|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-55#1027 2011-02-01 13:10:01
Re: de ce ne inseala barbatii
La voi tot asa e? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1028 2011-02-01 13:24:24
Re: de ce ne inseala barbatiida, fix la fel problemele mele medicale si faptul ca trebuie sa fac multe analize au stat in cale, dar am asa o vaga impresie ca nu l-a deranjat foarte mult a scapat de o cicaleala in plus Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1029 2011-02-01 16:25:36
Re: de ce ne inseala barbatiiAi dreptate Caroline. Si femeile inseala cu motive sau fara, numai ca, topicul referindu-se la barbati.... Offline #1030 2011-02-01 18:48:17
Re: de ce ne inseala barbatiiAtunci ar trebui sa mai deschidem unul numit "de ce inseala femeile", unde sa ne povesteasca experientele lor femeile care au inselat sau care au fost tentate. (Prin tentate ma refer la ceva concret, o posibila aventura cu un coleg de serviciu, amic etc, nu la "vai ce mi-as trage-o cu Johnny Depp cu peticul pe ochi"). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1031 2011-02-01 18:56:04
Most common reason in cazul celor ce au "totul". Niciodata nu o sa fie partenera/ul stabil acel "nou" reprezentat de whatever comes in our path. Oricate ar face si in pat si in casa si oriunde vrei tu. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline Publicitateloading...
#1032 2011-02-01 19:26:04
Re: de ce ne inseala barbatiikathrynn, mi se pare ca exista un astfel de topic: "ati inselat sau ati fost inselate ? " cred ca asa se numea. si povesteau acolo fetele care inselasera... la fel de controversat ca si asta.. Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-02-01 19:28:37) Offline #1033 2011-02-01 19:37:49
Re: de ce ne inseala barbatiiDa chiar asa, eu nu pot simti dorinta de nou? Daca el dupa 10 ani de casnicie s-a saturat de mutra mea zi de zi, eu n-am dreptul sa ma satur de a lui si sa caut ceva prospatura?? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1034 2011-02-01 19:46:26
Re: de ce ne inseala barbatiiBa da... that's why people adopted swinging. Pentru unii e deajuns sa primeasca portia aia de nou si sa isi traiasca viata in continuare fereiciti si (deplin?) satisfacuti. Oricum nu se insala ca isi spun totul eventual inainte sa se consume faptul si in general toate persoanele implicate stiu ce si cum. Ideea e ca oricand se poate intampla chiar si cand iti respecti partenera/ul dar circumstantele sa iti inabuse ratiunea, nu inseamna ca ai gresit, sau cel putin nu grav dupa parerea mea. Ceea ce ar fii grav este sa ascunzi si sa nu spui, dar daca individul/a stie (sau are impresia) ca relatia s-ar termina sau ar fii iremediabil afectata nu vad de ce ar spune, exista o sansa sa nu afle nimeni si sa isi traiasca viata in continuare ca si cum nu s-ar fii intamplat. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1035 2011-02-01 20:13:47
asta mi se pare mizerabil. nu o lua personal. e mod de gandire general. Offline #1036 2011-02-01 20:24:17
Re: de ce ne inseala barbatiiSwinging-ul, sexul in 3 sau alte variatiuni pe aceeasi tema nu se cheama "inselat". Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1037 2011-02-01 20:28:04
Re: de ce ne inseala barbatiiSi daca vine si iti spune? Il ierti? Sau creeaza o dezamagire care nu se va vindeca usor. O frustrare care o sa se reverse in fel de fel de atitudini si cuvinte pe care nici tu nu le crezi ca fiind adevarate dar care sunt menite sa il faca sa vada cat de mult te-a durut ce a facut. Insa cel mai probabil el nu o sa vada durerea ta ci reprosurile care vin si care nu au solutie, dat fiind ca faptul este consumat. Daca nu stii si nu banuiesti (si daca el e cu constiinta impacata) are o sansa sa fie totul ca si pana acum. Nu zic ca eu as face asta, defapt eu imi anunt intentiile din timp ca sa evit minciuni sau explicatii inutile. Dar totusi altii nu ar alege sa piarda totul pe o greseala. El stie ca o buna parte din fericirea sa TI se datoareaza si tocmai pentru ca doreste sa aibe parte in continuare de aceasta bucurie alege sa nu spuna. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1038 2011-02-01 20:48:20
Re: de ce ne inseala barbatiiTeoretic, nu cred ca l-as ierta. Vezi ca am scris intr-un post anterior ceva pe tema asta. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1039 2011-02-01 21:14:00
Re: de ce ne inseala barbatiicred ca inteleg cum vine si chestia asta... daca ai inselat o data sa zicem, o greseala (nu vorbesc acum de inselatul pe banda) parca nu ai putea sa vii acasa sa ii spui "iubito stii te-am inselat" de multe ori o asemenea marturisire duce la despartire. si nu asta cred ca isi doreste respectivul. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1040 2011-02-01 21:14:15
Re: de ce ne inseala barbatiinimeni, fara sa fi experimentat asta, as zice ca NU l-as ierta. in principiu nu l-as ierta. as vrea sa am taria sa nu o fac. Offline #1041 2011-02-01 21:36:12
Re: de ce ne inseala barbatiiNu vroiam decat sa arat ca faptul ca inseala nu inseamna ca nu va respecta sau mai stiu eu ce. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1042 2011-02-01 21:39:51
Re: de ce ne inseala barbatiiOdata faptul consumat cine imi garanteaza mie ca m-a inselat dintr-o grseala, dintr-o slabiciune pe moment sau mai stiu eu ce si ca nu se va mai repeta. Cel care m-a inselat? Oare mai pot avea incredere in vorbele sale? Cred ca aici este problema. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #1043 2011-02-01 21:45:39
Re: de ce ne inseala barbatiiNu stiu. Aici trebuie sa cantaresti tu cat de mult tii la el. Cat de mult tine el la tine. Si cat de mult te afecteaza fapta sau faptele lui. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1044 2011-02-01 21:48:47
Re: de ce ne inseala barbatiide multe ori nu cunosti persaoana de langa tine nici dupa 20 de ani, asa ca as tinde sa spun ca iubesti imaginea creata de aceea de multe ori cand afli ca te-a inselat ti se zguduie lumea, pentru ca nu il credeai in stare de asa ceva. motivele...astea doar el le poate stii. ca a facut-o pe banda sau izolat.. nici asta nu ai cum sa stii Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1045 2011-02-01 21:52:58
Re: de ce ne inseala barbatiiVorba aia "nu cunosti o persoana nici peste 20 de ani de dormit in acelasi pat" te face sa cantaresti mai greu si cauti din rasputeri sa vezi in ce parte inclina balanta, daca merita sa ierti sau nu, de ce merita sa ierti si de asemenea sa nu ierti. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|