|
Nu esti logat.
Cum sa fac ca sa ne impacam???#1 2008-11-09 15:33:59
cum sa fac ca sa ne impacam???Ultima oara a fost editat de donna23 (2009-01-09 23:40:27) Offline #2 2008-11-09 15:52:51
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???nu mi se pare ok sa iti limitezi viata si scopul in viata la un singur lucru si mai ales la o persoana care se poate schimba de la o zi la alta...Din moment ce tipul ti-a spus ca nu mai simte nimic pentru tine, desi te-a ranit enorm si doare in continuare,mai bine il lasi cu treburile lui. Tu vrei sa reiei relatia cu el, de aceea te agati de orice speranta,dar poate lui ii este bine asa cum este acum... De ce crezi ca ar merita sa-ti ruinezi viata din cauza lui, mai ales ca ati mai fost impreuna si el te-a jignit si s-a purtat urat cu tine mai ales de fata cu rudele tale? Lupul isi poate schimba parul,dar naravul nu se stie niciodata... Nimic nu iti garanteaza ca el nu va continua sa se poarte urat cu tine , in cazul impacarii...si cred ca asta te-ar durea mai rau si te-ar face sa regreti mai mult ...decat decizia de a sta departe de el...si de a incerca sa -l uiti... Ultima oara a fost editat de deyacrs (2008-11-09 15:53:38) Offline #3 2008-11-09 15:55:02
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???e nasol k are pe altcienva si ca ti-a zis k nu mai simte nimic pt tine... Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-11-09 15:56:53) They can because they think they can. Offline #4 2008-11-09 16:05:20
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???Nu are sens sa lupti.. nu ai pentru ce. Offline #5 2008-11-09 16:05:39
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???pai si daca, sa zicem, el tot te-ar iubi (ca a spus ca nu te mai iubeste) si ar vrea sa va impacati....vorba lui deyacris lupu-si schimba parul, dar naravul, ba"...........nu-ti e teama ca se va purta la fel cu tine? adica merita sa te umilesti acuma incercand sa-l recuceresti si poate ca el va accepta intr-un final sa va impacati si apoi sa descoperi ca tot te jigneste si se poarta urat cu tine? Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-09 16:16:08
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???daca are pe altcineva...nu stiu...incearca sa ai o discutie cu el mai serioasa...poate poate...dar daca ai zis ca te`a umilit cand ati fost impreuna si ti`a zis fel de fel de lucruri care te`au durut...ma tem ca o sa patesti din nou poate... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2008-11-09 16:33:34
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???Tu te agati de o iluzie acum. E clar ca nu te iubeste si poate nici nu te-a iubit...un om care iubeste nu se comporta asa, nu poate sa te jigneasca sa-ti vb urat sa se poarte urat cu tine...daca el a incalcat toate lucrurile astea e clar ca nu te-a iubit. Ti-a si spus ca are pe altineva acum si ca nu te mai iubeste...deci e clar ca buna ziua. Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-11-09 16:36:02) Offline #8 2008-11-09 18:31:05
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???Daca dupa 6 ani el isi face asa usor pe altcineva,cred k nu de acum,ci de ceva timp in urma nu mai e multumit de relatia voastra si nu te mai iubeste...Eu cred ca ar trebui sa poti o discutie cu el si daca nu ajungeti la o intelegere buna pt amandoi,incearca sa-l uiti...E mai greu,dar trece... Iubesc si sunt iubita Offline #9 2008-11-09 18:55:31
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???mna ai ajuns si tu la concluzia asta...citeste-ti ultima fraza.. nu mai avem noi ce sa zicem.. Offline #10 2008-11-09 19:00:31
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???pai voi de fapt dc v-ati despartit? ca in primul mesaj spuneai ca te jignea si ca sufereai si ca decat sa suferi mai bine singura...si acum vad ca zici ca te-a iubit si ca te-a ajutat etc...pai si dc te jignea? daca te jigneste crezi tu ca te iubea? si totusi sunt 6 ani...cand ar tb sa-ti cunoasca fiecare reactie si sa stie cum reactionezi....deci eu nu cred ca e asta...cred ca ii cauti tu acum scuze...plus ca el ti-a zis ca nu te mai iubeste...dc vrei tu sa crezi ca el te mai iubeste inca? Offline #11 2008-11-09 19:29:34
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???andru..stii ca eu intr-un fel o inteleg.. Offline #12 2008-11-09 19:45:37
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???ce nu poate sa ierte? ca nici macar nu te-ai culcat cu unu cand de fapt voi 2 oricum nu mai erati impreuna..? Offline #13 2008-11-09 19:46:40
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???dar tu ai fost cu altcineva abia dupa ce v-ati despartit nu? in niciun caz cand erai cu el...pai si dc crezi ca ar fi din cauza asta? Offline #14 2008-11-09 19:48:52
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???daca acum te jigneste cand nu esti sotia lui etc o sa te jigneasca tota aviata. Offline #15 2008-11-09 20:37:37
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???pai dak nu mai simte nik pt tine si ti`a zis... pt ce sa mai lupti ? #16 2008-11-09 21:38:43
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???:f?rv?nad: Chiar ca dragoste cu sila nu se poate.Si in plus te-a injurat .Un om care iubeste isi vede iubita perfecta si vb numai frumos despre ea,nu o face in fel si chip. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #17 2008-11-09 21:42:37
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???N-as face decat sa repet ce au zis si fetele dar pana la urma asta e ideea: ca suferi e incontestabil, ca iti e greu e firesc; dar intr-adevar, din pacate, dragoste cu sila nu se poate. Te cred ca nu poti ( deocamdata ) sa te apropii de altcineva, dar pana la urma nici nu esti obligata sa fii, in momentul de fata, implicata intr-o relatie. Si ca sa ajung la the main point din ceea ce ai zis tu - eu cred ca nu are rost. Cata vreme el e ferm si te evita si nu iti da de crezut ca ar vrea sa fii cu tine, pentru ca sa mai incerci ? Plus ca, gandeste-te, daca nu exista respectul fata de omul de langa noi, intr-o relatie, ce ne mai ramane de facut ? Caci o sa iti faci rau tie, hranindu-te cu himere si o sa scazi in ochii lui daca iti vede eforturile de a mai fi cu el. Stiu ca e un cliseu si ca e usor de zis ( dar te intelegem pentru ca in mod sigur cel putin o data fiecare din noi a trecut printr-o despartire ), dar incearca sa te refocusezi spre altceva ( altcineva ). E cu atat mai greu cu cat timpul face totul, mereu am crezut asta. Au fost 6 ani asa incat imi dau seama ca e cumplit sa resimti timpul ce vine traind cu senzatia ca ce se intampla, se intampla fara el. Dar tu esti puternica, in mod sigur. Sa nu uiti, puterea sta numai in tine. Numai bine ! Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-11-09 21:44:26) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #18 2008-11-12 05:26:52
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???La mine este tocmai pe dos eu vreau sa ma inpac si ea nu, recunosc ca eu am facut o gramada de greseli pe care acum le regret, dar este prea tirziu, eu am fost cel rau de gura dar am tinut si mai tin la ea dar cum a mai zis prea tirziu, ea a venit si mi-a spus ca nu mai are nimic pentru mine, cred este cel mai greu lucru pe care l-am auzit vreodata. Offline #19 2008-11-12 10:11:49
Re: cum sa fac ca sa ne impacam???pooahhh...aici e insirata de fapt demonstratia pura a faptului k cu cat te porti urat si nu tii la un barbat cu atat te iubeste el mai tare. Iar daca te intorci apoi la ei si ii iubesti iar.....revine totul la normal si nu te mai baga in seama Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|