|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-56#1046 2011-02-01 21:55:23
Re: de ce ne inseala barbatiieu tind sa cred ca l-as ierta.. nu stiu de ce, asa as tinde sa spun acum. dar desi l-as ierta, nu as uita si am impresia ca as face viata un calvar si pentru el, si pentru mine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1047 2011-02-01 21:56:20
Re: de ce ne inseala barbatiiSi o sa cunosti o pers mai buna dupa? What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1048 2011-02-01 22:22:09
Re: de ce ne inseala barbatii
Daca mi-ar zice prietenul meu asa ceva si as avea ocazia sa o fac cu un tip care ma atrage, probabil ca as face-o. In schimb, stiind ca el nu e de acord cu asta si ca sansele de a ma ierta sunt infime spre zero, nu as risca sa-l pierd pt o curiozitate. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1049 2011-02-01 22:55:15
Re: de ce ne inseala barbatiiheh... reactia prietenei cand i-am spus a fost cu totul alta Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-02-01 23:05:38) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1050 2011-02-02 11:15:10
ba da. asta inseamna, in primul rand. daca m-ar respecta nu mi-ar face asta. eu nu as putea sa ii fac asta. pt ca ma gandesc cum m-as simti eu in locul lui. bine, alte motive ma fac sa nu imi doresc asta, sa nu vreau sa il insel. dar si respectul este o piedica. Offline Publicitateloading...
#1051 2011-02-02 11:19:58
Re: de ce ne inseala barbatiiNimeni, sunt curioasa cum a reactionat prietena ta. Apoi iti zic de ce as reactiona eu asa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1052 2011-02-02 12:56:58
Re: de ce ne inseala barbatiiI s-a parut ciudat ca i-as permite asa ceva si a fost de parere ca nu tin la ea defapt (short story) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1053 2011-02-02 14:35:09
Re: de ce ne inseala barbatiiHmm, ma asteptam la alta reactie, de genul "pai, daca esti de acord, atunci nu vreau".
Nu stiu daca a fost tentat la modul serios si nici nu cred ca vreau sa stiu. Nu stiu ce se asteapta de la mine in cazul in care s-ar culca cu alta si as afla, cand am discutat pe tema asta i-am zis ca daca ajunge vreodata in situatia respectiva si mai are un dram de minte in cap (adica nu i s-a scurs toata in pantaloni), sa se hotarasca daca merita sa dea cu piciorul relatiei noastre pt o partida oarecare de sex. Cred ca a inteles ideea, ca e baiat destept Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1054 2011-02-02 14:44:49
Re: de ce ne inseala barbatiieu ma gandesc la altceva daca are o partida de sex ocazionala si noi nu aflam niciodata, el se prinde ca ii merge treaba si mai face inca o data si inca o data.. cu aceeasi fata sau alta, asta conteaza mai putin Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1055 2011-02-02 14:57:34
Pai daca nu stii e ca si cum nu te-ar insela. Daca el se prinde ca ii merge si o face mai des si tu afli trebuie sa-l intrebi de ce a facut-o si eventual sa te decizi daca merita sa iti cauti un altul sau il iubesti asa cum e el (si nu cum il credeai) si eventual sa aveti noi reguli in ceea ce priveste acest aspect. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1056 2011-02-02 15:23:21
Re: de ce ne inseala barbatiiCora, stii tu vorba aia: "Hotul neprins, negustor cinstit" ? Daca o sa face si nu stii, asta e, nu poti reactiona nicicum la un lucru despre care nu stii ca exista. Daca afli apoi, ce sa zic .. fiecare reactioneaza in felul lui. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1057 2011-02-02 15:24:55
Re: de ce ne inseala barbatiinimenialtu, si eu sunt intru totul de acord cu tine, insa cei mai multi oameni prefera sa fie mintiti, deci vezi cum te adaptezi in functie de situatie Offline #1058 2011-02-02 15:35:11
Re: de ce ne inseala barbatiida kath cam asa si este e ca si cum nici nu ar exista, pentru cel inselat cel putin insa am impresia ca daca afli la un moment dat iti cam pica cerul in cap. acum eu nu vorbesc despre mine si nici situatia in sine nu mi-o asum, discut pur si simplu la general. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-02 15:38:59) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1059 2011-02-02 15:38:38
Re: de ce ne inseala barbatiipai daca tu nu stii ce face, comportamentul lui fata de tine e neschimbat si esti chiar fericita cu el eu cred ca nici nu ai vrea sa stii Offline #1060 2011-02-02 15:42:36
Re: de ce ne inseala barbatiivai deci nu am putut sa ma abtin sa nu scriu bancul asta cand am auzit de secretul unei casnici fericite Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1061 2011-02-02 15:46:44
Re: de ce ne inseala barbatiinu cred ca ai cum sa inchizi ochii la asa ceva..indiferent cat ai iubi...daca s-a intamplat odata sigur o sa o mai faca..eu am mers mereu pe principiul ca inselatul e o pristie..daca te plictisesti de o persoana spune-i in fata...asta e gandirea mea ... mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #1062 2011-02-02 15:51:49
Re: de ce ne inseala barbatiipucca tocmai asta vorbim noi, ca poti sa inseli pe cineva si daca nu te-ai plictisit de el. nu vin impreuna cele doua, plictisul si inselatul. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1063 2011-02-02 15:52:18
Re: de ce ne inseala barbatiiNimeni din ce ai zis tu mai sus mie mi se pare ca tu in relatia ta ai unda verde la ce-ti trece prin "cap" si iubita ta la fel. Sincer eu nu inteleg relatia voastra si nu inteleg ce va leaga atata timp cat o faceti atunci cand aveti chef, cu cine va pica. Din punctul meu de vedere intr-o relatie trebuie sa te simti fericit si implinit pe deplin alaturi de omul de langa tine, nu trebuie sa cauti asta altundeva. Dupa parerea mea in momentul in care se intampla asta aia nu mai e relatie, sunteti doar colegi de camera, de apartament sau uneori colegi de simtit bine in pat. Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-02-02 15:57:37) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #1064 2011-02-02 15:54:11
Re: de ce ne inseala barbatiieu nu cred ca asta a zis, sa o faca toata lumea cu toata lumea non-stop, ci in caz ca ti se pune pata pe cineva, cum crede-ma ca se mai intampla in relatiile lungi, sa rezolvi problema si sa treci mai departe, ca sa-ti salvezi relatia, fiindca vrei cu adevarat sa ramai cu persoana respectiva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|