homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubire pe WC-2

#20 2008-10-28 12:14:53

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: iubire pe WC

pai aici nu e chestie de a-ti place sau nu, e vorba despre jocul de cuvinte, de un stil. Tare mult m-ar interesa comentariul unui critic literar la adresa celor scrise de free. Eu zic ca exista acel ceva daca e sa citim printre randuri.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-28 12:15:25)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#21 2008-10-28 16:59:32

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

capcaun a scris:

mie nu'mi place... dc vreau sa tin dieta citesc un astfel de text k nici k'mi mai vine sa mananc neutral

subscriu...asta era si ideea mea numai k nu in cuvinte asa "dure"  retas

#22 2008-10-28 19:58:41

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

free,cre ca am mai intrebat...
ce urmaresti tu prin acest post?
doar un sfat,o idee sau pur si simplu trafic pe blogu tau ? big_smile
ca mereu inchei mesajele spunand si despre blog yikes

Sim y 

#23 2008-10-28 20:45:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

am vrut si eu sa intreb asta de n ori pana acum...chiar sunt curioasa de raspuns...pt ca alte postari nu prea ai pe forum...

mami de minuni hjarta

#24 2008-10-28 21:23:44

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

"opere" pffffffff.ma abtin sa-mi zic parerea,nu merita sa=mi bat capul.

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#25 2008-10-28 21:40:42

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

un nou Bacovia... rock

#26 2008-10-28 23:19:43

baciu
Insomniac member

anda23 a scris:

un nou Bacovia... rock

asta spuneam si eu mai sus, mai pe fata, mai pe ascunse........., mai in gluma, mai in serios.

#27 2008-10-29 00:37:21

baciu
Insomniac member

nu te supara free. Eu zic sa continui sa scri iar cui nu-i place sa nu citeasca, foarte simplu. De ce sa-ti stergi semnatura? Fiecare are dreptul la semnatura lui si la fel cum sunt respectati ceilalti de pe forum trebuie sa fi respectat si tu. Iti doresc succes si sa nu te lasi influentat de nimic. Urmeaza-ti drumul daca simti ca ai ales bine, scrie-ti operele. Pana la urma urmei cand e vorba de gustul omului ..........greu faci pe palc cuiva, iar tuturora........hmmmmmmm, nici o sansa. Bafta.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-10-29 00:42:06)

#28 2008-10-29 01:59:02

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

"@muty: nu era mai uşor să scrii ?n cuvinte dure că nu-ţi place? Era mai interesant cuv?ntu emo? Răm?n la aceeaşi ideea: dacă consideri emo, emo să fie"

Din pacate nu am voie sa scriu in cuvinte "dure"..Nu iau ban pt tine.. Nu suport "opera " asta  si atat.  Nu poti sa numesti "opera" cum vrei tu un text plin de cuvinte gen "pute" si nu mai continui...si consider ca e reclama...(si nu numai eu) pt k nu dai niciun contraargument... Nu era ideea k te consider emo am folosti cuvantul asta pt k e oarecum "la moda" ... nici nu pot sa definesc "stilul" ta sincer. doar k nu cred k o sa ai succes...sper sa ma insel.  hmm  no offence dar nu e nici arghezi nici bacovia...si dai raspunsuri prea fade nu stiu...nu vrei sa arati k t ataci...exemplu "@eu_ana: nu am multe postări. Dacă pot să ajut cu ceva, ajut. Dacă nu, nu." e moderatoare... totusi...si treb sa ne respectam aici.. :f?rbryllad:

Ultima oara a fost editat de muty (2008-10-29 02:57:08)

#29 2008-10-29 07:00:30

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

muty, mie mi se pare ca raspunsul pe care i l-a dat anei, e unul civilizat. omul i-a raspuns si atata tot. nu cred ca se atataca, mai degraba mi s-a parut ca alte fete s-au atacat
nici eu nu sunt mare amatoare de genul asta de operi, dar or fii si oameni carora sa le placa. fiecare are dreptul sa scrie ce vrea

#30 2008-10-29 08:14:51

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

ce comnetariu putem noi sa adagam la topicul asta?  roll

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#31 2008-10-29 08:43:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

free nu am nimic impotriva sa iti postezi creatiile pe forum...toata lumea care scrie, margeleste sau mai stiu eu ce face isi posteaza creatiile aici...insa te-am rugat sa ti le postezi intr-un singur topic...ceea ce ai acceptat...cu subscrierea la intrebarea lui simy m-ai lamurit. sper doar sa intelegi ca bate la ochi...intri rar, si atunci cand o faci ne mai arati din ceea ce ai scris...suna a lauda mai mult...nu stiu...asa o vad eu. sorry daca nu e asa.

mami de minuni hjarta

#32 2008-10-29 12:25:59

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

Mi se pare foarte original şi se vede că e un talent pe undeva prin tine.

off: la semnătură nu văd niciun link spre blogul tău...dacă se poate să ?l văd şi eu, aş fi recunoscătoare.

#33 2008-10-29 16:24:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

comentariu asupra continutului si nu a formei (ca nu am pretentii de critic literar): daca asa sumbru vezi/traiesti viata si nu-i doar o chestiune de... stil... atunci s-ar putea sa fie GREU... si nush daca merita

adica stii la ce cred ca s-a gandit muty cand zicea de "emo"? nu la faptul ca ai fi un sinucigas neinteles de mamica si taticu... ci la faptul ca prea insisti (ti-am citit si restul textelor si e nota dominanta peste tot) sa scoti in evidenta uratul si raul lumii... zicea bine cineva mai sus, nu tre sa fie toate roz si cu floricele... dar stii ce am invatat de la un prieten bun, om batran si trecut prin multe... si care CLAR nu si-a gasit locul in lumea asta? ca degeaba lupti impotriva curentului si negi "pamantul" si toate sunt negre... nu te ridici decat ASUMANDU-TI lumea si cu ale sale, folosindu-te de ele fara sa le urasti si sa le negi... dar trecand mai departe (mai sus), fara sa te atasezi de ele. privind de deasupra. ca pe niste trepte inferioare DE CARE TE-AI AJUTAT si, in consecinta, carora le esti recunoscator pt asta SI ATAT. cand totul "pute"... viata este mai urata. si tu nu esti cu nimic mai sus... ba, uneori, din contra.

cand urasti ceva... te RAPORTEZI la acel ceva wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#34 2008-10-31 12:16:11

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

oameni buni..am zis ca nu scriu la topicul asta, dar totusi..
da, eu am citit si chestii mult mai ciudate..
nu, nu-mi place ce scrie free, nici macar nu sunt in stare sa citesc pana la sfarsit, ma zgarie pe creier limbajul si nu ma pot concentra..
dar asta sunt eu..
am citit, nu am priceput, nu am avut ce parere sa spun, am tacut, am trecut mai departe..
de ce trebe acuzat? de ce trebe judecat...? e o scriere de-a lui si atat.. care poate sa ne placa sau nu. care poate fi genul nostru sau nu.
si ce daca face reclama? nu cred ca vinde nimic...sau noah.. (nush, nu am intrat pe site)
si eu daca as scrie, sa zic, 10 poezii si le-as pune pe un site, v-as da site-ul, nu? as fi mandra, as fi..nush..bucuroasa?..
singura diferenta e ca probabil eu as scrie despre flori roz si inimioare si norisori lol si probabil v-ar placea.. alta diferenta nu e.. e tot o creatie proprie..

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-10-31 12:18:51)

hjarta

#35 2008-10-31 12:27:47

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

free a scris:

De ce atunci c?nd se scrie ceva nu se comentează conţinutul ci "viaţa" autorului?

Exista o parere universal valabila care spune ca o opera buna se scrie din propria experienta a scriitorului...ca trebuie sa scrii despre ce cunosti... probabil de aici vine necesitatea de a comenta...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#36 2008-10-31 12:40:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

free, ori iti doresti o parere avizata, cu toate riscurile pe care le presupune, si atunci nu postezi pe un forum; ori nu, si atunci nu poti avea pretentii de critica literara
viata autorului nu mai e interesanta pentru critica de vreun secol, cam asa smile

#37 2008-10-31 13:30:21

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

free..nu te judec pt ceea ce scrii..ai un talent si il folosesti..DAR..de ce nu incerci sa ti indrepti viziunea spre niste opere care sa starneasca emotii,trairi,sa fie ceva profund si placut?ceea ce scrii tu mi se pare ca e un strigat de al tau de a iesi in evidenta cu ceva..ai nevoie sa stii de ceva al tau,facut cu mana ta..ai nevoie sa ti gasesti un rost...foarte bine ca scrii,dar incearca din ceea ce cand negativ sa l indrepti spre pozitiv...si mie imi place sa scriu,ador poeziile,si mai ales baladele..fac balade minunate,dar acele balade sunt o forma de a ma cunoaste mai bine pe mine..
fiecare are stilul sau individual,iar daca tie iti place poezia neagra,asa sa fie...
pana si bacovia a folosit in operele lui,cuvinte precum a putrezi,descompunere,si cate chestii de ale mortii...dar aceste cuvinte ii reflecta starea...gaseste ti un rost in "operele" tale...

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#38 2008-10-31 13:36:38

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Din punct de vedere literar, textul poate fi incadrat in estetica uratului, ca la Arghezi cu  tente din pesimismul bacovian...Naratorul mi se pare ca face o descriere a unui personaj cu care se poate identifica sau nu.. Imi sugereaza ca este un fel de radiografie a unei stari sufletesti a personajului intr-un anumit moment al existentei sale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.