homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-47

#875 2009-08-18 13:30:58

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

Re: de ce ne inseala barbatii

vai de capul lor!!!
bine ca acum esti implinitasa!puss

#876 2009-08-18 16:18:10

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

mi-am amintit de o situatie asemanatoare cu a ta, kat_utza si anume a unei vecine. s-a imprietenit cu un tip cu 2 ani mai mare, toate bune si frumoase, erau in acelasi liceu, fiecare ii stia pe parintii celuilalt, a asteptat-o 8 luni sa fie gata pt pasul cel mare, deci baiat cuminte, responsabil etc. cam dupa ce au implinit un an, tipul a inceput sa-si arate adevarata fata. iesea prin cluburi noaptea, iar vecinei mele ii spunea ca se culca, o insela pana fata si-a cam dat seama ca ceva nu e bine. cand l-a provocat la o discutie, baiatul s-a enervat si a lovit-o. la o secunda dupa era pe jos ca ii pare rau, ca nu stie ce l-a apucat, sa-l ierte ca nu se va mai intampla si l-a iertat. bineinteles ca scena s-a repetat, se certau aproape zilnic, el isi inchidea telefoanele si se distra, ea il cauta disperata. apoi cum se scuza putin ea il ierta, era obsedata de el, dependenta. el nu s-a "injosit" sa-i dea doar niste palme. a batut-o intr-o zi, cu pumnii si picioarele a dat in ea ca intr-un animal, i-a invinetit jumate din fata si ea baga vrajeli ca la o petrecere s-au batut unii si ea a picat intre ei. cum s-a terminat totul? tot el a parasit-o! fara nici o urma de regret, nici o "avertizare", pur si simplu "nu mai vreau sa fiu cu tine". rezultatul? la aproape 2 ani de cand s-au despartit ea tot mai suspina dupa el, in timp ce baiatul se plimba in fiecare zi cu alta fata.
stiu ca nu esti ca ea, kat_utza, am scris despre chestia asta ca sa vezi ca se poate, pana te hotarasti tu sa il lasi, sa ti-o ia inainte. nu mai pierde timpul, macar sa te razbuni putin, sa-l faci sa te caute chiar daca n-o va face din iubire, ci din obisnuinta sa fii langa el.

bebe V., soarele si luna

#877 2009-08-18 16:20:25

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

si sa revenim la...inselat .......de catre barbati...sau de catre femei??? rotfl

PS:....ca trebuie sa fim ...ontopic!!! chicot

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-18 16:22:37)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#878 2009-08-18 21:32:03

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

chiar mai - titlul asta la topicului nu e chiar corect pentru ca si femeile inseala si nu rar...........

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#879 2009-08-18 21:39:21

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

apropo de inselatul "la feminin"  retas  mi-am adus acum aminte de o faza....eram intr-un club cu o prietena si ne-am intalnit cu o prietena de-a ei care venise si ea in club cu "amantul"  chicot  ...si la un moment dat au venit astia de la mtv cu camere de filmat si un operator se indrepta cu microfonul spre ea....initial s-a entuzismat, era toata un zambet, dar in secunda 2 si-a adus aminte de prietenul ei si a luat-o la fuga ca disperata din fata camerei urland in gura mare: "nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ma vede mihai la tv (prietenul ei), ma vede mihai la tv!!!!" lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#880 2009-08-18 21:42:13

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

dea_di a scris:

era toata un zambet, dar in secunda 2 si-a adus aminte de prietenul ei si a luat-o la fuga ca disperata din fata camerei urland in gura mare: "nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ma vede mihai la tv (prietenul ei), ma vede mihai la tv!!!!" lol

rotfl ce tare. cred ca as fi murit de ras daca as fi asistat la o asemenea scena lol

bebe V., soarele si luna

#881 2009-08-18 21:44:43

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

iti dai seama ca am ras toata noaptea de ea  dumbom

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#882 2009-08-18 22:48:28

andora
Full member

Un neuron ajunge intr-un creier masculin.
Totul este intunecat, fara sa mai fie altcineva?
-Yu-huuu!!! striga neuronul.
Striga degeaba, nici un raspuns.
-Yu-huuuuuu? nu este nimeni? repeta neuronul.
Deodata din intuneric apare un alt neuron:
-Hei, ce dracu faci aici de unul singur? Suntem toti jos?

spermatozoid
...cu siguranta de aceea inseala.... rotfl

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-18 22:49:16)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#883 2009-08-18 22:51:18

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

rotfl

#884 2009-08-18 23:16:41

andora
Full member

Daca intr-o zi femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca? ai coarne, boule, nu aripi!

chicot  chicot  chicot
Sotia ajunge acasa de la cumparaturi si isi gaseste sotul in pat cu o tanara frumoasa. Fiind furioasa, sotul o opreste si ii explica:
- In drum spre casa, am zarit-o pe aceasta tanara in haine zdrentuite pe autostrada, facand autostopul. Fiind flamanda, mi s-a facut mila si am adus-o acasa, i-am fript carnea de mult uitata de tine in frigider. Fiind desculta, i-am dat sandalele tale bune, care zici ca nu mai sunt la moda. Fiindu-i frig, i-am dat puloverul ce ti l-am facut cadou de ziua ta, dar care n-ai vrut sa-l porti pentru ca nu ti se potrivea culoarea. Avand pantalonii rupti, i-am dat unul din zecile de jeansi ce tot iti raman mici, dar sunt aproape noi. Cand a dat sa plece, fata m-a intrebat:
- Mai este ceva ce sotia ta nu mai foloseste?
chicot

O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pana la ora asta, la care femeia respunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la 10 din cele mai bune prietene ale sotiei.
Nici una nu-i confirma ca a dormit noaptea la ea?
Se intoarce barbatul dimineata acasa. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora asta. El raspunde ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 cei mai buni prieteni ai sotului ei si din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit la ei?..
Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo?*

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-18 23:20:13)

#885 2009-08-19 00:19:11

andora
Full member

Un cuplu merge impreuna cu copilul lor de 7 ani la o plaja de nudisti. In timp ce mama se bronza, tatal pleaca sa faca o plimbare.
Baietelul pleaca si el, dar se intoarce iute:
- Mami, mami, am vazut multe femei cu sani muuuult mai mari ca ai tai!
- Cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai proaste! raspunde mama lui.
Baiatul pleaca din nou, dar se intoarce la fel de repede:
- Mami, mami, am vazut multi barbati cu cocosel muuuult mai mare ca al lui tati!
- Cu cat este mai mare, cu atat sunt mai prosti! raspunde mama.
Baiatul pleaca pentru a treia oara si la intoarcere spune:
- Mami, tocmai l-am vazut pe tati vorbind cu cea mai proasta femeie pe care am vazut-o vreodata, si cu cat vorbea mai mult cu atat era mai prost!

PS: ...cata dreptate avea baietelul rotfl...o fi si chestia cu sanii cat mai mari chicot

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-19 00:20:02)

#886 2009-08-25 04:08:18

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

buna dimineata
multi pupici de la mare va transmit..............as fi vrut eu sa insel, vorba vine ca nu mai suntem impreuna, numai ca nu am gasit cu cine. asa ca va pup pe toate inca o data si ne auzim cand ajung acasa. pupicei

#887 2009-08-25 09:14:41

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Aici se postează bancuri şi se vorbeşte de bătaie, nici urmă de ?nşelat. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#888 2009-08-25 09:47:06

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

s-a inchis sezonul..lol

eu,tu si restul lumii...

#889 2009-08-25 09:50:12

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Şi-i sezonul de box?

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#890 2009-08-25 09:51:15

BratzG
Sr. member

se pare ca da,de boxul in ``familie``

eu,tu si restul lumii...

#891 2009-11-11 00:42:13

1ul1an
Full member
Inregistrat: 2009-11-08
Site

De ce insala barbatii ?

Top 10: motive pentru care barbatii insala:

1. Mai mult sex (uneori din cauza insatisfactiei sexuale din cuplu)

2. Varietate sexuala (ca urmare a curiozitatii de a cunoaste alte persoane)

3. Orgoliu (au nevoie de certitudinea ca sunt mereu atractivi pentru sexul opus)

4. Satisfactia pe care o ofera jocul seductiei

5. Ocazie (daca se iveste oportunitatea, nu isi ingaduie sa refuze)

6. Sabotaj pentru relatia de cuplu (caracterul duplicitar implica riscuri, iar riscurile sunt o provocare)

7. Razbunare (fie pentru ca e marcat de o relatie anterioara, fie pentru a 'rasplati' 'bunavointa' partenerei)

8. Adictie sexuala (interpretata ca boala)

9. Sentimentul eliberarii

10. Satisfactia de a fi reusit sa fie persuasiv, in contextul adaptarii permanente la 'cerintele' sexului opus.

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

#892 2009-11-11 14:38:44

BratzG
Sr. member

Tu din ce ai enumerat reiese ca persoana respectiva numa barbat nu`i.Adica tie ti`ar placa ca prietena ta sa si`o traga cu inca 10 pe langa tine ca sa:se elibereze,sa se simta atractiva sau sa aiba satisfactii? spranceana Fii serios.Din moment ce te`ai casatorit cu o persoana,sau stai cu ea inseamna ca o accepti si cu bune si cu rele.-si nu trebuie sa apelezi la altele numa ca sa fii tu sigur de unele chestii.Daca vrei mai mult sex,spune`i.Daca vrei varietate,spune`i.Daca tu iti pui orgoliul de mascul feroce peste relatie inseamna ca tu nu stii ce`i aia o relatie.Parerea mea.

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-11 14:39:55)

eu,tu si restul lumii...

#893 2009-11-11 14:54:34

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

barbatii au mai multe motive pt care inseala....unii pt ca femeile satu toata ziua cu gura pe ei,si cauta intelegere in alta parte,altii pt ca nu sunt satisfacuti.unii inseala si daca sunt satisfacuti pt simplul fapt ca nu le pasa de celalalt...si mai sunt si unii care inseala din curiozitate...........deci.trebuie sa ii intelegem uneori si sa punem picioru in prag alteori..... si sa avem o intuitie buna pt a-i intelege:)

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.