|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-58#1084 2011-02-02 19:40:04
Re: de ce ne inseala barbatiinmeni, eu nu inteleg de ce vezi tu chestia asta cu escapada ca sigura. de ce esti tu sigur ca vrei si vei face asta ? de unde stii ca vei avea nevoie de asta ? deci momentan nu ai motive sa faci asta, precum plictiseala, monotonie, nemultumire pe vreun plan, etc... dar stii sigur ca vei face asta. de ce ? Offline #1085 2011-02-02 19:51:14
Re: de ce ne inseala barbatiiAm avut ups and downs ca orice relatie... pur si simplu nu am stat sa caut ceva in alte curti, dar nu inseamna ca relatia nu devine monotona. Si stiu ca daca o sa imi placa vreuna si pot sa o am atunci stiu ca nu voi spune nu doar pt ca am o prietena care tine la mine. Pur si simplu nu cred in monogamie si nu vad de ce ar trb sa ma limitez. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1086 2011-02-02 21:04:41
Re: de ce ne inseala barbatiipfff...si cum ziceam..nu o sa inteleg niciodata barbatii..nu am nimic cu ei dar nici nu le pot intelege gandirea mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #1087 2011-02-02 21:07:21
Re: de ce ne inseala barbatiiNimeni, tu aici vorbesti despre o relatie ideala, ideala pt tine. Iubita ta trebuie sa fie extrem de empatica incat sa nu sufere. Oricat de open minded ar fi relatia, la un moment dat tot te apuca si nu mai rezisti. Mai era un post pe forum, nu stiu daca ai citit, cu o fata care a vut in 3 (ea, iubitul ei si o prietena) si cu toate ca a fost initiativa ei pt o astfel de experienta, povestea ca a simtit gelozie cand tipa cealalta a foat penetrata de catre iubitul ei. Daca tot ai chef sa incerci si cu una si cu alta eu si esti o persoana care te lasi atrasa de tot felul de personalitati, te macina diversificarea atunci nu te mai implica intr-o relatie serioasa, doar de aia exista burlacie. Diversificare poate fi in orice relatie daca sti sa comunici si sti sa pui accent pe ce doresti, nu trebuie sa cauti in alta parte. Daca e relatie serioasa, nu se numeste serioasa degeaba! ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #1088 2011-02-02 21:24:19
Re: de ce ne inseala barbatiiDe ce sa nu ma implic intr-o relatie serioasa? La urma urmei toti incercam sa avem o relatie ideala. Eu imi expun termenii de la inceput, daca fata vrea sa fie intr-o relatie cu mine de ce sa ii zic nu? Nu e ca si cum as forta-o sa fie. Si am citit postarea ei. A zis ca a fost pt un moment geloasa dupa care s-a bucurat de experienta. Si prietena mea ar vrea sa experimentam in 3. Si nu stiu de ce voi vedeti gelozia ca pe o durere... pt mine nu e asa. Eu cand sunt gelos nu simt durere ci un fel de energie, nu ma demoralizeaza ci ma motiveaza sa dau mai mult din mine. Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-02-02 21:28:36) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline Publicitateloading...
#1089 2011-02-02 21:28:46
Re: de ce ne inseala barbatiipoate pt noi a ne vedea/sti iubitul in bratele alteia e mai degraba durere. pt voi e orgoliu RANIT. Ultima oara a fost editat de adina84 (2011-02-03 07:52:16) Offline #1090 2011-02-02 21:40:43
Re: de ce ne inseala barbatiinu inteleg.... noua ne creste orgoliul daca ne vedem prietena in bratele altuia? Si de ce nu ar fii o durere si pt altii? What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1091 2011-02-02 22:15:08
Re: de ce ne inseala barbatiieu cred ca asta este batalia intre sexe barbatii nu pot fi constanti, fideli, nu pot sa accepte sub nici o forma ca trebuie sa se dedice unei singure femei, pe cand femeile (ca mentalitate zic, nu ca fapte reale) sunt mult mai dedicate familiei si si-o doresc unita, nu imprastiata in 4 vanturi pe unde doreste sa se vanture barbatul. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1092 2011-02-02 22:46:59
Re: de ce ne inseala barbatiiSi eu vreau o familie unita. Dar asta nu inseamna ca nu pot sa ma duc pe la altele. Familia e familie si tine de cum imi educ copii si cat timp petrec cu ei. Nu inseamna ca daca am aventuri imi neglijez familia sau nevoile prietenei. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1093 2011-02-02 23:04:01
Re: de ce ne inseala barbatiiEu raman la ideea mea ca inselatul e cand se face pe ascuns, fara stirea si acordul prealabil al partenerului, de aia nu as baga swinging-ul, threesome-ul sau gang-bang-urile in aceeasi oala cu inselatul. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #1094 2011-02-02 23:24:26
Re: de ce ne inseala barbatiiok si daca fata/baiatul nu e de acord? daca ea/el efectiv isi vrea familia ei/lui, fara ca barbatul/femeia sa umble prin patul altora? pentru ca sunt destui care insala si totusi nu ar accepta ca partenerii/partenerele sa se duca la altii (cunosc personal cazuri). stiu o fata care isi insala prietenul in cel mai ordinar mod posibil, cu toti care ii pica, dar cand aude se inselat se face toata verde si incepe "cum, de neiertat!! cum sa te insele, da-i papucii nenorocitului!" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1095 2011-02-02 23:30:00
Re: de ce ne inseala barbatiiDaca nu e de acord se face pe ascuns evident => e inselat. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1096 2011-02-03 02:39:31
Re: de ce ne inseala barbatiiNimeni, deocamdata nu s-a intamplat nimic la tine, adica nu ai inselat si nu ai fost nevoit (dupa regulile tale de altfel) sa-i spui iubitei. Eu vreau sa mai postezi aici dupa ce se va intampla asta. Sti cum e cu teoria... , ca teoria dar practicaaaa... ne omoara ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #1097 2011-02-03 07:54:41
Re: de ce ne inseala barbatii
am rectificat si mai sus. pt voi e orgoliu RANIT. acum are logica. am gandit asta dar nu am scris-o. Offline #1098 2011-02-03 08:51:00
Re: de ce ne inseala barbatiieu nu inteleg o chestie....ok, ati discutat la inceput ca fiecare dintre voi poate sa se intalneasca/culce si cu alte persoane (cel putin asa am inteles eu, nu am avut rabdare sa citesc chiar tot)....intrebarea mea este, din moment ce fiecare stie de la inceput ca la un moment dat fiecare se va intalni/culca cu altcineva, de ce este nevoie ca tu sa te duci/ea sa vina la tine cu raportul? Ultima oara a fost editat de dea_di (2011-02-03 08:52:03) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1099 2011-02-03 09:18:25
Re: de ce ne inseala barbatiiNu stiu neaparat de ce vrea ea. Sigur nu ar incanta-o vestea. Eu insa vreau sa stiu. Nu m-ar deranja atat de tare si poate imi vin si mie idei and spice things again. In plus poate individul ar fii ok si am putea sa face um MMF 3some (adica 2 baieti si 1 fata). Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-02-03 09:19:28) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1100 2011-02-03 09:53:19
Re: de ce ne inseala barbatiicum ziceam...nu pot sa inteleg chestiile astea..eu tind sa cred asa : persoanele care inseala= nu tin deloc la persoana pe care o inseala...ori..au o fire care nu le permite sa se simta vinovati cu nimic dupa ce fac asa ceva mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #1101 2011-02-03 10:16:50
Re: de ce ne inseala barbatiipucca, nici eu nu inteleg si ma sperie faptul ca devin atat de comune lucrurile astea. unde vom ajunge ? ce fel de oameni vor fi copiii nostri... Offline #1102 2011-02-03 10:27:12
Re: de ce ne inseala barbatiiadina, am mai zis de 1000 de ori : lucrurile astea nu sunt o noutate si nu devin comune, sunt comune de mii de ani, noi am ajuns acum sa le dam o importanta exagerata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|