|
Nu esti logat.
De ce ne inseala barbatii-63#1179 2011-02-10 21:08:14
Re: de ce ne inseala barbatiiUltima oara a fost editat de coraline (2011-02-10 22:27:29) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1180 2011-02-10 21:13:36
Re: de ce ne inseala barbatiimda...serios acuma....si pe mine a vrut sa ma convinga unu cu faza asta.....ca trebuia sa zic mai devreme ca nu vreau, domle. nu cand ii e lui lumea mai draga.....culmea e ca eu vroiam, n-am mai vrut pt ca taranul nu stia ce-i ala prezervativ "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1181 2011-02-10 21:13:41
Re: de ce ne inseala barbatiifoarte bine dea daca el nu stie de chestii elementare, iti rezervi dreptul de a refuza, ce esti acum obligata sa te culci cu el dar el nu e obligat sa respecte niste reguli simple? doamne ajuta, bine ca a fost putin mai putin taran si nu a fortat ideea Ultima oara a fost editat de coraline (2011-02-10 21:17:18) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1182 2011-02-10 21:17:13
Re: de ce ne inseala barbatiiSi urmatoarea intrebare este de ce li se scoala si pentru altele inafara de noi? What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #1183 2011-02-10 21:18:18
Re: de ce ne inseala barbatiiaaa pentru ca pot? pentru ca nu exista buton de setare pe doar o persoana, ca la pistoalele alea haioase din desenele animate Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#1184 2011-02-10 21:25:37
Re: de ce ne inseala barbatiida, s-a ofticat, a facut ca toti dracii...nu stiu ce naiba o mai fi zis ca eu mi-am tras repede hainele pe mine si l-am salutat din mers....dar nu a incercat sa ma forteze, dumnezeule....nici macar nu m-am gandit in momentul ala ca ar fi putut sa o faca, de-abia apoi mi-am dat seama... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1185 2011-02-10 22:09:17
Re: de ce ne inseala barbatiidea_di.....nu a zis waaaait...ca aici? Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-10 22:12:11) Offline #1186 2011-02-10 22:14:09
Re: de ce ne inseala barbatiiuuu mai era o faza din 2 barbati si jumatate... in care o tipa super frumoasa, buna rau de tot, cand sa se culce cu tipul se intinde pe pat ca o scandura si spune "ok gata" la care asta " pai ok...preludiu ceva?" la care aia intinsa ca scandura cu capul intr-o parte ca si cum era moarta "nu mersi, poti tu sa incepi" la care asta... "aaa trebuie sa ma spal pe dinti si fuge pe usa" - "pai stai ca baia e in partea cealalata" ... "da dar periuta mea e acasa" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1187 2011-02-10 22:21:44
Re: de ce ne inseala barbatiinu, orangina....ca nu am avut rabdare sa-i tin o asemenea prelegere "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1188 2011-02-10 22:30:26
Re: de ce ne inseala barbatiiasta pe stilul "are prosopul ei si pare curata deci nu are nici o boala" ca dragutul nostru lauro_giotto ) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1189 2011-02-10 22:34:23
Re: de ce ne inseala barbatiida, iti dai seama ce ras m-a bufnit cand, dupa ce mi-a zis toate astea pe un ton super serios, m-a intrebat de ce nu am incredere in el! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1190 2011-02-10 23:12:45
Re: de ce ne inseala barbatiipai e si haios un barbat disperat dupa sex caruia probabil ii moare de la prez si vrea sa te convinga ca hei, el e bun la ceea ce face si e mai steril ca o farmacie Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #1191 2011-02-10 23:28:02
Re: de ce ne inseala barbatiisi eu batman, batman "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #1192 2011-06-17 10:26:12
Re: de ce ne inseala barbatiisimplu .dak partenera nu ii ofera ceva el cauta la alta , shi nu neaparat din cauze exagerate , poate fi din cauze simple k de exemplu :ea nu mai diversifik pozitiile ,sau nu mai e acea de la inceput adik dupa ce a pus mana pe el nu se mai aranjeaza k inainte , nu se mai imbraca provocator k ehh nu mai tre sa il atraga , Offline #1193 2011-06-17 10:34:16
Re: de ce ne inseala barbatiiSi barbatii fac exact acelasi lucru, doar ca ei se schimba mai mult la nivel comportamental, nu atat fizic, pt ca nu mai tre sa prosteasca femeia ca ei sunt intelegatori, fideli, sinceri etc. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-17 10:35:18) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #1194 2011-06-17 11:43:51
Re: de ce ne inseala barbatiiTocmai mi-am adus aminte de un film in care tipa a avut un accident si-a pierdut memoria, azi nu mai stia cea a facut ieri si asa in fiecare zi iar tipul o facea sa se indragosteasca in fiecare zi de ea. Ii facea o caseta in car eii prezenta in 5 minute momente din viata lor pe care ea o vedea in fiecare dimineata App yoyo, bine punctat ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #1195 2011-06-17 12:20:14
Re: de ce ne inseala barbatiidespre ce film este vorba ? Offline #1196 2011-06-17 13:29:14#1197 2011-06-17 14:30:16
Re: de ce ne inseala barbatiiDa, nu mai stiam cum se numeste si l-am vazut demult la tv ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|