|
Nu esti logat.
Salut#1 2008-10-30 11:56:59
salutTrec printr-o perioada foarte grea acum,m-am desparit de prietenul meu,dupa un an de relatie.. o relatie minunata unde am trait cele mai frumoase momente din viata mea. Sufar enorm de mult,nu pot sa imi revin ,nu pot sa dorm noaptea ,il vad peste tot numai pe el,nu pot sa mananc ,doar foarte putin,tot ce vad in fata imi vine sa vomit.stau in starea asta de 6 zile.am slabit 3 kg si ma sit foarte slabita.. deci nu stiu ce sa fac ca sa incep sa mananc. deci am incercat sa mananc dar am vomitat. off imi e foarte greu,poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi,ca ar conta foarte mult pt mine.nu vreau sa ma imbolnavesc din cauza unuia care nu ma merita. Back to Black Offline #2 2008-10-30 11:58:53
Re: salutin primul rand incearca sa te detasezi..ocupa-ti timpul/mintea/trupul cu altceva Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-10-30 12:00:38
Re: salutFa orice : iesi la shopping,film,teatru...citeste o carte-2,mergi prin parc... Sim y Offline #4 2008-10-30 12:01:23Re: salutnu te mai gandi...incearca sa iti gasesti o ocupatie ceva...iesi cu vreo prietena mai nebuna care sa te faca sa razi Ia-ti un serial de pe net la care sa te uiti...gaseste-ti o sala de fitness la care sa te duci...si mananca k iei Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2008-10-30 12:01:31
Re: salutlucrez 8 ore pe zi,stau cu colegele,cand vin acasa ma asteapta sora mea,pe net vorbesc cu proetenii ,la telefon la fel,ies in oras.. dar cand vine vorba de mancare ...:-&&& Back to Black Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-30 12:03:03
Re: salutnu merge asa..acuma e perioada de dupa..o sa te mai lalai un pic si ai sa mai palngi..e natural Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-10-30 12:34:39
Re: salutIncearca sa iei niste vitamine, la unele persoane astea cresc pofta de mancare dar ma gandesc ca poate nu ar strica sa iti faci si niste analize, nu e ok sa vomiti mereu si nu e ok sa vomiti doar pentru ca esti deprimata...adica inteleg dc se intampa o data dar mereu...nu stiu. Si cred ca ideea cu sala e foarte buna, eu asta as face in locul tau. Offline #8 2008-10-30 12:38:41
Re: salutelenas, si eu la fel sunt, toate sentimentele negative asa se manifesta la mine... nu pot sa mananc nimic si vomit tot timpul... deci e "normal", ca sa zic asa, fiecare are modul lui de manifestare... Offline #9 2008-10-30 12:42:06
Re: salut
de multe ori nu putem controla totul, ai putea sa mergi la un psihiatru (cab. particular), important este sa ceri ajutor cand ai nevoie si se pare ca tu o faci. Fa-o pana la capat, te poate ajuta mult, cateodata fiecare avem nevoie, important este sa stim sa recunoastem. Osa-ti dea niste pastilute care te ajuta sa treci peste moment. Offline #10 2008-10-30 12:46:07
Re: salutda cam asa e cand suferi nu poti manca , dar trebuie sa incerci asa putin cate putin ....un fruct ....si o sa se obisnuiasca si stomacul tau cu mancarica ...incearca sa te detasezi de toti si de toate ....sa te pui pe tn pe primul loc .....poooop ..be the best ...fuck the rest )) Offline #11 2008-10-30 13:26:39
Re: salutimi pare rau narcisa pt ce tzi s`a intamplat #12 2008-10-30 14:34:56
Re: salutNarcisa ... puterea sta numai in tine ! Gandeste-te asa: sunt atatea fete care trec acum, in momentele astea prin situatii asemanatoare - gandul ca cineva mai simte ca tine nu te face sa te gandesti ca asta face parte din viata ? E cumplit de greu dar totul merge pana la punctul in care vine vorba de sanatatea ta, pe care daca o periclitezi din cauza unui om, nu mai e OK. Tu ( trebuie sa ) traiesti prin tine si pentru tine nu pentru altcineva. Nu trebuie sa iti conditionezi existenta la un barbat ori sa iti raportezi existenta la o alta; tu si numai tu poti sa iesi din starea asta si gandeste-te la urmatorul lucru: daca e sa fie al tau, va fi, cu siguranta, eu cred in asta, pentru ca daca nu mai cred in puterea iubirii in lumea asta ce se paganizeaza tot mai mult, nu stiu ce imi mai ramane de facut ... Asa incat crede, roaga-te, si " vei cunoaste Omul " ! ( sa o citez pe katami, care m-a impresionat cu sintagma asta si mi-a fost alaturi ). Sanatate multa ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #13 2008-10-30 14:36:57Re: salut"daca e sa fie al tau, va fi, cu siguranta, eu cred in asta"..daca nu, imi permit sa adaug nu a fost sa fie ..cu siguranta vei gasi p cineva mai bun cu care sa traiesti momente la fel de frumoase. Ultima oara a fost editat de muty (2008-10-30 14:38:27) Offline #14 2008-10-30 14:43:39
Re: saluteu zik sa-ti acorzi acest timp sa te refaci...daca acum nu poti manca...incearca sa-ti gasesti ceva ce-ti place ...usor si mananka mai des si cate putin...si lasa lucrurile sa treaca...ai nevoie de perioada asta ...asa e normal sa se intample, fiecare se manifesta diferit...iar tu asa te manifesti...deci incearca sa te distrezi, sa-ti umplii timpul...sa plangi, sa te descarci...si va fi bine pana la urma baby Dragos Offline #15 2008-10-30 15:03:51
Re: salut
Intr-adevar Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2008-10-30 15:24:53
Re: salutwow, kdeea eu tocmai voiam sa-i zic fetei sa isi scoata amicii/amicele la o bere (doua-trei), dar m-ai facut sa-mi inghit sfatul daca e asa cum zici ma bucur Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #17 2008-10-30 15:29:01
Re: salutNarcisa, dragutza, din cauza unui putzalau bolesti u? cand u ar trebuie mai abitir sa te faci frumoasa,sa'ti acorzi mai multa atentie in sensul pozitiv, sa'ti cauti ocupatii constructive, sa socializezi ... nu impresionezi pe nimeni dc suferi in mod exagerat, ma refer la flacau, chiar dc ar fi de fatza si'ar vedea cat de mult te'a ranit ruptura relatiei mai mult i'ai inspira dispret, tb sa'i arati k ai tarie de caracter, k ce'a a fost, viitorul iti sta in fatza Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #18 2008-10-30 15:56:39Re: salutmare dreptate ai capcaun. exact asta fac eu acum...am si mom de melancolie...dar cand sunt eu cu mine. atat. in rest simt o mare durere in suflet dar ma feresc sa o arat. e cel mai bine.eu am fetele in camera care ma ajuta super mult sa depasesc situatia Offline #19 2008-10-30 15:58:48
Re: salutde acord cu capcaun Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|