homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-55

#1027 2011-02-01 13:10:01

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: de ce ne inseala barbatii

coraline a scris:

si mie la fel sa stii smile desi inca imi plang de mila, nu pot sa ma despart doar din atat. daca ar fi invers, sa nu vreau eu si el sa imi dea papucii, cred ca toate fetele ar fi sarit "vai porcul, magarul, nenorocitul, cum sa faca asa ceva? mai bine ca ai ramas fara el" dar cand e vorba de un barbat toti spun "lasa-l nu te merita, nu te iubeste"
nu inteleg de ce trebuie sa se bata asa cap in cap, suntem toti oameni pana la urma, asta e favoritism deja.
iar de inselat nu, chiar nu, pentru ce, o partida de sex ocazionala cu riscurile aferente?

La voi tot asa e?
Eu n-am putut sa-mi dau seama pt ca in ultimele luni ori am fost bolnava ori am fost plecata, asa ca din cauza mea n-am prea putut sa o facem si cand o faceam era sarbatoare. Am zis ca deocamdata lasam timpul sa treaca sa vedem ce si cum, cand revenim la viata normala.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1028 2011-02-01 13:24:24

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

da, fix la fel big_smile problemele mele medicale si faptul ca trebuie sa fac multe analize au stat in cale, dar am asa o vaga impresie ca nu l-a deranjat foarte mult lol a scapat de o cicaleala in plus tongue

JR batalia sexelor va exista intotdeauna, e pacat insa ca incetam sa mai gandim normal si atacam direct reprezentantii sexului opus fara sa ne dam seama ca nici nou nu suntem mai buni lol e usor sa dai vina pe cineva, sa consideri ca este sursa neplacerilor si tristetilor tale, e mai greu sa iti dai seama ca poate nici tu ca om nu esti perfect si ca poate la randul tau, faci rau cuiva, fara sa vrei

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1029 2011-02-01 16:25:36

liana976
Full member
Inregistrat: 2011-01-13

Ai dreptate Caroline. Si femeile inseala cu motive sau fara, numai ca, topicul referindu-se la barbati....

#1030 2011-02-01 18:48:17

kathrynn
Hero member

Atunci ar trebui sa mai deschidem unul numit "de ce inseala femeile", unde sa ne povesteasca experientele lor femeile care au inselat sau care au fost tentate. (Prin tentate ma refer la ceva concret, o posibila aventura cu un coleg de serviciu, amic etc, nu la "vai ce mi-as trage-o cu Johnny Depp cu peticul pe ochi").  tongue

#1031 2011-02-01 18:56:04

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

coraline a scris:

ai bine, asta e sigur lol poti sa iti pui si sulfetul pe tava si tot sa considere ca nu este indeajuns si sa se duca la alta. de multe ori, faptul ca fata/baiatul este nou este indeajuns big_smile nu trebuie sa fie mai frumoasa, mai dotata, mai virtuoasa ca partenera, trebuie sa fie noua big_smile ca sa isi satisfaca instinctul de vanator si dorinta de noutate

Most common reason in cazul celor ce au "totul". Niciodata nu o sa fie partenera/ul stabil acel "nou" reprezentat de whatever comes in our path. Oricate ar face si in pat si in casa si oriunde vrei tu.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Publicitate

loading...

#1032 2011-02-01 19:26:04

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

kathrynn, mi se pare ca exista un astfel de topic: "ati inselat sau ati fost inselate ? " cred ca asa se numea. si povesteau acolo fetele care inselasera... la fel de controversat ca si asta..

da, nimenialtul , la naiba cu dorinta voastra de nou si de reconfirmare a abilitatilor voastre de cuceritori si etc...

Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-02-01 19:28:37)

#1033 2011-02-01 19:37:49

kathrynn
Hero member

Da chiar asa, eu nu pot simti dorinta de nou? Daca el dupa 10 ani de casnicie s-a saturat de mutra mea zi de zi, eu n-am dreptul sa ma satur de a lui si sa caut ceva prospatura??

#1034 2011-02-01 19:46:26

nimenialtu
Full member

Ba da... that's why people adopted swinging. Pentru unii e deajuns sa primeasca portia aia de nou si sa isi traiasca viata in continuare fereiciti si (deplin?) satisfacuti. Oricum nu se insala ca isi spun totul eventual inainte sa se consume faptul si in general toate persoanele implicate stiu ce si cum. Ideea e ca oricand se poate intampla chiar si cand iti respecti partenera/ul dar circumstantele sa iti inabuse ratiunea, nu inseamna ca ai gresit, sau cel putin nu grav dupa parerea mea. Ceea ce ar fii grav este sa ascunzi si sa nu spui, dar daca individul/a stie (sau are impresia) ca relatia s-ar termina sau ar fii iremediabil afectata nu vad de ce ar spune, exista o sansa sa nu afle nimeni si sa isi traiasca viata in continuare ca si cum nu s-ar fii intamplat.

Ten minutes of silence.

#1035 2011-02-01 20:13:47

albinuta_vesela
Insomniac member

nimenialtu a scris:

Ceea ce ar fii grav este sa ascunzi si sa nu spui, dar daca individul/a stie (sau are impresia) ca relatia s-ar termina sau ar fii iremediabil afectata nu vad de ce ar spune, exista o sansa sa nu afle nimeni si sa isi traiasca viata in continuare ca si cum nu s-ar fii intamplat.

asta mi se pare mizerabil. nu o lua personal. e mod de gandire general.
mi se face rau sa ma gandesc ca barbatul meu m-ar inseala. si oricum ar suna asta, mai rau mi se pare sa nu imi spuna.
te culci cu aia/alea, apoi vii linistit in casa noastra, in patul nostru si te prefaci ca e totul ca inainte, viata ta merge inainte la fel !?!
si fericirea/multumirea aia pe care o afisezi, eu cred ca mi se datoreaza...

#1036 2011-02-01 20:24:17

kathrynn
Hero member

Swinging-ul, sexul in 3 sau alte variatiuni pe aceeasi tema nu se cheama "inselat".
Nici stilul de viata libertin, in care cei doi sunt de acord cu aventuri extra-conjugale, nu se cheama inselat.
Inselat e atunci cand te culci cu altcineva stiind ca partenerul de viata este impotriva acestei practici si ca s-ar putea supara, ducand chiar la despartire.
(Definitii proprii).

Ca daca eu ii zic: "draga, hai sa-i sunam pe Popesti sa vina sambata seara la un swinging" nu o sa urlu la el duminica dimineata ca s-a culcat cu Popeasca.
In schimb daca aflu ca s-a culcat cu Popeasca, desi stie ca-s impotriva, atunci ne suparam.  punish

#1037 2011-02-01 20:28:04

nimenialtu
Full member

Si daca vine si iti spune? Il ierti? Sau creeaza o dezamagire care nu se va vindeca usor. O frustrare care o sa se reverse in fel de fel de atitudini si cuvinte pe care nici tu nu le crezi ca fiind adevarate dar care sunt menite sa il faca sa vada cat de mult te-a durut ce a facut. Insa cel mai probabil el nu o sa vada durerea ta ci reprosurile care vin si care nu au solutie, dat fiind ca faptul este consumat. Daca nu stii si nu banuiesti (si daca el e cu constiinta impacata) are o sansa sa fie totul ca si pana acum. Nu zic ca eu as face asta, defapt eu imi anunt intentiile din timp ca sa evit minciuni sau explicatii inutile. Dar totusi altii nu ar alege sa piarda totul pe o greseala. El stie ca o buna parte din fericirea sa TI se datoareaza si tocmai pentru ca doreste sa aibe parte in continuare de aceasta bucurie alege sa nu spuna.

Ten minutes of silence.

#1038 2011-02-01 20:48:20

kathrynn
Hero member

Teoretic, nu cred ca l-as ierta. Vezi ca am scris intr-un post anterior ceva pe tema asta.

Iar daca o face si nu-mi spune si nu aflu, ce pot eu sa fac in legatura cu asta? Nimic. Nu stii vorba aia - ce nu stii nu te poate rani? Doar nu o sa stau toata viata cu capsa pe jumatate pusa pe el  pentru poate m-a inselat dar n-am aflat. Nu pot fi asa paranoica.

#1039 2011-02-01 21:14:00

coraline
Addicted member

cred ca inteleg cum vine si chestia asta... daca ai inselat o data sa zicem, o greseala (nu vorbesc acum de inselatul pe banda) parca nu ai putea sa vii acasa sa ii spui "iubito stii te-am inselat" de multe ori o asemenea marturisire duce la despartire. si nu asta cred ca isi doreste respectivul.

pentru o greseala multi nu vor sa isi sacrifice relatiile, chiar daca au calcat stramb nu inseamna ca nu sunt fericiti in acea relatie, ca nu o iubesc pe cea de langa sau ca nu vor sa ramana cu ea in continuare, de aceea, pentru a evita despartirea, reprosurile, plansetele, prefera sa taca din gura.

pe de-o parte mi se pare corect, daca ar veni la mine sa imi marturiseasca intr-o zi ca s-a dus la alta nu ar trece minut in care sa nu mi-l inchipui alaturi de aia, mangaind-o, alintand-o, facand sex cu ea. m-as gandi oare ce are aia in plus fata de mine, de ce nu ma mai iubeste, nu as putea in acel moment sa rationez mai mult de atat

daca a facut-o, daca m-a inselat, prefer sa nu stiu. pentru ca stiu clar ca nu as putea sa ma despart usor de el, pentru ca stiu cat as suferi din cauza asta.

mai bine imi da 2 palme si ma injura, decat sa aflu ca mi-a facut ceva atat de miselesc

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1040 2011-02-01 21:14:15

albinuta_vesela
Insomniac member

nimeni, fara sa fi experimentat asta, as zice ca NU l-as ierta. in principiu nu l-as ierta. as vrea sa am taria sa nu o fac.
dar ma gandesc ca as afla peste nu stiu cate luni sau ani, si as realiza ca am trait o minciuna atata vreme. mi-e greu sa cred ca nu as afla pana la urma, la cat il cunosc pe el...

#1041 2011-02-01 21:36:12

nimenialtu
Full member

Nu vroiam decat sa arat ca faptul ca inseala nu inseamna ca nu va respecta sau mai stiu eu ce.

Sigur... exista si cei care inseala pe banda pt varii motive. Dar dupa parerea mea aceia nu au relatii la care sa tina cu adevarat... sau chiar daca tin sunt prea cretini sa isi dea seama inainte de a o da in bara. Pana la urma fiecare isi alege partenerul. Intrebarea este daca iubesti persoana de alaturi de tine sau imaginea pe care ti-ai facut-o tu despre acea persoana?

Ten minutes of silence.

#1042 2011-02-01 21:39:51

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Odata faptul consumat cine imi garanteaza mie ca m-a inselat dintr-o grseala, dintr-o slabiciune pe moment sau mai stiu eu ce si ca nu se va mai repeta. Cel care m-a inselat? Oare mai pot avea incredere in vorbele sale? Cred ca aici este problema.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#1043 2011-02-01 21:45:39

nimenialtu
Full member

Nu stiu. Aici trebuie sa cantaresti tu cat de mult tii la el. Cat de mult tine el la tine. Si cat de mult te afecteaza fapta sau faptele lui.

Eu de exemplu nu as avea nici un fel de problema daca prietena ar veni si mi-ar spune ca a facut-o cu altul. As cere toate detaliile care ma intereseaza, probabil as fii gelos o vreme dar faptul ca mi-a spus e destul ca sa nu vreu sa rup relatia. Atata vreme cat am onestitate totala (poate chiar buratala) nu i-as reprosa nimic.

Ten minutes of silence.

#1044 2011-02-01 21:48:47

coraline
Addicted member

de multe ori nu cunosti persaoana de langa tine nici dupa 20 de ani, asa ca as tinde sa spun ca iubesti imaginea creata smile de aceea de multe ori cand afli ca te-a inselat ti se zguduie lumea, pentru ca nu il credeai in stare de asa ceva. motivele...astea doar el le poate stii. ca a facut-o pe banda sau izolat.. nici asta nu ai cum sa stii

nimeni nu iti garanteaza nimic, viata intreaga nu are nici o garantie. asa si daca consideri ca ai relatia perfecta, nimeni nu iti garanteaza ca asa este smile nu poti decat sa il crezi pe cuvant, daca poti. daca nu, atunci pur si simplu te desparti si cauti in alta parte.

#1045 2011-02-01 21:52:58

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Vorba aia "nu cunosti o persoana nici peste 20 de ani de dormit in acelasi pat" te face sa cantaresti mai greu si cauti din rasputeri sa vezi in ce parte inclina balanta, daca merita sa ierti sau nu, de ce merita sa ierti si de asemenea sa nu ierti.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.