homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce ne inseala barbatii-53

#989 2011-01-31 13:24:20

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

Re: de ce ne inseala barbatii

De ce inseala barbatii... o intrebare complicata. Raspunsuri pot fi multe si destul de puerile. Probabil subiectul asta era de discutat cu ceva ani buni in urma. Acum.. totul este atat de "normal", atat din punct de vedere al barbatilor cat si al femeilor. Ne-am modernizat, "ne traim viata"... nu prea mai exista bun simt, nu mai exista respect pentru cel de langa tine. Ne comportam din ce in ce mai mult ca niste animale, ne-am "democratizat" in sensul rau al cuvantului.

In fine, de ce inseala barbatii, raspunsurile sunt multiple, in functie de caz/situatie:

- se simt neglijati de femeia de langa ei
- asa au fost obisnuiti, avand parinti ce au practicat sportul asta - au fost inevitabil influentati si cred ca ceea ce fac ei este normal
- neintelegerile din cuplu
- atractia fizica careia greu ii pot rezista unii
- asa se practica in anturajul lor, nu esti "cool" sau "trendy" daca nu inseli
- disponibilitatea unor persoane de sex feminin ( daca ele nu ar dori, noi cu cine am face-o? )

Toate astea sunt in stransa legatura si au ca unic deznodamant, inselatul, de cele mai multe ori doar fizic, se stie ca barbatii sunt mai tentati sa insele pur si simplu fizic.

Nu  spun ca-i inteleg, nu spun ca sunt de acord cu ei, chiar ii judec desi.. cine sunt eu sa-i judec? Fiecare isi traieste viata cum doreste. Eu sunt "invechit" cum imi spune prietena mea. Sunt invechit pentru ca nu sunt de acord cu tradarea, nu sunt de acord cu practicile astea desi, am avut parte de destule tentatii pana acum si am rezistat si pot sa spun ca ma bucur de asta si nu ma simt mai putin barbat decat tipul de barbati prezentati mai sus. Este ceva ce ma defineste si sunt sincer mandru de asta.

Anyway, traim vremurile in care, dupa parerea mea, toti inselam, indiferent ca suntem barbati sau femei. Sincer cred ca nu sunt unii care inseala mai mult si unii mai putin, pur si simplu suntem toti o apa si un pamant. Nu pot nega ca nu ma doare asta. Nu pot nega ca noi cei mai "invechiti" avem de suferit. In fond si la urma urmei, nu stii pe cine ai langa tine. Totul depinde de noroc, de tine si de ea si de principiile pe care le aveti si despre cum vedeti o relatie. Nu am fost inselat pana acum, sau cel putin nu stiu de asta. Stiu doar ca eu nu am inselat pana acum si.. sunt barbat.

Intr-o discutie cu prietena mea, am intrebat-o daca ea ar putea trece peste faptul ca eu am inselat-o (ipotetic vorbind) mi-a spus ceva de genul :" nu stiu, cred ca as trece peste, pentru ca te iubesc enorm si barbatii macar odata in viata inseala ". A ramas putin perplexa (sau cel putin asa am perceput-o eu) cand eu i-am spus ca din momentul in care m-ar insela, totul s-ar termina intre noi. Sunt obisnuit cu tradarea oamenilor din jurul meu, insa peste tradarea persoanei careia i-am oferit sufletul meu nu voi putea trece niciodata. Oricat de mult as iubi acea persoana.

Ultima oara a fost editat de JR (2011-01-31 13:28:00)

#990 2011-01-31 14:24:04

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

de ce inseala barbatii  nustiu pai normal ca inseala cand acasa nu li se ofera ceea ce vor si lucrurile alea le gasesc in alta parte fara sa munceasca prea mult pentru a le obtine  kapitulation parerea mea.

eu am o relatie de 6 ani si nu l-am inselat pe iubitul meu niciodata, cat despre el nu am auzit niciodata un zvon de genul asta si cel mai important lucru nu am simtit ca as fi inselata. Din partea mea nota 10 cu felicitari pentru barbatii care inseala si nu simt sotiile/iubitele este un lucru extrem de important, chiar daca faci asa ceva sa o faci cu cap goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#991 2011-01-31 14:31:22

JR
New member

Mai bine nu ai face-o, nu crezi? Sau de ce sa-ti bati joc de omul de langa tine? Ofera-i libertatea, lasa-l in pace, despartiti-va si apoi poti face ce vrei.

Cer prea mult, nu? .. "nota 10 cu felicitari pentru barbatii care inseala si nu simt sotiile/iubitele".. ma abtin sa comentez asta... ma abtin sa te judec si pe tine, desi, conform cu ceea ce gandesc eu si simt, esti de judecat. Daca nu tu, mentalitatea pe care o ai referitoare la subiectul asta.

#992 2011-01-31 14:53:32

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

It's not cheating if my husband/wife knows about it.

So intrebarea este de ce nu recunosc fapta? Sau de ce se culca cu altcineva (fie ca se confeseaza inainte sau dupa ce au facut-o)?

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#993 2011-01-31 14:54:26

fluturascrys
Hero member

JR a scris:

Mai bine nu ai face-o, nu crezi? Sau de ce sa-ti bati joc de omul de langa tine? Ofera-i libertatea, lasa-l in pace, despartiti-va si apoi poti face ce vrei.

Cer prea mult, nu? .. "nota 10 cu felicitari pentru barbatii care inseala si nu simt sotiile/iubitele".. ma abtin sa comentez asta... ma abtin sa te judec si pe tine, desi, conform cu ceea ce gandesc eu si simt, esti de judecat. Daca nu tu, mentalitatea pe care o ai referitoare la subiectul asta.

dupa parerea ta : de ce doar barbatii au dreptul sa insele? iti spun garantat ca, conteaza foarte mult daca barbatul face lucrurile astea cu cap si cu simtul raspunderii cool hai sa nu incepem sa etichetam persoanele fara sa le cunoastem ok JR?

Publicitate

loading...

#994 2011-01-31 15:16:24

fluturascrys
Hero member

JR a scris:

ce legatura are cu ce am zis eu?

#995 2011-01-31 15:51:13

JR
New member

Imi pare rau daca asta ai inteles tu din ce am avut de spus. In nici un caz nu iau apararea barbatilor care inseala, nimeni nu are dreptul sa insele.. in fine.. te rog reciteste ce am spus eu.

#996 2011-01-31 16:22:36

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

chiar aseara ma gandeam la asta... am vazut un film. cei doi erau despartiti pt o bucata de vreme, niste neintelegeri... iar el s-a culcat cu 2 tipe la o petrecere, fara nicio remuscare dupa.  ea nu a aflat niciodata. s-au impacat pt ca se iubeau. .. etc
ma intreb ce as face cu adevarat daca mi-as da seama ca a fost cu alta ? neutral primul lucru la care ma gandesc e ca nu ar avea motive. si totusi daca ar face-o ?

(JR, imi place cum gandesti. cu tine trebuia sa ma marit rotfl )

p.s. corect este "el/ea insala" . sper sa nu va suparati.

#997 2011-01-31 16:27:31

fluturascrys
Hero member

adina eu nu ma supar, toti suntem liberi sa gandim si sa ne spunem parerea kapitulation

#998 2011-01-31 16:32:58

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

off: adina, cum se numea filmul ? smile

If you take it personal, that's ok! wink

#999 2011-01-31 16:40:15

albinuta_vesela
Insomniac member

vanilleeis a scris:

Love and Other Drugs. e recent, cred....

#1000 2011-01-31 16:41:10

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

adina84 a scris:

vanilleeis a scris:

Love and Other Drugs. e recent, cred....

ms puss

If you take it personal, that's ok! wink

#1001 2011-01-31 17:42:41

laruk
New member
Inregistrat: 2010-08-06

nu stiu de ce insala un el sau o ea...poate ca nu iubeste suficient( pentru ca atunci cand inseli, cred eu ca nu esti implinit in relatia pe care o ai - poate nu iubesti suficient, sau poate nu te simti iubit(a) asa cum vrei), poate ca are un moment de slabiciune, poate ca nu primeste ceea ce vrea de la celalalt (dar asta inseamna ca cei 2 nu comunica, nu-i asa?) poate ca...nu conteaza. Doare atunci cand afli ca ai fost inselat, si nu mai vrei nimic ... dar daca iubesti cu adevarat poti ierta. cred eu. oricat de ranit esti, daca il iubesti pe cel/cea de langa tine, il/o ierti. Iar daca nu afli e si mai bine. smile

#1002 2011-01-31 19:52:51

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

JR a scris:

Sunt obisnuit cu tradarea oamenilor din jurul meu, insa peste tradarea persoanei careia i-am oferit sufletul meu nu voi putea trece niciodata. Oricat de mult as iubi acea persoana.

tummenupp

#1003 2011-01-31 20:53:47

albinuta_vesela
Insomniac member

laruk a scris:

Doare atunci cand afli ca ai fost inselat, si nu mai vrei nimic ... dar daca iubesti cu adevarat poti ierta. cred eu. oricat de ranit esti, daca il iubesti pe cel/cea de langa tine, il/o ierti. Iar daca nu afli e si mai bine. smile

daca iubesti cu adevarat, nu inseli

#1004 2011-01-31 21:02:28

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

fluturascrys a scris:

de ce inseala barbatii  nustiu pai normal ca inseala cand acasa nu li se ofera ceea ce vor si lucrurile alea le gasesc in alta parte fara sa munceasca prea mult pentru a le obtine kapitulation parerea mea.

eu am o relatie de 6 ani si nu l-am inselat pe iubitul meu niciodata, cat despre el nu am auzit niciodata un zvon de genul asta si cel mai important lucru nu am simtit ca as fi inselata. Din partea mea nota 10 cu felicitari pentru barbatii care inseala si nu simt sotiile/iubitele este un lucru extrem de important, chiar daca faci asa ceva sa o faci cu cap goodluck

nu sunt de acord. pot acasa sa primeasca toata intelegerea, iubirea etc etc din lume, daca s-au plictisit in relatie, daca nu mai simt ei la fel pentru partener sau daca pur si simplu sunt impinsi de curiozitate, vor insela.
unii soti, parteneri isi iubesc mult sotiile/partenerele si tot le insala impinsi fiind de circumstante, fiind caractere slabe care nu rezista tentatiei sau pur si simplu din cauza plafonarii.
nu consider ca daca eu ofer absolut tot ce pot oferi, partenerul nu ma va insela. pentru ca poate ce este suficient pentru mine, nu este pentru el si invers.

nu trebuie sa ai un motiv bine intemeiat pentru a insela, de multe ori cand cineva insala si este intrebat "de ce ai facut-o?" va raspunde " nu stiu, s-a intamplat".

totul tine de caracterul fiecaruia, nu de partener, cate ofera el acasa. daca eu ca om sunt slab, daca nu imi respect partenerul, cedez tentatiei.

daca se spuen ca "nu primeste suficient acasa" e ca si cum ar pasa mingea in curtea celuilalt pentru propria greseala.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-31 21:05:04)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#1005 2011-01-31 21:07:51

albinuta_vesela
Insomniac member

coraline a scris:

nu consider ca daca eu ofer absolut tot ce pot oferi, partenerul nu ma va insela. pentru ca poate ce este suficient pentru mine, nu este pentru el si invers.

nu trebuie sa ai un motiv bine intemeiat pentru a insela, de multe ori cand cineva insala si este intrebat "de ce ai facut-o?" va raspunde " nu stiu, s-a intamplat".
totul tine de caracterul fiecaruia, nu de partener, cate ofera el acasa. daca eu ca om sunt slab, daca nu imi respect partenerul, cedez tentatiei.
daca se spuen ca "nu primeste suficient acasa" e ca si cum ar pasa mingea in curtea celuilalt pentru propria greseala.

ai punctat foarte bine !  tummenupp

#1006 2011-01-31 21:11:32

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Exaaact. Mi se pare cea mai mare dovada de lasitate sa dai vina pe partener atunci cand inseli. Nu e corect sa spui "daca nu imi oferea aia si aia, normal ca l-am inselat". Consider ca daca nu esti multumit cu ce ai intr-o relatie, discuti, comunici, ceri, eventual iesi din ea. Daca ar veni iubitul si mi-ar spune "te-am inselat ca nu ai vrut sa facem x lucru", cred ca i-as da si 2 palme. Nu stai intr-o relatie din complezenta, cu gandul ca n-ai parte de nu stiu ce, dar lasa ca poate gasesti tu pe undeva.

#1007 2011-01-31 21:25:02

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nu stiu eu una asa gandesc.... daca el de exemplu vrea sex anal, na sa zicem. si eu acasa nu vreau sa ii ofer, ca nu vreau eu. ok stam frumos, descutam, analizam, ajungem la un consens, nu luam pe NU in brate si gata. vad eu daca ma convinge sa vreau sau el daca este convins sa ma lase in pace lol
dar daca el ma insala doar din aceste motive, cine este de vina, eu sau el? sa stau eu acasa sa ma sacrific ca sa ii fie lui bine si caldut? el nu sacrifica nimic? relatia = compromis in parte...
nimeni nu este obligat pe lumea asta sa se sacrifice, sa ofere totul numai din dorinta de a nu fi inselat. si este valabil atat pentru barbati, cat si pentru femei

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-31 21:52:56)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.