homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-50

#932 2010-01-12 01:23:49

Tisiglup
Banat
Inregistrat: 2010-01-11

Re: de ce ne inseala barbatii

Şi o să revină la tipa care vroia să-l !ă (şi at?t), după ce ?şi pune capăt relaţiei, nu? Of of of...

#933 2010-01-12 12:38:55

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Daca ar fi doar pentru o seara, doua nu mi-as insela iubita.Daca ar fi sa tin la alta as pune capat relatiei.Tie tre sa-ti desenez

Ultima oara a fost editat de Greenvision (2010-01-12 12:39:10)

ente....

#934 2010-01-12 15:00:19

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Tisiglup a scris:

PillBlast a scris:

Tisiglup a scris:

La bărbaţi totul ţine de şansă. Ai şansa, o faci. Nu... eşti fidel. Cum zicea Chris Rock, bărbatul este at?t de fidel pe c?te oportunităţi are. E uşor să zici că te abţii, c?nd nu se dă nimeni la tine.

Daca e adevarat atunci urat din partea barbatilor. sm

Probabil sunt şi ca Greenvision, dar eu nu prea am văzut.

Daca nu ai vazut,nu inseamna ca nu exista.Stai cam prost la capitolul asta james..Si da,poate am acasa unul.

eu,tu si restul lumii...

#935 2010-01-12 19:30:12

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

nu baga de seama,bratz.
e la fel si toma necredinciosul,pana nu vede,nu crede. si,cu ocazia asta,o noua idee de nume pentru james,in caz ca il lasa inspiratia la facut clone.

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#936 2010-01-12 19:51:25

BratzG
Sr. member

Nu il bag in seama ,evident.Are impresia ca le stie pe toate si ca a dezlegat misterele lumii.Newsflash!Nu le stii pe toate,asa cum nu ne cunosti personal viata ,barbatii si relatiile.Daca tu crezi ca toti barbatii la un moment dat insala sau stiu eu ce mai fac atunci duci o viata tare limitata in micul tau univers.Pentru  tine James,stiu ca esti dependent de forumul asta. hjarta

eu,tu si restul lumii...

Publicitate

loading...

#937 2010-01-12 19:53:17

Pako
Full member

BratzG a scris:

Nu il bag in seama ,evident.Are impresia ca le stie pe toate si ca a dezlegat misterele lumii.Newsflash!Nu le stii pe toate,asa cum nu ne cunosti personal viata ,barbatii si relatiile.Daca tu crezi ca toti barbatii la un moment dat insala sau stiu eu ce mai fac atunci duci o viata tare limitata in micul tau univers.Pentru  tine James,stiu ca esti dependent de forumul asta. hjarta

da,james a inventat apa calda si mersul pe jos signof10

#938 2010-01-12 20:04:51

BratzG
Sr. member

La cat se crede de sexexpert ,sunt ferm convinsa ca el a inventat sexul.Congrats james! applause

eu,tu si restul lumii...

#939 2010-01-12 20:18:52

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Băi, sincer? Eu sunt de acord cu James. Cred şi eu că un bărbat poate fi fidel at?ta timp c?t nu este tentat de ceva mai bun dec?t ceea ce are acasă.
Adică, na, poate nu dă el startul unui flirt, dar dacă vede că este admirat de o tipă superbă, căutat and so on, mai devreme sau mai t?rziu va ceda ?n faţa acesteia.
Aaa, că ?nşală doar cu trupul, ?nsă cu sufletul e ?n continuare alături de cea de acasă, asta e partea a doua.
?mpuşcaţi-mă sau whatever, dar asta cred smile.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#940 2010-01-12 20:19:55

BratzG
Sr. member

Pai da,acolo a avut dreptate.Eu spuneam de altceva:)

Totusi eu cred in continuare ca un barbat poate refuza.Adica eu nu fac diferente intre barbati si femei.Daca vad unu bun pe strada il admir in toata splendoarea,dar daca vine la mine l`as refuza fara sa clipesc.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-01-12 20:22:39)

eu,tu si restul lumii...

#941 2010-01-12 20:28:10

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

BratzG a scris:

La cat se crede de sexexpert ,sunt ferm convinsa ca el a inventat sexul.Congrats james! applause

rotfl2
sa-i multumim atunci.

eu cred ca poate fi fidel si daca este tentat de altceva , mai bun, cum spui tu. daca e constient ca acasa are mai mult decat una buna de...

#942 2010-01-12 20:40:44

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

Barbatii inseala din multe motive...sau pur si simplu din curiozitate sau sa zica prietenilor ca au avut-o si pe aia...(in liceu fac deobicei asa baietii); Dar si femeile au vina lor cred,mai ales de la o varsta unele nu mai stiu sa se ingrijeasca ,sa se faca frumoase ,sa se aranjeze ca sa fie mereu dorite de barbatii lor...si femeile ar trebui sa-si mai schimbe lookul , sa se imbrace frumos...sa ii atraga pe ei si daca se mai si ingrasa vreo 10-20 kg...e clar ca pe el nu o sa il mai atraga si...se mai duce pe la alta...bine nu zic ca e un motiv concret ca daca iubesti nu iubesti doar pentru fizic dar la un anumit timp intervine plictiseala si...barbatii mai incearca si altele...deci eu nu invinuiesc doar barbatii. Si daca mai e o femeie de aia care stie doar de  popa si il opreste la post si nu stiu ce e clar...

#943 2010-01-12 20:55:09

lala20
Hero member

adina84 a scris:

BratzG a scris:

rotfl2
sa-i multumim atunci.

eu cred ca poate fi fidel si daca este tentat de altceva , mai bun, cum spui tu. daca e constient ca acasa are mai mult decat una buna de...

Nu ştiu... ?mi vine greu să cred că un bărbat ar putea refuza o aventură aşa... numai pt diversitate, cu o tipă superbă dacă aceasta ?i dă indicii cum că e interesată de el. Cu tot cu conştiinţa lui şi cu dragostea pt cea de acasă. Dar dacă există şi asemenea bărbaţi, atunci jos pălăria smile.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2010-01-12 20:56:56)

In the eye of the storm

#944 2010-01-12 21:09:25

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

La o tentatie mare cu o femeie superba doar un preot daca mai rezista rotfl2

#945 2010-01-12 21:12:35

Pako
Full member

mary_micutzadiva a scris:

la ce preoti am vazut la ora 5...

#946 2010-01-12 21:18:06

BratzG
Sr. member

Aia rezista femeilor...dar barbatilor nu cred:))

eu,tu si restul lumii...

#947 2010-01-12 21:18:30

lala20
Hero member

mary_micutzadiva a scris:

Păi la cum se mai spune pe aici că sunt bărbaţi care ar rezista chiar şi la aşa ceva...
Pako, ia spune tu: dacă ai fi ?n situaţia de mai sus, cu tipa superbă care ţi-ar da t?rcoale, ?n condiţiile ?n care tu ai o prietenă stabilă pe care o iubeşti acasă, i-ai ceda tipei noi?

In the eye of the storm

#948 2010-01-12 21:18:52

Pako
Full member

BratzG a scris:

Aia rezista femeilor...dar barbatilor nu cred:))

rotfl

#949 2010-01-12 22:27:42

sandy f
Banat
Inregistrat: 2009-06-23

Eu aici nu văd decât persoane nesigure pe relaţiile lor, care vor cu tot dinadinsul să ne convingă de fidelitatea absolută a partenerului. Măi fetelor, dacă vă e fidel... felicitări! Nu vă mai bateţi cu pumnul în piept aiurea, pentru chestii de care nu puteţi fi sigure niciodată, pentru că niciun bărbat nu e atât de prost să dea de înţeles asta. Că o face şi poate e prins, e partea a doua. Vă daţi mari experte în sex şi-n viaţa de cuplu după o relaţie de câteva luni, prima serioasă şi prima în care aţi făcut şi sex. Pako a venit la agăţat pe aici şi încearcă să ne convingă cât de bun e ca bărbat: nici măcar nu ştie ce e înşelatul, calcă, spală, face curat... şi are şi un avatar care ar trebui să vă impresioneze. smile

Nivelul forumului scade vizibil, chiar şi cele care mai postau inteligent au luat-o-n jos, aberând pe aceleaşi subiecte plicticoase şi inutile. În plus, se mai umple şi de mincinoşi, care vă vorbesc aşa cum o fac şi-n faţă; când vi se spune adevărul e dureros şi neplăcut, mai bine să fiţi minţite frumos, nu?

BratzG, dacă tu eşti atât de naivă încât ai impresia că bărbatul e ca un căţel mic şi ascultător... atunci clar meriţi să fii înşelată, doar pentru că ai „tupeul??  de a crede asta. Omul nu s-a născut monogam iar poveşti de dragoste ca-n poveşti... găseşti doar în poveşti.

Yes, dirty old clones. It ain't over until I say it is. Period.

#950 2010-01-12 22:47:30

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mai sandy, james sau cum iti mai spui, nu iti dai seama ca e jenanta situatia ?
am inteles, suntem varza. daca nu ne ridicam la nivelul tau, de ce mai intri aici ? cum poti sa te injosesti asa mult ???
eu zic sa gasesti preocupari mai inalte si profunde. lasa-ne pe noi aici jos.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.