|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-48#894 2009-11-11 15:01:32
Re: de ce ne inseala barbatiiEu ma gandesc la urmatoarea chestie.Cupluri care stau impreuna si dupa 2 3 ani se casatoresc iar intr`un final se lasa cu divort.Cuuum?Adica in 2 ani nu ti`ai dat seama de ce fel de persoana ai langa tine?...sau ca insala...eu nu inteleg.Din moment ce formati cuplu,pai va rezolvati problemele intre voi,nu mergand in stanga si dreapta(valabil si pt femei).. eu,tu si restul lumii... Offline #895 2009-11-12 09:47:27
Re: de ce ne inseala barbatiiNu vad pe cine au langa ei, cei care nu vor sa vada. Le comvine situatia, din alte motive si prefera sa-si traga un val peste ochi, si sa zica (,) ca-i totul minunat. Eu alta explicatie nu gasesc. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #896 2009-11-12 10:55:12
Re: de ce ne inseala barbatiiExact.Eu una nu as putea insela doar ca sa ma conving ca inca ma pricep.E destul sa vad ca intorc barbatii capul dupa mine ca sa stiu ca inca pot,sa zic asa.Nu trebuie sa ma duc sa ma culc cu x si cu y.Dupa mine asta e valabila si pentru barbati(ma rog pentru o mica parte din ei).Daca ei pretind ca isi iubesc/respecta partenera atunci sa se limiteze doar la ea.Daca el considera ca e ok sa inseli,atunci de ce ii face iluzii la femeie care merita mai mult decat atat? eu,tu si restul lumii... Offline #897 2009-11-12 12:42:48
Re: de ce ne inseala barbatiiCine insala insala pentru ca vrea inainte de toate. Poate e si vina femeii, mai mult sau mai putin, dar nici cel care arunca totul pe responsabilitatea ei, nu e barbat. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #898 2009-11-12 17:41:34
Re: de ce ne inseala barbatii
asta asai...nu tre sa ne negam vina care poate e a noastra in anumite cazuri dar totusi...daca nu ai pantalonii bine pusi sa discutam problema....mie a insela mi se pare dovada cea mai mare de slaBICIUNE... get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy Offline Publicitateloading...
#899 2009-11-12 21:42:03
Re: de ce ne inseala barbatiiPoate fi si slabiciune, desi, asa cum am mai spus, nu cred in rataciri de moment, ci in pasiuni de moment. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #900 2009-11-12 22:53:42
Re: de ce ne inseala barbatiide ce ne inseala? depinde foarte mult de caracterul fiecaruia. barbatii slabi o sa insele pt a se simti mai superiori femeii de acasa, din orgoliu, din dorinta de diversificare, din cauza ca nu este satisfacut acasa. un barbat adevarat, cu un caracter de invidiat nu ar face asta pt ca stiu care este pozitia lor, si anume egali sau la acelasi nivel cu femeia aleasa sa-si traiasca restul vietii (daca considera ca femeia de langa el este prea proasta sau prea urata nu o lua de la inceput de sotie),acest tip de barbat nu are orgoliu in ceea ce priveste femeia iubita in materie de sex, diversificarea a facut-o inainte de casnicie, iar daca nu este satisfacut acasa, gaseste o cale de comunicare cu sotia alaturi de care sa gaseasca o cale de mijloc pt ca sa mearga casnicia lor. Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #901 2009-11-13 00:35:51Re: de ce ne inseala barbatii@BratzG, usor, mama, sa nu faci riduri. Eu doar v-am prezentat un top preluat din alte parti. Nu este o parere personala. Daca insa vrei sa stii parerea mea, cred ca barbatii insala din orgoliu, avand ca scuze clasice insatisfactia si diversitatea. Hai ca prima mai merge, dar daca tii la o persoana ai rabdare. Si, ca sa-ti satisfac curiozitatile pana la capat, stiu foarte bine ce inseamna o relatie, nu am facut si nu o sa fac asta niciodata (si nici nu o sa fie nevoie). O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #902 2009-11-13 10:57:15
Re: de ce ne inseala barbatiiAtunci e bine.Credeam ca e o parere personala.Oricum cine o facut topul e un cretin frustrat si complexat. Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-13 10:58:00) eu,tu si restul lumii... Offline #903 2009-11-13 19:17:55Re: de ce ne inseala barbatiiStai linistita. Intr-adevar, al?ra mea pe acest site este una orgolioasa, detasata, starnitoare. Dar asta nu inseamna ca eu sunt asa. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #904 2009-11-13 23:23:43
Re: de ce ne inseala barbatiiimi place cum gandesti 1ul1an Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #905 2009-11-15 15:48:54Re: de ce ne inseala barbatiiMultumesc. Oricine are impresia ca principiile lui sunt cele corecte, dar mie chiar imi place sa cred ca am niste principii cat se poate de bune si tin cont de orice si de oricine. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline #906 2009-12-01 22:43:34
Re: de ce ne inseala barbatii
Sunt tare curioasa,mai esti cu respectivul?????????????? Offline #907 2009-12-02 21:04:34
Re: de ce ne inseala barbatiiviva, nu e ok. nu accepta sa se poarte asa. s-a saturat ? lasa-l ! Offline #908 2010-01-07 04:48:26
Re: de ce ne inseala barbatiiAm prieteni care i-si inseala prietenele si inca cum au inselat si la 19 si inseala si la 27-28-32, mai exact doi sunt casatoriti, iar unul nu. Eu zic ca pentru distractie si placere, adica sunt mai jmecheri, tupeisti, masculi, cam asta au in comun, in rest sunt foarte saritori si te ajuta cu orice. Nu i judec, sunt prietenii mei, insa vreau sa spun ca e simplu, nu e filosofie. Offline #909 2010-01-07 08:17:40
Re: de ce ne inseala barbatiiAia cu telefonul mi se pare nesimtire dusa peste orice limita... ala e un *** si ar merita sa fie parasit si sa nu mai fie f*tut niciodata de nimeni. Nu poti sa ai atata lipsa de respect...si boarfa aia de ce radea? Se simtea bine pe post de carpa de inlocuire ocazionala? Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-07 08:18:08) Offline #910 2010-01-10 20:07:32
Re: de ce ne inseala barbatiihmmm....eu nu cred ca barbatii inseala pt ca nu sunt satisfacuti sexual sau pt ca doresc sa traiasca fel de fel de lucruri,pozitii sau mai stiu eu ce nu vor sotiile sau iubitele lor sa le ofere .....si nici nu cred ca inseala pt ca amanta ar fi mai frumoasa sau mai tanara......ci cred ca barbatii inseala doar pentru ca femeia aceea e alta.e vorba pur si simplu de nevoia de nou. Ultima oara a fost editat de maria123 (2010-01-10 20:14:47) Offline #911 2010-01-10 21:33:23
Re: de ce ne inseala barbatiieu zic ca e in firea lor sa insele..ganditi-va ca din cele mai vechi timpuri barbatii aveau mai multe femei la picioare.. Roma antica va spune ceva? http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #912 2010-01-10 21:47:40
Re: de ce ne inseala barbatiiAdevarat maria123, te desparti dar nu inseli (a insela e lasitate si iresponsabilitate) si valabil si pentru celalalt sex Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|