homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-15

#267 2009-04-25 20:11:54

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

dely, am bicicleta d aia ptr facut sport...dar seara vin terminata sad
si totusi ies sa ma plimb de obicei, ceea ce inseamna k fac miscare de multe ori, dar na...nu slabesc. Si grav e ca nici d mancat nu mananc mult, de maxim 2 ori pe zi si atunci f putin....Mi a zis o doamna doctor k s ar putea sa am ceva pe sistem nervos, sa ma ingrase stresu...
Sa vdm ce iasa cu pastilele astea...dar desi azi ma "laudasem " eu ca n am nimic, mi a fost rau...mi au amortit mainile toata ziua si uneori am simtit cum mi o ia inima razna, batai d alea grave

time is precious.....

#268 2009-04-25 20:14:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ai grija honey

#269 2009-04-25 20:16:48

honeyica
Sr. member

o sa am annabel...mai iau si maine si dk cumva ma simt rau, nu le mai iau.

time is precious.....

#270 2009-04-30 03:21:47

BabiS
Membru
Inregistrat: 2009-04-30

I-au si eu capsula asta de vreo 3-4 saptamani insa au fost si zile in care am sarit peste ea.
In perioada de sarcina am acumulat vreo 25 kg, dupa ce am nascut imediat am slabit tot, dar poate din nesimtire, poate datorita vietii mele sedentare si faptului ca lucrez foarte mult la birou si nu mai fac miscare decat cu masina am acumulat vreo 15 kg. Ideea este ca ajunsesem sa nu ma mai incapa nici in noua garderoba si ma simteam deprimata. Problema este ca datorita muncii, copilului, vietii de familie cand simteam eu ca am terminat ceea ce aveam de facut nu mai aveam energie, chef sau orice altceva sa ma apuc sa fac sport. Am vrut sa las masina acasa si sa merg pe jos, dar datorita timpului prea mare alocat mersului pe jos si faptului ca am un copil de cca 2 ani pe care trebuie sa-l duc in fiecare dimineata la mama mea, apoi sa merg la birou unde stiu la ce ora ajung, dar niciodata la ce ora termin ceea ce am de facut si poate sunt prea obosita la 7-8-9 seara sa mai merg pe jos 5 km, sa-mi iau copilul si sa ma duc acasa iar in wekend iesim in parc la padure..., etc dar pentru a slabi nu este suficient.Am intrat intr-un plafar si am intrebat daca au ceva care sa-mi mai reduca pofta de mancare spre seara. Mi s-a recomandat aceasta capsula deoarece avea cele mai mari vanzari la acel plafar si toate clientele/ clientii erau foarte multumiti de ea deoarece le taie pofta de mancare. Am cumparat la inceput o folie si am verificat din ce este facuta si totul este intr-adevar natural. Nu am crezut in ea pentru ca nu sunt adepta miracolelor si nu cred in ele. O i-au dimineata dupa ce mananc, nu beau cafea, poate uneori mai beau coca cola -foarte putin (inainte puteam sa beau si 2-4 litrii/zi) si chiar mi s-a taiat pofta de mancare. De fel nu beau apa si dupa ce am citit instructiunile de la aceste capsule am vazut ca trebuie sa bei apa. Dupa 3-4  saptamani de cand i-au aceasta pastila am slabit vreo 5 kg, am energie in fiecare zi si imi functioneaza creierul ok. Mananc dimineata si apoi mai mananc inca o data intre ora 15-17. In primele 2 zile am avut greturi, dar sunt simptome normale care sunt trecute si in prospect, apoi organismul meu a acceptat foarte bine capsula. Deoarece mananc foarte putin pt ca nu simt nevoia si probabil nu as manca deloc, dar mananc ca trebuie mai i-au un supliment  Magneziu-calciu-zinc. In zilele in care nu beau apa asa cum trebuie seara si noaptea am gura uscata. Insa in zilele in care beau de la 1.5 litrii de apa totul este foarte ok. Au fost zile in care am uitat sa i-au pastila dimineata insa ce m-a mirat a fost faptul ca si in acele zile nu am avut pofta de mancare ca si cum as fi luat-o. Pana la aceasta pastila nimic si nimeni nu m-a convins de miracole, nici aceasta pastila nu este un miracol, dar datorita ei mi-a  scazut pofta de mancare, mi-a crescut energia fara a baga cafea in gura sau alte energizante, iar datorita faptului ca am slabit a inceput sa-mi creasca moralul din nou si increderea in mine. Fiecare trebuie sa adapteze lucrurile la viata si organismul sau, sa se bazeze pe ceea ce ii dicteaza corpul, iar daca aceasta capsula simti ca nu iti face bine nu cred ca este normal sa o iei. Ideea este ca nu poti da o reteta standard care sa functioneze la fel la toata lumea. Fiecare are un propriul organism, un anumit mod de viata, o anumita gandire, anumite simturi, instincte, pregatire...si totul trebuie adaptat in functie de fiecare individ in parte. Aceasta capsula functioneaza la mine si la prietena mea nu, dar in trecut ceva ce la o prietena a functionat perfect cu efecte maxime la mine nu a mers. Viata este o continua adaptare si evolutie si trebuie sa nu ne mai cream anumite stereotipii si sa ii judecam pe altii sau sa le dam sfaturi necerute pentru ca niciodata nu ai cum sa te pui 100% in locul altei persoane. Probabil ca aceasta gandire vine odata cu varsta si experiinta de viata ca acum 5-10 ani dadeam sfaturi si aveam doar anumite tipare in cap, iar orice mi se parea diferit era blamabil.Fiecare trebuie sa decida pentru sine singur, iar daca are nevoie de o parere aceasta trebuie sa fie din partea unei persoane care are cat mai multe informatii despre subiect si cunoaste cazul sau persoana cat mai bine, iar aceasta opinie nu trebuie sa-ti influenteze PROPRIA DECIZIE.
Doamne, ce filozoafa m-am facut in aceasta dimineata! smile

#271 2009-05-02 17:23:27

alix71
New member
Inregistrat: 2009-02-04

Bun dar nu diminueaza efectul anticonceptionalelor combinate? Ca sincer as incerca si eu dar nimeni nu stie sa imi spuna daca reduc sau nu efectul pilulei si nu as vrea sa ma aleg cu ceva nedorit in loc de slabit.Voi ce stiti despre asta?

Publicitate

loading...

#272 2009-05-02 18:40:54

persifona
Vizitator

Nu prea ar avea de ce sa interactioneze cu ac.

#273 2009-05-02 18:46:25

honeyica
Sr. member

eu n am mai luat o de vreo 5 zile...ptr k nu m am simtit prea ok din alte cauze , asa k am oprit o , dar de maine crek reiau.

time is precious.....

#274 2009-05-02 18:50:40

skumpi
Vizitator

miracle a scris:

fetelor recomandatzimi si mie niste pastile de slabit....sunt o fire mai comoda....dupa ce m-am lasat de sport m-am faqt cat o vacutza...nustiu dc dar am impresia k e vb de o glanda cv...oriqm in iulie am o nunta mare si tre sa slabesc makr 10-15kg...rapid...pls help me:(

sa mergi sa investighezi dar eu nu cred ca ai ceva...mai degraba e efectu faptului k te`ai lasat de sport...de obicei cand te lashi de sport pui pe tine pt ca nu mai faci miscare...fa un pic de sport si poate iti revi...cu o dieta corespunzatoare ai sanse mari...

#275 2009-05-03 13:04:18

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mai am 7 pastile din cutie.. m-am simtit ok(ca si prima data)...am slabit 2 kg si se vede maia les la picioare. imi place de mine big_smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#276 2009-05-03 20:04:59

skumpi
Vizitator

pai si dupa ce lasi pastilele nu pui la loc kg ? hmm

#277 2009-05-03 20:09:09

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

80% ca da, peste mai 2 ani va fi la fel de "grasa" ca inainte... Trebuie sa ai vointa de fier, sa te apuci de sport si de alimentatie echilibrata ca sa nu pui la loc, insa din moment ce ea a ales pastilele este clar ca nu poate sa-si schimbe modul de viata  neutral

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-05-03 20:09:29)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#278 2009-05-03 20:47:24

skumpi
Vizitator

pai asta ma gandeam si eu ca altfel nu s`ar mai chinui nimeni cu dieta si sport...ar lua pastila asta`si ar slabi...
deci nu faci nici o afacere cu ea din contra lol

#279 2009-05-05 16:09:10

sweet_timea
New member
Inregistrat: 2009-04-21

fete;or si eu iau capsulele de slabit de o luna jumate si nu mi sa intmplat nimic de genu...
in schim am slabit 8kg si sunt foarte multumita pt ca in aceste sapt au fost doua in care nu am luat de loc pastile si nu m-am ingrasat la loc. sincer mi imj convin foarte mult pt eu sunt obsedata de silueta mea si de diete si inaite beram tot timpul depresiva di cauza corpului meu.toate astea au disaparut acum

#280 2009-05-07 18:07:52

steffy0102
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-07

eu sunt deja la a treia folie,dar am facut pauza dupa a doua folie o saptamana deoarece nu ma simteam foarte bine si mai aveam si sangerari, ca menstruatia, dar nu la fel de abundente si tin sa spun ca nici nu avea cum sa'mi vina menstruatia, deoarece imi venise pe 11 aprilie, iar pe 26 aprilie au inceput sangerarile.dupa ce nu le'am mai luat au disparut sangerarile, dar acum am inceput iar sa le iau de luni, gandindu'ma ca poate va fii bine de data asta, dar...astazi iar am inceput sa am sangerari:( voua vi s'a intamplat asa ceva?sad ca eu deja sunt disperata

"Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera."
H.P.Bengescu

#281 2009-05-07 18:10:52

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

mi se pare mie, sau majoritatea care au luat pastilele arpfarm au slabit?
atentionati-ma daca nu am dreptate smile

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#282 2009-05-09 16:07:56

majestik
Addicted member

eu am tot citit pe aici...love tu iei superlim sau arpfarm?
sunt dintre voi care ati zis ca ati avut rezultalte.cu ce pastila. iar intreb:arpfarm sau superslim?
sa nu-mi ziceti ca e aceeasi pastila pentru ca daca ma uit la pret  arpfarm are un pret aproape dublu...

#283 2009-05-09 16:33:10

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

maje, nu te lasi? sad ti`am zis ca tu nu ai nevoie de asa ceva smile

#284 2009-05-09 17:02:13

majestik
Addicted member

chicot ma crezi al1na ca acum vreau mai mult ca data trecuta?
am zis ca nu mai iau pastile de slabit, ca mi-am luat teapa, dar trebuie sa o incerc si pe asta smile
important e sa ma simt bine in pielea mea si lucrul asta inca nu mi se intampla hmm
ti-am promis cumva ca o sa-mi fac o poza cu mine in costum de baie? lol cat de curand o sa-o pun la poze wink

#285 2009-05-10 17:15:30

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

din cate am auzit este aceeasi pastila, dar difera pretul deoarece difera si firma care o face. Plus ca e diferit pretul in functie si de unde o iei...eu am vazut superslim pe net cu 80lei, 70...pe alte site-uri cu 100, in plafar cu 110-sau 120...iar fetele din timisoara o gasesc si cu 50lei (de la fata de unde ia love de obicei).
In plus...e aceeasi chestie ca si nurofenul. Exista nurofen, ibufen, saridon n, ibalgin....toate contin aceeasi substanta-ibuprofen....doar ca in functie de firma care o face are diferite preturi. Eu am gasit chiar ibuprofen ( chiar asa se numeste) facut in romania si era 3lei cutia...si e exact ca nurofenul...exact aceeasi compozitie si exact acelasi efect. Dar nurofenul e facut in alta tara.

eu am luat superslim si cu ele am avut efect. dar am luat asta pentru ca mi-a zis love de fata de unde lua ia...apoi am gasit si site-ul pe net si era usor de facut comanda. Din cate am citit pe forumuri sunt cam aceleasi efecte...majoritatea slabesc destul de mult, iar efectele adverse sunt acealeasi la ambele.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-05-10 17:17:16)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.