homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-54

#1008 2011-01-31 21:39:04

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Re: de ce ne inseala barbatii

Fix exemplul cu sexul anal il aveam si eu conturat in minte. rotfl Si plus ca daca faci nu stiu ce compromis sau sacrificiu, nu-ti ofera nimeni garantia ca nu te va insela niciodata.

#1009 2011-01-31 21:44:33

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ai bine, asta e sigur lol poti sa iti pui si sulfetul pe tava si tot sa considere ca nu este indeajuns si sa se duca la alta. de multe ori, faptul ca fata/baiatul este nou este indeajuns big_smile nu trebuie sa fie mai frumoasa, mai dotata, mai virtuoasa ca partenera, trebuie sa fie noua big_smile ca sa isi satisfaca instinctul de vanator si dorinta de noutate

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1010 2011-01-31 21:47:10

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Am intalnit si barbati care aveau partenere de viata cele mai tari femei pe care le cunosc...si le-au inselat cu niste carpe de ti-era sila sa te uiti la ele. Asa ca...nimic pe lumea asta nu e sigur si nu merita sacrificii supreme.

#1011 2011-01-31 21:54:47

coraline
Addicted member

te cred! sunt exemple peste tot, si mass-media e plina...

ideea este: daca nu vrea sa te insele, nu o va face, daca are tarie de caracter si respect de sine (sa nu mai zic pentru celalalt) se va abtine. insa daca stau sa ma gandesc, dintre inselat one night stand si aventura cu amanta stabila, daca ar fi sa aleg, as alege-o pe prima tongue macar stiu ca daca s-a dus cu alta, l-a durut undeva de ea, nu a pastrat-o si pentru viitor

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1012 2011-01-31 22:06:04

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

eu chiar nu as alege nici una....l-as trimite la aia chiar daca este de o noapte sau de mai mult...tot timpul m-as gandi ca a fost cu aia si nu as putea ierta

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Publicitate

loading...

#1013 2011-01-31 22:10:57

coraline
Addicted member

eh eu ziceam dintre doua rele...sunt si fete care alerg sa ierte si sa mearga mai departe. insa la intrebarea "de ce insala barbatii" cred ca nici macar ei nu stiu sa raspunda big_smile pentru ca nu exista o lege, un canon... si femeile insala, cunosc personal destule, initial a fost un mare soc pentru mine, cum o femeie sa insele?? si asa, fara resentimente, fara sa se ataseze?  da, se poate! ca barbatii sunt prinsi mai des e partea a doua tongue

#1014 2011-01-31 22:44:35

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da, pentru ca unii sunt niste magari laudarosi care abia asteapta sa povesteasca la toata gasca cum i-au tras-o la X-uleasca si proasta de nevasta / iubita habar n-are  (inca)  rotfl
In schimb, o femeie daca o face, nu merge sa spuna in gura mare tuturor prietenelor, de aia se afla mai greu cand insala o femeie.

Acestea fiind lamurite, daca m-ar insela, as avea o senzatie ca imi cade lumea in cap. Nu ma intrebati de unde stiu, pur si simplu am o putere mare de imaginare. Si apoi m-as pune sa fac bagaje. Ale mele sau ale lui. Dupa care as sta in liniste si pace si as cugeta daca am si eu o vina in ce-a facut. Ca l-am neglijat, ca m-am plafonat, ca am pus 20kg in 5 ani si nu mai e atras de mine etc etc. Pentru ca trebuie sa recunoastem, uneori si femeile au o parte din vina, mai mica sau mai mare. Si daca as considera ca am facut tot ce a stat in puterea mea pt a-l face fericit, si el tot m-a inselat, atunci ar insemna ca nu are rost sa continuam pt ca ar face-o din nou, ca asa e felul lui.

Asta la nivel teoretic. Sper sa nu aflu niciodata cum e in realitate.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1015 2011-01-31 22:50:16

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

Chestia cu sexul anal pica.. de ce? Pentru ca daca persoana de langa tine nu vrea, trebuie sa ai minimul de respect sa nu-i mai ceri asta. N-a murit nimeni ca nu a avut parte de sex anal.. nu credeti?

PS: asta vis-a-vis de subiectul asta :-)

#1016 2011-01-31 23:01:34

coraline
Addicted member

unde spune ca pica partea cu sexul anal? oricum e controversata si faza cu placerile sexuale, ca si cu sexul oral, cu piciorul pe clanta sau cocotati pe lustra. din pacate si sexul are o mare parte din vina cand se ajunge la inselat, el vrea sa fie fata mai perversa, ea vrea noaptea cu patura in cap etc etc dar atunci nu stiu... gasesti pe alta daca chiar nu o convingi sa faca ca tine, nu o inseli si vorba lui kathrynn te lauzi la toti prietenii ca ce smecher esti tu.

sa stii kath ca si eu de multe ori m-am intrebat cum ar fi daca... si desi in teorie pare simplu, decizia corecta parca imediat apare, sunt sigura ca in fata situatiei s-ar narui tot, inclusiv ideile de dinainte. nu stiu cm as reactiona. am banuit de multe ori, inca am suspiciuni, dovezi clar nu am avut niciodata dar si daca le-as avea... nu stiu cum as reactiona

#1017 2011-01-31 23:09:48

JR
New member

Am vrut sa subliniez ca nu-i un motiv de a insela si se poate trai si fara. In fact, nici un motiv indiferent cat de pueril sau de solid este in mintea ta, a celui ce esti tentat sa inseli, nu-ti da dreptul sa inseli.

#1018 2011-01-31 23:15:10

coraline
Addicted member

JR a scris:

Am vrut sa subliniez ca nu-i un motiv de a insela si se poate trai si fara. In fact, nici un motiv indiferent cat de pueril sau de solid este in mintea ta, a celui ce esti tentat sa inseli, nu-ti da dreptul sa inseli.

total de acord  tummenupp insa se intampla atat de des incat ajungi sa te obisnuiesti cu ideea, parca nu ti se mai pare iesit din comun sa auzi ca Gigel a inselat-o pe Mariuca cu Safta.

#1019 2011-01-31 23:17:11

kathrynn
Hero member

Fara a intra in detalii sexuale cu conotatii perverse pentru unii, compatibilitatea sexuala in sine intre cei 2 este esentiala. Se poate chiar ca amandoi sa vrea s-o faca ... hai sa zicem in limitele normalului, sex cuminte, dar daca ea vrea 1 data pe luna si el din 2 in 2zile, oricat de cuminte ar fi sexul  s-ar putea ca el sa ajunga sa insele ca vrea mai des. Si reciproca e valabila. Deci nu e nevoie sa ii ceara nu stiu ce fantezii iesite din comun, e destul sa existe o problema de frecventa. 

Desi, dupa mine, ar face mai bine sa se desparta si apoi sa-si caute pe altcineva cu care sa se potriveasca (si) sub acest aspect.

Eu, pana acuma nu l-am suspectat niciodata, nici nu l-am prins cu vreo minciuna cat de mica. Suntem dureros de sinceri unul cu altul. Asa ca din punctul meu de vedere, e nevinovat pana la proba contrarie.

#1020 2011-01-31 23:22:23

coraline
Addicted member

adevarat big_smile de multe ori partenerii nu se potrivesc sau evolueaza diferit si ajung sa nu se mai potriveasca, dar se complac in relatia aceea "proasta". nici nu ar incheia-o ca deh, obisnuinta etc, nici nu ar sta numai cu respectivul ca deh..obisnuinta lol
si se ajunge la inselat. asta este dilema mea, ce se face in aceste situatii? este simplu sa spui "pai te desparti si cauti mai departe", in practica e mai greu parerea mea

#1021 2011-01-31 23:22:39

JR
New member

coraline a scris:

JR a scris:

total de acord  tummenupp insa se intampla atat de des incat ajungi sa te obisnuiesti cu ideea, parca nu ti se mai pare iesit din comun sa auzi ca Gigel a inselat-o pe Mariuca cu Safta.

Da, din pacate asta este purul adevar. Desi, ca si barbat, in urma sondarii pietei, pot spune ca si reciproca este valabila :-)

#1022 2011-01-31 23:26:46

coraline
Addicted member

JR a scris:

coraline a scris:

JR a scris:

Da, din pacate asta este purul adevar. Desi, ca si barbat, in urma sondarii pietei, pot spune ca si reciproca este valabila :-)

da exact... asta am spus si eu inainte, din pacate sunt si multe femei care insala. eu chiar am ramas socata cand am auzit cu cata nonsalanta puteau vorbi despre asa ceva

#1023 2011-02-01 00:04:24

kathrynn
Hero member

coraline a scris:

adevarat big_smile de multe ori partenerii nu se potrivesc sau evolueaza diferit si ajung sa nu se mai potriveasca, dar se complac in relatia aceea "proasta". nici nu ar incheia-o ca deh, obisnuinta etc, nici nu ar sta numai cu respectivul ca deh..obisnuinta lol
si se ajunge la inselat. asta este dilema mea, ce se face in aceste situatii? este simplu sa spui "pai te desparti si cauti mai departe", in practica e mai greu parerea mea

da, foarte corect, pentru ca de obicei sunt si niste sentimente la mijloc. tii minte, ca ne-am mai plans noi doua de mila pe aici cu privire la lenesii din dotare si apetitul lor sexual de-a dreptul rusinos pt special masculina. Nu stiu tie, dar mie mi-ar fi fost foarte greu sa ma despart de el doar pt asta. Ar fi trebuit sa fie mai multe chestii impreuna. Dar stiu ca nu l-as fi inselat, pentru simplul fapt ca el, ca om, nu merita asta. Si la un moment dat stiam ca se va rezolva intr-un fel sau altul.

#1024 2011-02-01 10:00:39

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Eu cred ca e scris in genele barbatilor sa insele. Evident ca am exagerat dar, sunt foarte multi cei care inseala fara a avea motive serioase. Pur si simplu le place de o fata/femeie si....o vor.

#1025 2011-02-01 10:16:16

coraline
Addicted member

asa sunt si femeile liana... aveam cunostinte care ieseau seara la agatat desi aveau prieteni stabili acasa, care cautau o partida de sex pretutindeni desi si acasa primeau suficient. initial al fost tare socata cum sa faci asa ceva, mai apoi mi-am dat seama ca...ca si barbatii, si femeile insala la greu, fara nici un motiv solid, concludent, doar pentru ca asa vor ele.
mai am un prieten care este singur, o data pe saptamana are o fata care il suna sa vina la el pentru sex. acea fata are relatie de nu stiu cati ani, cand pleaca gagicasu in delegatii vine la prietenul meu. si aici ii plang de mila barbatului, nu fetei.

kathrynn a scris:

coraline a scris:

da, foarte corect, pentru ca de obicei sunt si niste sentimente la mijloc. tii minte, ca ne-am mai plans noi doua de mila pe aici cu privire la lenesii din dotare si apetitul lor sexual de-a dreptul rusinos pt special masculina. Nu stiu tie, dar mie mi-ar fi fost foarte greu sa ma despart de el doar pt asta. Ar fi trebuit sa fie mai multe chestii impreuna. Dar stiu ca nu l-as fi inselat, pentru simplul fapt ca el, ca om, nu merita asta. Si la un moment dat stiam ca se va rezolva intr-un fel sau altul.

si mie la fel sa stii smile desi inca imi plang de mila, nu pot sa ma despart doar din atat. daca ar fi invers, sa nu vreau eu si el sa imi dea papucii, cred ca toate fetele ar fi sarit "vai porcul, magarul, nenorocitul, cum sa faca asa ceva? mai bine ca ai ramas fara el" dar cand e vorba de un barbat toti spun "lasa-l nu te merita, nu te iubeste"
nu inteleg de ce trebuie sa se bata asa cap in cap, suntem toti oameni pana la urma, asta e favoritism deja.
iar de inselat nu, chiar nu, pentru ce, o partida de sex ocazionala cu riscurile aferente?

#1026 2011-02-01 13:03:16

JR
New member

Ma uimiti fetelor, si totodata ma bucur cand constat corectitudine si echidistanta din partea voastra. Mai ales cand vine vorba de "batalia dintre sexe" ;-)

Asta nu ma poate duce cu gandul decat la "si totusi speranta exista" si "nu toti copacii sunt gaunosi, chiar daca mare parte dintre ei sunt".

Ma bucur pentru cei ce v-au cucerit sufletul. Si sper ca sunt constienti de ceea ce au langa ei.

Ultima oara a fost editat de JR (2011-02-01 13:06:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.