|
Nu esti logat.
Colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginal#1 2008-11-10 21:29:55
colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna, Offline #2 2008-11-10 21:30:41
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalscuze de greseli. Offline #3 2008-11-10 21:45:01
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalciteste regulile, editeaza ultimul mesaj si completeaza la primul ce ai avut de adaugat ca iei warn de la moderatoare. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2008-11-10 22:08:46
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalsylvy ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...si i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-11-11 11:07:38
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna ziua. problema mea suna in felul urmator:in urma ultimei menstruatii am ramas cu dureri in abdomenul inferior si sangerari usoare. dupa 10 zile am decis sa merg la doctor si acestea sunt rezultatele in urma examinarii palpabile si echografiei transvaginale:col de multipara,cicatricial fara leziuni macroscopice vizibile,in vagin secretie sangviolenta in cantitate moderata,col lung inchis,uter in AVF de volum,sensibilitate normala,ovarul drept nu se palpeaza,nedureros,ovar stanga marit de volum,sensibil,chist ovarian stang. tratamentul consta in medicamente anti hemoragice pt o saptamana si revin la consult. mentionez ca toata saptamana durerile n-au disparut iar scurgerea sangviolenta s-a oprit in 4 zile. am revenit la consult si am urmatoarele rezultate:colul fara leziuni vizibile macroscopic,in vagin secretie modificata,aerata,fetida,in cantitate medie,uter usor sensibil,ovare nepalpabile,ZA libere,FSV suple.Diagnostic:boala inflamatorie pelvina,colpovaginita cu gardnerella.(fara examen la laborator).mi-a prelevat si secretie pt citologie BP-SG si examen microscopic,dar astept 2 saptamani pt rezultate. Tratament cu:augmentin,tinizol,celebrex,tantum rosa,flagyl ov...am revenit acasa,am dereticat putin(deci efort fizic) si spre seara a reaparut sangerarea dar mult mai consistenta,aparuta in urma folosiri irigatorului cu tantum rosa. Este dimineata,absorbantul era bine imbibat si continui sa am sangerare si culmea n-o pot gasi pe doctorita(nu lucreaza azi).Nu stiu ce sa fac,pe cine sa intreb ce se petrece cu mine,de unde vin aceste sangerari,dureri si de unde pleaca aceasta boala inflamatorie pelvina,daca gardnerella mi-a fost transmisa sexual(observ pareri impartite) sau am conceput-o singura in urma spalaturilor intravaginale exagerate..doctora respectiva imi spunea ca prezint uterul usor sfasiat,dar nu este mentionat acest lucru si pe raportul medical si oricum nu este deloc comunicativa..ca sa nu mai spun ca la introducerea lamelelor m-a ciupit de peretele vaginal destul de tare,desi eu stateam ca o stana de piatra..Va rog sa-mi spuneti ce pareri aveti,dar mai ales astept cu nerabdare parerea doamnei doctoresse,tremur toata,nu stiu ce se petrece cu mine. Mentionez ca am o fetita de 7 ani jumate si un avort programat din cauza toxicitatii in urma cu 2 ani. continui tratamentul,in special irigatorul cu tantum rosa desi prezint sangerare? Multumesc anticipat Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-11 11:47:33
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna diana si bine ai venit...opreste spalaturile (ca sa nu mai vb ca nu sunt indicate daca intredevar ai gardnerella)...doctoressa are linkul si va intra cat de curand... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-11-12 04:19:01
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginal
as merge pe mina celui de-a;l doilea medic, cel cu colposcopia...nu, nici vorba de cancer Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-11-12 21:00:10
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna seara. multumesc pt raspuns..doream sa spun ca am fost la un alt ginecolog in ziua cu pricina(alti bani de aruncat)si parerea a fost asemanatoare cu a primei doctore. mi-a sugerat sa continui tratamentul,desi a inteles ca nu am rezultate precise,sa folosesc irigatorul cu tantum rosa,este chiar indicat la gardnerella(cuvintele dansului). iar sangerarea i se pare "normala"este o menstra mai lunga si fara abundenta?!?! chiar si contractiile uterului sunt normale...ba chiar m-a intrebat la un moment dat de ce merg aplecata....si -am raspuns:pt ca ma doare....?!? nu m-am lamurit cu nimic,am sangerare si acum,cu dureri cu tot. dansul spune ca aceasta gardnerella mi-a fost "daruita sexual" si o am de ceva timp,sa asteptam urmatoarea menstra si mai stam de vorba cand vin si rezultatele de la laborator. totodata aceste sangerari si dureri sunt in urma unor dereglari hormonale si nu prea avem ce face...imaginati-va ca sunt total debusolata,pareri diferite si starea mea este perfect normala! desi eu stau in pat... Offline #9 2008-11-13 00:59:54
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginaldiana imi pare rau...dar mai mari prostii decat ce i a iesit pe gura ultimului medic la care ai fost nu am auzit...http://www.pravaliata.ro/gardnerella.htm si articolele de genul asta gasesti cu sutele pe net...oare suntem toti tampiti si acel medic e cel mai destept? ai avut dreptate prin ce ai zis la inceput...au fost bani aruncati pe geam... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-11-13 20:57:51
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginaleu am avut niste mancarimi foarte puternice si m-am inrosit rau in lateral,am fost la doctor si mi-a spus ca am vaginita si o mica rana pe col de acre sa nu imi fac griji.mi-a dat ovule si o crema de la care mi-a trecut mancarimea si inroselile.dupa o luna mi-a reaparut, am reinceput tratamentul si mi-a trecut mancarimea.acum fara motiv a reaparut acea mancarime si am inceput sa folosesc din nou crema care simt ca imi face bine.oare ce e cu mancarimea asta?e nevoie sa foloseasca si prietenul meu atunci cand incep eu tratamentul? luv u my sweetheart preety:* Offline #11 2008-11-13 21:08:44
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalo analiza de secretie ti a facut? happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-11-13 21:52:37
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalda mi-a facut si a zis ca era doar o inflamatie si o iritatie care au trecut complet de la tratament. e f ciudat pt ca, cateodata mancarimile incep dupa actul sexual luv u my sweetheart preety:* Offline #13 2008-11-13 22:03:55
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginaloana_alexandra, eu zic sa foloseasca si prietenul tau crema care ti`a dat`o tie medicul...poate din cauza asta te mananca dupa act...ca o purtati de la unul la altul infectia. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #14 2008-11-13 22:31:14
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbine bine...dar ce fel de vaginita? ne spui si noua ce scrie in rezultatul analizei de secretie? happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-12-16 08:18:47
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna dragele mele, Offline #16 2008-12-16 08:38:19
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalsylvy exact acelasi rezultat mi-a iesit si mie Offline #17 2008-12-16 10:30:25
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalbuna, Ultima oara a fost editat de sylvy (2008-12-18 10:11:44) Offline #18 2008-12-16 11:12:32
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalnu mai stii pe baza de ce erau facute ovulele nu ? Offline #19 2008-12-18 10:14:09
Re: colpita, vaginita, rana col uterin, polip vaginalNu am reteta erau facute in farmacie ultimele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|