homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Povestea mea

#1 2008-11-03 08:50:48

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

povestea mea

buna dimineatza fetelor. Simt nevoia sa vb...sa ma descarc. Prefer sa scriu aici decat sa vb cu cineva si sa se uite urat la mine si in loc de un sfat sa prm numa` critici.
Pana ieri...am avut o relatie de 5 ani...nu tocmai frumoasa, dar stiu ca ne-am iubit...mult. Eu am ales sa renunt la relatia asta si sa continui cu alcineva..un coleg de fac de care cred ca m-am indragostit. Stiu sigur ca amandoi tin la mine...cel cu care am fost pana ieri..m-a lasat sa fiu fericita...chiar si cu altcineva...iar cel cu care voi fi..de asemenea stiu ca tine la mine...
Pb este ca nu stiu ce simt. Aseara  am pus capat relatiei de 5 ani chiar de ziua noastra. M-a durut enorm sa il vad asa....plin de durere si suferinta...mi a ramas in gand si cap intiparita imaginea lui cum a plans atata timp ca un copil...in hohote si suspinand. Atata durere...si doar din vina mea. Lucrul asta ma termina psihic. Acum stau si ma gandesc daca am facut bine...o fii bine ca am plecat asa fara sa lupt...? nu e vba de a doua sansa pt ca am avut de a lungul anilor...atatea alte sanse. A fost o relatie nu tocmai perfecta...dar avem atatea amintiri impreuna...
Sunt fericita cand sunt cu cel cu care voi incepe o alta relatie in curand...dar cand ma gandesc la cat rau am facut unei pers nevinovate...
Mi e tare frica sa nu fi ales gresit!
ma simt mai bine acum ca mi am pus gandurile..sentimentele ..emotiile aici.
Va multumesc....
puss

and love saves the day...

#2 2008-11-03 09:05:20

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: povestea mea

pai nu trebuie sa iti fie mila de el...sau sa alegi sa stai cu el doar ca sa nu`l vezi suferind. trebuie sa te gandesti la tine in primul rand, la fericirea ta.
ai avut mare curaj sa renunti la 5 ani de relatie pt alta noua, sper doar sa merite noul tau prieten si sa nu te faca sa regreti ca ai dat cu piciorul la alta relatie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-11-03 09:08:02

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si eu sunt acum intr-o rel de exact 5 ani, si cred ca indiferent daca ne-am despa\rti sau nu inca un an eu tot as mai tine la el. nu cred ca poti iesi asa brsuc dintr-o astfel de relatie pt a intra in alta. in primul rand cred ca ai avea nevoie de o perioada de liniste ca sa iti pui ordine in ganduri. si tot eu cred ca ar mai fi trebuit sa lupti pt relatia aceea de 5 ani, pt ca probabil aveti ft multe in comun de ati rezistat atata timp si nu merita sa ii dai cu piciorul.oricum tu stii ce e acolo, asa ca nu pot decat sa iti urez multa bafta sa iei decizia cea buna!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#4 2008-11-03 09:52:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

geo tu pe cel cu care ai avut relatia de 5 ani il mai iubesti?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2008-11-03 09:59:29

geo.b
Full member

Acum nu pot sa raspund la asta....
ma gandesc ca nu l-am iubit destul ..atat cat merita...din moment ce am ales sa merg mai departe fara el. Acum ma gandesc la el ca la omu care sufera enorm....din cauza  mea! atatea amintiri impreuna...nu pot sa raman indiferenta la ele...
tot timpul mi a fost frica de decizii...pt ca mereu am ales ce era gresit. Dar de decizia pe care tocmai am luat-o...moor de frica.

Publicitate

loading...

#6 2008-11-03 10:01:14

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu propun sa pleci macar o zi undeva departe de tot si de toate, fara mobil fara net fara nimik si sa te gandesti ft bine la cei 2 feti frumosi. si o sa vezi sg la sf zilei de care iti va fi dor mai tare!!!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#7 2008-11-03 10:19:06

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

nici o despartire nu este usoara, sunt amintiri, ani petrecuti impreuna, clipe frumoase, mai putin frumoase...
totusi am niste nelamuriri: daca dupa 5 ani ai pus punct relatiei inseamna ca nu a fost tocmai buna si nu cred ca pur si simplu nu ai vrut/putut sa il iubesti atat cat sa ramai cu el, ci nici el nu a stiut/vrut sa te faca sa il iubesti...altfel nu imi explic cum de te-ai indragostit de altcineva. si nu inteleg ceva: iti asumi toata responsabilitatea pentru faptul ca relatia de 5 ani nu a fost tocmai buna? spui ca el e o persoana nevinovata...nu sunt doi intr-o relatie? sunt extrem de rare situatiile in care toata vina ii apartine unuia singur...
sper sa ai parte in noua relatie de tot ceea ce iti doresti si sa te aprecieze, altfel iti vei reprosa decizia luata....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#8 2008-11-03 10:34:00

geo.b
Full member

lucia 05...asta e adevaru...nu am avut o relatie perfecta ..am fost pe punctu de a ne desparti de multe ori in astia 5 ani. Dar ne am iubit f mult. Fooarte mult. Au fost momente cand eram superficiali...aveam alte prioritati....el era o persoana mai rece...si nu era destul de afectuasa...au fost atatea care m-au facut sa ma departez de el ..fara sa vreau. Am dat peste colegul asta...care ma face sa ma simt fericita...si imi ofera atat de multa afectiune..suntem bine impreuna...si el a renuntat la o relatie de 2 ani ...pt ca nu putem sa stam departe unu de altul. sincera sa fiu ..vad in el un om care imi aduce aminte de fostl prieten...numai ca e asa cum mi am dorit eu un barbatzel pt mine...
Stiu ca vina nu i doar a mea...nu doar a lui...suntem 4 implicati in asta...2 vor fi fericit (poate) dar mai sunt altii 2...care...cel putin o perioada nu vor mai putea zambi....si asta ma doare f tare!

#9 2008-11-03 10:39:46

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

poate o sa iti par egoista dar traieste pentru tine si gandeste-te la tine. daca tu ai fi facut parte din ceilalti 2 nu stiu daca s-ar fi gandit cineva la tine. pana la urma, nu avem decat o viata si conteaza cat de fericiti suntem in ea, ca este pentru cateva luni sau ani-adica din bucati- sau pentru toata viata, important este sa nu ne para rau si atunci cand ne uitam in urma sa fim multumiti de felul in care am trait si ne-am simtit....

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#10 2008-11-03 10:42:42

geo.b
Full member

nu esti egoista deloc...asa ar trebui sa gandim...dar cand stii pe cineva in suferintza..din cauza ta...e mai greu. timpu o sa isi spuna cuvantul
iti multumesc din suflet pt cuvintele tale! puss

#11 2008-11-03 11:28:51

skumpi
Vizitator

nu trebuie sa te simti vinovata deloc !
nu ati fost casatoriti...nu a fost un copil la mijloc...a fost pur si simplu o relatie de 5 ani care nu mai mergea...si daca nu a mers pana acum fii sigura ca nu mergea nici de acum inainte....iar decat sa stai intr`o asemenea relatie mai bine singur sau cu altcineva tongue
daca chiar va iubiati cu adevarat faceati tot posibilu sa mearga...asa... u ai ales sa pleci si el a ales sa planga ca un copil...f tare !
nu trb sa te simti vinovata ca ai plecat...vinovata trb sa te simti dak te complaceai intr`o situatie ca asta...
ar trb sa te vezi ca pe o luptatoare...o curajoasa...o femeie care stie ce vrea de la viata.,...crede`ma ca sunt putzine femei care indraznesc sa spuna STOP !
si nu cred ca a fost el un ingerash fara nici o vina...ia amintesteti de toate si probabil ai sa vezi ca vinovati sunteti amandoi 50-50
Bucura`te de noua relatie si lasa trecutu ca nici el nu sta sa se gandeasca vai saraca iubita mea...cate o fi indurat ea in 5 ani de a ajuns in stadiu in care sa spuna gata wink

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-11-03 11:29:29)

#12 2008-11-03 11:59:49

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

geo.b.... parca ma citesc pe mine, intr-un alt topic.
si eu am renuntat la o relatie de 5 ani pt altul... si cand i-am zis fostului ca vreau sa ne despartim a inceput sa planga ca un copil spunand ca el ma iubeste... lucru pe care eu nu-l mai simtisem din partea lui demult... a incercat sa ma convinga sa ne impacam, dar degeaba...

eu nu regret si nu am regretat nici o clipa alegerea facuta... sunt fericita si iubita asa cum am visat mereu.

#13 2008-11-03 12:05:30

geo.b
Full member

off cata putere imi da mesajul tau!

#14 2008-11-03 12:17:57

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu consider k ai avut mult curaj sa faci pasul asta ...curaj pe care multi dintre noi , chiar si eu ...nu-l avem....dc ce sa stai intr-o relatie doar de dragul de a fi , sau sa nu-ti faci partenerul sa sufere....nu nu e corect fata de tine , si dak tie ti-e bine altfel si cu altcineva nu e vina ta ...ce ei cand ne parasesc se gandesc la noi cat suferim si cat plangem ...asa k stai linistita

..be the best ...fuck the rest smile))

#15 2008-11-03 12:23:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nu stiu exact cum va intelegeati voi... dar eu cu fostul nu ne mai intelegeam bine demult. adica, dpdv al lui totul era ok...
dar pt mine nu mai era pt ca ne indepartasem mult. el credea ca eu nu voi pune niciodata capt relatiei, pt ca eu trageam mereu sa fie bine.. cand si-a dat seama ca nu e asa a inceput sa planga si sa-mi spuna ca ma iubeste f mult... dar pt mine era prea tarziu... mult prea tarziu.

iar omul pe care il am acum langa mine... nu l-as schimba pt nimic..

#16 2008-11-03 14:24:34

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu stiu daca as putea renunta asa usor cum ai facut-o tu la relaia pe care o am eu. si eu sunt cu iubi de aproape 5 ani, mai sunt momente cand simt ca nu mai e ca la inceput,dar tot mi-ar fi incredibil de greu. plus ca ar trebui sa o iau iar de la 0 cu altcineva, si mi-ar fi farte frica, mai ales ca nu ai nicio garantie ca urmatoarea relatie va tine sau nu... de asta mi-ar fi cel mai frica.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#17 2008-11-03 14:31:25

skumpi
Vizitator

daca o sa gandesti mereu asa...
niciodata nu ai garantie de absolut nik... risti si castigi sau ramai in situatie si te gandesti apoi " oare ce ar fi fosta daca... "
se stie ca cele mai multe femei raman in relatii care nu mai merg de frica singuratatii... pai asa nu o sa gasesti never un barbat atata tp cat esti legata de actualu...

#18 2008-11-03 14:34:11

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

geo.b parerea mea este ca nu trebuie sa privesti inapoi..chiar daca au trecut 5 ani, nu inseamna ca relatia voastra a meritat sa dureze atat. Daca era okay si iti oferea ceea ce aveai nevoie, probabil nu puteai sa dai atentie unei alte persoane cu care sa iti doresti o relatie.

#19 2008-11-03 14:35:52

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

skumpi a scris:

daca o sa gandesti mereu asa...
niciodata nu ai garantie de absolut nik... risti si castigi sau ramai in situatie si te gandesti apoi " oare ce ar fi fosta daca... "
se stie ca cele mai multe femei raman in relatii care nu mai merg de frica singuratatii... pai asa nu o sa gasesti never un barbat atata tp cat esti legata de actualu...

bine zici skumpi..as mai adauga la ce ai spus tu, ca daca va merge pe principiul de acum..never nu va fi fericita si se va complace intr-o relatie (care poate sa nu aduca fericire) doar de dragu de a o avea, si de a nu gasi un nou inceput

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.