homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-12

#210 2009-04-06 13:03:47

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

maje, tu pt ce ai nevoie de pastilele astea? neutral

#211 2009-04-06 13:27:53

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

al1na, am nevoie hmm. eu am o statura foarte atletica si un surplus cat de mic ma face sa arat oribil...
am vazut ca nu merge cu monitorizarea alimentatiei si am zis ca o sa le incerc si eu. d-ai vreau sa stiu daca sa dau banii pe astea sau pe creme...

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#212 2009-04-06 13:42:35

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

maje, eu te`am vazut in poze si nu mi se pare ca ai avea nevoie ... dar este decizia ta neutral

#213 2009-04-06 13:47:07

majestik
Addicted member

al1na puss multumesc de incurajare
cu prima ocazie o sa-ti pun o poza cu mine in cosrtum de baie wink sa vezi de fapt cum stau treburile...
o maaare problema cu care ma confrun eu in momentul de fata e ca am gambele foarte mari, si chiar sunt, pana si cea de la salon, unde ma duc la vacuum mi-a zis
ma tot interesez de o crema anticelulitica pentru acolo este zona unde o sa insit cel mai mult..bine, si coapse, si genunchi..sau chiar pastile de slabit neutral

#214 2009-04-06 16:17:44

kiki_1234
Membru
Inregistrat: 2009-04-06

Buna,
M-am apucat si eu sa iau Super Slim de 3 zile...asta dupa luni de cercetari, timp in care am tot incercat sa ma abtin de la mancare fara rezultate, nu stiu de ce dar am o pofta nebuna de dulciuri, de la care ma abtin in cursul sapt, iar in weekend dau iama in tot ce am prin casa.....Sunt super dezamagita k nu am reusit sa slabesc niciun gram de cand m-am apucat de sala, cu toate ca fac si mult cardio...merg in medie de 4ori/sapt...dar nimik. Nu regret ca fac sport pt k mi-am tonifiat musculatura si mi s-a intarit carnea....insa eu vreau sa fiu SLABA!...Acum astept rezultatele pastilelor, am si eu temeri legate de ele, dar sper sa nu patesc nimik altceva decat sa slabesc vreo 5  kg.
O sa va tin la curent!

Publicitate

loading...

#215 2009-04-06 17:18:21

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

mna m`am apucat de azi de pastile again..

hjarta

#216 2009-04-06 18:02:55

majestik
Addicted member

love, ce efect au avut  la tine?cat ai slabit si incat timp?

#217 2009-04-07 10:22:58

kiki_1234
Membru

Ieri am vorbit cu o prietena care a luat o luna SuperSlim, dar lua o zi da, una nu si a slabit cam 3-4 kg, iar la 2 saptamani dupa si-a facut niste analize amanuntite si este perfect sanatoasa.
Asta ma ajuta f mult sa nu mai stau cu teama asa mare ca ma voi imbolnavi...eu acum tind sa cred ca nu sunt kiar asa nocive cum spun unii.
Apropo....mi se pare absolut normal sa te simti rau, sa ai ameteli, sa iti vina sa vomiti, sa ai dureri de cap daca nu mananci nimik....si nu bei nici apa, astea sunt reactii absolut normale ale organismului uman si in cazul in care nu iei nicio pastila...asa ca....eu una am ajuns la o concluzie linistitoare.
Cred ca orice tip de medicament poate avea reactii adverse, iar asta difera de la organism la organism.

Eu mananc mult mai putin acum  pt ca nu mai am pofta de mancare, insa nu stau nemancata sa cad din picioare si beau ffff multa apa pt hidratare....eu sper sa dea rezultatele dorite.....

#218 2009-04-07 10:44:38

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mie mi se pare ca tu te cam auto-amagesti ca pastilele astea sunt "sanatoase"  :f?rbryllad:
Cum poti sa fii sanatoasa daca nu faci miscare si nu te alimentezi sanatos si echilibrat???  :f?rv?nad:  Slaba cu siguranta poti sa fii, dar sanatoasa no way!

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#219 2009-04-07 10:49:40

majestik
Addicted member

eu am luat acum 3 ani niste pastile, si situ ca am slabit, ca atunci cand m-au vazut colegii, dupa vacanta de vara, nu le-a venit sa creada. dar asa ma oftic ca nu mai situ cum se numeau!!! erau ca si alunitele ola  la chicot si atunci cand se inghiteau, in minutul urmator ti re strangea stomacul. in fine, nu o sa-mi amintesc niciodata numele, numai ca vroiam sa zic ca da, poti sa slabesti doar de la pastile smile

#220 2009-04-07 11:13:05

kiki_1234
Membru

blueeyes a scris:

Mie mi se pare ca tu te cam auto-amagesti ca pastilele astea sunt "sanatoase"  :f?rbryllad:
Cum poti sa fii sanatoasa daca nu faci miscare si nu te alimentezi sanatos si echilibrat???  :f?rv?nad:  Slaba cu siguranta poti sa fii, dar sanatoasa no way!

Poate ai dreptate ca ma amagesc sustinand ca sunt sanatoase...poate chiar sunt f nocive, dar am decis sa apelez la metoda asta fiind foarte dezamagita de faptul ca nu am dar niciun gram jos de cand m-am apucat de sport...si crede-ma ca fac sala in medie de 4 ori pe saptamana...aerobic, tae boo, bicicleta...nu vreau sa slabesc f mult...si nici n-am de gand sa le iau mai mult de o luna.

#221 2009-04-15 20:04:17

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

fetelor!!!
nu mai luati pastile pt slabit!
azi am fost la clinica pt niste analize
era acolo o tipa care se plangea ca din cauza unor capsule pt slabit i s-a facut f rau.desi scria pe ele ca sunt 100% naturale i-au dat efecte adverse f urate si zicea k i-a fost rau.
am vazut si cutia,costau vreo 120 lei cateva capsule,deci nu orice chestii ieftine
sunt periculoase pt sanatate
a zis k ulterior a vb cu o prietena de-a ei din franta si acolo produsul e interzis

nu mai luati asa ceva!

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-04-15 20:04:56)

They can because they think they can.

#222 2009-04-17 18:09:52

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

fetelor...mi am luat si eu azi acele pastile "minune"...capsula de slabit de la Arpafarm...
am citit ieri vreo 4 ore despre ele...si alaltaieri la fel....adev e ca mi e cam frica de ele....ca am citit pe multe forumuri...dar azi imi facui curaj si am cerut smile
e de bine? adev e ca nu am cum altfel sa slabesc...stau cate 8-9 ore la serv, apoi vin aks obosita si numai de sport nu mi mai arde...asa ca nu prea am timp de miscare....si nu mai suport sunculitele...Pana akm 1 ani si ceva aveam vreo 58 de kg la 1, 76....iar akm am crek vreo 68, dk nu o fi si mai mult grater....si kiar nu reusesc sa slabesc grater
Dar mi e frica si de efectele lor....ptr k eu mai am probl uneori cu bataile inimii....am vreo 90 si ceva pe minut. Plus ca beau ffff mult cola..si am inteles k dk vreau sa iau pastile d astea cola e fff periculos... Voi ce ati mai facut?
Si ce ziceti? sa iau? bine, k deja le am cumparat...dar akm parca mi e frica sa le iau...dar totusi am nevoie sa dau 10-11 kg k nu le suport !! grater

time is precious.....

#223 2009-04-17 19:51:53

blueeyes
Platinum member

Honeyica, tu stii daca e bine sau nu sa iei.
Eu pot sa spun ca, avand un stil de viata ca al tau (9 ore de munca), am slabit 10 kile cu un pic de regim si miscare... Deci se poate si altfel.

patfierbinte      sjuk     

#224 2009-04-17 20:06:01

honeyica
Sr. member

pai tocmai k nu stiu, blueeys...
eu am un serv la kre stau cam mult timp pe scaun sad
si pana acolo merg cu masina, ptr k e la iesirea din oras, deci nu as avea cum sa merg p jos k sa fac miscare ...si doar seara mai reusesc sa mai ma plimb uneori knd nu sunt f obosita ..iar de mancat eu nu mananc mult grater...doar de 2 ori p zi doar o sg data mai consistent. Nu stiu ce sa fac sincer...ptr k tot citii despre subiectu asta p net.,..si ma si speri sad

Ultima oara a fost editat de honeyica (2009-04-17 20:11:49)

time is precious.....

#225 2009-04-17 22:07:19

blueeyes
Platinum member

Si eu stau pe scaun, sunt programator... Sincer, eu m-as apuca de pastile din acestea numai daca as fi foooarte disperata.
Si as urma exact prospectul, deci fara cola, fara cafea, mai ales ca ai pulsul destul de ridicat de obicei...

patfierbinte      sjuk     

#226 2009-04-17 22:31:10

honeyica
Sr. member

programator? fain ..smile
mda....nu stiu dk sunt disperata...dar poate pe aproape...ptr k ma dispera sa vad ca de mancat nu prea mananc si totusi am acele kg grater
da. normal dk e sa ma apuc o sa respect prospectul...
inca nu stiu ce sa fac....le am in geanta...ma uit la ele...dar inca nu m am decis sad

time is precious.....

#227 2009-04-18 08:18:17

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mama ia de 2 luni si nu a slabit deloc.0 barat.ba chiar are insomnii, i s-a dereglat "somnul".plus ca prima sapt a trebuit sa mearga ff des la toaleta(treaba mare)

#228 2009-04-18 15:41:39

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

honeyica, daca incepi sa iei trebuie sa renunti la cola. Si fara cafea, energizant...nimic de genul asta.
si eu am baut cate 2litri de cola pe zi...timp de vreo 3 ani. asa ca stiu ca e greu sa renunti... eu cred ca organismul meu s-a obisnuit dupa atata cola...si a devenit imun la cofeina. Ca la mine nici energizantele, nici cafeaua nu isi fac efectul...nici pastilele astea (multi se plang ca nu pot dormi, eu nu am probleme...).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.