homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-16

#286 2009-05-11 17:01:08

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

maicamea a inceput sa ia arpfarm si intr-o dimineata a baut cafea......... in acea noapte vroiam sa-i chem o salvare.. i se facuse rau la inima.

cuc.

#287 2009-05-11 17:49:29

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu clar nu o sa pot sa iau pastile de astea pentru ca fara cafea (o lingurita de ness cu varf dimineata) sunt moarta, imi crapa capul de durere toata ziua

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#288 2009-05-11 18:11:24

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

din cate am citit eu, deci cel mai bine ar fi sa nu se bea cafea. bine de stiut albert
annabell, ziceai ca ai sunat pe nr de pe site. la care mai exact ai sunat ca ala de cosmo e inchis, iar la vodaf si la orange nu raspunde numeni  va

Ultima oara a fost editat de majestik (2009-05-11 18:12:42)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#289 2009-05-11 18:16:07

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

deci asta e numarul pe Iasi:0745-633104 domnisoara Nedelcu
vezi poate iti face rost de un nr de telefon din orasul tau
eu am dat mail si le0am zis ca sunt din Is si asa am "aflat"numarul de telefon

#290 2009-05-11 18:18:48

majestik
Addicted member

aha!  mai bine le dau eu un mail wink sper sa fie prompti, ca vreau sa ma grabesc chicot
ms puss

Publicitate

loading...

#291 2009-05-12 20:35:39

majestik
Addicted member

astazi mi-am cumparat arpfarm. 80 lei
maine ma apuc de ele smile

#292 2009-05-12 21:15:01

steffy0102
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-07

vad ca mie nu'mi raspunde nimeni:(

"Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera."
H.P.Bengescu

#293 2009-05-12 21:32:03

majestik
Addicted member

steffy0102 a scris:

eu sunt deja la a treia folie,dar am facut pauza dupa a doua folie o saptamana deoarece nu ma simteam foarte bine si mai aveam si sangerari, ca menstruatia, dar nu la fel de abundente si tin sa spun ca nici nu avea cum sa'mi vina menstruatia, deoarece imi venise pe 11 aprilie, iar pe 26 aprilie au inceput sangerarile.dupa ce nu le'am mai luat au disparut sangerarile, dar acum am inceput iar sa le iau de luni, gandindu'ma ca poate va fii bine de data asta, dar...astazi iar am inceput sa am sangerari:( voua vi s'a intamplat asa ceva?sad ca eu deja sunt disperata

eu nu pot sa-ti raspund, dar fetele care au luat pana acum da smile

#294 2009-05-12 22:27:57

steffy0102
New member

stiu ca tu nu aveai cum, ca am vazut ca tot intrebi cum e cu pastila...dar ma gandeam ca celelalte fete care se tot lauda ca iau pastile o sa'mi zica ele:(

H.P.Bengescu

#295 2009-05-12 23:43:10

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

ti se raspunde, steffy:)
eu le am luat o sapt jumate si mi a fost cam rau...apoi m am oprit ptr k am avut niste probl personale si mi era rau ,...dar nu de la ele....in sf,ieri le am reluat si nu am nimic.
mi se zice k am mai slabit...dar nu stiu ...poate doar 1 kg. sa vdm k d akm ma tin de ele.

time is precious.....

#296 2009-05-13 01:05:51

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

majestik a scris:

steffy0102 a scris:

eu sunt deja la a treia folie,dar am facut pauza dupa a doua folie o saptamana deoarece nu ma simteam foarte bine si mai aveam si sangerari, ca menstruatia, dar nu la fel de abundente si tin sa spun ca nici nu avea cum sa'mi vina menstruatia, deoarece imi venise pe 11 aprilie, iar pe 26 aprilie au inceput sangerarile.dupa ce nu le'am mai luat au disparut sangerarile, dar acum am inceput iar sa le iau de luni, gandindu'ma ca poate va fii bine de data asta, dar...astazi iar am inceput sa am sangerari:( voua vi s'a intamplat asa ceva?:( ca eu deja sunt disperata

eu nu pot sa-ti raspund, dar fetele care au luat pana acum da :)

nu stiu, eu nu am patit asa ceva pana acum. si nici nu am vazut parca pe forumul lor.
Intr-adevar...cica e posibil ca sa te doara burta mai tare pe perioada menstrei, sau sa fie putin mai abundenta...iar in cazul asta e bine sa opresti pastilele pe perioada menstrei si apoi sa le reiei cand iti trece....dar atata tot. de sangerari nu am auzit...oricum sfatul meu ar fi sa nu le mai iei. Si totusi sa investighezi de unde sunt sangerarile...ca normal nu e. Poate ai vreun chist, vreo rana pe col...sau orice alta boala iar pastilele astea pot sa o agraveze.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#297 2009-05-13 08:26:25

dt
Full member

deci pana la urma pastilele astea scad efectul AC?

de maine iau si eu smile

cuc.

#298 2009-05-13 11:45:38

aksel
Membru
Inregistrat: 2009-05-13

steffy0102 a scris:

steffy0102 a scris:

eu sunt deja la a treia folie,dar am facut pauza dupa a doua folie o saptamana deoarece nu ma simteam foarte bine si mai aveam si sangerari, ca menstruatia, dar nu la fel de abundente si tin sa spun ca nici nu avea cum sa'mi vina menstruatia, deoarece imi venise pe 11 aprilie, iar pe 26 aprilie au inceput sangerarile.dupa ce nu le'am mai luat au disparut sangerarile, dar acum am inceput iar sa le iau de luni, gandindu'ma ca poate va fii bine de data asta, dar...astazi iar am inceput sa am sangerari:( voua vi s'a intamplat asa ceva? ca eu deja sunt disperata

Eu zic ca ar trebui sa consulti un medic.

Cat despre capsula: Eu am inceput de Vineri sa iau cate o capsula pe zi(Arpfarm) dupa un mic dejun copios. In prima zi am avut senzatii de ameteala, simteam ca mi-e cald, sete si o usuoara senzatie de greata. In afara de sete toate simptomele au disparut. Nu mi-e foame insa mananc un mic dejun copios si un pranz echilibrat pe la ora 4-5.

Ma simt bine. Am reusit sa renunt la cafea, energizante si toate cele. Insomnii nu am avut, adica eu oricum nu dorm mai mult de 4-6 ore pe noapte. Deasemenea as recomanda sa nu consumati alcool in ziua in care luati pastila. Si eu am fost la un chef Sambata si nu am luat capsula Sambata dimineata. Un prieten a luat-o si nu i-a fost tocmai bine.

Alcoolul produce senzatie de sete si foame, capsula diminueaza senzatia de foame insa o intensifica pe cea de sete... ce iese? Varza... logic...

#299 2009-05-13 20:07:04

Andreea86
Hero member

in general senzatia de rau, de ameteala...la mine e de la sete. Cum beau ceva...imediat imi trece.
Cat despre alcool, eu nu am avut probleme. Nu pot sa zic acum ca am baut cine stie cat..dar am luat si de revelion pastila...iar seara va dati seama ca am mai baut o sampanie, un angelli...nu m-am imbatat...dar nu mi-a fost deloc rau. Si a doua zi, iar am luat pastila...si tot la fel, nu am avut nici o problema.
Cine stie...acum poate depinde si de cat bei...si de la persoana la persoana. Desi si pe site-ul lor cica nu recomanda sa iei pastila atunci cand consumi alcool (ceva ci dilatarea vaselor de sange...probabil poate creste tensiunea...ceva d egenul)...dar eu nu am avut astfel de probleme. Plus ca in general nu imi propun: "azi beau deci nu iau pastila". De obicei se intampla...spre seara sa iesim sau sa ma duc pe cine stie unde si sa mai gust niste bere, un angelli ceva...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#300 2009-05-13 21:15:49

steffy0102
New member

cred ca aveti dreptate:( dar imi este frica sa nu imi spuna doctorul ca am ceva, nu stiu...acum nu mai am sangerari, dar la pastile tot nu am renuntat pt ca in perioada asta sunt foarte stresata ca am bacu si am tendinta sa mananc foarte mult din cauza stresului,iar pastilele astea sunt singurele care imi linistesc apetitul.
eu nu sunt o persoana grasa, dar de la stres tind sa ma ingras si stiti cum e vorba: mai bine tai raul de la radacina, decat sa fie prea tarziu si sa ma fii ingrasat prea mult:P
daca voi stiti ce altceva as putea sa iau ca sa nu mai mananc atat de mult si sa nu ma mai indop cu pastilele astea, v'as fii recunoscatoare:)

H.P.Bengescu

#301 2009-05-13 22:53:18

persifona
Vizitator

Andreea, nu am timp acum sa citesc tot subiectul, unde se gasesc pastilele?
Ma cam bate un gand..

#302 2009-05-14 00:17:49

Andreea86
Hero member

persifona a scris:

Andreea, nu am timp acum sa citesc tot subiectul, unde se gasesc pastilele?
Ma cam bate un gand..

http://www.superslim.ro/ eu de aici comand.

hjarta Eu si puiu hjarta

#303 2009-05-14 08:50:16

dt
Full member

am inceput si eu azi dimineata.. prima capsula arpfarm smile

greutate: 85.5

cuc.

#304 2009-05-14 09:54:41

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

ma chinuie o diaree sad ooof ce ma fac eu cu pastilele astea?! de data asta am promis ca nu ma mai las de cura, fie ce-o fi
asa ca ma alatur si eu (din nou tongue) grupului superslim - am inteles ca e totuna cu arpfarm

am slabit 3 kg in 10 zile. deci e ok, singura problema e diareea accentuata, care nu trece cu nimic sad si iau si pastilute... of

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.