homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa fac ca sa ne impacam???-2

#20 2008-11-12 11:45:40

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: cum sa fac ca sa ne impacam???

Draga mea, gandeste-te ca daca te vei impaca cu el nu vei obtine nimic, el nu te iubeste si ti-a spus asta, ti-a aratat-o chiar de cand erati impreuna, ce vei castiga daca sa presupunem te vei impaca cu el desi el nu te iubeste? Multa suferinta! asta e clar, si singura vinovata vei fi tu, pentru ca te vei agata cum vei putea de un om care nu te iubeste, iti vei face sperante, si apoi, cand te vei lovi de realitate, vei suferii.
Asa e viata, nu e mereu cum ne-am dorii noi!
Si daca dupa 6 ani el ti-a facut una ca asta, e un motiv in plus sa iti dai seama ca nu merita ..,

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2008-11-12 13:36:28

trifanangela2008
New member
Inregistrat: 2008-10-08

nu merita iubirea ta.daca a inceput sa te jigneasca,nu va mai trece mult si poate isi va permite sa te si plesneasca.daca acum accepti faptul ca poti trece peste jigniri,nu stiu daca nu se va invata sa-ti faca asa ceva in mod obisnuit.nu te mai umili draga in fata lui,ca-i gidili prea mult orgoliul.ce vei face ,daca , sa presupunem ca acum se impaca cu tine,pentru ca mai tirziu sa-ti reproseze ca a facut-o doar pentru ca ai insistat tu atit.cum iti va pica?eu cred ca nu trebuie sa "cersim" dragostea,ea vine ca un dar.si apropo de parintii lui,ca tii la ei si ei la rindul lor tin la tine....cred .pentru ca se pare ca asa e ,dar tu vrei sa traiesti cu el care ti-a spus ca nu te mai vrea ,nicidecum cu parintii lui.                capul sus,mergi pe strada zimbind si comportindu-te normal,iar cind intri in casa si-ti vine greu ca nu-l mai ai alaturi,plingi,dar sa nu te mai vada el.ajunge cit a vazut.mergi inainte,ce-i al tau e pus deoparte.

#22 2008-11-13 22:01:50

skumpi
Vizitator

pai draga cu familia lui o sa te maritzi candva ? imi permit eu sa`ti raspund : NU
ce vrei mai mult ? pana unde te mai ijnosesti.,..okey ai lui te iubesc tu pe ei la fel...dar el...cel mai important nu ii mai pasa de tine ! iti faci rau cu mana ta si mi se pare ca iti place sa suferi... nu te supara da risti sa dai in penibil neutral
accepta situatia si vezi`ti de viata ta...si nu mai trai in trecut ca prezentu e cu totu altfel !

#23 2008-11-13 22:11:15

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai mai indraznesc sa spun k ...nu-mi place deloc situatia ta ....prefer mai bn cum eram eu cu fostu ...nu ma iubea fam lui dar in schimb ma iubea el ( asa credeam k ma iubea ).....e aiurea sa te duci acolo si el nici macar un buna nu-ti da ....poti pastra rel cu fam lui vorbind la tel sau chiar vizitandu-i dar mai rar ..zik eu ...iti faci rau singura si te faci si de ras

..be the best ...fuck the rest smile))

#24 2008-11-13 22:15:56

trifanangela2008
New member
Inregistrat: 2008-10-08

da.pentru o vreme cel putin e bine sa nu-i mai vizitezi.iti va fi greu,dar faptul ca el nici nu te saluta cind esti acolo.....spune tot.chiar daca in sinea ta tragi inca speranta ca te vei impaca (de aceea ii si vizitezi parintii),el,e clar ca nu doreste asta.de ce rasucesti singura cutitul in rana ce ti-a provocat-o?trebuie sa treci peste asta,nu te merita.curaj!

Publicitate

loading...

#25 2008-11-13 22:16:48

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

donna23, dragoste cu sila nu se poate... mai bine incearca sa-ti vezi de viatza ta... desi e fff greu acum... timpul vindeca ranile. kram

#26 2008-11-13 22:20:28

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

eu zic sa nu te mai vezi cu el, sa numai vorbiti la telefon pt ca daca ramai amica cu el nu o sa-ti treaca prea curand..si doi oamnei nu pot ramane amici odata ce unul din ei mai iubeste..nu cred ca ar trebui sa mai tragi de el, mai ales ca ti-a zis ca are p alta si ca nu t mai iubeste..nu incerca sa te agati de orice cuvant si sa il interpretezi pentru ca iti faci rau si mai tare..si app si de familie, normal ca pe tine te vor odata ce ati fost atata timp impreuna, dar el a facut deja alegerea, cum zicea si skumpi nu cu familia traiesti ci cu el..si inca ceva, cel care te iubeste nu te lasa sa te injosesti in fata lui si nici nu-ti vorbeste urat..degeaba iti cere scuze maine, daca poimaine iti va face la fel..eu zic sa iesi in lume, sa te distrezi atat cat poti tu..daca poti sa-ti faci si pe altcineva foarte bine(dar ma indoiesc, pentru ca ar trebui sa t vindeci sufleteste mai inati si apoi sa lasi pe altul sa te sarute, mai ales ai zis ca a fost primul din viata ta)..e dureros, dar vad ca fetele la fel ti-au zis..niciuna nu-ti vrem raul..oricum pana la urma decizia iti apartine..

In America, in sfarsit!big_smile

#27 2008-11-17 21:21:56

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Va trebui sa te descurci si singura ...viata nu se termina intr-un barbat. Acorda-ti un timp pentru tine ...iesi cu prietenele fa altceva ....nu tee mai gandi la el.
iti urez succes

Ce nu te doboara te face mai puternic

#28 2008-11-17 21:30:33

skumpi
Vizitator

din cate spuneai u nici nu se punea pb sa`l ierti in sensu k nu ti`a cerut el vreodata asta`
oricum e mai bine asa...o sa treci mai ushor peste
hai capu sus`
cum a zis Danisia viata nu se termina aici....de`abia incepe
puss

#29 2008-11-21 14:53:44

skumpi
Vizitator

sad puss

#30 2008-11-21 15:16:10

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

o sa treaca..inceputul e mai greu...dar o sa-ti dai seama mai tarziu ca ai luta decizia corecta...multa bafta!! puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.