De ce ne inseala barbatii-49
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
Re: de ce ne inseala barbatii
JB a scris:Adevarat maria123, te desparti dar nu inseli (a insela e lasitate si iresponsabilitate) si valabil si pentru celalalt sex
mai devreme sau mai tarziu...
- JB
- New member
- Inregistrat: 2010-01-07
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
daca ar fi sa imi dau cu parerea,as spune ca barbatii inseala in primul rand din cauza unui caracter rudimentar. pentru ca un barbat adevarat nu inseala. sau cer putin daca nu mai vrea sa fie cu persoana respectiva are decenta sa ii spuna inainte.asa e corect.asta este parerea mea.
in plus,nu poti spune ca ai fost fidel atunci cand nu ai ocazia sa inseli.fidelitatea este atunci cand spui 'nu' intr-o situatie in care starea de infidelitate este la un zambet distanta,cand ai toate conditiile sa inseli si exista totusi taria de caracter sa refuzi.
#anda23: sa nu generalizam totusi. e ca si cum un barbat ar spune ca toate femeile sunt curve. e o imbecilitate fara margini. nu,nu e in firea tuturor,eu nu am fost setat de nimeni sa nu pot spune NU atunci cand am ocazia de a insela.
# maria123: multe femei spun ca barbatii inseala din dorinta de a fi avut cat mai multe femei in viata lor. poate cei care au nevoie sa-si dovedeasca virilitatea. mie imi ajunge femeia cu care sunt,si nu am simtit nevoia sa o insel,cum am spus,nici atunci cand am avut ocazia.nu simt nevoia sa ma laud cu cate femei am avut. cine face asta nu e un barbat cu un caracter adevarat,e doar un prost cu o lista.
Ultima oara a fost editat de Pako (2010-01-10 22:47:34)
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Pako a scris:daca ar fi sa imi dau cu parerea,as spune ca barbatii inseala in primul rand din cauza unui caracter rudimentar. pentru ca un barbat adevarat nu inseala. sau cer putin daca nu mai vrea sa fie cu persoana respectiva are decenta sa ii spuna inainte.asa e corect.asta este parerea mea.
in plus,nu poti spune ca ai fost fidel atunci cand nu ai ocazia sa inseli.fidelitatea este atunci cand spui 'nu' intr-o situatie in care starea de infidelitate este la un zambet distanta,cand ai toate conditiile sa inseli si exista totusi taria de caracter sa refuzi.
#anda23: sa nu generalizam totusi. e ca si cum un barbat ar spune ca toate femeile sunt curve. e o imbecilitate fara margini. nu,nu e in firea tuturor,eu nu am fost setat de nimeni sa nu pot spune NU atunci cand am ocazia de a insela.
# maria123: multe femei spun ca barbatii inseala din dorinta de a fi avut cat mai multe femei in viata lor. poate cei care au nevoie sa-si dovedeasca virilitatea. mie imi ajunge femeia cu care sunt,si nu am simtit nevoia sa o insel,cum am spus,nici atunci cand am avut ocazia.nu simt nevoia sa ma laud cu cate femei am avut. cine face asta nu e un barbat cu un caracter adevarat,e doar un prost cu o lista.
Jos palaria!
eu,tu si restul lumii...
- Tisiglup
- Banat
- Inregistrat: 2010-01-11
Teoretic, avem ?n ?casă? un milionar, dar practic...
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Cred ca si practic.Mai exista asemenea barbati
eu,tu si restul lumii...
- anda23
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-12
Pako a scris:#anda23: sa nu generalizam totusi. e ca si cum un barbat ar spune ca toate femeile sunt curve. e o imbecilitate fara margini. nu,nu e in firea tuturor,eu nu am fost setat de nimeni sa nu pot spune NU atunci cand am ocazia de a insela.
.
nici mie nu imi place sa generalizez dar nu cunosc un sg barbat care sa nu recunoasca ca a inselat...oare ma mint ei pe mine? de ce ar face asta, mai ales ca am spus pe fata ca dezaprob acest lucru.. nu cred ca e ceva cu care sa te mandresti..si crede-ma nu cunosc oameni dintr-un anumit mediu sa zici ca ei sunt de vina... cunosc oameni cu facultate, crescuti bine, cu casnicii solide...sau cel putin asa credeam..unii m-au lasat masca..nu ma asteptam niciodata sa faca asta..aveau tot ce isi doreau...
- Tisiglup
- Banat
BratzG a scris:Cred ca si practic.Mai exista asemenea barbati
Nu-mi spune, iubitul tău e unul dintre ei!
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
ptr ca vor aasa ceva..prost sa fie si sa nu,daca i se ofera pe tava? pe mine m-a inselat,mi-a spus,am trecut peste.
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- Greenvision
- Full member
- Inregistrat: 2009-12-18
Nu mi-as insela iubita deoarece o respect.Daca e sa nu mai mearga relatia ne despartim si apoi e problema mea. Daca ai respect fata de cel iubit de gandesti de 3 ori inainte sa faci ceva gresit
ente....
- Tisiglup
- Banat
Greenvision a scris:Nu mi-as insela iubita deoarece o respect.Daca e sa nu mai mearga relatia ne despartim si apoi e problema mea. Daca ai respect fata de cel iubit de gandesti de 3 ori inainte sa faci ceva gresit
Stai să fii tentat de o femeie pe care o consideri bună de tot. O să priveşti altfel problema.
La bărbaţi totul ţine de şansă. Ai şansa, o faci. Nu... eşti fidel. Cum zicea Chris Rock, bărbatul este at?t de fidel pe c?te oportunităţi are. E uşor să zici că te abţii, c?nd nu se dă nimeni la tine.
Ultima oara a fost editat de Tisiglup (2010-01-11 21:24:17)
- Greenvision
- Full member
Tisiglup a scris:Greenvision a scris:Nu mi-as insela iubita deoarece o respect.Daca e sa nu mai mearga relatia ne despartim si apoi e problema mea. Daca ai respect fata de cel iubit de gandesti de 3 ori inainte sa faci ceva gresit
Stai să fii tentat de o femeie pe care o consideri bună de tot. O să priveşti altfel problema.
La bărbaţi totul ţine de şansă. Ai şansa, o faci. Nu... eşti fidel. Cum zicea Chris Rock, bărbatul este at?t de fidel pe c?te oportunităţi are. E uşor să zici că te abţii, c?nd nu se dă nimeni la tine.
Iti dau un sfat nu generaliza sau incearca sa ai o privire de ansamblu.Am avut ocazii dar nu vreau sa o insel pentru ca o respect(poate pentru tine e ciudat).Daca e sa-mi placa de altcineva vorbim , o rezolvam noi cumva
ente....
- Tisiglup
- Banat
Ce e de rezolvat? ?ţi admir entuziasmul, dar nu m-am născut ieri şi, surpriză, sunt şi bărbat.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Tisiglup a scris:La bărbaţi totul ţine de şansă. Ai şansa, o faci. Nu... eşti fidel. Cum zicea Chris Rock, bărbatul este at?t de fidel pe c?te oportunităţi are. E uşor să zici că te abţii, c?nd nu se dă nimeni la tine.
Daca e adevarat atunci urat din partea barbatilor.
- Greenvision
- Full member
Am spus ca decat sa insel persoana cu care sunt mai degraba ma despart de ea si apoi e problema mea
ente....
- Tisiglup
- Banat
PillBlast a scris:Tisiglup a scris:La bărbaţi totul ţine de şansă. Ai şansa, o faci. Nu... eşti fidel. Cum zicea Chris Rock, bărbatul este at?t de fidel pe c?te oportunităţi are. E uşor să zici că te abţii, c?nd nu se dă nimeni la tine.
Daca e adevarat atunci urat din partea barbatilor.
Probabil sunt şi ca Greenvision, dar eu nu prea am văzut.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Greenvision a scris:Am spus ca decat sa insel persoana cu care sunt mai degraba ma despart de ea si apoi e problema mea
daca ar gandi toti asa si mai ales daca ar aplica teoria asta mereu...
si al meu gandeste la fel. acum. nu stiu ce va fi peste.. 10 ani... dar cum spunea cineva pe aici, orice relatie implia un risc. o sa spuneti ca fac ca ala cu drobul de sare.. dar nu am cum sa nu ma gandesc uneori la asta.
- Greenvision
- Full member
Nu ar fi bine daca ar fi toti la fel crede-ma.Momentan raman la aceasta parere;e posibil sa ma schimbe vreun eveniment sau vreo persoana(da i timpului timp ca timpul le rezolva pe toate)
ente....
- Pako
- Full member
- De la: Brasov
- Inregistrat: 2010-01-04
Tisiglup a scris:Ce e de rezolvat? ?ţi admir entuziasmul, dar nu m-am născut ieri şi, surpriză, sunt şi bărbat.
a spus ca o rezolva intr-un fel in sensul ca poate incheia relatia si pe cale amiabila,nu sunt legati cu lanturi,dar nici nu trebuie sa se insele,sa devina ipocriti. aia e de rezolvat.admira-i entuziasmul.nu te-ai nascut ieri. si surpriza,nu se vede.
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|