|
Nu esti logat.
Facultatea ta#1 2008-10-29 18:21:01
facultatea taanuntati'ma daca mai exista un astfel de topic.eu una nu l'am gasit Offline #2 2008-10-29 18:22:06
Re: facultatea tasiigur mai sunt cateva topicuri de genu' o sa caut Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-10-29 18:25:03
Re: facultatea taeu is anul 5 la medicina generala...pe care vreau doar sa o termin...nu mai vreau sa profesez...si anul 1 tehnica dentara cu care voi merge mai departe si ca profesie. cand am dat la medicina am ales asta dintr-un vis pe care l-am avut toata copilaria si adolescenta...acum visul s-a dus...mi-am dat seama ca de fapt nu sunt facuta pt asta si nu imi mai doresc asta sa fac o viata...asa ca m-am reprofilat la tehnica dentara si ieri am facut primul meu dinte! abia astept viitoarele cursuri si laboratoare pt ca in sfarsit imi place ceea ce fac mami de minuni Offline #4 2008-10-29 18:32:33
Re: facultatea taeu am ales`o din pasiune #5 2008-10-29 18:33:01
Re: facultatea taeu sunt la biochimie...am ajuns aici k mi-era lene sa inv pt admiterea la farmacie..dupa ce o termin,ma reprofilez...stomatologie depinde cat e taxa sau farmacie sau asistent de farmacie... Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-29 18:34:39
Re: facultatea ta
ce lucrezi mai exact? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2008-10-29 18:39:26
Re: facultatea tada cum lucri dak esti a 12a? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #9 2008-10-29 18:42:21
Re: facultatea tadin pasiune ... sunt la LLS eng-araba الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية ALHAMDULILLAH !!!! Offline #10 2008-10-29 19:02:50
Re: facultatea taeu acum is la biologie- ecologie...nu stiu ce am sa fac dupa ce o termin, daca o sa am vreo sansa sa imi gasesc ceva de lucru Offline #11 2008-10-29 19:06:33
Re: facultatea taeu-s la hidrotehnica.imi place ceea ce fac e mult de munca dar se castiga si bine dupa. si aci trebuie ceva ajutor, relatii am lucrat pe vara in domeniu acum lucrez la site-uri part-time pt ca vreau sa ma tin si de facult.sunt ultimul an am licenta, master dupa Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #12 2008-10-29 19:16:14
Re: facultatea taeu is la Mate-Info in tara. Am plecat anul 2 cu o bursa in Viena si am reusit sa fac aici o gramada de cursuri si astfel mi-am echivalat toate materiile de pe anul 2 si 3 din tara. Ca sa nu stau degeaba in anu 3, m-am hotarat sa raman aici si m-am bagat la Technische Universitaet Wien la informatica economica...m-a mancat undeva ca sa zic asha k e super greu (eu nu am invatat germana in scoala, acum abia am inceput sa vorbesc fluent si va dati seama ca imi vine rau cand vad toti termenii aia de economie in germana )...acum daca m-am bagat in hora, sunt hotarata sa o duc si pe-asta pana la capat...Doamne ajuta ! Ultima oara a fost editat de danny (2008-10-29 19:18:55) Offline #13 2008-10-29 19:36:18
Re: facultatea taeu nu am facut facultate,doar un postliceal de asistent de farmacie,si deja lucrez in domeniu de aproape 5 ani,imi place foarte mult.recunosc ca cateodata imi pare rau ca nu am urmat o facultate,dar cine stie.... "Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima" Offline #14 2008-10-29 19:38:07
Re: facultatea taeu am terminat geografia turismului numai cuvinte de lauda despre facultatea de geografie iasi, cei ami tari profi, cei mai tari colegi, cea mai tare liga, cele mai tari practici... si cele mai tari betii despre sectia de turism... nush... daca as lua-o de la capat cred ca as da la geogra pura. acum fac master la mine la fac, pe domeniul "riscuri naturale si amenajarea teritoriului".... si tot pe o tema de riscuri fac doctorat la fac de constructii (ocazie cu care am aflat ca e foarte "de viitor" aceasta problema) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2008-10-29 19:41:09
Re: facultatea taeu sunt la Facultatea de stiinta si ingineria alimentelor din galati, la specializarea Ecologia si protectia mediului..am ales facultatea asta pentru ca am picat bacu prima oara si nu mai erau locuri unde vroiam eu..si cica e si de viitor.. In America, in sfarsit! Offline #16 2008-10-29 19:41:46
Re: facultatea takatami...ai facut geografie cu minea? eu fac acum cu el si ma gandesc ca poate stii ceva de comportamentul lui la examene Offline #17 2008-10-29 19:44:00
nici acum nu-i tarziu "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #18 2008-10-29 19:52:15
n-am facut personal cu el, da-l stiu. la examene? pai el doar PAZESTE la examene, ca e asistent! (si pazeste dintre cei mai ai dracului taman cata reclama am facut mai sus, de asta te-ai gandit sa ma intrebi? ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #19 2008-10-29 19:59:12
Re: facultatea taeu sunt la comunicare si relatii publice..e ft dragut..nu pot spune ca am ales din pasiune dar nici obligata...mi ar fi placut sa dau la farmacie dar nu prea le am cu chimia si...na...deocamdata mi se potriveste aceasta facultate..in sfarsit am ce face cu melitza asta a mea care turuie intr-una În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|