nu mai potri sa te ridici de jos!!!....aaaaaaaaaaaa, si apoi iti va zice ca te iubeste Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 15:22:00) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #866 2009-08-17 15:23:19
Ultima oara a fost editat de kat_utza (2009-08-17 15:28:14) Offline #867 2009-08-17 15:33:08
Re: de ce ne inseala barbatii.......................am o prietena care trebuia sa se casatoreasca adica restaurant rezervat, invitatii trimise. si intr-o Offline #868 2009-08-17 15:36:34
Re: de ce ne inseala barbatiinu vreau asta... iti dau seama... oricum se va termina... Offline #869 2009-08-17 17:15:49
Re: de ce ne inseala barbatiimai fetelor....off!voi nu stiti ce inseamna bataia.cum spunea cineva mai sus,dupa prima palma va urma si a doua si a treia.puneti punct calvarului asta!nimeni nu e va opri la prima palma,poate se va linisti insa dupa o vreme la un alt scandal va reactiona la fel.ce d-zeu?suntem tinere,frumoase,destepte.de ce ne complicam existenta?eu cel putin stiu ce inseamna bataia,stiu ce inseamna sa fii terorizata,sa ai sechele o viata intreaga.dupa ce ca in copilarie am avut parte numai de nopti adormind tremurand de frica ca "iubitul"mamei sa nu imi faca iar ceva,m-am trezit o adolescenta indragostita de un baiat care a ucis in mine si ultima farama de viata.tot cu o palma a inceput...a continuat cu pumni,picioare,buza sparta,vanatai si multa teroare psihca.niciodata insa nu dadea la fata.stia el ce face...am ajuns chiar si la o hemoragie din cauza lui.culmea e ca de fiecare data iertam,ziceam ca il iubesc,insa deja nu mai era vorba de iubire.era un sentiment foarte puternic de frica pe care il confundam cu iubirea.am ajuns in ssituatia sa ma consider vinovata de toate bataile lui cauzate din pricina geloziei si a nervilor care si-i acumula in timpul zilei.dupa ce isi facea numarul(parca vad)isi aprindea o tigara relaxat si vizibil usurat.iar eu,rupta de bataie,ma puneam in genunchi si ii ceream iertate.e groaznic si acum cand imi amintesc.totul s-a terminat cand a trebuit sa plece la ma-sa in italia.atunci si-a luat adio cum se cuvine.a spus ca imi daruiste ceva ca sa nu il uit niciodata.si mi-a dat.mi-a dat cu lama in piele de doua ori.cicatricile imi amintesc in fiecare zi de el si de ura care inca o resimt pt el. "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #870 2009-08-17 18:34:45
Re: de ce ne inseala barbatiiam deschis un topic nou!!!...ca aici nu mai putem discuta despre ...violenta barbatului ca suntem "offtopic"!!!...va astept acolo sa dezbatem cazurile mai pe larg Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-17 18:36:31) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #871 2009-08-17 20:15:53
Re: de ce ne inseala barbatiimya, impresionanta povestea ta Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #872 2009-08-18 11:10:14
daca te iubeste cu adevarat te iarta si tu, daca esti suficient de desteapta, vei sti sa apreciezi asta, sa nu mai faci a doua oara. Offline #873 2009-08-18 11:17:23
Re: de ce ne inseala barbatiimya ma bucur pentru tine ca in sfarsit ai parte de iubire adevarata, de intelegere si liniste. Mi se face parul maciuca cand ma gandesc la cate ai indurat, scumpa de tine. Lasa ca nemernicii aia isi vor primi raspalta pe alte cai, de aia sa fi sigura. Iti doresc numai bine si fericire. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #874 2009-08-18 13:28:33
Re: de ce ne inseala barbatiifetelor,intr-adevar astazi sunt implinita cu relatia care o am.celelalte vor veni in timp(o casa,un job ok).baciu sa stii ca unul din ei si mai exact "iubitul mamei"si-a primit pedeapsa.a murit acum vreo 5-6 ani exact ca un boschetar,singur,in plina iarna intr-un sant din cate am auzit.d-zeu sa ma ierte,dar tare m-am bucurat.eu ii doream moartea!celelalt,primul meu iubit(prima iubire nu se uita niciodata )cica e vai de steaua lui prin italia.m-a mai sunat acum vreo 2 ani si culmea eram in casa cu logodnicul meu si mi-a luat telefonul si l-a facut albie de porci.de atunci nu m-a mai sunat.oricum am avut noroc scapand de el din 2 motive.unu,pt ca m-a ajutat iubi sa scap de el(pe atunci eram doar amici buni)si i-a dat o mama de bataie si imediat dupa a trebuit sa plece din tara.ce mai....am avut parte de doi scarbosi.bine ca am scapat de ei. "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|