homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-51

#951 2010-01-12 22:50:57

sandy f
Banat
Inregistrat: 2009-06-23

Re: de ce ne inseala barbatii

Oile au nevoie de un cioban care sa le mane, ca sa nu se duca la dracu', la pieire. Nu e o meserie usoara cand oile sunt atat de incapatanate, dar trebuie s-o faca cineva si aici, nu? big_smile

Yes, dirty old clones. It ain't over until I say it is. Period.

#952 2010-01-13 14:39:05

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Da Jeims,ai dreptate rotfl

eu,tu si restul lumii...

#953 2010-01-13 14:43:22

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Ai gresit numele tillfreds

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#954 2010-01-13 17:12:13

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Open relationship/marrige si s-a rezolvat problema. Nimeni nu mai inseala pe nimeni (cel putin pana incalci regulile).

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#955 2010-01-13 18:25:25

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

Pako a scris:

daca ar fi sa imi dau cu parerea,as spune ca barbatii inseala in primul rand din cauza unui caracter rudimentar. pentru ca un barbat adevarat nu inseala. sau cer putin daca nu mai vrea sa fie cu persoana respectiva are decenta sa ii spuna inainte.asa e corect.asta este parerea mea.

in plus,nu poti spune ca ai fost fidel atunci cand nu ai ocazia sa inseli.fidelitatea este atunci cand spui 'nu'  intr-o situatie in care starea de infidelitate este la un zambet distanta,cand ai toate conditiile sa inseli si exista totusi taria de caracter sa refuzi.

#anda23: sa nu generalizam totusi. e ca si cum un barbat ar spune ca toate femeile sunt curve. e o imbecilitate fara margini. nu,nu e in firea tuturor,eu nu am fost setat de nimeni sa nu pot spune NU atunci cand am ocazia de a insela.

# maria123: multe femei spun ca barbatii inseala din dorinta de a fi avut cat mai multe femei in viata lor. poate cei care au nevoie sa-si dovedeasca virilitatea. mie imi ajunge femeia cu care sunt,si nu am simtit nevoia sa o insel,cum am spus,nici atunci cand am avut ocazia.nu simt nevoia sa ma laud cu cate femei am avut. cine face asta nu e un barbat cu un caracter adevarat,e doar un prost cu o lista.

pako,ce am zis eu e ca barbatii inseala pt ca amanta e alta...din nevoia de diversitate..nu neaparat pt ca vor sa isi mareasca lista de femei care au trecut prin patul lor.....desi nici asta nu ar fi exclus,din pacate....insa astea sunt cazuri despre care nici nu cred ca se merita sa discutam.
referitor la ce ai spus,ma bucura ca ne-ai impartasit ce faci tu ,si anume ca nu inseli,e ok...doar ca nu vreau sa intelegi ca prin ceea ce am zis eu am acuzat toti barbatii ca inseala...ma refeream doar la cei care inseala si din ce motive cred eu ca o fac.
in rest sunt perfect de acord cu parerea ta referitoare la cei care se lauda si isi fac liste cu femeile cu care s-au culcat.

Publicitate

loading...

#956 2010-01-13 18:40:15

nimenialtu
Full member

De curiozitate... femeile care inseala nu fac asta din acelasi motiv? ca vor ceva nou? Vorbesc de cazul in care ele duc o viatza sexuala relativ normala dupa standardele lor.

Ten minutes of silence.

#957 2010-01-13 18:46:31

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sandy f a scris:

Oile au nevoie de un cioban care sa le mane, ca sa nu se duca la dracu', la pieire. Nu e o meserie usoara cand oile sunt atat de incapatanate, dar trebuie s-o faca cineva si aici, nu? big_smile

rotfl2
esti un cioban tare nepriceput, sau suntem noi oi prea independente.
urmatorul nick ar trebui sa fie "Mesia". sau daca vrei tu, ramanem la "Cioban"

#958 2010-01-13 21:02:08

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

offtopic  E offtopic total dar chiar nu stiu cum puneti acel chenar in momentul cand citati ce a zis cineva mai sus?

#959 2010-01-13 21:32:13

nimenialtu
Full member

mary_micutzadiva a scris:

offtopic  E offtopic total dar chiar nu stiu cum puneti acel chenar in momentul cand citati ce a zis cineva mai sus?

Cu butonul de citeaza din casuta cu postul respectiv (stanga jos)

Ten minutes of silence.

#960 2010-01-13 22:00:56

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

ms:*

#961 2010-01-14 09:06:58

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

nimenialtu a scris:

mary_micutzadiva a scris:

Cu butonul de citeaza din casuta cu postul respectiv (stanga jos)

cealalta stanga chicot

sau pur si simplu pui mesajul intre [ quote] si [ /quote]:

Cod:

[quote=X]mesajul scris de X[/quote]

#962 2010-01-14 14:45:27

Danusha
New member
Inregistrat: 2010-01-11

Ce-i drept sunt foarte putine persoanele care nu inseala. Eu nu prea gasesc un sens sau o explicatie, cand poti sa ii spui pur si simplu: m-am saturat de tine, vreau sa ma orientez spre colega de servici! si apoi faci ce vrei, cu cine vrei, dar macar nu blochezi o persoana in 'stangaciile tale'.  persoanele fara scrupule, fara principii, fara respect fata de pers'iubita si poate chiar si fata de ele, inseala. As prefera mai mult corectitudine si chiar as aprecia daca mi s-ar spune vreau sa ne despartim, pentru ca ma simt atras de altcineva si am sa clachez, decat sa ma insele si apoi sa vina iar in pat cu mine. Bine sper sa nu patesc asa ceva vreodata! Mai este ideea ca cine inseala incearca sa dea vina chiar pe partener, cautand scuze ca ii enerveaza ca ii preseaza, dar chiar si in cazul asta pentru mine despartirea ar fi mai preferabila decat sa ma insele si sa dea vina pe mine!

#963 2010-01-18 19:10:01

FirstD
Full member
Inregistrat: 2010-01-18

Greenvision a scris:

Nu mi-as insela iubita deoarece o respect.Daca e sa nu mai mearga relatia ne despartim si apoi e problema mea.
Daca ai respect fata de cel iubit de gandesti de 3 ori inainte sa faci ceva gresit

dance sa te tii de cuvant da ?

#964 2010-01-18 20:07:21

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

da hjarta

Ultima oara a fost editat de Greenvision (2010-01-18 20:09:18)

ente....

#965 2011-01-05 00:02:45

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

katami a scris:

adina84 a scris:

eu l-as cita pe Shaw: Un barbat nu insala o femeie cu o alta femeie pentru ca cea de-a doua ar fi mai tanara, mai frumoasa ori mai destepta decat prima, ci pentru ca e alta.?(George Bernard Shaw)

exact. nu exista motive rationale si, mai ales, nu e adevarata chestia aia cu "daca e satisfacut de relatia actuala, nu te va insela". GRESIT. daca e satisfacut de tine (ma refer atat sexual, cat si comportamental sau ca aspect fizic), vor exista MAI PUTINE SANSE sa te insele. dar atat.

pur si simplu, dpdv energetic, nici o persoana nu poate oferi "totul". daca cititi tratatele de sexologie antica chineza va speriati ce scire acolo... cate femei de fiecare tip trebuia sa aiba imparatul, de cate ori in ce interval de timp trebuia sa o faca cu fiecare etc etc, totul ca el sa fie "complet dpdv energetic". in timp chestiile astea s-au pierdut, dar "instinctul" cere... si sunt unii care asculta in primul rand de instinct smile

in rest... de acord cu leo

iar hushi... nu iti mai baga in cap atatea idei fixe... cu "sub nici o forma"... pt ca, de cele mai multe ori, ai parte exact de ce ti-e frica... intelepciunea populara stie wink traieste, iubeste-l... si atat. pana la urma... cine suntem noi sa pretindem celui de langa noi ca e "al nostru"?

katami, ce adevarat ai grait aici lol

#966 2011-01-05 00:51:42

Pacpac
New member
Inregistrat: 2010-11-18

o persoana fara constiinta va insela...cine are putina minte va sti sa isi controleze dorintele si nevoile pentru ca are ratiune..tocmai asta ne face diferiti de animale..poti trai si fara sa inseli..
dar cand vine vorba de pareri, una alta, iar se da romanul in spectacol cu instinctul de turma si "hai sa copiem si sa vedem ce zic strainii"..multa lume duce lipsa de personalitate...

#967 2011-01-05 01:35:39

7 7 7
New member
Inregistrat: 2010-04-23

placerea e tot ceea ce conteaza pt un barbat si nu numai, we are like animals:(

#968 2011-01-05 01:41:56

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

răspunsul clasic: caută ?n altă parte ceea ce nu li se dă ?n relația ?oficială?
eu zic așa:

1. ca să ?și complice viața
2. pentru că se simt frustrați de comentariile ?prietenilor?
3. pentru că nu comunică ?n relația pe care o au
4. ei de fapt nu ?nșeală pentru că nu au pe cine.. dacă ajung să ?nșele ?nseamnă nu nu mai există relație de cuplu..

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#969 2011-01-05 09:21:49

kokomal
Full member
De la: Coltul Blocului
Inregistrat: 2010-10-30

Eu ma trec pe lista barbatilor care nu inseala , si da scuza tipica la prieteni ce am mai auzit , ca nu mai mergea relatia ca nu stiu ce motive banale , sau doar ca vroiau sa vada cum e cu alta , dar mai degraba e de ce inseala femeile(stiu ca e si topic pe tema asta) , eu am ramas asa surprins:wow:, lucrez intr-un colectiv mai mare si din 100 de femei vreau sa va zic ca 80 din ele inseala , de placere , altele de plictiseala ,altele din ambitie ,iar altele doar pentru ca sunt femei rotfl2

Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit wow

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.