homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-48

#894 2009-11-11 15:01:32

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Re: de ce ne inseala barbatii

Eu ma gandesc la urmatoarea chestie.Cupluri care stau impreuna si dupa 2 3 ani se casatoresc iar intr`un final se lasa cu divort.Cuuum?Adica in 2 ani nu ti`ai dat seama de ce fel de persoana ai langa tine?...sau ca insala...eu nu inteleg.Din moment ce formati cuplu,pai va rezolvati problemele intre voi,nu mergand in stanga si dreapta(valabil si pt femei)..

eu,tu si restul lumii...

#895 2009-11-12 09:47:27

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu vad pe cine au langa ei, cei care nu vor sa vada. Le comvine situatia, din alte motive si prefera sa-si traga un val peste ochi, si sa zica (,) ca-i totul minunat. Eu alta explicatie nu gasesc.
Si un barbat adevarat, cu personalitate, trebuie sa aiba integritate, ori a-ti mintii constant partenera, si a te folosii de tot felul de josnicii pentru a-ti atinge un scop, denota ca persoana respectiva merita o partenera pe masura.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#896 2009-11-12 10:55:12

BratzG
Sr. member

Exact.Eu una nu as putea insela doar ca sa ma conving ca inca ma pricep.E destul sa vad ca intorc barbatii capul dupa mine ca sa stiu ca inca pot,sa zic asa.Nu trebuie sa ma duc sa ma culc cu x si cu y.Dupa mine asta e valabila si pentru barbati(ma rog pentru o mica parte din ei).Daca ei pretind ca isi iubesc/respecta partenera atunci sa se limiteze doar la ea.Daca el considera ca e ok sa inseli,atunci de ce ii face iluzii la femeie care merita mai mult decat atat?

eu,tu si restul lumii...

#897 2009-11-12 12:42:48

my_aa
Insomniac member

Cine insala insala pentru ca vrea inainte de toate. Poate e si vina femeii, mai mult sau mai putin, dar nici cel care arunca totul pe responsabilitatea ei, nu e barbat.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#898 2009-11-12 17:41:34

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

my_aa a scris:

Cine insala insala pentru ca vrea inainte de toate. Poate e si vina femeii, mai mult sau mai putin, dar nici cel care arunca totul pe responsabilitatea ei, nu e barbat.

asta asai...nu tre sa ne negam vina care poate e a noastra in anumite cazuri dar totusi...daca nu ai pantalonii bine pusi sa discutam problema....mie a insela mi se pare dovada cea mai mare de slaBICIUNE...

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

Publicitate

loading...

#899 2009-11-12 21:42:03

my_aa
Insomniac member

Poate fi si slabiciune, desi, asa cum am mai spus, nu cred in rataciri de moment, ci in pasiuni de moment.

#900 2009-11-12 22:53:42

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

de ce ne inseala? depinde foarte mult de caracterul fiecaruia. barbatii slabi o sa insele pt a se simti mai superiori femeii de acasa, din orgoliu, din dorinta de diversificare, din cauza ca nu este satisfacut acasa. un barbat adevarat, cu un caracter de invidiat nu ar face asta pt ca stiu care este pozitia lor, si anume egali sau la acelasi nivel cu femeia aleasa sa-si traiasca restul vietii (daca considera ca femeia de langa el este prea proasta sau prea urata nu o lua de la inceput de sotie),acest tip de barbat nu are orgoliu in ceea ce priveste femeia iubita in materie de sex, diversificarea a facut-o inainte de casnicie, iar daca nu este satisfacut acasa, gaseste o cale de comunicare cu sotia alaturi de care sa gaseasca o cale de mijloc pt ca sa mearga casnicia lor.

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#901 2009-11-13 00:35:51

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

@BratzG, usor, mama, sa nu faci riduri. Eu doar v-am prezentat un top preluat din alte parti. Nu este o parere personala. Daca insa vrei sa stii parerea mea, cred ca barbatii insala din orgoliu, avand ca scuze clasice insatisfactia si diversitatea. Hai ca prima mai merge, dar daca tii la o persoana ai rabdare. Si, ca sa-ti satisfac curiozitatile pana la capat, stiu foarte bine ce inseamna o relatie, nu am facut si nu o sa fac asta niciodata (si nici nu o sa fie nevoie).

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#902 2009-11-13 10:57:15

BratzG
Sr. member

Atunci e bine.Credeam ca e o parere personala.Oricum cine o facut topul e un cretin frustrat si complexat. nails

Si imi cer scuze ca m`am hazardat asa. rotfl

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-13 10:58:00)

eu,tu si restul lumii...

#903 2009-11-13 19:17:55

1ul1an
Full member
Site

Stai linistita. Intr-adevar, al?ra mea pe acest site este una orgolioasa, detasata, starnitoare. Dar asta nu inseamna ca eu sunt asa.

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#904 2009-11-13 23:23:43

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

imi place cum gandesti 1ul1an big_smile

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#905 2009-11-15 15:48:54

1ul1an
Full member
Site

Multumesc. Oricine are impresia ca principiile lui sunt cele corecte, dar mie chiar imi place sa cred ca am niste principii cat se poate de bune si tin cont de orice si de oricine.

#906 2009-12-01 22:43:34

Clistina
New member
Inregistrat: 2009-10-16

viva a scris:

am si eu o problema...sper ca am ales bine topicul.Sunt cu prietenul meu de 2 ani si inca nu stiu prin ce metode sa-l fac sa se poarte frumos.De inselat nu cred ca ma inseala (avem perioade cand stam si 2-3 sapt plecati pe undeva si nu vorbeste cu nimeni nici macar prin mesaje), dar se poarta f rece, se enerveaza foarte usor, acum  zice ca nu-si poate vedea viata fara mine,apoi zice ca e satul de mine si ca nu ma mai suporta.Nu am voie sa-l intreb de prea multe ori ce treaba are, ca se enerveaza ca zice ca-l verific si muuulte alte de genul.Sincer as vrea sa o rup cu el dar mi-e exagerat de greu pentru ca tin f mult la el,dar nu stiu cum as putea sa-l abordez ca sa se schimbe, iar de discutat mereu zice "nu am chef de discutii din astea", eventual daca reusesc sa vorbesc cu el despre asta incepe sa se enerveze si bineinteles scandal ca e satul pana peste cap de mine si de relatia noastra. Poate ma puteti ajuta cu un sfat. multumesc

Sunt tare curioasa,mai esti cu respectivul??????????????

#907 2009-12-02 21:04:34

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

viva, nu e ok. nu accepta sa se poarte asa. s-a saturat ? lasa-l !

#908 2010-01-07 04:48:26

JB
New member
Inregistrat: 2010-01-07

Am prieteni care i-si inseala prietenele si inca cum  cool  au inselat si la 19 si inseala si la 27-28-32, mai exact doi sunt casatoriti, iar unul nu. Eu zic ca pentru distractie si placere, adica sunt mai jmecheri, tupeisti, masculi, cam asta au in comun, in rest sunt foarte saritori si te ajuta cu orice.  Nu i judec, sunt prietenii mei, insa vreau sa spun ca e simplu, nu e filosofie.   
acuma, ca sa nu fiu partinitor probabil ca si cu femeile este la fel, cunosc cazuri (deci unul si-a pus prietena nervoasa pe spicker la tel, iar noi impreuna cu amanta lui faceam haz de ea cum se enerveaza. ok, mie nu-mi plac chestiile astea dar eram prins la mijloc atunci, de-aia am zis "noi".) insa asta e alt subiect.

#909 2010-01-07 08:17:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Aia cu telefonul mi se pare nesimtire dusa peste orice limita... ala e un *** si ar merita sa fie parasit si sa nu mai fie f*tut niciodata de nimeni. Nu poti sa ai atata lipsa de respect...si boarfa aia de ce radea? Se simtea bine pe post de carpa de inlocuire ocazionala?

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-07 08:18:08)

#910 2010-01-10 20:07:32

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

hmmm....eu nu cred ca barbatii inseala pt ca nu sunt satisfacuti sexual sau pt ca doresc sa traiasca fel de fel de lucruri,pozitii sau mai stiu eu ce nu vor sotiile sau iubitele lor sa le ofere .....si nici nu cred ca inseala pt ca amanta ar fi mai frumoasa sau mai tanara......ci cred ca barbatii inseala doar pentru ca femeia aceea e alta.e vorba pur si simplu de nevoia de nou.

si nu cred ca ar trebui sa ne invinovatim noi ca femei (pt ca am mai citit niste pareri in care se spunea ca e posibil sa fie vina noastra) pentru ca eu nu cred ca un barbat poate insela o femeie din vina ei.....un barbat poate sa se desparta de o femeie din vina ei ,dar nu sa o insele...de insela o inseala numai din vina lui si pt ca nu are suficient curaj sa spuna ce nu ii convine sau sa spuna pe parere are ,sau pur si simplu pentru ca nu se gandeste ca pt un moment de placere si diversitate ar pune capat unei relatii de ani poate.

Ultima oara a fost editat de maria123 (2010-01-10 20:14:47)

#911 2010-01-10 21:33:23

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

eu zic ca e in firea lor sa insele..ganditi-va ca din cele mai vechi timpuri barbatii aveau mai multe femei la picioare.. Roma antica va spune ceva? smile
femeile care cred ca barbatii inseala din vina lor nu au incredere in ele.. nu cred ca e barbat care sa rateze o astfel de sansa daca ea apare
din pacate...

#912 2010-01-10 21:47:40

JB
New member
Inregistrat: 2010-01-07

Adevarat maria123, te desparti dar nu inseli (a insela e lasitate si iresponsabilitate) si valabil si pentru celalalt sex wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.