De ce ne inseala barbatii-65
- Wolley
- Full member
- Inregistrat: 2010-11-15
Re: de ce ne inseala barbatii
Random a scris:nu. eu sunt mai smecher si scriu creem. asa vreau sa scriu. chit ca e corect chit ca e gresit.
no comment...
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
ingerul a scris:Tot_El 23 sunt cazuri si cazuri , nu trebuie sa generalizam , sunt femei ,,jos palaria" fidele sotilor lor , sunt si barbati care sunt loiali fatza de neveste ( cazurile fericite) /pozitive . EXISTA SI PARTI NEGATIVE ... iar aceste cazuri vor exista in continuare . Un barbat care isi inseala sotia , sau o sotie care isi inseala sotul din teribilism , din cauza relatiei defectuase de cuplu / din dorinta de a incerca ceva nou , o va comite si a-II-a oara si a ,,N"-a oara . ( dpct. meu de vedere) .
De cate ori imi cad ochii peste vreun mesaj de-al tau, nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca te chinui foarte tare sa bagi tot cate 2 spatii intre cuvinte (corect se scrie cu un singur spatiu, cu semnul de punctuatie lipit de cuvantul de dinaintea lui, spatiu dupa semnul de punctuatie, ca tot veni vorba etc) Poate tu crezi ca e mai usor de citit dar nu prea e...
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
Random a scris:creem un topic intr-un topic. de vite.
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
tot_el23 a scris:ar trebui si un topic "de ce ne inseala femeile"? ca nici ele nu-s usa de biserica, destule inseala
Pai, tot_el, cine te impiedica sa nu faci tu un asemenea topic?
On: Barbatii inseala pt. ca nu stiu sa aprecieze comorile de acasa Nu, glumeam, probabil unii inseala fiindca partenera nu le ofera anumite chestii pe care ei incep sa le caute in alta parte, altii pt. ca nu sunt obisnuiti cu monogamia, altii de curiozitate, altii doar ca sa vada cum e alta la pat, altii fiindca li se pare ca relatia a devenit "monotona"... ideea e ca sunt n motive pt care o fac, si noi nu o sa putem sa ii intelegem pe deplin..cum nici eu nu pot la randul lor sa ne inteleaga . Bineinteles, ca la orice regula, exista si exceptii
Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-07-11 20:42:44)
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
haideti mai, nici ei nu se inteleg la un moment dat daca intrebi pe unu de ce a facut-o, sigur va spune "nu stiu" sau "d-aia". de multe ori o fac pentru ca pot, pentru ca au ocazia, nu pentru ca premediteaza.
si nu cred ca daca se intorc la cea de acasa e respect pentru ea sau iubire, cred ca e doar obisnuinta, nu renunta la cea care il cunoaste, ii stie poftele si ifosele si stilul de viata pentru o distractie, pentru una care ii poate da papucii ulterior. vorba aia, nu amesteci afacerile cu placerea. ce e acasa e afacere, investitie pe termen lung, distractia este.... distractie
un barbat vrea relatie cu una serioasa, de casa, cuminte, nu cu o parasuta agatata prin vreun bar cu care a facut "una mica" sau o capra in baie. relatia serioasa e de tinut, de prezentat lui mama, ailalta.....de prezentat lui "gogu" cand are o jena.
citat din nasul la psihiatru: "cum sa fac sex cu nevasta mea? cu gura aia saruta copiii pentru d-zeu"
Ultima oara a fost editat de coraline (2011-07-11 20:52:56)
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
tare,cora! asa e,ai dreptate,de-aia insala...
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- QueenOfRoses
- Moderator
- De la: Where the wild roses grow.
- Inregistrat: 2009-08-21
Sunt de acord cu Cora. Intr-adevar sunt barbati care ies in club cu gandul "?zi f*t una" . Dar parerea mea e ca cei mai multi cand prind ocazia sa-si rezolve frustrarile [ sau sa se razbune pe prietena] apeleaza la sex. Si sunt convinsa ca sunt si femei care fac asta. La amandoua sexele e valabila chestia "sa-mi dovedesc ca inca mai pot agata, nu va fii nimic, doar sex".. E personal nu as apela la sex cu o alta persoana fiind deja intr-o relatie, fie ea stabila sau trecatoare. Prefer sa-mi rezolv in alte moduri frustrarile.
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
- ingerul
- Banat
- De la: mine pentru voi
- Inregistrat: 2011-04-18
kathrynn a scris:ingerul a scris:Tot_El 23 sunt cazuri si cazuri , nu trebuie sa generalizam , sunt femei ,,jos palaria" fidele sotilor lor , sunt si barbati care sunt loiali fatza de neveste ( cazurile fericite) /pozitive . EXISTA SI PARTI NEGATIVE ... iar aceste cazuri vor exista in continuare . Un barbat care isi inseala sotia , sau o sotie care isi inseala sotul din teribilism , din cauza relatiei defectuase de cuplu / din dorinta de a incerca ceva nou , o va comite si a-II-a oara si a ,,N"-a oara . ( dpct. meu de vedere) .
De cate ori imi cad ochii peste vreun mesaj de-al tau, nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca te chinui foarte tare sa bagi tot cate 2 spatii intre cuvinte (corect se scrie cu un singur spatiu, cu semnul de punctuatie lipit de cuvantul de dinaintea lui, spatiu dupa semnul de punctuatie, ca tot veni vorba etc) Poate tu crezi ca e mai usor de citit dar nu prea e...
Daca ai ceva de obiectat on topic intelegeam sa fi scris , dar asa ca sa te aflii doar in treaba , sa mai faci un comentariu in plus , aparte de atitudinea ta superioara ,,tonul" pe care ai spus !
- QueenOfRoses
- Moderator
- De la: Where the wild roses grow.
- Inregistrat: 2009-08-21
hai ca tu nu oi fii facut pana acum comentarii asa in plus . Si nu mi se pare ca Kath, ar fii avut un ton superior.
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
eu am ton superior muhahahah
Do the world a favor, stay like this forever.
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
WildChild11009 a scris:De fiecare data cand vad titlul topicului, imi vine in cap replica: de obicei.
subscriu raspunsul acestui topic este doar din 2 cuvinte.
Pe de alta parte corecturile voastre gramaticale sunt super amuzante... Adica ar trebui sa fie la "Sa radem putin 2"
Iar persoanele care nu se exprima corect romaneste pierd mult la capitolul atractie... nu credeti??
Ultima oara a fost editat de iris2 (2011-07-12 00:33:28)
- iris2
- Full member
Iasmina15 a scris:tot_el23 a scris:ar trebui si un topic "de ce ne inseala femeile"? ca nici ele nu-s usa de biserica, destule inseala
sau mai degraba unul "de ce ne insala femeile?", pentru ca forma "inseala" este incorecta gramatical
Iasmina15, putina ingaduinta...
a insela si a crea sunt verbe greu de conjugat, chiar pentru multe, multe persoane citite... la mine, astea intra la scuzabile
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Na, ca tot ati aruncat pe aici cu "si femeile fac asta"... ma dau exemplu personal Am inselat. Eram intr-o relatie, existau sentimente, dar existau si indoieli si frustrari. Indiferent cat tii la o persoana, cat o respecti... in momentul in care te indoiesti de anumite lucruri, in momentul in care apar niste lipsuri si in urma lipsurilor apar frustrari, se ajunge si la asa ceva. Eu una m-am dus la fostul, din care am facut un fel de fuck buddy. Pe iubit nu il puteam lasa, pentru ca aveam sentimente fata de el si l-as fi ranit mai mult lasandu-l. Asa oricum stia si se impacase cu ideea. Eu speram ca asta sa fie un semnal de alarma pentru el si o eliberare pentru mine... dar cauza frustrarilor nu s-a putut rezolva si despartirea a fost inevitabila. Ideea mea despre inselat este ca acesta se petrece numai cand exista lipsuri - asta la oamenii normali ; vorbesc de cei pentru care sexul nu e un sport ci o placere. Tocmai de asta este importanta comunicarea, ca sa nu se ajunga la lipsuri, la frustrari, la dorinta de altceva. Cat timp o persoana este inventiva si versatila, in pat nu i se va putea reprosa nimic.
- Wolley
- Full member
- Inregistrat: 2010-11-15
iris2 a scris:Iasmina15 a scris:tot_el23 a scris:ar trebui si un topic "de ce ne inseala femeile"? ca nici ele nu-s usa de biserica, destule inseala
sau mai degraba unul "de ce ne insala femeile?", pentru ca forma "inseala" este incorecta gramatical
Iasmina15, putina ingaduinta...
a insela si a crea sunt verbe greu de conjugat, chiar pentru multe, multe persoane citite... la mine, astea intra la scuzabile
Stiu ca nu este o greseala flagranta, dar asta nu inseamna ca trebuie trecuta cu vederea. Iar observatia mea fusese facuta fara rautate. Nu am blamat pe nimeni, ci doar am semnalat pe un ton cat se poate de neutru varianta corecta a cuvantului
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
ingerul a scris:kathrynn a scris:ingerul a scris:Tot_El 23 sunt cazuri si cazuri , nu trebuie sa generalizam , sunt femei ,,jos palaria" fidele sotilor lor , sunt si barbati care sunt loiali fatza de neveste ( cazurile fericite) /pozitive . EXISTA SI PARTI NEGATIVE ... iar aceste cazuri vor exista in continuare . Un barbat care isi inseala sotia , sau o sotie care isi inseala sotul din teribilism , din cauza relatiei defectuase de cuplu / din dorinta de a incerca ceva nou , o va comite si a-II-a oara si a ,,N"-a oara . ( dpct. meu de vedere) .
Daca ai ceva de obiectat on topic intelegeam sa fi scris , dar asa ca sa te aflii doar in treaba , sa mai faci un comentariu in plus , aparte de atitudinea ta superioara ,,tonul" pe care ai spus !
Pai de aia am pus semnul cu "offtopic", voiam de mult sa te intreb cum faci asta, dar la orice topic as fi intrebat, tot eram "off" si n-am vrut sa deschid topic special pt asta. Sunt unele moduri de scriere pe care nu pot intelege sub nicio forma, cum ar fi si cel in care persoana pune litera mare la absolut toate cuvintele. Daca vrei, putem continua dezbaterea la topicul cu limba romana
Iris2 a scris:Iar persoanele care nu se exprima corect romaneste pierd mult la capitolul atractie... nu credeti??
De acord cu tine 100%. Am refuzat o intalnire cu unul care intr-un sms sub 180 caractere a facut vreo 2 greseli nasoale.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- next_
- New member
- Inregistrat: 2011-06-23
de ce ? ...pentru ca exista tentatie iar cea de acasa nu ofera suficienta atentie !
e doar un posibil raspuns.
"Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia."
- iris2
- Full member
kathrynn,
Iasmina15, eu nu ti-am reprosat nimic, chiar ar trebui sa-ti multumesc, caci tachinarea voastra mi-a placut mult
Next_, si daca cea de acasa ofera suficienta atentie, tentatia tot exista, nu??
.
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
kathrynn a scris:ingerul a scris:kathrynn a scris: De cate ori imi cad ochii peste vreun mesaj de-al tau, nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca te chinui foarte tare sa bagi tot cate 2 spatii intre cuvinte (corect se scrie cu un singur spatiu, cu semnul de punctuatie lipit de cuvantul de dinaintea lui, spatiu dupa semnul de punctuatie, ca tot veni vorba etc) Poate tu crezi ca e mai usor de citit dar nu prea e...
Pai de aia am pus semnul cu "offtopic", voiam de mult sa te intreb cum faci asta, dar la orice topic as fi intrebat, tot eram "off" si n-am vrut sa deschid topic special pt asta. Sunt unele moduri de scriere pe care nu pot intelege sub nicio forma, cum ar fi si cel in care persoana pune litera mare la absolut toate cuvintele. Daca vrei, putem continua dezbaterea la topicul cu limba romana
:
si pe mine ma zgarie pe ochi stilul asta de a scrie, mai ales cand vad virgula aia pusa fix intre 2 spatii...arata ca nuca-n perete
- next_
- New member
- Inregistrat: 2011-06-23
iris2 a scris:Next_, si daca cea de acasa ofera suficienta atentie, tentatia tot exista, nu??
.
da, exista.....dar o privesti altfel...cel mult ca o oportunitate, nu ca o solutie.
Ultima oara a fost editat de next_ (2011-07-13 19:15:55)
"Oamenii cunosc preţul fiecărui lucru, dar valoarea nici unuia."
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|