homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubire pe WC-3

#39 2008-10-31 13:48:40

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: iubire pe WC

nice, un pic umblat la limbaj

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#40 2008-10-31 15:59:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

free a scris:

@katami: ai citit vreodată o scriitură fantastică? Eu ştiu la ce s-a referit muty. Doar că muty nu prea face diferenţa ?ntre real şi fantastic, ?ntre a cădea ?n plasă şi a fi departe de a cădea ?n plasă. Treaba ei, mie nu-mi pasă. De ce atunci c?nd se scrie ceva nu se comentează conţinutul ci "viaţa" autorului?

de acord cu tine... de altfel, daca observi, primul cuvant din postul meu de mai sus era un "DACA". plus ce a zis si nicolle... dar sub incidenta aceluiasi "daca"

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#41 2008-10-31 16:36:08

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

La mine e poate un mic defect profesional (cativa ani de filologie), sau o pasiune (si eu mai scriu) dar imi place sa observ ce imi transmite mie un text.. fara sa il ctitic neaparat dpdv literar. e pur si simplu ce emotii sau ce ganduri imi apar in minte dupa ce il citesc.. ori in ceea ce il priveste pe al tau free, am avut senzatia ca intru pt putin timp in lumea unui personaj care incearca sa isi zugraveasca trairile cat mai aproape de ceea ce simte, iar limbajul pe care il foloseste este calea care poarta gandurile pe hartie.

#42 2008-10-31 18:34:28

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

"At?t timp c?t mi s-a permis să fac reclamă şi nu am dat nimănui ?n cap pentru un link ce te roade at?t că fac reclamă?" vezi k nu eu am zis faza cu reclama..si e probl ta unde vrei sa-ti faci reclama atata timp cat nu ma jignesti cu faze de genul ". Doar că muty nu prea face diferenţa ?ntre real şi fantastic, ?ntre a cădea ?n plasă şi a fi departe de a cădea ?n plasă. Treaba ei, mie nu-mi pasă.", te adresai lui katami in legatura cu mine. de ce nu mi te-ai adresat mie?  in fine nu o sa mai intru pe topicul asta daca nu stii sa dai altfel de raspunsuri in afara de "nu-mi pasa"... te-am intrebat cati ani ai si nu mi-ai raspuns...eu sunt p profil filologic, din liceu si in facultate acum, nu ca asta ar conta dar nu mai arunca cu "muty nu prea face diferenţa ?ntre real şi fantastic, ?ntre a cădea ?n plasă şi a fi departe de a cădea ?n plasă."... o sa urmaresc daca iti sunt publicate "operele" si cat succes au si atunci o sa-mi cer eu scuze k nu am stiut sa apreciez "adevarata arta"..si ciudat...am citit  e.a.poe si chiar mi-a placut daca vrei sa ne referim la literatura din asta mai "ciudata". nu ti-am cerut nici macar 1 min sa raspunzi..dar 5 min atat de pretioase din viata ta asa cum ai lasat sa se inteleaga. si u am zis k daca scrii asa maine t duci sa t impusti..ma bucur k ai descoperit cheia succesului...foloseste-o smile si repet fara afirmatii aiurea la adresa mea , sau daca le faci adreseaza-te mie nu altora smile. mult succes cu "ideile tale".

#43 2008-11-01 10:34:47

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

muty a scris:

...... in fine nu o sa mai intru pe topicul asta...............

propozitia asta imi aminteste de unele personaje de pe acest forum. Devin alergica cand citesc o asemenea propozitie.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-01 10:35:36)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

#44 2008-11-01 19:22:33

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

deja topic-ul a deviat de la subiect si a devenit o discutie intre free si muty...daca se continua pe tonul asta inchid topic-ul si va invit sa va conversati in continuare pe mess, mail, etc

mami de minuni hjarta

#45 2008-11-01 20:10:14

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

babylove ..acolo era vorba de Leo nu de free big_smile

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#46 2008-11-01 23:45:47

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Am sa ma abtin de la comentarii legate de anumite personaje de pe forum, din respect general..pentru opinia fiecaruia (fie ca e ea argumentata au ba) si am sa-mi scriu si eu parerea despre "opera" lui free.

Eu ti-am mai zis free, esti destul de greu de citit...adica eu nu as putea sa ma concentrez sa te citesc zilnic... tre sa am o anumita stare. Personal, intotdeauna mi-a placut proza lunga, plina de detalii, cu portretizari adanci... Nush, sa-ti zic gen Dostoievski... Niciodata nu m-am speriat de romanele kilometrice (decat de Fratii Kamarazov rotfl dar nu ma las....o sa-i vina si acestei carti timpul)

Eu te-as provoca la altceva, fara sa-ti indic subtil o schimbare... Ai scris vreodata ce am descris eu? (evident, la o alta scala) O proza mai detaliata, mai subtila, eventual. Mie mi se pare ca tu ai idei foarte bune, cu limbajul vulgar (mai mult sau mai putin, in cazul tau) nu am absolut nimic impotriva. Ca doar de la scoala am fost invatati ca arta se poate regasi si intr-o aparenta urata, hidoasa.

As fi curioasa sa te vad ambaland lipsa de sens, fara sensul, asa cum il numesti. Esti pasionat de limbajul acesta eliptic, din ce am observat eu... Sunt curioasa de ce? Repet, nu o lua ca pe o critica, eventual ca pe o incitare la o discutie, la un experiment, spune-i cum vrei.

Ah, si inca ceva... pentru ce ti-ai sters semnatura? Asta este singura chestie pe care am gasit-o dezamagitoare app de acest topic sad

Poor is the man whose pleasure depends on another

#47 2008-11-02 00:28:31

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

eu_ana a scris:

deja topic-ul a deviat de la subiect si a devenit o discutie intre free si muty...daca se continua pe tonul asta inchid topic-ul si va invit sa va conversati in continuare pe mess, mail, etc

eu am incetat orice comentariu ...  retas

Ultima oara a fost editat de muty (2008-11-02 00:31:12)

#48 2008-11-02 15:02:52

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

de acord cu ancutsa smile mie imi place ceea ce scrii (poate si pentru simplul fapt ca ascult rock?) nu oricine poate scrie ca tine, si, mai ales, nu oricine poate sa citeasca ceea ce scrii tu smile keep on rockin` big_smile

#49 2008-11-02 15:22:00

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

eu as zice ca are legatura ... ai ascultat albumele mai vechi COF? mi se pare un stil ciudat, exploatat la maxim smile se aseamana cu ceea ce faci tu ... parerea mea tongue

#50 2008-11-02 16:51:35

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

iti mai spun inca o data. Nu te lasa intimidat, urmeaza-ti drumul. Mai arata-ne si alte scrieri ale tale.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#51 2008-11-02 23:03:12

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

free a scris:

nu mă las intimidat. Am mare ?ncredere ?n forţele propii şi chiar ?n seara asta am să mai torn c?teva scrieri mai mult sau mai puţin interesante.

free pune linkul de pe blog sa mai trag si eu niste priviri pe acolo pls  tongue
poti sa l stergi dupa daca vrei...dupa cum vezi sunt niste persoane intersate de blogul tau..ofera ne aceasta placere  applause

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#52 2008-11-03 15:48:19

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu n-am reusit sa citesc pana la final... si zic hai sa vad ce zice lumea.. poate sunt eu defecta.... dar se pare ca nu big_smile
au zic ca free are talent, dar si l-ar putea pune in evident altfel... mai putin "scarbos"

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#53 2008-11-03 23:13:57

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

p mine ma sperie putin (nu neaparat din cauza a ceea ce ai scris,dar imi aminteste de o persoana kre mi-a facut mult rau,si kre avea scrieri in genul)...dar imi si place per ansamblu.
sa mai postezi ce mai scrii

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#54 2008-11-03 23:14:22

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

free, mie imi place smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#55 2008-11-04 01:51:29

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Mi-e nu-mi place de nici o culoare si esti departe de a te compare chiar si in viitor cu Bacovia sau Arghezi ..... stilul tau e unul de cartier murdar dupa parrea mea ("pute").
Eu nu am mai citit nicaieri o opera care sa contina cuvantul "pute"...hai sa fim seriosi cine citeste o altfel de carte..?
Imi place de tine k esti increzator inn fortele tale si sper  sa ai succes pe viitor. Sunt sigura k sunt si persoane carora le place ce scrii tu ..dar nu=mi imaginez o carte pe piata cu cuvinte din astea.
Asta e parerea mea,

Ce nu te doboara te face mai puternic

#56 2008-11-04 08:38:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

acum sa nu te superi pe mine dar esti un pic cam infumurat, nu increzator...ai impresia k esti buricul pamantului

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#57 2008-11-04 13:55:08

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

free a scris:

să ?nţeleg că te iei după gura lumii sau n-ai ?ncredere ?n tine?

data viitoare spune cu tărie că nu-ţi place scriitura.

am foarte mare incredere in mine... eram curioasa doar sa vad daca lume imi impartaseste opinia wink
si consider ca ti-am raspuns deja mai sus cat de mult imi "place"

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.