De ce ne inseala barbatii-52
- Pacpac
- New member
- Inregistrat: 2010-11-18
Re: de ce ne inseala barbatii
Almi Ingerash a scris:răspunsul clasic: caută ?n altă parte ceea ce nu li se dă ?n relația ?oficială? eu zic așa:
1. ca să ?și complice viața 2. pentru că se simt frustrați de comentariile ?prietenilor? 3. pentru că nu comunică ?n relația pe care o au 4. ei de fapt nu ?nșeală pentru că nu au pe cine.. dacă ajung să ?nșele ?nseamnă nu nu mai există relație de cuplu..
"E regula : Femeia sta cu tine pana pleaca cu altul "
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
Pacpac a scris:Almi Ingerash a scris:răspunsul clasic: caută ?n altă parte ceea ce nu li se dă ?n relația ?oficială? eu zic așa:
1. ca să ?și complice viața 2. pentru că se simt frustrați de comentariile ?prietenilor? 3. pentru că nu comunică ?n relația pe care o au 4. ei de fapt nu ?nșeală pentru că nu au pe cine.. dacă ajung să ?nșele ?nseamnă nu nu mai există relație de cuplu..
Bine ca ai concluzionat tu, serios, profunda rau regula asta, ai gandit-o tu singur? Bine ca barbatii sunt ingeri si femeile "e" curve
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- Pacpac
- New member
coraline a scris:Pacpac a scris:Almi Ingerash a scris:răspunsul clasic: caută ?n altă parte ceea ce nu li se dă ?n relația ?oficială? eu zic așa:
Bine ca ai concluzionat tu, serios, profunda rau regula asta, ai gandit-o tu singur? Bine ca barbatii sunt ingeri si femeile "e" curve
n-am zis ca barbatii e ingeri si femeile e curve...insa am mai zis eu intr-un post altundeva o chestie..voi femeile puteti controla barbatii si chiar omenirea intreaga daca ati vrea...voi sunteti slabiciunea noastra...barbatii n-ar putea insela daca femeile in cauza cu care s-ar produce actul nu ar vrea...si nu sunt misogin sau chestiide genu...dar pe tot parcursul istoriei in cam 80% din cazuri femeia a fost motivul pentru care s-au produs niste lucruri(nu ma refer pe plan sexual,in casnicie sau etc)..sa zicem ca e o fiinta mai speciala... aaa..si sa nu uitam..femeia e cea care a gresit prima...(vezi Eva)...iar noi barbatii ne-am luat dupa voi...(vezi Adam) trageti singuri concluziile..
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Pacpac, tu esti laurentiu, cumva?
- coraline
- Addicted member
eu nu sunt de acord cu ideile astea de genul "femeia poate tine barbatul cu botul pe labe" sau "barbatul e barbat si domina femeia".
suntem toti fiinte umane, nu trebuie nimeni sa domine pe nimeni! fiecare om are vointa si gandire proprie. daca un barbat insala nu este pentru ca femeia a vrut, ci pentru ca el a vrut. asa o femeie poate veni goala si el sa zica "nu". sau invers...o femeie daca inseala nu inseamna ca barbatul i-a flendurit-o pe la ochi si ea, saraca, nu s-a putut abtine.
fiecare om este responsabil pentru alegerile lui si sa o generalizam pe categorii si sexe este doar o iesire subtila din problema. "barbatii n-ar putea insela daca femeile in cauza cu care s-ar produce actul nu ar vrea" poate ea nu are nici cea mai vaga idee ce are barbatul ala in spate. asa ca fiecare situatie are complicatiile si necunoscutele sale
ah si daca femeia in cauza nu stie ca barbatul are acasa pe alta, p sotie, o iubita, atunci de ce este ea de vina?
iar problema biblica este o pura fictiune, nu am incredere in ea cum nu am in "viata vesnica de apoi" dar asta este alta poveste.
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- iuli_ana
- Full member
- Inregistrat: 2010-09-28
Almi Ingerash a scris:răspunsul clasic: caută ?n altă parte ceea ce nu li se dă ?n relația ?oficială? eu zic așa:
Subscriu ce ai spus dar as mai adauga ceva. Mai insala si pt ca nu au experimentat suficient sau din pura prostie (sunt unii care isala si dupa se intreba de ce, pt ca nu le lipseste nimic acasa) sau se simte total neinteles in relatie.
Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.
- coraline
- Addicted member
de acord iuliana, sunt si persoane care vor sa mai si experimenteze, sa vada cum e cu altii, din pura curiozitate pentru ca au o relatie prea veche, au un singur partener de cand se stiu... si curiozitatea din pacate e in natura omului.
- Pacpac
- New member
anca90 a scris: Pacpac, tu esti laurentiu, cumva?
nu7..nu sunt laurentiu
aa..si cum crezi ca a aparut omenirea? ne tragem din maimute?
Ultima oara a fost editat de Pacpac (2011-01-05 14:58:36)
- nascut_la_cerereafemeilor
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-10-22
Nu am avut rabdare as ma uit pe 33 de pagini,dar un lucru e cat se poate de simplu si evident:Atat barbatii cat si femeile inseala pentru ca asa sunt construiti genetic...adica "asa i-a lasat Dumnezeu".
Biserica ne face sa credem ca Dumnezeu vrea ca barbatul sa fie dedicat unei singure femei si femeia unui singur barbat,dar nu e nici pe departe asa.
Motive pentru inselat sunt foarte multe "Nu imi mai oferea destula afectiune","nu ma mai simteam atragatoare","m-am saturat sa spal,sa calc si sa cresc copii,am vrut putina actiune si aventura"etc,dar nu sunt decat niste pretexte...cel mai potrivit raspuns e:"nu stiu...pentru ca am vrut"
- Miss_B
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-07
cred k atunci cand apar "pretextele" intr-o relatie,ceva scartaie.adica,daca te simti prost cu cel de langa tine,nu te mai simti atragator,vrei pe altcineva din pura curiozitate sau ca te atrage f. mult si vrei ceva nou,cel mai corect mi se pare sa pui capat relatiei actuale.nu sa stea femeia saraca(sau barbatul) sa te astepte bine mersi,sa te iubeasca si tu sa minti cu nerusinare,mai vii si acasa si o/il saruti k si cum nimic nu s-ar fi intamplat,ba eventual(cum exista si marlani) te mai si tipi la ea k nu a calcat sau nu a facut bine mancarea etc sau cei care insala pt k cel de langa ei nu le ofera ce vor(oral,sex salbatic,anal,etc. ce vreti voi)...oare cati dintre ei comunica cu partenerul si incearca inainte de a insela, sa isi rezolve problema? e usor sa inseli,insa dupa este f. greu sa fii iertat si multi regreta.dc?pt k au fost prosti si odata ce au dat de o problema in cuplu,au gasit solutia in alta parte si si-au dat seama k nu e la fel de bine cum credeau.
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
Eu cred ca cel mai mare pretext este "pentru ca asa am fost construiti"... motivele pentru care se intampla asa ceva sunt strict legate de VOINTA... diferenta intre noi si animale este capacitatea de a judeca si de a ne controla... si daca inselam, inselam pentru ca asa vrem... este adevarat ca la actiunea in sine de cele mai multe ori contribuie... plictiseala, curiozitate, inclinatie ...poate si alcoolul dar la baza ramane vointa. Mai departe poate interveni regretul, orice om poate gresi... sau nuu.. si de-aici mai departe este fix problema cuplului si fiecare o rezolva asa cum crede ca este ok... pentru el
Ultima oara a fost editat de Detzy (2011-01-11 09:20:56)
baby Dragos
- andutu
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-05
danusha spuneai mai sus ca mai bine te anunta ca vrea sa fie cu altcineva si sa va despartiti decat sa minta sau sa mearga pe ascuns...dar nu are cum sa fie asa pt ca de obicei este o aventura de o noapte, sau cateva zile si nu or sa renunte ei la relatia de lunga durata doar pt o noapte ca a fost cu alta....motive de a insela poate fiecare sa gaseasca...dar trebuie sa stii sa spui nu...ca sa nu strici o relatie pe care ai cladit-o incetu'cu incetu'. acum ma mai gandesc la altceva(nu am trecut prin asta si sper sa nu trec niciodata).....oare femeia care este inselata, simte ceva, poate banui daca el este foarte discret...este o intuitie de femeie sau poate sa te insele mult si bine si acasa sa fie miere si lapte(nu cred ca as suporta gandul asta)
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!
- Banana Split
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-05-28
Detzy a scris:Eu cred ca cel mai mare pretext este "pentru ca asa am fost construiti"... motivele pentru care se intampla asa ceva sunt strict legate de VOINTA... diferenta intre noi si animale este capacitatea de a judeca si de a ne controla... si daca inselam, inselam pentru ca asa vrem... este adevarat ca la actiunea in sine de cele mai multe ori contribuie... plictiseala, curiozitate, inclinatie ...poate si alcoolul dar la baza ramane vointa. Mai departe poate interveni regretul, orice om poate gresi... sau nuu.. si de-aici mai departe este fix problema cuplului si fiecare o rezolva asa cum crede ca este ok... pentru el
total de acord, multi se mint ca asa suntem construiti, sa nu fim monogami... dar e o tampenie nu e vorba numai de sex. e vorba de respect. daca ai ajuns pana la un punct in relatie, mai ales, daca te casatoresti, inseamna ca ai vrut si ca iti iubesti partenerul, te atrage etc. lucurile astea nu dispar asa, pur si simplu. problema e in cuplu daca activitatea sexuala scade sau orice alta problema survine. rezolvarea nu trebuie cautata in alta parte cand este cautata in alta parte, deja problema e mult mai grava decat sexul, e o problema de integritate ca individ, e o problema de respect. parerea mea e ca persoanele care fac asta nu au integritate, nu au respect, sunt egoisti si nu cauta rezolvare in cuplu. n-are nicio legatura cu sexul.
- coraline
- Addicted member
andutu eu cred ca simte, oricat de bine s-ar purta acasa. daca a fost o aventura de o noapte si dupa aia gata, nu mai stie nimic de respectiva, este mai greu intr-adevar, poate chiar imposibil, dar daca este ceva mai mult.. eu zic ca simte. poate sa simta si sa renege sentimentul si atunci sa para si ea ok, sa nu dea de banuit ca banuieste. sunt mici detalii si schimbari pe care poate nu le observi din prima dar iti dau de banuit.
sunt fete care si accepta situatia, am o prietena care stie de fiacer femeie in parte cu care iese gagicasu si totusi accepta sa stea asa cu el pe principul "se va plictisi o data si o data si tot la mine se intoarce, oricum ar fi la mine vine seara nu la ele".
nici eu nu sunt de acord sa distrug relatia pentru inselat, dar depinde si de inselat. daca are amanta stabila, daca are aventuri de o noapte in fiecare seara, daca desi il prind tot nu se lasa atunci da, clar adio si la revedere. dar daca a fost o scapare, o prostie efectiv, mai merge lucrat la relatie. insa, chiar daca il primesti inapoi, e posibil tu ca femeie sa nu mai fi la fel..
Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-11 11:57:00)
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
am mai spus-o si o repet: nu cred in fidelitate, cel putin nu pe termen lung! totusi, pentru ca am vazut mai sus ca cineva a facut referire la casatorie, nici eu nu prea sunt de acord cu inselatul atunci cand esti casatorit, pentru ca persoana cu care hotarasti sa faci acest pas este cea pe care ai ales-o sa iti fie partenera de viata si atunci se presupune ca nu mai ai ce cauta in alte parti (evident, fac exceptie casatoriile de convenienta)! cu toate acestea, cred ca persoanele care reusesc sa ramana fidele pe termen lung sunt foarte rare! eu de asta nici nu vreau sa ma casatoresc, pentru ca in primul rand nu pot baga mana in foc pentru mine insami ca as reusi sa raman fidela unui singur om...cu atat mai putin pentru omul ala
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
dea mare adevar "bate" tastatura ta
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
nascut_la_cerereafemeilor a scris:Nu am avut rabdare as ma uit pe 33 de pagini,dar un lucru e cat se poate de simplu si evident:Atat barbatii cat si femeile inseala pentru ca asa sunt construiti genetic...adica "asa i-a lasat Dumnezeu".
Biserica ne face sa credem ca Dumnezeu vrea ca barbatul sa fie dedicat unei singure femei si femeia unui singur barbat,dar nu e nici pe departe asa.
Motive pentru inselat sunt foarte multe "Nu imi mai oferea destula afectiune","nu ma mai simteam atragatoare","m-am saturat sa spal,sa calc si sa cresc copii,am vrut putina actiune si aventura"etc,dar nu sunt decat niste pretexte...cel mai potrivit raspuns e:"nu stiu...pentru ca am vrut"
foarte taree
- kokomal
- Full member
- De la: Coltul Blocului
- Inregistrat: 2010-10-30
da din pacate cam ai dreptate dea, greu , f. greu cu fidelitatea pe termen lung (valabil pt ambele sexe)
Ultima oara a fost editat de kokomal (2011-01-15 03:48:21)
Toate femeile din viata mea mi-au zis ca m-au iubit, de asta am plecat inainte de a fi parasit
- Izza_bella
- Full member
- Inregistrat: 2010-12-07
Fidelitate..fidelitate. .Pai..s vorbesc in general intai : 1.sunt de ft mult timp impreuna si k s nu se plictiseaca ,se inseala reciproc ..dupa s intorc l el/ea "Wai c bun esti u si ala/aia nu".. Asa.Nu sunt nici de acord nici contra,e bine s "regasesti" calitatile in persoana aia care le.ai uitat,dar nu in modu asta. 2.prietenii mei toti o fac.Hai s vedem dupa si cati din prietenii tai regreta dupa. 3.numai merge relatia cu actualul.Ok,nu am nimic impotriva,doar ca puteai mai inainte s t despartzi de el.
S.a.m.d. sunt ft ft multe cazuri.Eu,recunosc,o buna persioada de timp nu am fost deloc fidela,chiar pot s zic nu am avut nici un prieten pe care s nu il insel ,dar de cand am simtit si eo ceva mai mult ,mi.am dat seama ca .. 1. nu ar fi corect fata de persoana respectiva 2. daca afla si trecetzi peste,mereu s v ivi "si tu ai facuto,eo de ce s nu o fac cu tipa aia?" sau "mai tzi minte?" 3. nu as sta cu cineva si nu m.as implica intr`o relatie dasta unde s fiu fidela decat daca as fi ca baiatul ala chiar are ce imi doresc eu (in pat,in activitati comune..etc) si nu m.as plictisi.
Nu,nu l.am inselat p prietenul meu de acum si nu am de gand.Dar totodata inteleg persoanele care inseala din motive intemeiate nu cele gen pomenite mai sus. Fiecare avem parerile noastre si facem cum vrem si ne.am obishnuit.Eu acum numai pot s m duc la iubitul meu s il sarut si s stiu ca aseara m "lingeam" cu altu.
Si am vazut pe aici o discutie cu care cum inseala mai mult femeia sau barbatu.Raspuns: Amandoi.Daca unii erau obishnuitzi cu femeia sta acasa,barbatu la munca si barbatu inseala femeia la munca cu secreta,iar femeia are grija de copii acasa... "se stie" ca si femeia putea insela frumos barbatul acasa cat copilul e la scoala.Si app de Adam si Eva,daca e s n luam dupa asta,toti sntem frati..deci cum ar vorbi doi baietzi de cartier : - "C***e,aseara am facut`o cu sormeaaaaaaa!"
Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-01-15 12:06:02)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|